Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εκτρωσεις vs αποτυχημενες προσπαθειες


cristi

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας. Οπως εχω ξαναγραψει ειμαι μια απ'άυτες που θελουν απελπισμενα ενα μωρακι αλλα δεν το εχουν καταφερει ακομα. Ανοιγω αυτο το θεμα θελοντας τη γνωμη σας. Προσπαθουμε εδω και 5 μηνες συστηματικα να αποκτησουμε κι εμεις το πρωτο μας παιδακι και ν'ανοιξει ετσι ενας νεος κυκλος στον γαμο μας και στην κοινη ζωη μας. Ο αντρας μου κι εγω το θελουμε παρα πολυ και ηταν ο πρωτος μας στοχος απο τη νυχτα του γαμου μας και μετα. Ανυπομονουσαμε να παντρευτουμε για να ξεκινησουμε προσπαθειες. Δυστυχως δεν τα εχουμε καταφερει ακομα, αλλα ελπιζουμε.

Επισης θελω να δηλωσω οτι ειμαι φανατικα ΚΑΤΑ αυτης της ελεεινης πραξης που ονομαζεται εκτρωση. Πιστευω οτι δεν ειμαστε σε θεση να επιλεγουμε αν θα ζησει ή οχι ενας ανθρωπος -ποσο μαλλον ενα αγεννητο αγγελουδι που δεν εχει προλαβει ακομα να αποδειξει τιποτα για να το κρινουμε! Κατα τη δικη μου παντα αποψη,το πλασματακι που προκυπτει απο μια κατα λαθος συλληψη δεν φταιει σε τιποτα για την μη προσοχη των γονιων του. Οι γονεις πρεπει να πληρωσουν για τα λαθη τους μεγαλωνοντας το (γιατι ειναι υποχρεωση τους) και στερωντας απο τους εαυτους τους καποια χρονια ελευθεριας ισως, λεφτα ισως, σπουδες ισως, και ο,τι αλλο χρησιμοποιουν σαν δικαιολογια για τον θανατο ενος ατυχου πλασματος.

Ξαναγυριζοντας στις αποτυχημενες μου προσπαθειες, ακουω απο παντου οτι οι περισσοτερες γυναικες καταφερουν να συλλαβουν μετα απο αρκετους μηνες εντατικων προσπαθειων. Οι γιατροι λενε οτι το ποσοστο συλληψης, ακομα κι αν προσπαθεις ολο το μηνα και δεν σου εχει ξεφυγει η γονιμη μερα, δεν ξεπερνα το 20%.

Θελω να ρωτησω αφου συμβαινει αυτο, και για να κανεις παιδι πρεπει να εχεις υπομονη και να περασεις αρκετες φορες απογοητευμενη απο τον ερχομο της περιοδου σου ή απο πολλα αρνητικα τεστ, γιατι το ποσοστο των ανεπιθυμιτων εγκυμοσυνων συνεχως αυξανεται? Δηλαδη γιατι αν εχεις πιει κατι παραπανω και το κανεις μια φορα σε οποιαδηποτε μερα του μηνα μενεις εγκυος, ενω αντιθετα αν το θες παρα πολυ πρεπει να περασεις απο σαραντα κυματα για να εχεις επιτελους μια θετικη γραμμουλα στο τεστ που κρατας?

Σας ευχαριστω και περιμενω την γνωμη σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 87
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ

ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ Η ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ Κ ΑΥΤΑ

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ Κ ΤΙ ΟΧΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

cristi μου,άνοιξες ένα πολύ μεγάλο θέμα...

Είμαι και εγώ κατά των εκτρέσεων.Η κόρη μου είναι αποτέλεσμα μιας απογραμμάτιστης εγκυμοσύνης.Φυσικά δεν σκεφτήκαμε καν το ενδεχόμενο της διακοπής. ;)

Η έκτρωση έχει πολλές πλευρές.

Σίγουρα όταν έχουμε επαφές και δεν θέλουμε απογόνους προσέχουμε.Και να μας ''ξεφύγει''αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.Δεν το κάνουν όμως όλοι αυτό :(

Είναι άδικο να προσπαθούν τόσα πολλά ζευγάρια για παιδάκι και άλλοι να τα πετάνε.

Αλλά...

Πολλές φορές η έκτρωση είναι το καλύτερο για το μωρό.

Σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει ένα παιδί και είναι 100% σίγουρο πως αυτό το παιδί θα έχει ψυχολογικά προβλήματα,θα είναι δυστυχισμένο,θα βιώσει πολλά και τελικά θα καταστραφεί σαν άνθρωπος.Ή όταν υπάρχει πρόβλημα υγείας και ξέρεις πως το παιδί θα βιώνει μόνιμα μια ρατσιστική συμπεριφορά για την κάθε διαφορετικότητα του και θα υποφέρει...

Δεν ξέρω...

Θεωρώ πως το μεγαλύτερο ποσοστό των εκτρώσεων γίνεται για άλλους λογούς.Όπως το οτι οι γονείς δεν θέλουν να δεσμευτούν σε μικρή ηλικία,δεν θέλουν την ευθύνη ενός παιδιού...Σημειώνω...Όχι δεν μπορούν,δεν θέλουν!

Και πάλι πιστευω πως όταν θέλουμε ξεπερνάμε όλα τα προβλήματα.

Νευριάζω όταν ακούω για εκτρώσεις...Μετά σκέφτομαι πως ο κόσμος είναι τόσο άδικος που δεν μπορώ να το αλλάξω :( Αν ήταν στο χέρι μου πραγματικά θα το έκανα,γιατι είναι αποτρόπαιο.

Προσπαθώ να μην καταδικάζω τις γυναίκες που έχουν κάνει μια έκτρωση.Σίγουρα πονάνε και οι ίδιες και το μόνο που χρειάζονται είναι υποστήριξη...

Υπάρχει παραπληροφόρηση και οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούν ότι σκοτώνουν το παιδί τους.Φαντάζομαι πως όταν γίνονται γονείς το καταλαβαίνουν και μετανιώνουν πικρά...

Το κλειδί είναι η σωστή ενημέρωση και η αντισύλληψη σε όσους δεν το επιθυμούν

Η σκιά του μωρού που έφυγε θα επισκιάζει πάντα τις ζωές όσων εμπλέχθηκαν στον φόνο του...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω μασρορακι, ενα μωρο ειναι παντα ενα μωρο ανεξαρτητα απο τον τροπο συλληψης. Ο Θεος νομιζω ξερει καλυτερα απο μας γιατι και πως το στελνει. Οσο για το θεμα υγειας συμφωνω αν ειναι να ταλαιπωρηται μαμα κ παιδι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κριστι κ εγω ειμαι κατα...το θεωρω εγκλημα.

Με τον αντρα μου οταν ειχαμε απλη σχεση 9 χρονια πριν ειπαμε αν τυχει κατι το κραταμε κ ξεκινάμε μια νεα ζωη.Η αδελφή μου εμεινε 17,5 χρονω έγκυος με πηρε τηλεφωνω κ μου το είπε...εγω την ρωτησα το θελει ο φιλος τοτε, κ μου ειπε δεν του το ειχε πει...Εγω σαν μεγαλη αδελφη της ειπα θα το κρατησεις κ ας μην το θελει κ θα το μεγαλώσουμε μαζι.Θα παω εγω για δουλεια κ εσυ σπίτι. Τελικα τα παιδια παντρευτηκαν κ εχουν 2 αγορακια 3 χρονων κ 1μηνου.

Δεν ξερω πως γινετε κ μπορουν κ συνεχιζουν αυτες οι γυναικες, εγω έκανα διακοπή κυησης λογω προβληματος στον 5ο κ δεν το ξεπερναω.Την ωρα που πηγαινα στο χειρουργειο ήθελα να φυγω με τον ορο στο χέρι.Δεν θελω να τις κρινω αλλά εγω που το ηθελα τοσο πολυ δεν το έχω,κ αλλες κοπέλες δεν μενουν έγκυουλες κ αλλες τα πετανε.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!

Να μην αγχωνεσαι κ εγω 6 μηνες εκανα στον γιο μου ενω στο δευτερο με την πρώτη.Ειχα τρομερο άγχος καθε μηνα ελεγα παλι δεν ειμαι...οταν επιασα δουλεια ελεγα να μην μεινω εγκυος γιατι θα μου κανουν πόλεμο ε και έμεινα κ μου κάναν πόλεμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξερεις τι μου ειπε μια γυναικα...

ποπο εκανες διακοπή στον 5ο ήταν ολοκληρωμένο μωρο,αν ησουν 3 μηνων θα ήταν καλύτερα...

Τι καλυτερα μωρο ειναι από την αρχη μεχρι το τέλος!ΕΛΕΟΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hope_89 το ειπες και μονη σου, οταν θελουμε ολα τα προβληματα ξεπερνιουνται. Και νομιζω οτι ειναι στο χερι του καθε γονιου να μεγαλωσει το παιδι του χωρις ψυχολογικα προβληματα, Ενω αντιθετα δεν ειναι στο χερι του να επιλεξει αν θα ζησει ή οχι,ανεξαρτητα αν η επιστημη μας δινει αυτη την επιλογη.

Δεν ξερω αν στεναχωρω καποιες απλα αυτη ειναι καθαρα δικη μου αποψη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ραφαελ χαιρομαι που υπαρχουν ακομα κοριτσια που σκεφτονται ετσι..

Σε συγχαιρω και σενα και την αδερφη σου!!! Ευχομαι να δειτε τα αγγελουδια σας να μεγαλωνουν ευτυχισμενα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

cristi μου,υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι πραγματικά ακατάλληλοι για γονείς.

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο αρχικό μου μήνυμα...

Όταν έμεινα έγκυος στην κόρη μου,ήμουν 19,5 χρονών και ο σύντροφος μου 21.Φοιτητές και οι δυο,με την κλασσική φοιτητική ζωή.Όχι έννοιες,όχι άγχος,όχι υποχρεώσεις.Βόλτες,χαβαλές,παρέες,clubακια κτλ κτλ κτλ.Οι γονείς μας ήταν πολύ αρνητικοί στην εγκυμοσύνη.

Μας έδιωξαν και τους δυο απο τα σπίτια μας.

Θεωρώ πως έχουμε και οι δυο δυνατό χαρακτήρα,μπορέσαμε να τα αντέξουμε όλα αυτά και να κάνουμε αυτό που θέλουμε,πάρα τις δυσκολίες.

Άλλοι δεν μπορούν.Είναι θέμα χαρακτήρα,παιδείας,ψυχολογίας(που εκείνες τις στιγμές συνήθως επικρατεί ο πανικός και ''θολώνεις'')

Ξαναλέω πως θεωρώ την έκτρωση οτι χειρότερο μπορεί να κάνει ο άνθρωπος σε έναν άλλο άνθρωπο(πόσο μάλλον στο ίδιο του το παιδί)αλλά πολλές φορές συντελούν στην τελική απόφαση πολλοί παράγοντες.

Προσπαθώ να μην το κρίνω μονόπλευρα και να σκέφτομαι κάθε ενδεχόμενο όσο και ας μην μου αρέσει η πράξη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια φορα ξοδεψα 5 με 6 ωρες στο τηλεφωνο επι μια εβδομαδα προσπαθοντας να πεισω την κοπελα του αδερφου του αντρα μου (τοτε απλως τα ειχαμε) να μην το κανει. Μεχρι που της ειπα οτι θα της το μεγαλωσω εγω. Στο τελος ενω την ειχα πεισει ξαφνικα αλλαξε και πηγε και το εκανε. Μετα ειχε προβληματα γιατι ο γιατρος της ειχε πει οτι μπορει να το κανει γιατι ηταν 2 μηνων ενω η κοπελα ειχε να δει την περιοδο της 4 μηνες,(προφανως κοιταγε τα λεφτα). Τωρα το εχει μετανιωσει πικρα γιατι εχασε το παιδι και εναν αντρα που αγαπουσε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειλικρινα λυπαμαι γι αυτους τους ανθρωπους hope-89.Μπραβο που ειχατε τη δυναμη και το κρατησατε παρα τον πολεμο που δεχτηκατε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παντως ρε κοριτσια πειτε μου πως γινετε να τυχαινουν συνεχεια εγκυμοσυνες που δεν ειναι προγραμματισμενες με μια φορα και οσες προσπαθουμε να τρωμε καθε μηνα ηττα? Γι'αυτο το ανοιξα το θεμα, οχι να κατηγορησω αυτες που τα ριχνουν. Απλως δηλωσα ποσο εναντια ειμαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω cristi μου πιστευω ειναι θεμα αγχους, αυτο καταστρεφει την ζωη μας (εκτος φυσικα αν συντρεχουν παθολογικα αιτια). Δυο φιλες μου (παντρυετηκαν 4-5 μηνες μετα απο μενα) μου ελεγαν "Αντε να κανεις μωρο να παιζουμε", αυτες ηταν καθετες οτι δεν ηθελαν ακομα. Εμεις δεν εχουμε αρχισει ακομα προσπαθεια, ετσι ειχαμε σχεδιασει λογω δουλειας του συζυγου (ξεκιναμε με τον νεο χρονο). Αποτελεσμα? Ειναι και οι 2 εγκυες στον 4ο μηνα. Στις διακοπες ηταν χαλαρες, τα τσουξανε κιολας, ουτε μερες μετραγαν, ουτε θερμομετρα, ουτε τιποτα! Οταν θα ξεκινησω κι εγω με το καλο, αυτο θα προσπαθησω, να μην το σκεφτομαι, κι ας τρωω την πορτα καταμουτρα, συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια! Δυο φορες που εγινε κατι υποπτο, εκεινους τους δυο μηνες ειχα καθυστερηση 2-3 μερες , για μοναδικη φορα στην ζωη μου!

Οσο για το θεμα των εκτρωσεων, συμφωνω απολυτα μαζι σου, ομως επειδη δεν θελω να ειμαι απολυτη αφηνω ενα παραθυρακι για καποιες περιπτωσεις που δικαολογω (θεματα υγειας).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω δεν ήμουν έτσι Δεν με ενοιαζε τι έκανε καμια κοπέλα...όταν όμως έπαθα ότι επαθα κ πονάω....πολυ ίσως να μην καταλαβαινει κανεις πόσο ειμαι κάθετη στην αποψή μου.Το θέμα διακοπής λογω υγειας είναι αλλο μην το τοποθετουμε στην έκτρωση, γιατι είναι κατι ανάλογο αν ειχες εναν διασωληνωμενο δικο σου άνθρωπο κ σου λεγαν δεν ζει...τι θα έκανες? Ετσι μου είπαν κ μένα, δεν θα καταλαβαινει δεν θα περπαταει....και άλλα!Δεν προσπαθω να δικαιολογησω τον εαυτό μου γι αυτο που έκανα, γιατι καθε βραδυ πρωτα παρακαλάω την παναγια να έχει την κόρη μου στην αγκαλιά της κ μετα να έχει υγεια ο γιος μου...Δεν θελω να ειναι μονη...και 10 παιδια να μου έστελνε ο θεος θα τα κρατούσα κ τα δεκα.Ποναει κ δεν ξερω πως γινετε κ πάνε μερικες και κάθε μηνα.η άλλη έκανε 10 εκτρωσεις...τι δηλαδη δεν ήξερε?κανα μωρο ήταν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δεν ξέρετε τί μπορεί να συμβαίνει ώστε μια γυναίκα να

καταφεύγει στην έκτρωση.Εγώ έχω μάθει ποτέ μην λες ποτέ.

Όσο για το άλλο θέμα της σύλληψης τώρα.

Εγώ έχω τρία αγόρια, τα δύο από τον πρώτο γάμο και το τρίτο

από τον δεύτερο γάμο.

Στο πρώτο μου γιο έκανα 7 μήνες για να μείνω έγκυος.

Ο δεύτερος ήρθε με 22 μήνες διαφορά κατά τύχη.

Στον δεύτερο γάμο προσπαθούσαμε ενάμιση χρόνο για να μείνω έγκυος

γιατί είχα αγχωθεί όταν είδα ότι αργούσα να μείνω.

Τώρα το μωρό είναι 14 μηνών κι εγώ είμαι στην 12 εβδομάδα κύησης.

Έμεινα έγκυος γιατί δεν είχα άγχος.Προσπάθησε ξέρω ότι είναι πολύ

δύσκολο να αποβάλλεις το άγχος.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο καθενας κανει αυτο που πιστευει...το θεμα ειναι να καταλαβεις τα λαθη σου πριν τα κανεις...

το αν καποια εκτρωση ειναι λαθος...εξαρταται απο την περιπτωση!

δεν θα κατηγορουσα ποτε κανεναν απλως θα προσπαθουσα να του δειξω τα καλα και να του αλλαξω γνωμη.

και ναι εχω πονεσει,εχω δει πως ειναι να πεθαινει το παιδι σου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επικροτω ολες οσες εχουν παιδια. χαιρομαι να βλεπω σωστες μαμαδες αλλα...δεν ειναι ολες ικανες γιαυτο...

οσα κοριτσια αποτυγχανουν νιωθουν θυμο για οσες κανουν εκτρωση...εγω που εχασα τον μικρο μου...νιωθω θυμο για οσες δεν αγαπανε δικαια τα παιδια τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις συμβουλες σας. Ξερετε τι παθαινω? Καθε μηνα μεχρι και τη μεση περιπου του κυκλου δεν το σκεφτομαι για μην αγχωνομαι μπας και πιασω. Μολις ομως περασουν οι γονιμες αρχιζω το ιδιο βιολι...γιατι εχω πονοκεφαλο? Πρηστηκε το στηθος μου? Γιατι με τραβαει η κοιλια μου? Ειμαι σιγουρη οτι το εκανα στην γονιμη? Μετραω τις μερες μεχρι την 28η και ανυπομονω.Ε λεω δεν μπορει αυτη τη φορα επιασα. Εκει περιπου στην 25η μερα δεν αντεχω αλλο την αναμονη και παω και παιρνω τεστ. Ξερετε αυτο που δειχνει 5μερες μετα τη συλληψη. Βγαινει αρνητικο αλλα και παλι δεν πτοουμαι και λεω οτι μπορει να κανει λαθος. Και την 29η πρωι πρωι δεν ξερω τι να πρωτομαζεψω...το αιμα ή την απογοητευση μου που ξεχυλιζει.....?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elain σου ευχομαι να πιασεις με την πρωτη προσπαθει και να ειναι γερο. να μην τραβηξεις την απογοητευση που νιωθω εγω τωρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας πω και εγω την γνωμη μου-η οποια δεν διαφερει καθολου απο τις δικες σας. :) οταν γεννησα τον γιο μου 1/2/2008 η κουνιαδα μου πηγε και εκανε εκτρωση μια εβδομαδα μετα.εχει 3 υπεροχα κοριτσια που τα λατρευω παρα πολυ.δεν ερχοταν να δει τον γιο μου τις πρωτες μερες για καποιο λογο που μονο αυτη ξερει.μου το ειπε 1 μηνα μετα.ηταν η δευτερη εκτρωση που εκανε.και τις 2 φορες ειδε το ιδιο ονειρο οπου και τις 2 φορες πηγε και εξομολογηθηκε γιατι συγνωμη για την φραση μου χ.....ε απο τον φοβο της.εβλεπε οτι την καταπλακωνε μια σκια με αποτελεσμα να φωναζει και να μην βγαινει η φωνη της κοντευοντας να πνιγει.ο αντρας της κοιμοταν διπλα της και δεν καταλαβαινε τιποτα.η απαντηση του πνευματικου ηταν οτι με την πραξη αυτη που εκανες ηταν σαν να δωρισες δυο ψυχουλες στον διαβολο.οταν μου το ειπε τσαντιστηκα παρα πολυ μαζι της και θεε μου οταν ειδα ενα σχετικο βιντεακι στο youtube σχετικα με αυτο το θεμα επαθα σοκ!!! :S νομιζω οτι ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα στον κοσμο.με εξοργιζει πραγματικα και οπως ειπατε πιο πανω ειναι διαφορετικο να το κανεις οταν υπαρχει σοβαρος ιατρικος λογος και αλλο να το κανεις επειδη σου ετυχε και δεν το θελεις :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:huh:

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όλες σας

Αλλά ... μας επιτρέπεται να σκοτώσουμε ένα πλάσμα επειδή ανιχνεύτηκε κάποιο πρόβλημα υγείας... :dry: ενώ αν είναι υγειές όχι??

Για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ στην 1η περίπτωση μάλλον θα επέλεγα την έκτρωση :blush: αλλά... για σκεφτείτε το και λίγο έτσι ρε κορίτσια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bebisnik να χαιρεσαι το αγορακι σου. Οσο για την κουνιαδα σου πως ειναι δυνατον να εκανε κατι τετοιο και μαλιστα 2φορες οταν της δοθηκε η ευκαιρια να γνωρισει τι μαγεια ειναι να κουβαλας μεσα σου, να γεννας, και να βλεπεις να μεγαλωνουν 3 αγγελουδια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστευω οτι τα προσωπικα πιστευω του καθενος ειναι πολυ συγκεκριμενα και μ'αυτα πορευεται στην ζωη του. Ειναι μερικα πραγματα που δεν αλλαζουν ευκολα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera kai apo mena!

na xekathariso oti kai go eimai kata tis ektrosis..alla...yparxoun themata,kai einai polla!kante mia volta sta egkataleleimena mora sto alexandras..sta orfanotrofeia..eidika edo konta sto spiti mu sto xatzikuriakeio idruma..deite ta paidakia..miliste me tous daskalous ton sxoleio pu pane..exo filous daskalous pu didaskoun se sxoleia pu pane kai paidia apo orfanotrofeia,ta paidakia auta kanoun mpam apo makria oti einai apo idrumata..eleos!!!!!!!!!milame gia tromera psixologika!!!i egkimosini kai ena paidi einai eulogia...alla arxizo na pisteuo oti o theos mas exei afisei sto eleos mas..!!

polles fores loipon dustixos...einai kaluteri mia ektrosi..para olo auto to xali..pu mono edo stin ellada sumvainei...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια μην τρελαθούμε κιολας.δηλαδη μια γυναικα που εχει κανει 10 εκτρώσεις κ στην τελικη ο συντροφος μπορει να το θέλει ειναι σωστο.αμα δεν ξερει απο τροπους αντυσήλληψης τι να πω?Υπάρχει κ το διάφραγμα στην τελική.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...