Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια σημερα ηρθε παλι η ακατανομαστη..εχω παρα πολλα νευρα εχει αρχισει να μου την δινει ολη αυτη η κατασταση καθε μηνα.τα πραγματα ομω αυτη τη φορα ειναι καπως περιεργα οπως τοτε με την βιοχημικη πολλα κομματια και πολυ αιμα.....θελω να παρω τα πανω μου αλλα δεν μου βγαινει............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου ηρεμησε και παρε τα πανω...δες το οτι ξεκιναει μια καινουργια μερα και θα ερθει και το ζουζουνακι...στο ευχομαι ολοψυχα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ

ΒΓΑΛΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ

ΗΡΕΜΙΣΩ ΛΙΓΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσακι μου ποσο σε καταλαβαινω.... Κι εγω ετσι νιωθω οταν μου ερχεται. Εχω παρα πολλα νευρα και τρελη απογοητευση.

Ουτε αγχος, ουτε στενοχωρια, ουτε ανησυχια οτι κατι δεν παει καλα οπως νομιζουν ολοι γυρω μου. Ασε νιωθω οτι κανεις δεν με καταλαβαινει εκεινη την ωρα.

Ομως μετα απο λιγες μερες λεω οτι δεν μπορει θα ερθει και σε μενα, γιατι οχι!

Ηρεμησε γλυκεια μου και θα ερθει. Ξερω οτι σου σπαω τα νευρα που σου λεω να ηρεμησεις γιατι ετσι νιωθω κι εγω, αλλα ετσι ειναι.

Εγω πια εχω κουραστει και ουτε γονιμες κοιταω ουτε τιποτα. Και να μη το κανω μια μερα δε με πειραζει, ενω παλια αγχονομουν οτι ισως εχασα την ευκαιρια.

Δε μπορω αλλο κουραστηκα,και το σκεφτομαι λιγοτερο..... Αλλα πιστεψε με το θελω οσο τιποτα αλλο στον κοσμο!

Θα ερθει ειμαι σιγουρη οτι θα ερθει και σε σενα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπομονή και εγώ εχτές καθόμουν και έκλαιγα γιατί ήρθε η ακατανόμαστη, σήμερα όμως είμαι καλύτερα,βλέπεις το "mammyland" είναι η καλύτερη psixotherapia.to ξέρω ότι είναι άδικο να το θέλουμε τόσο και να μην έρχεται και πιο πολύ από όλα όταν ακούω μερικές να λένε(ξέρεις δεν ήθελα ρε "γαμοτο" έτυχε)e.. πως έτυχε κυρα μου αν δεν το θέλεις?αν δεν θέλεις prosexeis.des το και αλλιώς ..το καλο "πραγμα" αργεί!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε βρε κοριτσια μη σταναχωριεστε...σε όλες θα έρθει που θα παει..θα το γραπωσουμε. Μη στεναχωριεστε...Think positive και θα μας ερθει!!!

Ελα να ανεβαινουμε λιγοοοο!!! :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια το "άντε πάλι από την αρχή" είναι μία ατάκα που έχω βαρεθεί και εγώ να τη λέω εδώ και δυο χρόνια!!!Μετά από μία αποβολή στην έκτη εβδομάδα (τα "ουτραγεσταν" τα έπινα με το τσουβάλι)και μία λίγο ανεβασμένη χοριακή που έδειξε οτι κάτι πήγε να γίνει αλλά τζίφος, περιτό να σας πω αλλά τα νέυρα κρόσια. Το απότέλεσμα??? Μία τρελά ανεβασμένη προλακτίνη στο 756 την οποία μετά από θεραπεία κατάφερα να κατεβάσω στο 83 επιτέλους. Τελικά αξίζει να στεναχωριόμαστε τόσο? Χειρότερα τα κάνουμε όχι καλύτερα. Βέβαια ωραία τα γράφω αλλά όταν τα "λούζομαι" μπορώ να σς πω με βεβαιότητα οτι κάνω τα ακριβώς αντίθετα. Τώρα είμαι στη φάση που παρακολουθώ τον κύκλο μου με υπέρηχο "τρώω" και μία Pregnyl κάθε μήνα αλλά τίποτα. Η ίδια απογοήτευση ξανά και ξανά βαρέθηκα. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή λέω στον εαυτό μου οτι το μωράκι θα έρθει σαν δώρο Χριστουγέννων. Κορίτσια φέτος εύχομαι και για όλες εσάς. Μακάρι με το νέο χρόνο να γίνουμε όλες μα όλες μανούλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου εγω νομιζω πως οσο πιο πολυ το σκεφτομαστε τοσο

πιο πολυ θα αργησει να ερθει το σπορακι μας

εγω μετα απο τρελο αγχος κ αφου καταφερα κ να χαλασω τον κυκλο μου

τον προηγουμενο μηνα ειπα στον εαυτο μου οτι δεν θα σκεφτω ουτε μωρα ουτε συμπτωματα εγκυμωσυνης ουτε τιποτα κ ολα αυτα ειχαν σαν αποτελεσμα μετα απο τοσο καιρο να ερθει η περιοδος μου κ παλι κανονικα

δεν υπαρχει περιπτωσει παρα ολο που το θελω παρα πολυ το μωρακι να κατσω να ξανα αγχοθω κ οταν ειναι να ερθει θα ερθει δεν μπορω να κανω κατι κ να το φερω με το ζορι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασία μου γεία σου, όλες σε καταλαβαίνουμε γιατι ετσι είμαστε όλες,όμως μην στεναχωριέσαι παρε τα πάνω σου και όλα θα πάνε καλά.

πίστευω οτι το καλύτερο είναι να αφήσεις τον εαυτο σου ελεύθερο να κάνει αυτο που θέλει,αν δλδ θέλεις να κλάψεις κανε το αν θες να στεναχωρηθεις ,να αγχοθεις, να αισθανθεις αρνητικα και οτι ακόμα λεμε οτι δεν πρέπει να κάνουμε,απλα καντο και μην νιώθεις ενοχες ούτε αγχος για αυτο.

εμενα αυτή η σκέψη μου έκανε καλό την προτελευταια φορα που αδιαθέτησα εκλαιγα ,δεν ηθελα να δω ανθρωπο,δεν μιλούσα,δεν εβγενα απο το σπίτι με λίγα λόγια χάλια μαυρα,επιασα πάτο.και μετα το πήρα απόφαση θα κάνω οτι μου λένε ολοι να μην κάνω θα το σκεφτομαι συνέχεια και θα έχω αγχος συνεχεια,και ας πάει ένας κύκλος χαμένος αρκέτοι εχουν πάει ουτως ήαλλως.Δεν ξέρω γιατι αλλα με βοήθησε δεν το σκέφτομουν καθόλου και ειχα λιγοτερο άγχος,βεβαια δεν εμεινα εγκυος αλλα όταν αδιαθέτησα ημουν καλα στεναχωρηθικα λιγο αλλα μόνο λίγο.και είχα ξανα βρει την αισιοδοξία μου και ξαναρχησα τη θέραπέια γιατι πριν απο αυτο είχα πει τέλος δεν θέλω τπτ. σε κουρασα με τα πολλα μου΄λογια, αλλα πραγματικα αν υπήρχε ένα μαγικο ραβδι θα σε έκανα χαρούμενη και.....εγκυούλα.

και μαζι σου ολες τις κοπελες που προσπαθουν

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τζουτζου μου θα έρθει το μπεμπε μην αγχώνεσαι.να σε ρωτήσω κατι?κανω και έγω pregnyl μαζι και με αλλες ενέσεις και χάπια εσύ πέρνεις και αλλα φάρμακα ή μόνο την ένεση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

"σοφιλατε" μου sorry που δεν σου απάντησα αλλά είχα μέρες να μπω στο internet. Εγώ προς το παρόν κάνω μόνο την pregnyl, αλλά ο γιατρός, μου είπε οτι από τον επόμενο κύκλο θα μου δώσει και αντι-οιστρογόνα (δεν ξέρω ποια) για καλύτερη ωοθηλακιορηξία. Άντε να δούμε τι θα γίνει και με αυτά!!!!! Νιώθω λίγο πεοραματόζωο σ'αυτή τη φάση.

Φιλάκια και εύχομαι καλή επιτυχία και σε σένα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γλυκούλα μου!! 🥹🥹🥹   Καλό μήνα κορίτσια!!! Καλό καλοκαίρι!! Σήμερα πήγαμε σε ένα παραλιακό μαγαζί με τον άντρα μου και τους κουμπάρους μας και τα παιδιά μας και ήταν μαγικά!! Μου ρθε επιθυμία για μπύρα βαρελίσια, πήρα μια μεγάλη το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου!! Και μετά σκεφτόμουν λες αυτή να ήταν η τελευταία μπύρα του καλοκαιριού;; Να μην μπορέσω να πιω άλλη;; Χάχαχα του τρελού!! 
    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
    • Μόλις γύρισα από ένα γάμο εγώ που πήγα για να ξεχαστώ περισσότερο. Ήταν μία κοπέλα έγκυος με την κοιλίτσα αρκετά φουσκωμένη και ήταν ένα γλυκόπικρο συναίσθημα που ένιωσα. Το πρωί πήγαμε μια βόλτα στη φύση με τον σύντροφο και έβαλα λίγα λουλούδια σε ένα σημείο στο έδαφος και ευχαρίστησα το μωρό μου για όσο ήταν μαζί μου ώστε να κλείσω κάπως τον κύκλο αυτό.. το σώμα μου είναι ακόμα στην προηγούμενη κατάσταση, το στήθος πρησμένο, το στομάχι περίεργα κι ύστερα θυμάμαι πως δεν είμαι πια έγκυος. Αχ.. πόση δύναμη να βρούμε πια μέσα μας. Κι όμως τη βρίσκουμε..  
    • Rena μου, εμένα η μικρή δεν έφαγε ουτε μια μέρα αλεσμένα. Τα απεχθανόταν.  Μου πήρε 3-4 μέρες να καταλάβω τι ακριβώς ηθελε.. Φοβόμουν και εγώ πολύ οπότε στην αρχή της τα έδινα πατημένα με το πιρούνι, και πλέον τρελενεται να δαγκώνει μόνη της από κομμάτια ολόκληρα. Είναι απίστευτο το πόσο καλα διαχειρίζεται τις μπουκιες της και πόσο καλά μασάει με τα ούλα!! Να πω την αλήθεια, δεν της τα δίνω στο χεράκι της γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου, συν του ότι όσες φορές το έχουμε επιχειρήσει καταλήγει να τα ζουλαει και να τα πετάει κάτω. Οπότε έχουμε συμβιβαστεί προς ώρας να της τα προσφέρω εγώ με το δικό μου χέρι και εκείνη τα πιάνει μαζί μου.  Εμένα η παιδίατρος ήταν πολύ θετική στο να δίνω κομμάτια πάντως (εντάξει όχι μήλο ας πούμε που είναι σκληρό), και μου είπε ακόμα καλύτερα που δεν τα θέλει αλεσμένα, δεν θα έχουμε θέμα με την μετάβαση στα κομμάτια μελλοντικά που έχουν πολλά μωράκια. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...