Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ!!!


TZOUTZOU

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ οτι μία τέτοια ορμόνη θα εμπόδιζε τόσο πολύ τη σύλληψη. Προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και δύο χρόνια για μωράκι αλλά αυτό δυστυχώς δεν έχει αποφασισει ακόμη να μας επισκευθεί. Τα νέυρα "τσατάλια" περιτό να σας πώ!!! Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι πριν δυο χρόνια με το που είπαμε ξεκινάμε έμεινα αμέσως έγκυος. Τί να το κάνω όμως, απέβαλλα στην έκτη εβδομάδα αφού προηγουμένως είχα πιει και εγώ δεν ξέρω πόσα κουτιά "ουτραγεσταν". Από τότε μόνο μία φορά, χωρίς να έχω καθυστέρηση, ανέβηκε η χοριακή (είχα περίοδο για δεκαπέντε μέρες)και μετά τίποτα, nothing!! Κάθε μήνα τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Να μετράω τις γόνιμες μέρες, να τρώω και από μία pregnyl για καλύτερη ωορηξία, να προσέχω μη σηκώσω βάρος, μην πέσω σε λακούβα με το αυτοκίνητο, μην, μην μην βαρέθηκα. Έχω καταλάβει οτι είμαι φυσιολογικός άνθρωπος μόνο όταν έχω περίοδο αφού τότε κάνω ότι θέλω χωρίς φοβο μήπως αποβάλλω το ανύπαρκτο μωρό. Ώσπου μία ωραία μέρα έκανα εξέταση προλακτίνης με όρια μην 100 και max 450 εγώ είχα 756. Ο γυναικολόγος μου είπε οτι είναι από άγχος και οτι αν δεν το αποβάλλω δεν προκειται να μείνω ποτέ έγκυος. Παίρνω χαπάκια "δοστινεχ" μισό την εβδομάδα και κατάφερα να τη ρίξω κάτω από το φυσιολογικό στο 83 ευτυχώς. Να δούμε τί θα γίνει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια. Εγω ειχα 80 και δεν επεφτε με τιποτα και εβγαζα γαλα απο το στηθος. Μου ειχε δωσει η ενδοκρ/ος παρλοντελ αλλα το υγρο στο στηθος παρεμενε τελικα πηρα νορπρολακ και σε δυο μηνες εμεινα εγγιος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια κ εγω στις τελευταιες εξετασεις που εκανα η προλακτινη μου ηταν

λιγο ανεβασμενη αλλα κ ο γυναικολογος κ η ενδοκρινολογος μου ειπαν οτι ειναι λογο αγχους κ οτι αν χαλαρωσω θα πεσει κ δεν μου εδωσαν ουτε χαπια ουτε τιποτα

ελπιζω αυτο το διαστημα που ειμαι αρκετα χαλαρη να εχω κ θετικα αποτελεσματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να συμπληρώσω ότι έκανα μέχρι και μαγνητικη εγκεφάλου για να δουν αν είναι παθολογική η άνοδος της προλακτίνης με ευτυχώς αρνητικά αποτελέσματα. Παρά την αυξημένη τιμή της δε παρατήρησα ποτέ γάλα στο στήθος για να υποψιαστώ και να το ψάξω νωρίτερα.

Το αποτέλεσμα τελικά είναι ένα: το άγχος παίζει το σημαντικότερο παράγοντα, αλλά πως μα μην αγχωθούμε αφου είναι κάτι που το θέλουμε όσο τίποτα στον κόσμό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τζουτζου να σου πω τι κανω εγω για να μην αγχονομαι??????????

λεω οτι αφου τοσο καιρο με το αγχος μου δεν καταφερα κατι θα ηρεμισω για το καλο μου κ για να ερθει ακομα πιο γρηγορα το νινακι μου κ να σου πω οτι εδω κ ενα μηνα τα καταφερνω αφου καταφερα μετα απο τοσο καιρο που ειχα αστατο κυκλο με το που χαλαρωσα κ ηρεμισα να αδιαθετισω κανονικα

αρα κ το μωρακι μου με ηρεμια κ χωρις αγχος ειναι εδω κοντα κ θα περιμενω οσο κ να χρειαστει μεχρι να ερθει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις απόλυτω δίκιο. Το πρόβλημα είναι λίγο στην πράξη. Πώς ξεαγχώνεσαι. Λέω οτι δεν έχω άγχος αλλά το θέμα είναι ότι στην άκρη του μυαλού μου (για να μην πω σε όλη την περιοχή) υπάρχει πάντα αυτή η σκέψη. Βλέπω μωράκια στο δρόμο και εγκύους (μακάρι ο Θεός να τους έχει όλους καλά) και βάζω τον εαυτό μου στη θέση τους, κάνω όνειρα, και αμέσως μετά πέφτω. Ξέρω πως πρέπει να το αποβάλλω από το μυαλό μου αλλά πώς?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπόν φιλενάδα ο γιατρός σου έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Και μόνο που περιέγραψες αυτά που τραβάς κάθε μήνα δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις ότι είναι όλα θέμα άγχους. Μου συνέβη κι εμένα πριν λίγα χρόνια, λόγω μιας οικογενειακής κατάστασης αγχώθηκα πολύ αλλά δεν το ήξερα. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Άρχισε λοιπόν να μου πονάει το στήθος πολύ και να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Η γιατρός μου μου είπε έπειτα απο εξετάσεις ότι είναι λόγω προλακτίνης και ότι αυτή ανεβαίνει λόγω άγχους. Μου είπε να ηρεμήσω γιατί θα έχω πρόβλημα στην σύλληψη. Σιγά σιγά το ξεπέρασα επειτα απο δύο μήνες περίπου και όταν αποφασίσαμε με τον άντρα μου να κάνουμε προσπάθεια έμεινα εγκυος μέσα σενα μήνα. Γιαυτο λοιπόν χαλάρωσεεεεεεεεε.... και ολα θα σου πανε καλα.Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...