Μετάβαση σε περιεχόμενο

γίνεται εμφύτευση τη 16 μέρα του κύκλου;


Recommended Posts

Γειά σας καλά μου κορίτσια χρειάζομαι βοήθεια!!!!!

περίοδο είχα 8 με 11 του μήνα...και είχα ωορρηξία μάλλον στις 18 είχα και σημάδια συν ότι συνήθως τη 10η με την 11η μέρα έχω σημάδια ωορρηξίας( αν και ο κύκλος μου είναι από 26 η 29) ..ερωτική επαφή είχα στης 14,16,20,22 μέχρι τώρα...... εχθές  το βράδυ  με έπιασε δυνατός πόνος στη κοιλιά και μέση  αφού πήρα ντεπον να περάσει, το βράδυ και το πρωί ένιωθα σαν κάτι να τρέχει και στο  σκούπισμα είχα πολύ ανοιχτόχρωμο αίμα και ροζ το λες...Ε τελείωσε έπαθα πανικό!!! τι μπορεί να έγινε;;; ? περίοδο περιμένω στης 7 Μαρτίου ....τι;; έκανα τώρα ωορρηξία;;, έγινε εμφύτευση; ή τίποτα άλλο ;;; τώρα έχω πόνους περιόδου και ένα τεντωμα στη κοιλιά...πείτε τι μπορεί να είναι,δε μπορώ να ηρεμήσω!! διάβασα ότι η εμφύτευση γίνεται 6 με 12 μέρες μετά τη σύλληψη....Τα έχω μπερδέψει; ελπίζω να απαντήσει κάποια,εντάξει είμαι ανόητη είμαι χαζή αλλά δε ξέρω μάλλον κολλάει το μυαλό μου,συγγνώμη. ?

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα καλή μου,

καταρχήν να μην αγχώνεσαι. Κι εγώ είχα κύκλο στάνταρ 26 ημερών. Έκανα ωορρηξία 16η μέρα (καθυστέρησε δηλ. άγνωστο το γιατί....και 7 ημέρες μετά έγινε η εμφύτευση.. (Το υποθέτω διότι ήμουν πρώτη μέρα διακοπές Νάξο τον Αύγουστο και λέω στον καλό μου με πονάει η κοιλίτσα, μακάρι να μην αδιαθετήσω...) Παναγία μου ήταν το μωράκι που έχω τώρα στην κοιλίτσα. Θέλω να σου πω ότι είναι σχετικό το πότε ακριβώς θα γίνει η θαυμαστή αυτή πορεία του γονιμοποιημένου ωαρίου μέχρι τη μήτρα, γεγονός που δεν μπορείς να προδικάσεις! 

Θα σε συμβούλευα 2 πραγματάκια, 1ον να αποφεύγεις τα ντεπόν, παρακεταμόλες κλπ κατά το διάστημα πριν και κατά την ωορρηξία σου (έχω ακούσει ότι καμιά φορά καθυστερούν ή αναστέλλουν την ωορρηξία-δεν ξέρω ιατρικά αν ισχύει) και 2ον να τηρήσεις ακριβές θερμοδιάγραμμα, δηλ. κάθε πρωί όταν ξυπνάς και πριν πάρεις πρωινό, θερμομέτρηση από το στόμα. Έτσι θα βρεις την βασική θερμοκρασία σώματος που μετά την ωορρηξία και σε περίπτωση εγκυμοσύνης, διατηρείται αυξημένη άνω των 37 βαθμών τουλάχιστον 18 ημέρες, λόγω σφοδρής αύξησης της προγεστερόνης.

Σου εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο και ευτυχέστερο επιθυμεί η καρδούλα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα γλυκιά μου annina, ευχαριστώ πολύ που απάντησες και με το καλό να έρθει το μωράκι σου και να είναι γλυκό σαν εσένα.

Δηλαδή υπάρχει ελπίδα να είναι και κάτι καλό;δεν υπάρχουν στάνταρ σε ωορρηξία κλπ αυτό λες ή καταλαβαίνω οτι θέλω; 

θερμοδιάγραμμα έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω αλλά η θερμοκρασία μου πάει από 35,4 μέχρι 35,6 άντε μια φορά που είδα 35,9 οπότε επειδή μπερδευομουν είπα να το αφήσω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και από μενα!

@annina με το καλο ο ερχομός του μωρου σου και @valouk ευχομαι με ενα μωρακι πολυ πολυ συντομα...

το θεμα με το θερμοδιάγραμμα με προβληματίζει... ο γιατρός μου εχει πει οτι δεν είναι αξιόπιστο, από την άλλη το διαβαζω ξανα και ξανα και δε ξερω... τι είναι σωστό τελικά?

Σχετικά με την πορεία του γονιμοποιημενου ωαρίου θα συμφωνήσω με την Αννίνα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσι μου...Ανοιξες θέμα ατελείωτο.....Το τοπίο είναι πολύ θολό και δυστυχως ούτε καλοι  γιατροι δεν είναι σε θέση να δώσουν μια ξεκαθαρη απαντηση σε σχέση με αυτά τα θεματα ... 22 μηνες που προσπαθω απεγνωσμενα για μωρο το εχω ψαξει μεχρι αηδίας.....Αρχικά θα σου πω τα εξης.. Απο οτι ειχα διαβασα σε διαφορα site γιατρων το αιμα της εμφυτευσης ισα ισα που φαίνεται... Είναι 1-2 κουκιδες στο μεγεθος ρεβυθιου και οι περισσότερες γυναικες δεν το παρατηρουν καν!!!  Το δικο σου βεβαια είναι πιο πολυ αλλά ποτε δεν ξέρεις..Οπως και να εχει ο ανθρώπινοι οργανισμοί δεν είναι όλοι ίδιοι οποτε θεωρητικά όλα μπορούν να γίνουν... Ετσι να είσαι σιγουρη οτι αν δεν περάσουν οι μέρες δεν θα βγαλεις ακρη με αυτο...Μπορει να εισαι εγκυος, μπορει και οχι... Εγω το εχω παθει αρκετες φορες αλλα δυστυχως δεν ήμουν και αδιαθετησα κανονικα.... Την τελευταία φορά μάλιστα είχα αιμα 5 μερες μετα την ωορρηξία και την ''υποτιθεμενη συλληψη'',  επειτα ημουν 2 μερες καθαρη και μετα λιγες κηλιδες καθε μερα αραιο αίμα, μεχρι που τελικα αδιαθέτησα (6 μερες νωριτερα από το αναμενομενο).Και σκεψου οτι γενικά εχω σταθερότατο κυκλο... Ως τωρα δεν εχω βγαλει κάποιο συμπέρασμα ως προς το τι μπορεί να μου συνέβη....Μόνο εικασίες κάνω... Υπάρχει ενα φαινόμενο που λέγεται αυτόματη αποβολή ωαρίου... Το ωαριο δηλαδη καταφέρνει να γονιμοποιηθεί αλλά όχι να εμφυτευτει στο ενδομήτριο και ετσι αποβάλλεται προκαλώντας μια μικρή αιμορραγία πριν την περίοδο........  Αυτόματες αποβολές ωαρίων συμβαίνουν αρκετες φορες στη ζωή μιας γυναίκας και τις περισσότερες φορές δεν αντιλαμβάνεται καν το γεγονός το παραλίγο να μεινει εγκυος καθως το αίμα αυτο μερικές φορές ενώνεται με το αίμα της περιόδου οποτε..... καταλαβαίνεις!!!! Δυστυχως μόνο το 1/4 των γονιμοποιημενων ωαρίων εμφυτεύονται και εξελισσονται σε εγκυμοσύνη.......Αυτά τα εμαθα σε μια ημερίδα που παρακολούθησα πριν λίγο καίρο στην οποία συμμετείχαν γνωστοί και καταξιωμένοι γυναικολόγοι με ειδικευση στην υπογονιμότητα.... Παρόλα αυτά χαλάρωσε και περίμενε... Ποτε δεν ξέρεις αν αυτος είναι ο τυχερός σου μηνας...!!!! Τέλος επειδη καταλαβαίνω τι εχεις περασει αφου εχω βιωσει ακριβως το ιδιο θα σου πω τη γνωστη λαϊκη ρηση..."Μόνο του σπανου τα γενια δε γίνονται"..  και τωρα πια με το λέιζερ ακόμη και αυτα μπορούν να γίνουν..  Για αυτο..θετική σκέψη!!!

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Gelie είπε:

Καλημερα κοριτσι μου...Ανοιξες θέμα ατελείωτο.....Το τοπίο είναι πολύ θολό και δυστυχως ούτε καλοι  γιατροι δεν είναι σε θέση να δώσουν μια ξεκαθαρη απαντηση σε σχέση με αυτά τα θεματα ... 22 μηνες που προσπαθω απεγνωσμενα για μωρο το εχω ψαξει μεχρι αηδίας.....Αρχικά θα σου πω τα εξης.. Απο οτι ειχα διαβασα σε διαφορα site γιατρων το αιμα της εμφυτευσης ισα ισα που φαίνεται... Είναι 1-2 κουκιδες στο μεγεθος ρεβυθιου και οι περισσότερες γυναικες δεν το παρατηρουν καν!!!  Το δικο σου βεβαια είναι πιο πολυ αλλά ποτε δεν ξέρεις..Οπως και να εχει ο ανθρώπινοι οργανισμοί δεν είναι όλοι ίδιοι οποτε θεωρητικά όλα μπορούν να γίνουν... Ετσι να είσαι σιγουρη οτι αν δεν περάσουν οι μέρες δεν θα βγαλεις ακρη με αυτο...Μπορει να εισαι εγκυος, μπορει και οχι... Εγω το εχω παθει αρκετες φορες αλλα δυστυχως δεν ήμουν και αδιαθετησα κανονικα.... Την τελευταία φορά μάλιστα είχα αιμα 5 μερες μετα την ωορρηξία και την ''υποτιθεμενη συλληψη'',  επειτα ημουν 2 μερες καθαρη και μετα λιγες κηλιδες καθε μερα αραιο αίμα, μεχρι που τελικα αδιαθέτησα (6 μερες νωριτερα από το αναμενομενο).Και σκεψου οτι γενικά εχω σταθερότατο κυκλο... Ως τωρα δεν εχω βγαλει κάποιο συμπέρασμα ως προς το τι μπορεί να μου συνέβη....Μόνο εικασίες κάνω... Υπάρχει ενα φαινόμενο που λέγεται αυτόματη αποβολή ωαρίου... Το ωαριο δηλαδη καταφέρνει να γονιμοποιηθεί αλλά όχι να εμφυτευτει στο ενδομήτριο και ετσι αποβάλλεται προκαλόντας μια μικρή αιμορραγία πριν την περίοδο........  Αυτόματες αποβολές ωαρίων συμβαίνουν αρκετες φορες στη ζωή μιας γυναίκας και τις περισσότερες φορές δεν αντιλαμβάνεται καν το γεγονός το παραλίγο να μεινει εγκυος καθως το αίμα αυτο μερικές φορές ενώνεται με το αίμα της περιόδου οποτε..... καταλαβαίνεις!!!! Δυστυχως μόνο το 1/4 των γονιμοποιημενων ωαρίων εμφυτεύονται και εξελισσονται σε εγκυμοσύνη.......Αυτά τα εμαθα σε μια ημερίδα που παρακολούθησα πριν λίγο καίρο στην οποία συμμετείχαν γνωστοί και καταξιωμένοι γυναικολόγοι με ειδικευση στην υπογονιμότητα.... Παρόλα αυτά χαλάρωσε και περίμενε... Ποτε δεν ξέρεις αν αυτος είναι ο τυχερός σου μηνας...!!!!

Εχεις δικιο @Gelie! Τον Οκτωβριο εμφανισα ελαχιστο αιμα μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο, το οποιο μετα απο δυο μερες αυξηθηκε σε υπερβολικο βαθμο και μου κρατησε 8 ολοκληρες μερες! Απο οτι μου ειπε η γυναικολογος ηταν βιοχημικη, οπου το σπορακι δεν καταφερε να εμφυτευθει για τον α η β λογο. Το καλο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι τουλαχιστον ξερουμε οτι μπορει να γινει γονιμοποιηση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 41 λεπτά, ο/η glykoula είπε:

Εχεις δικιο @Gelie! Τον Οκτωβριο εμφανισα ελαχιστο αιμα μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο, το οποιο μετα απο δυο μερες αυξηθηκε σε υπερβολικο βαθμο και μου κρατησε 8 ολοκληρες μερες! Απο οτι μου ειπε η γυναικολογος ηταν βιοχημικη, οπου το σπορακι δεν καταφερε να εμφυτευθει για τον α η β λογο. Το καλο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι τουλαχιστον ξερουμε οτι μπορει να γινει γονιμοποιηση!

Οταν το σπερμα έχει πολλές ανωμαλες μορφες ακόμη και στην περίπτωση που μπορεί να γονιμοποιησει το ωάριο.... δυστυχως συνηθως υπάρχει αυτή η καταληξη....!!!! Οποτε αυτο που λες glykoula μου και είναι και κάπως σχετικό.... Εμενα μου εχει τυχει οπως είπα και πιο πριν κατι αντιστοιχο 4 ίσως και 5 φορες σε 2 χρόνια και ομως ακόμη δεν εχω μείνει εγκυος... Και ουτε μπορώ να είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμη θα μείνω αν δεν πάρουμε ιατρική βοηθεια. Την πρώτη φορα μαλιστα που μου συνέβη ήταν Μαρτης του 2015.... Ειχα καφε 4-5 μερες πριν την περίοδο και την μερα που ηταν να μου ερθει κόπηκε μαχαιρι...... 4 μερες καθυστερηση... Χοριακή 12 (θετική).. Χαρα εγω ότι τα καταφέραμε... Μιλάω με το γιατρο... Με προγειώνει οτι θα αδιαθετήσω επειδη για να πουμε οτι εχουμε εγκυμοσύνη που εξελίσεται πρεπει η τιμη της χοριακης να είναι από 60 και πανω... Αδιαθετω... Καταρρεω από τη στεναχωρια... Και αφου συνερχομαι μετα από 1-2 μερες αποφασίζω να σκεφτω θετικά.. Λεω αφου εγινε μια θα ξαναγίνει και θα πετυχει.... Ναι, καλα!!!! Ως τωρα τίποτα... 12 μηνες έχουν περασει από εκεινη τη φορα... 12 φορες είχαμε επαφη ακριβως τη μερα της ωορρηξίας (διαπιστωμενο με τεστ) και τιποτα. Τελος παντων... Ευτυχως η ιατρική εχει προχωρήσει... Καθημερινα ευχαριστώ το θεό για αυτό!!! Εννοειται οτι κάποιοι είναι πιο τυχεροι από εμας και τελικά τα καταφέρνουν.. Το λέω για να μην παρεξηγηθώ και θεωρειθεί ότι καταστροφολογώ ή ότι προσπαθώ να απογοητεύσω κανέναν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η annina είπε:

Καλημέρα καλή μου,

καταρχήν να μην αγχώνεσαι. Κι εγώ είχα κύκλο στάνταρ 26 ημερών. Έκανα ωορρηξία 16η μέρα (καθυστέρησε δηλ. άγνωστο το γιατί....και 7 ημέρες μετά έγινε η εμφύτευση.. (Το υποθέτω διότι ήμουν πρώτη μέρα διακοπές Νάξο τον Αύγουστο και λέω στον καλό μου με πονάει η κοιλίτσα, μακάρι να μην αδιαθετήσω...) Παναγία μου ήταν το μωράκι που έχω τώρα στην κοιλίτσα. Θέλω να σου πω ότι είναι σχετικό το πότε ακριβώς θα γίνει η θαυμαστή αυτή πορεία του γονιμοποιημένου ωαρίου μέχρι τη μήτρα, γεγονός που δεν μπορείς να προδικάσεις! 

Θα σε συμβούλευα 2 πραγματάκια, 1ον να αποφεύγεις τα ντεπόν, παρακεταμόλες κλπ κατά το διάστημα πριν και κατά την ωορρηξία σου (έχω ακούσει ότι καμιά φορά καθυστερούν ή αναστέλλουν την ωορρηξία-δεν ξέρω ιατρικά αν ισχύει) και 2ον να τηρήσεις ακριβές θερμοδιάγραμμα, δηλ. κάθε πρωί όταν ξυπνάς και πριν πάρεις πρωινό, θερμομέτρηση από το στόμα. Έτσι θα βρεις την βασική θερμοκρασία σώματος που μετά την ωορρηξία και σε περίπτωση εγκυμοσύνης, διατηρείται αυξημένη άνω των 37 βαθμών τουλάχιστον 18 ημέρες, λόγω σφοδρής αύξησης της προγεστερόνης.

Σου εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο και ευτυχέστερο επιθυμεί η καρδούλα σου!

Καλημέρα.. Αυτό για με το θερμόμετρο μπορώ να το κάνω και εγώ τώρα? Είχα ωορρηξία και επαφή 18-2-17 και περιμένω πως και πως να περάσουν η μέρες να κάνω τεστ να δω αν έμεινα έγκυος ή όχι, εγώ έχω γενικά υποθερμία δηλαδή κάπου 35και πως θα καταλάβω με το θερμόμετρο αν είμαι η όχι?  Ευχαριστώ..  :x    

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με gelie για τις αυτοματες αποβολες...

Κοριτσια ευχομαι σε ολες θετικη σκεψη και συντομα με ενα θαυματακι στην κοιλιτσα!!! ❤

ΜΥΡΤΩ 1993 δεν θεωρω οτι μπορεις να εχεις ασφαλη συμπερασματα καλη μου με σποραδικη θερμομετρηση..θελει προγραμμα κ τηρηση διαγραμματος καθε μηνα. Σε καθε περιπτωση εσυ που εισαι ηδη μανουλα 2 φορες αν δεν κανω λαθος εχεις μεγαλυτερη εμπειρια απο μας τις πρωταρες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 10 λεπτά, ο/η annina είπε:

Συμφωνω με gelie για τις αυτοματες αποβολες...

Κοριτσια ευχομαι σε ολες θετικη σκεψη και συντομα με ενα θαυματακι στην κοιλιτσα!!! ❤

ΜΥΡΤΩ 1993 δεν θεωρω οτι μπορεις να εχεις ασφαλη συμπερασματα καλη μου με σποραδικη θερμομετρηση..θελει προγραμμα κ τηρηση διαγραμματος καθε μηνα. Σε καθε περιπτωση εσυ που εισαι ηδη μανουλα 2 φορες αν δεν κανω λαθος εχεις μεγαλυτερη εμπειρια απο μας τις πρωταρες...

Μην το λες...  Στο πρώτο μου παιδάκι έμεινα έγκυος και δεν ήξερα καναν την είναι η ωορρηξία αληθεια, δεν προσπαθούσαμε με τον σύντροφο μου να κάνουμε παιδί, απλός ήρθε!  Είχα λίγες μέρες καθυστέρηση έκανα τεστ και είδα ότι είμαι έγκυος. Στο δεύτερο παιδάκι μου έμεινα έγκυος πριν Σαραντισω, πήγα μετά από σαράντα μέρες για την εξετάσει που μου είπε ο γιατρός μου και την ώρα της εξετάσεις μου λέει ότι είμαι πάλι έγκυος... Απλά μου έτυχε και της δύο φορές χωρίς να ξέρω ποιες μέρες είναι η γόνιμες χωρίς να παρακολουθώ τον μήνα μου... Τώρα όμως που τα ξέρω όλα αυτά έχω άγχοθει, τώρα που ξέρω πότε είχα ωορρηξία ποτέ είναι η γόνιμες μέρες τώρα με τρώει η αγωνία να δω αν έχω μείνει έγκυος... Στην αρχή φοβόμουν για τρίτο είχα σοκαριστεί αλλά τώρα που το θέλω νομίζω ότι δεν θα μείνω και ψάχνω τρόπους να βρω το αποτέλεσμα όσο ποιο νωρίς μπορώ... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει εμπειρία στο πως μπορεί να μείνει έγκυος μια γυναίκα αλλά στο πως μπορεί να μεγαλώσει ένα δεύτερο και τρίτο παιδάκι...  :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gelie είναι τρομερά αυτά που είπες για τις εγκυμοσύνες που δε καταλαβαίνουμε καν ? παιδάκια δεν είναι κι αυτά που δε τα καταφέρνουν; Βέβαια Ο Θεός ξέρει.Αλλά όλα αυτά εξηγούν πως μια φορά ειχα πρωινές ναυτιες ζαλάδες δε μπορούσα στο αμάξι κλπ και ξαφνικά σταμάτησαν ολα έλεγα ήταν η ιδέα μου ,πωπω πως στεναχωρήθηκα και ...οπως και κάθε φορά που έρχεται η περίοδος...στην αρχή βέβαια είμαι ψυχρη λέω δε πειράζει το ηξερά και μετά φουλ κλάμα!!!

ωστόσο  πρέπει να είμαστε θετικές κάποια στιγμή θα πιαστεί καλά στη κοιλίτσα μας και να έρθει το ευλογημένο παιδάκι που τόσο λαχταραμε ολες

 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εν το μεταξύ Εγώ ακόμα πονάω κοιλιά και μέση...πήρε η μητέρα μου τον γυναικολόγο(έχουμε τον ίδιο και έχει θάρρος) να του τα πει γιατί ανησύχησε και της είπε ότι μπορεί να είναι εγκυμοσύνη και να κάνω χωριάτικη...!!!!αλλά είμαι σε επαρχία και δεν έχω κοντά μου Κέντρο πέφτει και αργία ....Ουφ... δε ξέρω πως να νιωσω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι σωστά καλή μου diwni,απλά εδώ σου παίρνουν το πρωί τα πάνε στη πόλη και τα μαθαίνεις την επομενη  οπότε καλή υπομονή

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια ,peacock.και zaxou1 μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας αν και ομολογουμένως δεν είμαι πολύ θετική....σήμερα μαζί με τους πόνους στη κοιλιά και της μέσης με έπιασε και πόνος στα πόδια σαν κομαρες  ψηλά ...που αυτό μάλλον σημαίνει περίοδο.Τέλος πάντων....

Να σας ευχηθώ κιόλας Καλή Σαρακοστή ,πλησιαζει η Κ.Δευτερα κάθε ευλογία και δύναμη ☺και ακόμα....σας ευχαριστώ πολύ ολες για όλα!!!που ότι κι αν χρειάστουμε είστε  εδώ να μας μιλήσετε να μας ηρεμήσετε κλπ σας εύχομαι κάθε καλο στις ζωές σας μέσα απ την καρδιά μου!!!

φιλικά Valouk ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά δε ξέρω τι να σκεφτώ!!

Πήγα σήμερα για να κάνω χωριάκη,μας είπαν ότι είναι άρρωστη η γιατρός εκεί και να πάμε στο άλλο μικροβιολογικο ,ε πάμε να φύγουμε και έξω είχε 2 σκαλιά ..γλυστραω και σκάω κάτω !!! το πόδι πρησμένο νταούλι αύριο πάω μάλλον για πλάκες....δε ξέρω Αλλά το χειρότερο νιώθω πως είναι το ότι δεν έχω πια πόνους στη κοιλίτσα..... αυτό σημαίνει πως ότι ήθελα δλδ πάει;!!!  φαίνεται άσχετο ίσως το μνμ... Αλλά Αλήθεια νιώθω πληγωμενη... μια βδομάδα περίμενα να πάω για εξέταση που μου είχε πει ο γιατρός....ατυχία Ε ; ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου @valouk καταρχήν περαστικα σου! Μην αγχωνεσε κ μην προδικαζεις ! Θα κανεις κ την χωριακουλά κ το πόδι θα ειναι μια χαρά! Εαν ειναι το σποράκι σου έτοιμο εκει θα βρίσκετε !δεν παθαίνει απόλυτως τιποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η valouk είπε:

Τελικά δε ξέρω τι να σκεφτώ!!

Πήγα σήμερα για να κάνω χωριάκη,μας είπαν ότι είναι άρρωστη η γιατρός εκεί και να πάμε στο άλλο μικροβιολογικο ,ε πάμε να φύγουμε και έξω είχε 2 σκαλιά ..γλυστραω και σκάω κάτω !!! το πόδι πρησμένο νταούλι αύριο πάω μάλλον για πλάκες....δε ξέρω Αλλά το χειρότερο νιώθω πως είναι το ότι δεν έχω πια πόνους στη κοιλίτσα..... αυτό σημαίνει πως ότι ήθελα δλδ πάει;!!!  φαίνεται άσχετο ίσως το μνμ... Αλλά Αλήθεια νιώθω πληγωμενη... μια βδομάδα περίμενα να πάω για εξέταση που μου είχε πει ο γιατρός....ατυχία Ε ; ??

Τι αρνητικές σκέψεις είναι αυτες Valoyk μδιωχτες αμέσως  και αντικαταστησε τες με 8ετικες και βγαλε  τα αχσημα σεναρια που φτιάχνει το μυαλο σου,είχες μια δύσκολη ημέρα και συμμεριζομαστε το πονο  σου  αλλα δεν θελουμε σε καμια περπτωση να εισαι πληγωμενη .ευχομαι περαστικουλια γρηγορα και ποτε ξανα!!![smilie=love5.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

renataki7  σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου, πράγματι εκείνη τη στιγμή τα είδα όλα μαύρα αλλά Ναι δε πείραζει όλα καλά θα είναι ΑΝ υπάρχει κάτι...
τώρα ας περάσει το πόδι γιατί Όχι για χωριακη δε μπορώ να πάω αλλά ούτε να κυκλοφορήσω σπίτι απ τον πονο!!!!...Καλή μου Karen πάντα γλυκιά και έτοιμη να ανεβάσεις όποια χρειάζεται σε ευχαριστώ....και όπως είπε ο πνευματικός μου όλα για καλό γίνονται,πάντα για καλο. 
Να είστε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

καλησπέρα σας,

μόλις μπηκα στην οικογένεια του mammyland (και δεν το φανταζόμουν ποτέ..χαχαχα). χρόνια πολλά, χριστός ανέστη και πάνω απόλα υγεία σε όλες. θα ήθελα την βοήθειά σας....είναι να αδιαθετήσω 23/4 την κυριακή (ο κύκλος μου κυμαίνεται απο 28-31 μέρες) ωστόσο την τετάρτη 12/4 ήρθα σε επαφή με τον φίλο μου χωρίς προφύλαξη αλλα και χωρίς να εκσπερματώσει μέσα. το σάββατο το πρωί είδα ροζ στο χαρτί της τουαλέτας και απορρώ υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι ή εμφύτευση ας πούμε μέσα σε τρείς μέρες ή απλά ειναι σημάδια της επικείμενης περιόδου μου??? αισθάνομαι ένα βάρος, καούρες,ρέψιμο, πονοκέφαλο και εχθές είχα δέκατα 37 (μάλλον τυχαίο θα ήταν αυτο) γιατι σήμερα είχα κρυάδες ακριβως το αντίθετο. εχω καταμπερδευτεί.....please βοηηηηηθεια!!!! ευχαριστωωωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...