Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Έχω πολύ πολύ καιρό να μπώ στο φόρουμ και νιώθω την ανάγκη να "απολογηθώ" πρίν σας πώ το πρόβλημά μου. Όπως μερικές από εσάς ξέρετε έχω δύο κοριτσάκια (δίδυμα) 8,5 μηνών τώρα. Μέχρι πρίν κανά τετράμηνο υπήρχε χρόνος, έστω για να μπώ λίγο και στα "πεταχτά" να διαβάσω τα θέματά σας που πάντα έχουν τόσο ενδιαφέρον. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα γίναν δύσκολα. Από τη μιά το φόρουμ που "παίζει" σε ρυθμούς χελώνας και από την άλλη ο μηδαμινός χρόνος μου λόγω των παιδιών. Με συγχωρείτε που το λέω έτσι, αλλά ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω εύκολα. Είμαι κυριολεκτικά πάνω από τα παιδιά, με προσπάθεια να κάνω και τις δουλειές του σπιτιού ή το μαγείρεμα. Γιατί βοήθεια δεν υπάρχει. Τέλοσπάντων να μήν σας ζαλίζω με αυτά, οι περισσότερες τα έχετε ζήσει. Θα μπώ στο θέμα, στο πρόβλημα όπως είπα και στην αρχή. Και μακάρι να μου δώσετε τα φώτα σας γιατί δεν ξέρω τί να κάνω. Το ένα κοριτσάκι μου (η Δήμητρα, είναι το πιο μελαχρινό) από τον 5ο μήνα και μετά υποφέρει στο θέμα του ύπνου. Κατ'αρχήν τις στιγμές που θέλει να κοιμηθεί αρχίζει μία απίστευτη γκρίνια που καταλήγει σε κλάμα σπαραχτικό. Φαίνεται ότι νυστάζει, τρίβεται, πιάνει το προσωπάκι της, κάνει το κεφαλάκι της προς τα πίσω. Δεν μπορώ να την ηρεμήσω με τίποτα. Ακόμη και στην αγκαλιά. Μόνο όταν εξαντληθεί κοιμάται αλλά όχι τόσο καλά. Το μαρτύριο συνεχίζεται όλη νύχτα. Ξυπνάει κάθε 2 ώρες. Προσπαθώ με γάλα μήπως ηρεμήσει, τίποτα. Ντεπόν έχω δώσει αρκετές φορές γιατί τώρα έχουν αρχίσει να σκάνε τα δύο πρώτα δοντάκια κάτω (το ένα φαίνεται λίγο). Ούτε όμως αυτό μπορεί να την κάνει να χαλαρώσει και να κοιμηθεί παραπάνω. Σαν παιδάκι είναι υπερκινητικό. Δεν κουράζεται λέω? Και ακόμα κι άν δεν χρειάζεται πολλές ώρες ύπνου όπως μερικά μωρά, γιατί υποφέρει τόσο στο να κοιμηθεί? να την πάρει ο ύπνος ? Θα μου προτείνετε διάφορα, έχω προσπαθήσει πολλά. Τρείς γιατροί την έχουν δεί, δεν βρίσκουν πρόβλημα. Όμως κάτι πιστεύω δεν πάει καλά, δεν ξέρω. Είναι φυσιολογικό? Και τόσους μήνες να κοιμάται δύωρα ? Εν τω μεταξύ όταν ξυπνάει τη νύχτα κλαίει λές και την σφάζουν. Πολλές φορές ξυπνάει και το άλλο μωρό. Δεν έχω τη δυνατότητα να τις χωρίσω, το σπίτι είναι μικρό. Δεν ξέρω τί φταίει. Επίσης η γκρίνια της είναι συνεχόμενη μέσ'την ημέρα. Να σας πώ δε ότι μέχρι 5 μηνών το συγκεκριμένο μωρό έτρωγε και κοιμόταν όλη ημέρα. Της είχαν βρεί παλλινδρόμηση μεγάλη και έκανε θεραπεία για 3-4 μήνες περίπου με το epadoren.

Τώρα ακόμη πίνει το ειδικό αντιαναγωγικό γάλα. Σαν μωρό δεν έχει πολύ όρεξη για φαγητό. Και το γάλα ακόμη το πίνει με διακοπές (σας τα λέω όλα αυτά για στοιχεία). Έχω δοκιμάσει διάφορα "χαλαρωτικά", χαμομήλι, τίλιο, ζεστό μπάνιο, αγκαλιά, νανούρισμα, κούνιμα στο καρότσι, βόλτα, ΤΙΠΟΤΑ. Από θέμα αϋπνίας και κούρασης, δεν το συζητώ..... να μήν το περάσει καμία κοπέλα αυτό. Πείτε μου τη γνώμη σας, την εμπειρία σας, συμβουλές. Ελπίζω να με συγχωρέσετε που από τη μιά έχω αποχή από το φόρουμ τόσο καιρό και από την άλλη ζητάω..... Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το έχω σκεφτεί και μάλιστα μήπως της έχει γίνει μεγαλύτερο το πρόβλημα και δεν ξέρω σε τί σημείο και τί χειρότερο μπορεί να κάνει η παλλινδρόμηση. Το epadoren δε θα έλεγα ότι της έκανε κάτι. Ίσως να είχε δράση μόνο για λίγη ώρα. Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι χειρότερο ? Δεν ξέρω ειλικρινά τί να κάνω? Να την πάω σε γαστρεντερολόγο? Αυτό θα είναι ? ή θα την ταλαιπωρήσω τσάμπα? Έχει κάνει όλες τις εξετάσεις. Τίποτε δεν είχε, εκτός από μεγάλη παλλινδρόμηση την οποία είδανε σε υπέρηχο που κάναμε. Και να είναι αυτό, γιατί την πιάνει την ώρα που είναι να κοιμηθεί περισσότερο το κλάμα? Γιατί ξυπνάει μέσ'τη νύχτα συνεχώς? αυτό μπορεί να την ξυπνάει? Συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις, μα έχω τρελαθεί. Ήδη τώρα που γράφω, κλαίει συνεχόμενα, δεν ξέρω τί να την κάνω. Την έχω στο πάρκο, όλη την ημέρα κλαίει! Τί δεν κάνω καλά???????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sofou μου σε καταλαβαινω καλη μου...εμενα απο τη μερα που γεννηθηκε εκλαιγε μερα-νυχτα,δε κοιμοταν(μεχρι και 14 ωρες ξυπνιος νεογεννητο..),δεν βολευοταν πουθενα,ηθελε μονο ορθιος στον ωμο και να πηγαινω πανω κατω...ΔΡΑΜΑ!!! :(

Μετα τον 6ο αρχισε να ηρεμει αλλα εμενα δε του ειχαν βρει κατι που να οφειλοταν τοση γκρινια εκτως τους κλασικους κολικους..

Μηπως τον ταλαιπωρουν πολυ και τα δοντια;...ακου ομως τη toulouse που ειναι γιατρος εκεινη μπορει να σε βοηθησει! ;)

Υπομονη γλυκια μου αν και ξερω ποσο δυσκολο ειναι! :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sofou μου σε καταλαβαινω καλη μου...εμενα απο τη μερα που γεννηθηκε εκλαιγε μερα-νυχτα,δε κοιμοταν(μεχρι και 14 ωρες ξυπνιος νεογεννητο..),δεν βολευοταν πουθενα,ηθελε μονο ορθιος στον ωμο και να πηγαινω πανω κατω...ΔΡΑΜΑ!!! :(

Μετα τον 6ο αρχισε να ηρεμει αλλα εμενα δε του ειχαν βρει κατι που να οφειλοταν τοση γκρινια εκτως τους κλασικους κολικους..

Μηπως την ταλαιπωρουν πολυ και τα δοντια;...ακου ομως τη toulouse που ειναι γιατρος εκεινη μπορει να σε βοηθησει! ;)

Υπομονη γλυκια μου αν και ξερω ποσο δυσκολο ειναι! :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 4 ΜΗΝΩΝ...ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 3! ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕΣ?ΕΓΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΝΕ 300ml ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!ΑΠΟ 4 ΑΡΧΗΣΕ ΤΙΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ. 7 ΜΗΝΩΝ ΕΠΙΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΑΣΕ!!!ΓΙΑΤΙ?ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ!ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΤΡΟΦΗ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΜΟΥ 7 ΜΗΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ (ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΥΖΟ)?ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ! :) :) :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφου μου Γλυκια μου εσυ δεν κανεις τιποτα λαθος,εισαι μια καλη μανουλα που αγαπας τα παιδακια σου κ ποτε μα ποτε μην ξανααναρωτηθεις τι κανεις λαθος,λυπαμαι που ταλαιπωρειστε ,να μου φιλησεις τα ζουζουνακια σου κ ολα θα πανε καλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ θα προτείνω κάτι με βαση την εμπειρία μου σαν μαμά και μόνο. Θυμάμαι πως συχνά ο Δημητράκης ειδικά τους πρώτους μήνες συχνά τιναζόταν την ώρα που θα έπρεπε να κοιμηθεί και ξυπνούσε με κλάματα ενώ τον έβλεπες ότι νυσταζε. Έκανα τότε το εξής, παλιάς εποχής αλλά ταυτόχρονα έχω διαβάσει ότι βοηθάει πολύ τα μωρά μέχρι και τον πρώτο χρόνο της ζωής τους..το φάσκιωμα. Επαιρνα μια κουβερτούλα και τον τύλιγα με τα χεράκια κολλητά στο κορμάκι του. ΌΧι πολύ σφιχτα αλλά ουτε και να μπορεί να βγάλει τα χεράκια από κει..σε πληροφορώ ηρεμουσε ΠΑΝΤΑ!!Χωρίς υπερβολή..και αμέσως τον έπαιρνε ο ύπνος οπότε και μπορουσε να κοιμηθεί με τις ώρες χωρίς να τινάζεται ή να ξυπνάει μέσα στη νύχτα. Με βοήθησε απίστευτα πολύ..αλλά και τον ίδιο γιατί έβλεπα ότι το παιδί ηρεμουσε αμέσως και το έβλεπες ότι ένιωθε μια ασφάλεια ! Το σταμάτησα όταν άρχισε να δυσανασχετεί και να βγάζει τα χέρια του. Τότε βέβαια είχε σταματήσει και το πρόβλημα , οπότε με βόλεψε αρκετά καλά. Τώρα..αν θες το δοκιμάζεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησουν τα διδυμακια!

...Για δοκιμασε μουσικη!

στο λεω γιατι κ μεις δυσκολευομαστε να κοιμηθουμε,μας παιρνει ....ωρες καμια φορα

κ σημερα ητανε δυσκολη ημερα,απο το μεσημερι κοιμηθηκε βραδυ!

ενω φαινοταν οτι ηθελε να κοιμηθει,ειναι κ τα δοντακιαπου δε λενε να βγουν!

βεβαια γκρινια δεν εχουμε,ομως ετσι οπως την κρατουσα κ ακουγα μουσικη στο pc το u and i,των scorpons,συγκεκριμενα, :laugh:

(το ακουει απο μωρο,)αποκοιμηθηκε σαν αγγελουδι

:laugh:

Δοκιμασε το ποτε δεν ξερεις

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα σε συμβουλευα να πας στο παιδων σε γαστρεντερολογο, εγω σημερα πηγα γιατι η μικρη ειχε τρελο κλαμα απο οταν γεννηθηκε και μου αρχισε και παλινδρομηση, το δικο μας συμπερασμα ηταν οτι εχει αλεργεια στο αγελαδινο γαλα και μας δωσαν υποαλεργικο που κανει και για αναγωγες, ταλαιπωριοταν το παιδι δυο μηνες γιατι το ελεγα στον παιδιατρο και αυτος ελεγε κολικους εχει, στο παιδων εχουν πολυ πειρα και ειναι καλη γιατροι, κλεισε ραντεβου να πας να το δουν τη στιγμη που εχει και ιστορικο παλινδρομησης δεν εχεις να χασεις τιποτα η θα χασεις το απογευμα σου η θα βρουνε τι εχει το παιδακι αν εχει κατι! αν χρειαστεις καποια πληροφορια για το πως θα κλεισεις ραντεβου παιδων στειλε μου pm.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμας για την γοπ μας ειχε αναλαβει η Κα κωστακη (γαστρεντερολογος)στο παιδων αγλαια κυριακου θεωρω οτι ειναι πολυ καλη

αν χρειαστεις οτιδιποτε απο τηλεφωνα η πληροφοριες πες μου.

η γοπ δεν θεραπευεται ευκολα και γρηγορα ειναι παρα πολλες φορες που ακομη και τωρα ο δικος μου κανει τις λεγομενες γουλιες και τον βλεπω να ποναει το στομαχακι του αν φαει λιγο παραπανω και μου γκρινιαααααζει μετα

ευχομαι η μικρουλα σου να μην ταλαιπωρηθει αλλο και να ηρεμισει οσο πιο γρηγορα γινεται το ζουζουνακι (μεγαλωσε κιολας μωρε αχ ποτε εγινε 8,5 μηνων ε???)

δοκιμασε και μουσικουλα,λιγο να την χορευεις αγκαλιτσα μηπως ηρεμισει και δες γαστρεντερολογο αλλα και οι συμβουλες που σου εδωσε η κοπελα για το γαλα ειναι πολυυυυ καλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκεια μου σιγουρα ειναιμεγαλη ταλαιπωρια να παιρναει το παιδιακι αυτη τη κατατσταση ειναι ταλαιπωρια και για το μωρο αλα και για σεν αγια ολη την οικογενεια .Λοιπον η κοπελα που ειναι γιατρος σου αναλυσε πως εχει η κατατσταση σχετικα εμτ ην ΓΟΠ εγω στη θεση σου θα το εκαν δεν εχεις να χασει τιποτα .Δεν θεωρω φυσιολογικο εν αμωρο να κλαιει συνεχεια αλλο να κλαιει δυο ωρες και άλλο ολη μερα και συνεχεια κατι εχει το μωρο .Γαστρεντερολογους πολλους καικαλους εχει και στο Παιδων Πεντελης οταν ειχα το Σταυρ μεσα στο ιδιο δωματιο ειχα μια κοελα που το παιδιακι της ειχε μεγαλο προβλημα ηταν ρε κοριτσια ακουστε:οτι ετρωγε τα εβγαζε μετα απο 2-3 ημερες αμασητα και τελικα ξερετε τιειχε ; ηταν το παγκρεας τυλιγμενο στο δωδεκαδακτυλο και ταλαιποριοταν μεχρι που το ανκαλυψαν .

Σαν αρχη κανε μια επισκεψη και δες αν το απιδι εχει αλλεργια στο αγγελαδινο γαλα .καλο κουραγιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΨΑΧΝΩ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΛΥΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΗΣ (ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΑ ΚΛΠ). ΤΟ ΑΝΤΙΑΝΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ. ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΥΤΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ, ΜΑ ΕΒΓΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΒΑΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ. ΓΑΛΑ ΠΙΝΕΙ ΛΙΓΟ (150-180 ML). ΑΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΩΓΙΚΟ ΓΑΛΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΣΚ... ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ? ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΜΕ ΓΟΠ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ, ΕΙΝΑΙ 12.50 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10,30 ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ,ΕΝΩ ΝΥΣΤΑΖΕΙ. ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΑΖΩ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ. ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΚΛΠ. ΦΑΣΚΙΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΑ ΜΟΥΡΛΑΘΗΚΕ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ. ΚΑΙ ΚΡΥΕΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. Τ Ι Π Ο Τ Α !!! ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. ΣΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΗΣ) ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΥΣΤΕΡΑ..., ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.... (ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...