Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ!!


miranta25

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΔΩ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ..Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΗ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΑΙΜΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΡΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ(,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΓΑ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ ΕΙΔΑ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΑΙΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΙΜΑ?? Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ηρθες στο μαμμυ!!

Η φαγουρα δεν ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης τουλαχιστον εγω δεν ειχα. Απο οσο γνωριζω φαγουρα υπαρχει σε καποιες κοπελες στο τελος της εγκυμοσυνης. Οσο για το αιμα μετα την επαφη δεν γνωριζω να σου πω κατι. Παντως δεν νομιζω να ειναι κατι κακο. Μιλα καλυτερα με το γιατρο σου. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

http://www.paidorama.com

σε αυτο το σαιτ μπορεις να υπολογισεις τις γονιμες μερες σου

αν εχει γινει κατι σε αυτες τις μερες τοτε εχεις καλες πιθανοτητες

λογικα αν εχεις μεινει εγκυος θα φανει στο τελος του μηνα

τα υπολοιπα μαλλον ειναι του αγχους

χαλαρωσε κοντευει ο καιρος να μαθεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κοριτσάκι, καλώς ήρθες στην όμορφη παρεούλα μας!

το αιματάκι ίσως ήταν από κάποιο ζώρισμα την ώρα της επαφής. υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είσαι έγκυος, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις την περίοδό σου και αν τελικά έχεις καθυστέρηση να κάνεις κανένα τεστ καμιά χοριακή. μην αγχώνεσαι και όλα θα γίνουν. φαγούρα να σου πω δεν είμαι σίγουρη αν είχα εγώ στην εγκυμοσύνη τη δική μου, ίσως και να είχα αλλά δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα.

εύχομαι να είσαι εγκυούλα και όλα να πάνε τέλεια... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ..ΣΑΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...