Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΞΑΝΑ ΖΩ!!!


Recommended Posts

Εδω κοριτσια ειπαμε με τις φιλεναδες (ΝΤΑΛΙΑ Κ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ) να ανοιξουμε ενα νεο θεματακι για να δωσει κουραγιο κ ελπίδα σε όλες τις κοπέλες που παλευουν να αποκτήσουν ενα μωράκι.

Εδω λοιπόν θα γραφουν όσες κοπέλες πέρασαν μια ασχημη εμπειρία (φυσικα όσες θέλουν) και τελικά το αγγελάκι τους που ειναι στον ουρανο βοηθησε πολυ, μα πολυ την μανούλα του για να αποκτησει το μωράκι της!!!

Εγω ευχομαι να μεινω καταλαθος εγκυος κ οχι να περιμένω μέχρι τον Μαιο...γιατι ειναι πολυ μακρια αυτος ο μηνας.Πιστευω οτι μονο ετσι θα ηρεμησω λίγο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκειά μου Ραφαέλ, γνωρίζοντας τι σου συνέβη, σε θαυμάζω για την δύναμη σου και το κουράγιο σου!! Είναι πολύ δύσκολο αυτό που πέρασες και πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα αμέσως στην επόμενη περίοδο να μην σου έρθει και νε έρθει ένα σποράκι υγιή που θα γεμίσει και πάλι με χαρά και ευτυχία την ζωή σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νταλια μου σε ευχαριστω... αλλά ''ατυχηματα'' γαμωτο δεν γινοντε..και πίνω κ φουλ το φολικο, μην και καλα μας κατσει καμια στραβη...9 χρόνια με τον αντρα μου δεν μας εκατσε ποτε στραβη...τεσπά εγω το ανοιγω για να δωσουμε κουραγιο η μια στην αλλη..εγω πιστευω ότι δεν θα μας τυχένουν όλο ασχημα θα μας ερθουν κ καλά!!!

Κοριτσια πιστεψτε με τα αγγελούδια μας κανουν παρεα και θα κάνουν τις μεγαλύτερες προσευχες για εμάς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπήκα για να γράψω και εγώ την ιστορία μου και να σας δώσω λιγάκι κουράγιο κοριτσάκια μου. Πέρσι τον Ιούλιο έχασα το μωράκι μου στην 11η εβδομάδα κύησης λόγω θρομβοφιλίας όπως έμαθα αργότερα. Φέτος τον Αύγουστο το αγγελάκι μου από τον ουρανό μου έστειλε το αδερφάκι μου, την μπεμπούλα μου να μας κάνει συντροφιά και να μας προσέχει.... Σε ευχαριστώ πολύ αγγελάκι μου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα αγγελάκια σας να σας στείλουν και εσάς τα αδερφάκια τους και να σας αλλάξουν τη ζωή........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω συνεχεια φολικο και ο αντρας μου Eviol.

Λοιπον ολοι αυτοι οι γιατροι που μας λενε ποτε θα μεινουμε εγκυες βασει στατιστικων τα λενε και δεν πιστευω τιποτα πλεον και οπως εχω ξαναγραψει τοσες γυναικες με προβληματα υγειας που τις χτυπουν οι αντρες τους που περνουνε ναρκωτικα μενουνε εγκυες και τα παιδια τους ειναι γερα μονο ο θεος ξερει τι ειναι σωστο και τι λαθος οι γιατροι μου φαινονται λιγοι...

(μπραβο ραφαελ που το ξεκινησες)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας το εύχομαι με όλη μου την ψυχή όλα να πάνε καλά από δω και πέρα και να έρθουν μόνο χαρές.... και μένα μου το έλεγαν και δεν το πίστευα αλλά σύνέβηκε. Σας το εύχομαι φιλενάδες!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας θαυμάζω για το κουράγιο σας και την όρεξη να δίνεται κουράγιο και σε άλλες κοπέλες που έχουν βιώσει τα ίδια. Έχασα και γω πριν απο 10 χρόνια το μικρό μου και τώρα πιστεύω πως μου ξανά ήρθε και είναι ακόμα πιο όμορφο απο ποτέ. Αχ η μαμά κουκουβάγια!!!

Εύχομαι σύντομα όλες να γίνετε ή να ξανά γίνετε "κουκουβαγομαμάδες" και να κρατάτε στη ζεστή αγκαλίτσα σας ένα πανέμορφο κουκουβαγάκι!!!

ΣΥΝΤΟΜΑ---ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντε ειδατε κ σε μας θα πάνε καλά....Σακουλινα μπραβο σου που εχεις δυναμη...υγεια να εχει η κορη σου,...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ" ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ'ΓΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ.

ΚΑΙ' ΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 24Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο 1ος ΜΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ..

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ..

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΕΣ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ Κ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΠΟ'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ.

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κορίτσια...

θα πω κ εγώ την εμπειρία μου ελπίζοντας να δώσω έστω κ λίγο κουράγιο σε κάποιες...

Τον Ιανουάριο είδα πρώτη φορά θετικό τέστ κ η χαρά μας δεν περιγάφεται.

Ευτυχιμένοι πήγαμε στο γιατρό ώπου κ φάγαμε την πρώτη σφαλίαρα.

Δεν υπήρχε σάκος, ήταν εξωμήτριο. Έγινε κ αφαίρεση σαλπιγγας καθώς κ διάγνωση κάποιου σπάνιου είδους μήτρας.

Το άγχος κ η στεναχώρια μεγάλη, έκλαιγα για μήνες.προσευχόμουν να πάνε όλα καλά κ ακόμα αυτό κάνω. Φοβόμουν ότι αν καταφέρω να μείνω πάλι έγκυος αυτό θα αργήσει πολύ λόγω της μιας σάλπιγγας που όσο να κάνει οι πιθανότητες ήταν λιγότερες.

Ολα πήγαν καλά!!! Όταν είδα πάλι θετικό τεστ έτρεξα για χοριακές λόγω της προηγούμενης εμπειρίας. Έτρεμα μια εβδομάδα κ δεν τολμούσα να χαρώ την εγκυμοσύνη φοβούμενη μια μη φυσιολογική άνοδο της χοριακής.

Κ πάλι όλα πήγαν καλά κ είδαμε σάκο.Κ οι προσευχές συνεχίστηκαν να ακούσουμε καρδούλα κ πάλι όλα πήγαν καλά. Ελπίζω ο μπόμπος μας να έρθει γερός τον Μάρτιο στην αγκαλιά μας κ μέρα νύχτα προσεύχομαι για αυτό.Sorry για το μεγάλο ποστ αλλά θέλω να πω κάτι μέσα από αυτό¨

Μια φορά διάβασα μια κοπέλα που έγραψε σε μια άλλη που έπαθε αποβολή σε μικρό μήνα το εξής " ευτυχώς δεν πρόλαβες να δεθείς μαζί του".

Πιστέψτε με είναι μεγάλη βλακεία, σαφώς τώρα έχω δεθεί περισσότερο αλλά δεν μπορείτε να φανταστήτε τι πέρασα (μάλλον μπορείτε...).

Κ εγώ ντρέπομαι που το λέω αλλά σκεφτόμουν ότι αν το πάθαινα σε δεύτερη εγκυμοσύνη δεν θα ήταν το ίδιο αφού θα είχα ήδη ένα παιδί.

Ντρέπομαι αλλά το σκεφτόμουν κ είναι μαγάλη μ....κία.

Εύχομαι σύντομα να γίνεται εγκυούλες κ όλα να πάνε καλά μέχρι τέλος σε όλες μας. Ζητήστε τη βοήθεια του Θεού κ όλα θα πάνε καλά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο κοννα κ σε σενα...που εχεις δυναμη...να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κ να κρατησεις τον μπομπο σου αγκαλια!!!Εγω προσπαθω να δωσω κουραγιο στα κοριτσια κ σε μένα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου όλα θα σας πάνε καλά!!!

Έχετε τα μικρά σας αγγελάκια,που φροντίζουν για όλα :)

Σας αξίζει πολύ ευτυχία και πολλά χαμόγελα μετά τον πόνο της απώλειας.Εύχομαι σε όλες,σύντομα μανούλες! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια,ανηκω και εγω στο θεμα αυτο εχοντας χασει το μπεμπη μου δυο μερες πριν τον γεννησω με καισαρικη λογω ισχιακης προβολης και ξεροντας απο το γιατρο οτι ολα πανε μια χαρα.τραγικο..το αποτελεσμα θρομβοφιλια.τι να πω ουτε που θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι θα παθαινα τετοιο χοντρο σκηνικο,την ημερα που θα πηγαινα να γεννησω να μου ελεγαν αρνητικοι παλμοι με εναν γιατρο που υποτιθεται ειχε και φημη.αυτο που θα ηθελα να πω σε ολες τις κοπελες που εχουν περασει απωλεια οτι ολα για καποιο λογο γινονται τελικα και οτι ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.δεν αφησα πολυ καιρο να περασει και ξαναμεινα εγκυος και με την καταλληλη αγωγη που ακολουθω μπηκα στο 3ο μηνα.ελπιζω να παν ολα καλα σε ολες σας και να ζησουμε επιτελους το ΘΑΥΜΑ.Μην το βαζετε κατω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε ραν μου με το καλο...και να παρεις ενα μπεμπάκι στην αγκαλιά σου!!!το αδικο ειναι γιατι δουλευουν αυτοι οι γιατροι ακόμα!!!

Εμένα οσο μαλ@@@ κ αν ηταν στην 1η εγκυμοσυνη με εστειλε να κανω επειγον της εξετασεις θρομβοφιλίας με το που τον πηρα τηλ...και αγχωθηκα τοσο που πηγα σε ενα διαγνωστικο κ εσκασα 200 ευρω!!!Μου ειχε εξηγηση τι ειναι κ γιατι τις καναμε...βεβαια δεν ειχα τελικά...μετα μου τα χαλασε ο γιατρος στην 2η εγκυμοσυνη!Κ εγω ραν πιστευω οτι αν μεινω ξανα εγκυος θα ειμαι καλυτερα...αλλα μου ειπε να περιμένω γιατι εκανα καισαρική...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...