Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΣΟΥΛΑ????????????


KARIATIDES

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ... ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΓΥΟΣ ΣΤΗΝ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!! ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΔΕΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ!!ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΗΤΑΝ 2826gr ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ Γ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Γ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και καλως μας ηρθες...

αυτη η ενεσουλα ειναι ενεση κορτιζονης και με αυτο το τροπο σιγουρευεις οτι το παιδι με το που θα γεννηθει θα μπορει να ανασανει μονο του...εν ειναι κακο να το κανεις παντως....με το καλο το μωρακι σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η ένεση αυτή είναι κορτιζόνη κ βοηθά όντως να αναπτυχθούν οι πνεύμονες του παιδιού. την έκανε μια φίλη μου που στον 5ο-6ο μήνα είδε ο γιατρός απώλεια αμνιακού υγρού κ φοβήθηκε για πρόωρο τοκέτο.

Επίσης αλλή μια φίλη με δίδυμα που υπήρχε ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού την έκανε.Βοηθά τα παιδάκια που παλιότερα όταν γενιόντουσαν νωρίτερα είχαν πρόβλημα.

Εσύ βέβαια είσαι σε προχωρημένη εβδομάδα.μήπως φταίει το τσιγάρο κ ο γιατρός θέλει να βοηθήσει τους πνεύμονες?

sorry αλλά 10 τσιγάρα είναι πάρα πολλά, γιατί ρισκάρεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και καλως ηρθες!!!

αυτη η ενεσουλα ειναι ενεση κορτιζονης την οποια κανουν για να βοηθησουν τα πνευμονια του μωρου να 'δουλεψουν' πιο γρηγορα ετσι ωστε οταν γεννηθει με το καλο να ανασανει μονο του

εγω να φανταστεις γεννησα προωρα και μου εκαναν 2 ενεσεις ετσι να αρχισει ο μικρουλης μου να δουλευει τα πνευμονακια του για να μπορεσουν να τον βγαλουν

θεωρω οτι ειναι πολυ καλη και χρησιμη αν στην συστηνει και ο γιατρος σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να την κανεις...εγω την εκανα 32 εβδομάδων που ο ζουζουνος ηταν 2500 γιατι ειχα φοβερους πονους κ δεν ήταν σιγουρο οτι θα εφτανα μεχρι τέλους...θελει 2 ημέρες να δράσει.Πάντως γεννησα στις 38 3190...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και η κουμπαρα μου την εκανε πριν ενα μηνα...ολα καλα...οτι ειπαν τα κοριτσια ισχυει.Με το καλό μικρό κοριτσάκι...με το καλό ένα γερό μωράκι!!! :)

Ε Ε Ερχεται....Ε Ε ερχεται!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακριβώς ότι σου είπαν τα κοριτσάκια ισχύει, εμένα μία φίλη μου έκανε κορτιζόνη για την μπέμπα της που γεννήθηκε στην 34η εβδομάδα. Τελικά η μικρή είναι μια χαρά αν και ήταν 1300 γραμμάρια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου ειχε πει και εμενα ο γιατρος αν θελω να την κανω προληπτικα και την ειχα κανει.Δεν ειναι τιποτα.Απλα γινεται για να εισαι σιγουρη αν γεννησεις πιο νωρις να εχουν αναπτυχθει οι πνευμονες του μωρου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...