Μετάβαση σε περιεχόμενο

ξηρο δερματακι


BEBISNIK

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!θελω να ρωτησω κατι και εγω.εχει μερικες μερες που ο μικρος μου στην πλατουλα του το δερματακι ειναι λιγο ξηρο.μπανιο κανουμε καθε μερα με προδερμ-απο μωρο χρησιμοποιουμε αυτο το αφρολουτρο καθως και την ενυδατικη κρεμουλα της.τους τελευταιους μηνες σταματησα να του βαζω ενυδατικη εκτος απο το καλοκαιρι με την θαλασσα που την ειχα παντα μαζι μου και βαζαμε παντα μετα το μπανιο.υπαρχει περιπτωση να ειναι απο το νερο?γιατι εχει πολλα αλατα,αλλα δεν θα επηρεαζε και εμας? κανουμε το ιδιο συχνα μπανιο οικογενειακος.αλλα γιατι να εμφανιστει η ξηροτητα μονο στην πλατουλα και οχι σε αλλα σημεια τουτου σωματος?μηπως εχει εμφανιστει κατι παρομοιο στα μωρακια σας?να συμπληρωσω οτι τωρα δυο μερες ξεκινησα να του βαζω κρεμουλα αλλα ειναι το ιδιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHMERA ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΞΕΡΟΔΕΡΜΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΚΟΨΗ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΗ ΝΑ ΞΕΡΑΘΗ!ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝ ΔΕΑΡΧΙΣΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!! ;) ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΜΑΙΔΙΑΤΡΟ!! ;) Α!!!!ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ !ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...