Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παλίνδρομη κύηση (?) ... :(


tweetypd

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους και όλες σας!

Είμαι καινούρια στο φόρουμ, μόλις γράφτηκα... Από χθες ψάχνω πληροφορίες στο ίντερνετ γι'αυτό που μου συνέβει και έτσι σας βρήκα.

Και να λοιπόν το πρόβλημά μου... την προηγούμενη Τετάρτη πήγα πάλι για υπέρηχο (θα ακούγαμε την καρδιά του μωρού), ο γιατρός εδώ το μέτρησε (5,5χιλ.) αλλά δεν ακουγόταν τίποτα και μου είπε να ξαναπάω τη Δευτέρα. Τη Δευτέρα δε φαινόταν τίποτα στο σάκο. Αμέσως με έστειλε για χοριακή και στο 48ωρο δεύτερη για να δούμε τις τιμές. Η πρώτη έδειξε 80,135 και η δεύτερη 74,500...

Πήρα τηλ το δικό μου γιατρό (γιατί ζω και δουλεύω μακρυά από την πόλη μου) και μου είπε ότι μάλλον πρόκειται για παλίνδρομη κύηση και να ξανακάνω άλλη μια χοριακή.

Είμαι κομμάτια δε ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω!

Την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ, μετά από εκείνο τον υπέρηχο είδα ένα άσχημο όνειρο όνειρο με το παιδί, ένιωσα και ένα πόνο και το πρωί που ξύπνησα το στήθος μου είχε ξεπρηστεί. Από τότε φοβήθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά ο άντρας μου μου έλεγε να περιμένουμε να δούμε τις εξετάσεις... Τώρα είναι κι αυτός απαρηγόρητος, αλλά προσπαθεί να υποστηρίξει εμένα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:( :( :(

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΆΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΕΙ!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ..

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕΣ..

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΞΑΝΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ.ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΔΥΝΑΜΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΓΕΜΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο εμενα

καλως ηρθες στην παρεα μας που οτι και να χρειαστεις θα ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε

ευχομαι να μην ξαναπερασεις ποτε κατι τετοιο και να αποκτησεις ενα υγιεστατο μωρακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμαι πολυ για αυτο που σου συνεβη,ειναι δυσκολο,αλλα θα το αντιμετωπισετε κι οι δυο με υπομονη και δυναμη ο ενας για τον αλλον,εδω θα βρεις παρηγορια και υποστηριξη,εισαι στο καταλληλο μερος..

ο,τι χρειαστεις ειμαστε εδω..ειχα κι εγω παλινδρομη τον περασμενο Ιουλιο και τωρα ειμαι παλι στις προσπαθειες για επομενο μωρακι..για ο,τι χρειαστεις και μπορω να σου πω,θα ειμαι στην διαθεση σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπαρίσταμαι και εγώ γλυκιά μου. Κουράγιο, θα περάσει ο καιρός και θα απαλύνει την πληγή. Πολλά κορίτσια από εδώ έχουν κάνει γρήγορα παιδάκια μετά από παλλίδρομες! Καλώς όρισες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ

ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ

ΕΧΕΙΣ Κ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΣΡΤΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΓΙΑ

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα.

Ο μόνος τρόπος να το αντιμετώπισεις είναι να κάνεις πολυ υπομονή και να αφήσεις το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Πριν ένα μήνα έζησα την τραγική εμπειρία της παλίνδρομης, έχοντας ακούσει την καρδούλα του μωρού μου ήδη 2 φορές. Έκλαψα, νευρίασα, θύμωσα με όλους και με όλα. Και μέσα στη θλίψη μου έπρεπε να αντέξω και όλο το άγχος των εξετάσεων που έπρεπε να κάνω ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι την επόμενη φορά. Βλέπεις ήταν το πρώτο μου παιδάκι και είμαι ήδη 37. Ακόμη μετράω τις εβδομάδες και σκέφτομαι πόσο μεγάλο θα ήταν σήμερα το μωρό μου αν δεν είχε πεθάνει. Όμως είμαι αρκετά πιο ήρεμη τώρα και μπορώ να σου πω και αισιόδοξη ότι πολύ σύντομα θα έρθει ξανά ένα δεύτερο μωράκι και αυτή τη φορά θα μείνει ως το τέλος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

glikia mou kouragio kai stous duo sas!!!

na kanete upomoni kai suntoma tha meineis pali egkuos kai ola tha pane kala!!! :)

ki ego eixa mia pallindromi prin 2 xronia, omos tora exo kai mia kouklitsa 9,5 minon!!!!

tha kaneis tis aparaitites eksetaseis kai se kana duo mines tha prospsthisete pali kai tha ta kataferete!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..Κ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΑΚΡΙΒΩς ΤΑ ΙΔΙΑ..ΚΟΙΤΑ ΟΜΩς..ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΝΑ..Κ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΡΙ ΣΤΙΓΜΗς ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΠΕΡΙΕΜΝΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ..ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΙς ΚΑΤΩ..ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟς Κ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟς ΑΠΟ ΜΟΝΟς ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ..

ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙς ΚΑΤΩ..ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΙΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙς Κ ΠΑΛΙ..Κ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ 2 ΦΟΡΕς ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!!

ΟΛΑ Θ ΑΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙςςςςςςςςςςςςς!!!ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ..ΟΤΙ ΘΕς ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που πέρασες και εύχομαι να μην ξαναπονέσεις ποτέ. Μακάρι ο χρόνος να σου γιατρέψει το πόνο γρήγορα.

Εγώ πάντως θα ήθελα να σου πω να μην το αφήσεις να σε κρατήσει πίσω και να συνεχίσεις άμεσα τις προσπάθειες και θα δεις ότι γρήγορα θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα νέα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακι μου. Ημουν στη θεση σου, περισυ τον Δεκεμβριο :( Δεν εχω λογια να σε παρηγορησω μονο μια μεγαλη αγκαλια για να κλαψεις και να ηρεμησεις. Ουτε υπαρχει μια λογικη εξηγηση, εμενα μου ειπανε χρομοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου :( Αυτο που θα σου πω ειναι να κλαψεις να ξεσπασεις μη τα κρατας μεσα σου, ειναι χειροτερα! Μετα θα το βλεπεις σαν μια ασχημη εμπειρια σαν ενα κακο ονειρο.....Ακουσε το θα σου πει ο γιατρος και πραξε αναλογα. Κανε τις απαραιτητες εξετασεις σου κι ας μην υπαρχει "λογος" απλα για να μην εχεις αργοτερα αμφιβολιες. Ελπιζω να μη σε κουρασα, οτιδηποτε χρειαστεις ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε, δυστυχως δεν ειναι σπανιο φαινομενο η παλινδρομη και που ξερεις μπορει να γινεται και για καλο.......... :):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ: "H ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΦΗΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..."

ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ. ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑΚΟ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΗΝΩΝ!

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΡΕΣ. ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ!

ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟΞΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΗ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ!

ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΥ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ...

ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΑΝΑΝΕΩΣΟΥ... ΜΑΛΛΙΑ, ΡΟΥΧΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ! :kiss:

line_flow_blue_beg_41_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220ece1f220e5dfede1e9.gif

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1004068800_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!! Πραγματικά παίρνω δύναμη απ'το φόρουμ.

Μέχρι τώρα βέβαια δε μπορώ να σκεφτώ το ενδεχόμενο άλλης εγκυμοσύνης. Μου στοίχισε πολύ κι ας ήταν στην αρχή. Άλλωστε στην πρώτη εγκυμοσύνη νομίζω όλες μας πετάμε στα σύννεφα...

Από χθες κλαίω ακόμη με λυγμούς. Συγνώμη αν σας έχω κουράσει :)

Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς!

Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλες σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου.. το να εκφράζεις το πως νιώθεις σε καμία περίπτωση δεν κουράζει καμία από εμάς. Ίσα ίσα που αρκετές σε νιώθουμε και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Κι εγώ το'χω περάσει.. 2 φορές.. σίγουρα στοιχίζει πολύ.. συναισθηματικά, ψυχολογικά, σωματικά..

Αλλά πίστεψέ με, οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες (και λόγω ορμονών - σκέτη τρέλα...). Με τον καιρό θα μαλακώσει ο πόνος και η λαχτάρα για μια νέα εγκυμοσύνη θα επιστρέψει.

Σίγουρα η ανεμελιά της πρώτης εγκυμοσύνης έχει χαθεί για πάντα... κι αυτό είναι πολύ κακό γιατί μετά ζούμε σε καθεστώς φόβου.

Όμως θέλω να πιστεύω πως με την κατάλληλη καθοδήγηση από το γιατρό, εξετάσεις για απόκλειση πιθανών προβλημάτων (μακάρι να τις είχα κάνει από την πρώτη φορά, ίσως είχα γλιτώσει τη δεύτερη), θετική σκέψη και καλή ψυχολογία, όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά! Έτσι κοριτσάκι μου;; Μην το βάζεις κάτω!

Ό,τι χρειαστείς.. είμαστε εδώ! Φιλάκια πολλά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με την Crazy! Μόλις περάσουν λίγες μέρες και ηρεμήσεις θα δεις που θα ανυπομονείς να προσπαθήσεις ξανά. Απλά κάνε ό,τι εξετάσεις πρέπει και μην το αφήσεις στην τύχη. Από την αρχή ο γιατρός μου θεώρησε την παλίνδρομη τυχαίο γεγονός λόγω χρωμοσωμιακών ανωμαλιών. Αυτό ακριβώς έδειξε και η ιστολογική. Κάνοντας όμως τις εξετάσεις που μου συνέστησε αμέσως μετά την απόξεση βρέθηκε ότι έχω και μία ήπια μορφή θρομβοφιλίας. Τώρα στην επόμενη εγκυμοσύνη θα ακολουθήσω ειδική αγωγή με ενεσούλες και όλα θα πάνε καλά!!

Τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση δεν ήθελα ούτε να σκέφτομαι ότι θα ξαναπροσπαθήσω για παιδί. Δε λέω ότι δε φοβάμαι όμως πραγματικά τώρα ανυπομονώ να μου έρθει περίοδος για να προσπαθήσω!!! Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά!! Μόνο αυτό να σκέφτεσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lupamai polu glukia mou pou sou sunebei auto. Ki egw eixa mia apobolh stis 11 bdomades sthn rpwth mou egumosunh kai sthn deuteri anagkastika na kanw diakoph kuhshs giati h mpempa mou eixe problhma me ta nefra ths stis 21.

Alla na edw eimai pali eguos 20 bdomadwn kai merxti stigmhs ola pane kala.

Dustuxws oi giatroi pisteuoun oti 1 stis 4 kuhseis katalhgei se palindomh h apobolh ths 12 prwtes bdomades. Den eisai monh sou, polles gunaikes to exoun perasei kai mporesan na kanoun paidia. Alla akoma kai etsi kathe mwro pou xanetai afhnei mia plhgh sthn kardia mas. Na propsathiseis na mhn kratiseis ta sunaisthimata sou mesa sou. Mila me ta koritsia edw kai me osous filous mporoun na se katalaboun kai tha deis oti tha niwseis kalutera me ton kairo kai tha pareis dunamh gia na ksanaprospathiseis.

An thes tipota steile mou mhnuma, polla filia kai polles agkalies

Tania

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκι μου καταλαβαίνω πως νιώθεις γαιτί τον Απρίλιο είχα και εγώ δυστυχώς μια παλλίνδρομη....

όμως μην το βάζεις κάτω..και εγώ τον πρώτο καιρό έκλαιγα συνέχεια και κατηγορούσα τον εαυτό μου οτι κάτι έκανα λάθος..όμως κάποια πράγματα είναι γραφτό να γίνουν..ήταν "θελημα Θεού"..

το σημαντικό είναι οτι μπορείς να μείνεις έγκυος!!!

οπότε όταν αισθανθείς έτοιμη θα βάλεις πάλι με το καλό μπροστά..

φιλάκια πολλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δυστυχως συμβαινει συχνα...μην σε παιρνει απο κατω ομως,θα ξαναμεινεις συντομα εγκυουλα,αρκει να μην εχεις αγχος..τα περασα κι εγω,οπως και πολλες εδω μεσα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλώς ήρθες κοπέλα μου σε μιά παρέα που μόνο καλό θα σου κάνει..υπό παρόμοιες συνθήκες μπήκα κι εγώ στο ΜΑΜΜΥ..μετά από τρείς αποτυχημένες εξωσωματικές, η τέταρτη πέτυχε και πετούσαμε στα ουράνια..μέχρι που πήγαμε για τον υπέρηχο και δεν ακούσαμε ποτέ την καρδούλα..Κανείς δεν μας είχε προετοιμάσει, κανείς δεν μας είχε πεί ότι το ενδεχόμενο αυτό υπήρχε, κανείς δεν μας είχε πεί να μην πετάμε από τώρα, ότι 1 στις 4 εγκυμοσύνες καταλήγει έτσι..διαλυθήκαμε..αλλά η δύναμη του ανθρώπου είναι ανεξάντλητη κι έτσι μαζέψαμε τα κομμάτια μας..και ΄κοίτα τώρα..είμαι έγκυος και περιμένω το αγοράκι μου. Δεν είσαι μόνη, το βλέπεις και από την ανταπόκριση στο μήνυμά σου..Πάρε όσο χρόνο σου χρειαστεί για να ανασυγκροτηθείς και ξαναβάλε μπρός..Πιστεύω ακράδαντα πώς κάθε εμπόδιο είναι για καλό όσο σκληρό κι αν ακούγεται. Είμαστε εδώ για σένα. ΧΧΧ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην στενοχωριεσαι ουκλιτσα μου,ξερω ειναι απιστευτα επωδυνο κι ας μην το εχω ζησει προσωπικα εγω,το εχω δει ομως σε πολλες κοπελες εδω στο μαμμυ οι οποιες υπεφεραν πολυ .ομως μην το βαζεις κατω ,θα δεις οτι πολυ συντομα θα ξαναμεινεις εγκυουλα και ενα γλυκο μωρακι θα γεμισει την κοιλιτσα σου!!! :woohoo:

Ημαστε εδω για οτι θελησεις ,απο συμπαρασταση μεχρι το να μοιραστουμε τις γνωσεις μας και να χαρουμε με την χαρα σου οταν θα ξαναμεινεις εγκυουλα!!!!μην το βαζεις κατω,ειμαι σιγουρη πως πολυ συντομα θα μας πεις τα ευχαριστα νεα!!!σε φιλω :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ

ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ. ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ

ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΔΥΝΑΜΗ, ΠΙΣΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΟΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ. ΔΕΙΞΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ

ΕΞΙΣΟΥ ΟΔΥΝΗΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΤΕ

ΞΑΝΑ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΣ.ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, το ξέρω πόσο πονάει! Κι εγώ παθούσα. Έμεινα έγκυος με την τέταρτη προσπάθεια εξωσωματικής και πετάγαμε στα ουράνια, ακουσαμε αρκετές φορές την καρδούλα του μωρού μας.Όλα πήγαιναν ρολόι,κανένα πρόβλημα, μέχρι που στην όγδοη βδομάδα μάθαμε ότι περιμένουμε δίδυμα αλλά απ το δεύτερο μωρό δεν ακούσαμε καρδούλα :(Μας είπαι ο γιατρος οτι δεν επηρεάζεται το υγιές μωράκι.Στην 10 προς 11 εβδομάδα πήγαμε πάλι να ακούσουμε την καρδούλα αλλα το μωρό μας δεν ζούσε πιά! Τραγικό! Όπως βλέπεις αυτά συμβαίνουν και μάλιστα συχνά δυστυχώς αλλά αυτο δεν σημαινει πως πρέπει να το βάζουμε κάτω.Πάντα θα θυμόμαστε τα μωράκια μας και θα αναρωτίωμαστε πολλά.Ο θεός, η φύση θέλουν να μας προστατέψουν και εμάς ως γονείς αλλά και τα μωράκια να μην γεννιούνται άρρωστα και υποφέρουν. Κοίτα μπροστά σιγά σιγά και με τον καιρό θα ξελαφρώσεις και θα απαλύνεις την ψυχούλα σου! Όλα καλά θα πάνε θα το δείς,μήν φοβάσαι.Σκέψου ότι ήταν καλύτερα για το μωράκι σου έτσι και αυτό θα σε ανακουφίζει! Σου εύχομαι μέσα απ'την ψυχή μου σύντομα να μείνεις έγκυος και να γεννήσεις ένα ή και παράπάνω μωρό/μωράκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κι απο μενα!κι εγω παθουσα :(:( το εζησα το μαιο πονεσα εκλαψα απογοητευτηκα δεν ηθελα να κανω τιποτα ηταν κ το πρωτο μου δεν ηξερα καν τι ειναι η παλινδρομικη κυηση κι ομως ειναι πολυ συχνο φαινομενο ειδικα στη πρωτη εγκυμοσυνη.με το καιρο ηρεμησα οχι πως το ξεχασα αυτο που περασα αλλα καθε μηνα γεμιζω ελπιδες κ περιμενω το θαυμα της ζωης :):)!σιγουρα ολα για καποιο λογο γινονται και αφου μειναμε μια φορα τοτε συντομα θα ρθει και η επομενη αρκει να μη το σκεφτεσαι ;)! κι εγω ετσι βρηκα τη παρεα εδω στο φορουμ και με βοηθησε πολυ οτι χρειαστεις εδω ειμαστε :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...