Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΞΕΣΗ-ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα!!

εχω μια απορια...πολλες εχω δηλαδη αλλα τελος παντων...

περιμενω στις επομενες μερες την πρωτη περιοδο μετα την ..αποξεση :(

ημουν 7 εβδομαδων..

υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης αμεσως μετα την αποξεση? :unsure: , φυσικα και δεν προσπαθουμε ακομα,ετυχε ομως μια φορα να γινει ελευθερα(δεν δικιολογουμε το ξερω :( )και εχω λιγο αγχος γιατι ξερω οτι αν δεν περασει τριμηνο δεν επιτρεπεται...

Σας εχει τυχει η γνωριζετε κατι παρομοιο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

polikseni νομίζω ότι μετά την απόξεση το ενδομήτριο είναι πολύ λεπτό και για να κρατήσει γονιμοποιημένο ωάριο. Απ' την άλλη τόσα παράξενα γίνονται.. Πάντως αναμονή ενός τριμήνου με συμβούλεψε κι ο δικός μου ο γιατρός, για επούλωση της μήτρας απ' την επέμβαση και τα σχετικά. Όλα καλά από δω και πέρα να σου πάνε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυξένη μου καλησπέρα! νομίζω πως σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετική η αναμονή για νέες προσπάθειες, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη. ο γιατρός σου τι σου είπε? πάντως εγώ γνωρίζω αρκετά περιστατικά που προσπαθήσανε νωρίτερα από το όριο που είχε βάλει ο γιατρός τους και πήγαν όλα τέλεια!

εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σου! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!ευχομαι σε ολες οοοοτι καλυτερο!

ο γιατρος με το που ειδε οτι ειναι παλλινδρομη και αρχισε να μου εξηγει τι ειναι και γιατι ε μου ειπε οτι μπορω να ξανα προσπαθησω σε 2-3 κυκλους...μετα την αποξεση δεν ξανα πηγανα με δει ..θα παω μετα την πρωτη περιδο ...αν θα ερθει βεβαια..

:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να πας να σε δει εγω πηγα 2 εβδομαδες μετα ηθελα βεβαια να κανονισω και για εξετασεις αλλα ενα κολπικο υπερηχο να πας να τον κανεις.οτι καλυτερο σου ευχομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα,

μετα την αποξεση που εκανα (ημουν 9 εβδομαδων)κι αφου μου ηρθε κανονικα η περιοδος,πηγα στον γιατρο να με δει κι ειδε οτι ολα ηταν καλα μεσα μου κι εδωσε το οκ για να ξαναπροσπαθησουμε...καθε περιπτωση βεβαια ειναι διαφορετικη...να προσεχεις ομως τον ευατο σου..να μη σηκωνεις βαρη τωρα που ειναι προσφατο το γεγονος και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις..

ο,τι αλλη απορια εχεις ειμαστε εδω για να την θεσεις!!

καλη συνεχεια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω κοριτσια τοσο πολυ για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας!

αυριο περιμενω περιοδο,φυσικα το πιο πιθανο ειναι να εχει διαταραχτει ο κυκλος μου και να καθυστερησει λιγο...η και πολυ...αρα θα κλεισω το ραντεβου στο γιατρο μετα την περιοδο...πιστευω οτι δεν ειμαι εγκυος καθως αρχιζω και αισθανομαι τα σημαδια περιοδου...πρωτη φορα που δεν θα στεναχωρηθω που θα μου ερθει....

οταν ο γιατρος κανει υπερηχο και δινει το οκ για νεες προσπαθιες τι κοιταει?θελω να πω για ποιο λογο δεν επιτρεπετε μια νεα εγκυμοσυνη σε συντομο χρονικο διαστημα μετα την αποξεση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυξενη ειμαστε πανω κατω στις ιδιες ημερομηνιες και εγω εκανα αποξεση και τωρα ειναι η πρωτη μου περιοδος και εγω θελω να ξεκινησω τον επομενο μηνα να προσπαθω εχω να κανω κατι τελευταιες εξετασεις αιματος και να παω στον γιατρο να δουμε τι θα πει να μας πανε ολα καλα αυτη τη φορα. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια φιλη μου εμεινε εγκυος χωρις να της ερθει καθολου περιοδος,μετα απο αποξεση και ολα πηγαν τελεια!!! Εχει τωρα εναν παιδαρο 14 μηνων!!!

Εγω αδιαθετησα πρωτη φορα, 50 μερες, μετα την αποξεση και μετα ειχα καμια 45 μερες καθυστερηση, ωσπου πηρα χαπια για να μου ερθει!!! Μου ηρθε και σε εκεινο τον κυκλο, εμεινα εγκυος στην Αντωνιτα μου!!!!

Εγω προσωπικα δεν εκανα αλλες εξετασεις,αφου στον προγενετικο ελεγχο ηταν ολα μια χαρα! Το μονο που εκανα ηταν να παιρνω φολικο οξυ!!!

Ευχομαι κοριτσαρες μου ολα να πανε καλα και συντομα να μας γραψετε ευχαριστα!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι κοριτσια μακαρι να μας πανε ολα καλα...και ακομα καλυτερα :P

σημερα ειναι να μου ερθει η ακατανομαστη αλλα καλοδεχουμενη ειναι αυτη τη φορα... :angry:

απο χθες εχω πονακια χαμηλα περιοδου αλλα τα συμπτωματα περιοδου και εγκυμοσυνης μοιαζουν τοσο πολυ... :unsure:

εσι νταλια ποτε περιμενεις?θα ξεκινησεις δηλαδη προσπαθιες κατευθειαν?

ματα μακαρι να μας πανε και εμας τοσο καλα και ...γρηγορα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHSPERA KORITSIA KAI APO MENA !!! :woohoo:

KAI EGW STHN 7 EBDOMADA EIMOYNA OTAN EPATHA PALIDROMHSH :( BEBEA DEN EKANA APOΞISH EKANA KATI POIO IPIO OPOS EIPE KAI O GIATROS MOY EKANA ROYFIGMA EINAI KATI SAN SKOYPA , EMEIS APO THN PRWTH STHGMH EIXAME ELETHERES EPAFES ( OXI OTI AYTO HTAN TO SWSTO - KAI DEN EGEINE POLES FOLES )

KAI H PERIODOS MOY HRTHE KANONIKA SYMFONA ME TWN DIKO MOY KYKLO HRTHE TIS 30MERES , TELEIWSA KAI META PEIGA STO GIATRO GIA ENA KOLPIKO YPERIXO OLLA HTAN KALA KANENA PROVLHMA KAI MAS EIPE AMA THELOUME NA PERIMENOYME AKOMA MIA PERIODO KAI META , GIATI AYTO TO MHN THA KANW KAI KAPIES EΞETASEIS KAI AN TIXWN EXW KATI NA TO PROLAVOUME STHN EPOMENH EGKYMOSINH ..

MHN STENAXORIESE OLLA KALA THA PANE AYTH TH FORA KAI GIA SENA KAI GIA MENA ... MAS EYXOMAI TO 2010 NA KRATAME TA MWRAKIA MAS AGKALITSA !!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου καλησπέρα κι από εμένα!!!

Εγώ είχα πολύ νωρίς παλλίνδρομη από εξωσωματική και είμαστε στην αναμονή για να την αποβάλλει ο οργανισμός μου...τελευταία προθεσμία Πέμπτη, αν η χοριακή την Πέμπτη δεν έχει μειωθεί ή δεν μου έχει έρθει το αίμα δυστυχώς θα πρέπει να κάνω μία ένεση (που καταστρέφει τα κύτταρα) ή θα κάνω απόξεση...

Επρεπε χθές να μηδενιστεί αντ' αυτού ανέβηκε (όχι όμως φυσιολογικά), ο οργανισμός μου τα χει παίξει ή δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί το εμβρυάκι...

Ο γιατρός μου θέλει να αποφύγει την απόξεση αλλά νομίζω ότι λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο!!!

Τι να πω...κουράγιο σε όλες μας!!! Οπως είπε και μία φίλη όλα μέσα στη ζωή είναι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολυξενη μου,αυτες τις μερες εχω περιδο δεν μπορεις να φανταστεις πως ειναι στην αρχη μολις ειδα αιμα αρχισα να κλαιω μετα απο 3 μερες σημερα δηλαδη νιωθω πολυ καλυτερα και σωματικα και ψυχολογικα μου το ειπε και ο γιατρος θα μειωθουν οι ορμονες και θα ειμαι καλυτερα μολις μου τελειωσει παω κατευθειαν για εξετασεις και για εναν κολπικο τον 3ο δηλαδη μετα την αποξεση να μου πει ολα οκ,πηρα και τεστ ωορηξιας να βρω τη γονιμη και τι να πω μακαρι τα χριστουγεννα να ειμαι εγκυος!και εγω και εσυ καιολες μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να ρωτησω βρε κοριτσια εγω κατι...πως καταλαβατε οτι το μωρακι εφυγε..θελω να πω οτι ετυχε σε μια φιλη μου παλλινδρομη 2 φορες αλλα μετο που ειχε καθυστερηση εκανε χοριακη, ηταν 100 μετα απο 5 ημερες επεφτε στο 20...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ραφαελ εμενα οι χοριακες μου ηταν παρα πολυ καλες(ειχα κανει δυο χοριακες μεσα στην πρωτη βδομαδα καθυστερησης και ηταν απολυτα φυσιολογικες,εγω κατταλαβα οτι το μωρακι εφυγε οταν πηγα στο γιατρο για υπρηχο αφου ειχα δει αιμα....

νταλια τι εξετασεις θα κανεις?λετε ν αφταινε οι ορμονες...γιατι πραγματικα εχω γινει εξαιρετικα ευσυγκινητηελπιζω μετα την περιοδο να ειμαι πιο νορμαλ!

irene μαλλον οι ορμονες σου σου κανουν κολπακια,ολα καλα θα πανε ομως,πρεπει ν αειμαστε δυνατες και να καταλαβουμε οτι οοοολα αντιμετωπιζονται,ολα κοριτσια!

τουλινα εσυ τι εξετασεις θα κανεις?

ολες οσες ποθουμε να γινουμε μανουλες ευχομαι να αξιοθουμε και μεσα στο 2010 να κραταμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας,ναι ετσι θα γινει..ειμαι σιγουρη...δεν πρεπει μονο να χανουμε το κουραγιο μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπαμαι πραγματικα για οτι σου συνεβει..

μακαρι ολα απο δω και περα να ειναι αλλιως ..

Μακαρι αυτα τα χριστουγεννα να ειναι τα τελευταια που θα περασετε μονοι σας ...

του χρονου...σου ευχομαι να μην μπορεις να κοιμηθεις απο το καλμα ενος μωρου..

του χρονου σου ευχομαι να εισαι πανω απο ενα κρεβατακι και να θαυμαζεις ενα μικρο αγγελικο προσωπο..

Αυτο του παιδιου σου,που οσα ζεις σημερα θα τα κανει να φενονται ολα τοσο μακρυνα σαν να τα εζησε καποια αλλη..στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστουμε wendy!απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!

πολυξενη μου για τις ορμονες μου το ειχε πει ο γυναικολογος και δεν τον πιστεψα και ομως ισχυει καταρχην εγω ειχα φουσκωσει και ειχε πριστει το στηθος μου και τωρα επανηλθα,οσο για εξετασεις θελω να πιστευω οτι εχω κανει τα παντα καρυοτυπο θρομβοφιλια χρωμοσωματα και για την πηξη του αιματος και ο αντρας μου παλιοτερα ειχε κανει σπερμοδιαγραμμα και εγω σαλπιγγογραφια και κολπικους υπερηχους,τωρα περιμενω αποτελεσματα και ελπιζω να πανε ολα καλα,σου ηρθε περιοδος η ακομη περιμενεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

wendy σε ευχαριστουμε παρα πολυ για το υπεροχο μηνυμα σου....αχ μακαρι τα επομενα χριστουγεννα να ειμαστε ....τρεις!

νταλια δεν μου ηρθε ακομα αλλα today is the day γιατι χθες ειχα ροζ αρα σημερα με το καλο την περιμενω..με ανυπομονισια!!!!!!εγω μαλλον θα κανω μονο εξεταση κολπικου υγρου...

γενικα ειμαι δυνατη αλλα ειναι καποιες στιγμες βρε κοριτσια που με πιανει τοσο πολυ το παραπανο..νομιζω θα το ξεπερασω μονο οταν θα κανω το μωρακι μου..κανεις που δεν εχει ζησει κατι παρομοιο(και ευχομαι να μη τον ζησει καμια) δεν μπορει να μας καταλαβει...ουφ τι με επιασε τωρα..οι ορμονες που λεγαμε :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι γλυκια μου θα το ξεπερασεις απολυτα ΜΟΝΟ οταν κανεις παιδακι αλλα..για να γινει αυτο πρεπει να εισαι παρα πολυ δυνατη ..ειναι καλο και να κλαιμε και να ξεσπαμε αλλα..με μετρο ...γιατι ευκολα περναει ολο αυτο σε καταθλιψη ..οποτε θελει απιστευτη δυναμη και υπομονη..αν τα εχεις ολα αυτα θα γινει γρηγορα θα δεις ..

θα χαρω να μαθαινω νεα σου..

καλη δυναμη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυξενη μου γεια σου!κι εγω εκανα στις 20 του μηνος αποξεση λογω πολυποδα στη μητρα και τωρα αναμενω την περιοδο μου.μου ειπε η γιατρος πως αν δεν μου ερθει κανονικα στον κυκλο μου,να περιμενω γυρω στις 20-12.δηλαδη ενα μηνα μετα την αποξεση.ομως πριν απ'αυτη ειχα ελευθερες επαφες στις γονιμες μου μερες οι οποιες ηταν 16+18+19 του μηνος και τωρα αναρρωτιεμαι μηπως μεινω εγκυος παρολο που μπηκα χειρουργειο.θα δειξει........μας ευχομαι πολλα ++++++++++++++ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις δικιο wendy οτι τα ορια της καταθλιψης ειναι...λεπτα και πρεπει να προσεχουμε,πιστευω οτι ειμαι δυνατη...ευχομαι συντομα να σου πω τα ευχαριστα μου(+++)

μιχαελα μου σου ευχομαι οτι καλυτερο,λενε οτι απο την αποξεση μεχρι την πρωτη περιοδο υπαρχει πιθανοτητα να μην εχουμε ωορρηξια...και οτι μπορει να αισθανομαστε σημαδια ωορρηξιας αλλα ειναι ψευδη(αυτα τα διαβασα σε ενα αγγλικο site),βεβαια υπαρχουν περιπτωσεις που πολλες κοπελες εμειναν εγκυουλες αμεσως μετα την αποξεση και ολα πηγαν τελεια!!!ευχομαι πραγματικα να εισαι μια απο αυτες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι και ελπιζω οτι ερθει να ερθει για καλο ..

προσωπικα μετα την αποξεση περιμενα οσο μου ειπε ο γιατρος 3-4 κυκλους

..δεν ηθελα να ρισκαρω ..μου ειπε οτι μετα την αποξεση θελει το χρονο της η μητρα για να επανελθει ,κι οτι υπαρχει μεγαλος κυνδυνος αποβολης σε περιπτωση που μεινουμε κατευθειαν ..

προσωπικη μου γνωμη ειναι να κανουμε οτι μας πει ο γιατρος μας χωρις προσωπικες προτωβουλιες ..

ευχομαι ολα να μας πανε καλα ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολυξενη μου να πας για εξετασεις εμενα μου βρηκανε θρομβοφιλια και αν δεν τις ειχα κανει και δεν το ηξερα θα εχανε και δευτερο μωρακι μην το αφησεις λιγο αιμα και καποια χρηματα ειναι που μπροστα στην απωλεια δευτερου παιδιου δεν ειναι αξια λογου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...