Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΔΙΔΥΜΩΝ!!


15JUNE

Recommended Posts

ΓΕΙΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 8ΜΗΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ-ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΖΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ?ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαστε δυο αδερφάκια δυο τόσο δα αστεράκια της μαμάς και του μπαμπά μας τα μικρά τους ζουζουνάκια!! Σ' εκκλησία προσκαλούμε τους νονούς γνωστούς και φίλους ...όοολους θέλουμε να δούμε!! Η βάφτιση μας θα πραγματοποιηθεί την Kυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:30 μ.μ. στον Iερό Nαό Παμμεγίστων Tαξιαρχών στο Περιστέρι. Oι γονείς Μιχάλης & Ελένη Ανδρέου. Οι νονοί: Γιάννης Χατζής και Κώστας Χριστοδούλου

(μπορεις να γραψεις οτι θα γινουν και τα γεννεθλιακια τους μαζι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ!ΑΝ ΚΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΓΙΑ Τ'ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τιποτα καλε χαρα μου.καλα κανεις πρεπει να ειναι ολα τελεια!!!να συνενοηθεις και με τους νονους να ταιριαζουν τα βαπτιστικα με την ολη διακοσμιση αν εχετε τη δυνατοτητα,θα ειναι πιο ωραια!!οτι χρειαστεις εδω ειμαι.εγινα και εγω προσφατα νονα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΑΔΙ ΚΑΙ Η ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΚΙ ΕΓΩ!!ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ?ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΕΣ, ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ....ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΕΙΞΗ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπάρχουν πάαααρα πολλά πράγματα και απιθανα που μπορεις να κάνεις για τους θυσαυρους σου...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

Οπως και τα παιδάκια μου και ομολογώ πως τους εκανα απιθανες βαπτισεις-κατα τα δικά μου γουστα να μην ακουστώ και υπερφιελη...και ματαιοδοξη-

Στο αγοράκι μαρεσει ποδηλατάκι ή αερόστατο και στο κοριτσι μαρεσει κοκκινοσκουφίτσα...

Επειδή ειναι διδιμα πολύ ομορφη ιδέα ειναι η γοργόνα και ο ναυτης, που δενουν μαζί ή τα παπουτσάκια που εχω δει ενα προσκλητηριο ΑΠΑΙΧΤΟ για διδιμα...

Δωσε περισσότερες πληροφοριες για να δω τι εχω απολα-απο τις δικες μου βαπτισεις-να σου προτεινω..

Με το καλο, με το καλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 30 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 27 ΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ!!ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥ CATERING ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ.ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕΣΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΚΙΑ Η ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ.Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΔΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΟΥΓΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ, ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...