Μετάβαση σε περιεχόμενο

PALIDROMH KYHSH EPATHA STH 7 EBDOMADA ...........


Τουλίνα

Recommended Posts

KORITSIA KALHSPERA SAS...

SAN XTES THHMAME POU MOY LEGATE SYNXARITHRIA KAI KALH EGKYMOSYNH .... THS 13 TOY MHNA KLEINW ENA MHNA META APO THN APOBOLH MOY. :(

HMASTAN STO GIATRO GIA NA AKOUSOYME THN KARDOYLA TOY , O GIATROS MAS EIPE PWS TO MWRO DEN EXEI KARDIAKH LITOYGEIA KAI DEN EXEI ANAPTHXTHH KATHOLOU SAN EMBRIO . EBALA TA KLAMATA EXASATH GH KATO APO TA PODIA MOY. TO PRWI PEIGAME STO LHTO MAZI ME TON ANTRA MOY , O GIATROS MOU EIPE EPIDH HTAN MIKRO DEN XRIAZOTAN NA KANW APOXESH ALLA THA EKANA ROUFIGMA KATI POU EINAI POLU HPOIO GIA MENA,DEN EIXA KATHOLOU PONOYS KAI APO AIMA GIA 10 MERES EIXA POY KAI POU . GIA MIA EBDOMADA EIMOYNA POLY XALIA META ARXISA KAI TO XEPERNOYNA TWRA MPORW NA PW POS EIMAI KALHTERA ALLA O PONOS DEN PAVH NA YPARXEI.

O GIATROS MAS EIPAI POS META APO 10 MERES MPORW NA EXW EPAFH KAI META APO THN PRWTH MOU PERIODO MPORW NA BALW XANA MROSTA GIA NINI GIATI APO THN VIOXIA OLA HTAN POLY KALA, EGW ME TON ANTRA MOY KANAME ELETHERA AMESWS RWTHSA MIA GIATRO KAI MOU EIPAI PWS DEN YPARXEI PROBLHMA , STO DIKO MOU GIATRO THA PAW THN DEYTERA 16/11/2009 GIA NA ME DEI. AYTA KORITSIA MOY APO THN MIKRH DISARESTH ISTORIA MOY ! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ

ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ

ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τουλίναλυπάμαι κορίτσι μου για την απώλεια..Ήμουν στη θέση σου το καλοκαίρι, κι εμάς στην 8η εβδομάδα δεν υπήρχε καρδιακή λειτουργία και κάναμε απόξεση. Τώρα δύναμη, πείσμα και ξανά στον αγώνα. Ένα νέο γερό μωράκι είμαι σίγουρη ότι σε περιμένει παρακάτω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia prospatw na eimai dunath giati o antras mou ekeines tis meres epathe tarakoule pou me evlepe etsi !

exw prosxwrish mporsta gia to kalo moy kai to kalo tou antra !

ayth th fora den thelw katholou na anxothw kai vlepw ton eauto na einai polu poio orimos kai den enfousiazomai efkola...

twra prospathoume xana gia mwraki, efxomai auth th fora na mhn pane ola strava!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

toulina μου εύχομαι σύντομα να μείνεις πάλι έγγυος και να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις ένα υγειέστατο μωράκι!!!!! ακούγεσαι δυνατή κοπέλα και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!!!!!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Τουλινα μου,λυπαμαι πολυ γι'αυτο που σου συνεβει :(:(

Να εισαιε αισιοδοξη.. :)

Ευχομαι συντομα να σου στειλει ο Θεουλης ενα υγειεστατο νινακι :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τουλίνα μου γλυκιά λυπάμαι πολύ!

Την επόμενη φορά (ελπίζω να είναι και σύντομα) εύχομαι η Παναγίτσα να ευλογήσει την κοιλίτσα σου και την καρδούλια του εμβρύου σου!

Καλά κάνεις που δεν το βάζεις κάτω...

Να πιστεύεις, να ελπίζεις και όλα θα έρθουν γρήγορα και καλά!

Σου στέλνω τα φιλιά μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τουλινα μου υπομονη κι ευχομαι συντομα η αγκαλια σου να γεμισει!!!

Δε θελει αγχος κοριτσαρα μου! Ημουνα στη θεση σου....(εμεις ειχαμε ακουσει και καρδουλα....)στεναχωρηθηκα, εκλαψα,εκλαψα,εκλαψα.......αλλα δεν το εβαλα κατω!!! λιγο αργοτερα εμεινα εγκυος και παλι και ολα πηγαν καλα!!! Τωρα εχω μια κορουλα 10 μηνων και ολα οσα περασα ειναι σαν ενα κακο ονειρο......

Να εισαι καλα και συντομα να μας γραψεις ευχαριστα!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου Τουλίνα να ξέρεις πως πολλές απο εμάς έχουμε περάσει παλλίνδρομες, (εγώ 3), αλλά όλα ξεπερνόνται ειδικά όταν έχεις έναν καλό σύντροφο δίπλα σου.

όταν θα πας στον γυναικολόγο σου ρώτησέ τον το εξής: αν θεωρεί αναγκαίο να κάνεις μια σειρά εξετάσεων που λέγεται "καθ'εξην αποβολές".

Βέβαια απο όσο γνωρίζω νομίζω πως με μια παλλίνδρομη ίσως δεν χρειάζεται, πάντως εγω στο λέω γιατί μόλις άλλαξα γιατρό και ο νέος μου είπε γι'αυτές τις εξετάσεις έβγαλα άκρη και τώρα είναι όλα οκ!

Σε φιλώ και εύχομαι όλα να πάνε πολύ πολύ καλά στο μέλλον! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι τόσο πολύ!! Εύχομαι να είναι η τελευταία στενοχώρια που ζείτε και γρήγορα να έρθει η μεγάλη χαρά που περιμένετε!!

Να δεις που όλα θα πάνε πολύ καλά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τουλινα λυπαμαι πολυ ειναι δυσκολο το περασα κι εγω το μαιο :( ακομη ερχονται στιγμες που το σκεφτομαι παντα ομως πρεπει να σκεφτομαστε θετικα ολα γινοντε για καποιο λογο!συντομα θα ρθει ξανα το θαυμα της ζωης κ σε εμας :):) !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τουλίνα μου γεία σου!

λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου!

πρίν από 1 μήνα και 1 εβδομάδα ακριβώς έχασα και εγώ το μωράκι μου στην 13η εβδομάδα και σε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις. και εγώ προσπαθώ να είμαι δυνατή και για μένα και τον άντρα μου και σιγά σιγά να προσπαθήσουμε για άλλο μωράκι.

ελπίζω και για τις 2 μας λοιπόν να πετύχουμε το στόχο μας και να έχουμε σύντομα ένα υγιέστατο μωράκι...

φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τουλινα να μην στενοχωριεσαι και να ελπιζεις παντα!!

Σε παρομοια κατασταση ειμαι κι εγω αφου ειχα μια ατυχη εγκυμοσυνη (εξωμητριο).Καταλαβα ομως οτι το παν ειναι να πιστεψουμε οτι την επομενη φορα ολα θα πανε καλα και να σκεφτομαστε μονο θετικα.

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.Πιστεψε το και θα γινει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...