Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!ειμαι 23 χρονων κ εχω 3 παιδακια!!κ τα τρια τα εχω κανει με καισαρικη.επειδη οι γεννες ηταν πολυ κοντα φοβομουν οτι η γιατρος μου δεν θα μ'αφησει να κανω αλλο.πριν 2 μηνες λοιπον γεννησα το 3ο μου παιδακι κ περιμενα να δω τι θα μου πει.μ'αφηνει να κανω αλλο ενα λεει,αλλα καλυτερα να μην κανω ''λεει'' γιατι δεν ειμαι σακι να με ανοιγει κ να με κλεινει.κ φυσικα απογοητευτηκα...της ειπα οτι αν κανω μετα απο 4-5 χρονια πειραζει??κ παλι ηταν αρνητικη κ επεμενε οτι καλα ειναι τα τρια,δεν χρειαζεται αλλο.εγω θελω κ αλλα,πρωτα ο θεος βεβαια,κ αν με διαβεβαιωνε οτι δεν υπαρχει φοβος για ''θανατο'' μες το χειρουργειο εγω δεν θα φοβομουνα να κανω κ αλλα.εχω ακουσει για γιατρους που αναλαμβανουν κ 5 κ 6 καισαρικες!εσεις τι γνωμη εχετε βρε κοριτσια??ενταξει μπορει να μην ειναι γραφτο να κανω αλλα παιδια,αλλα αμα μπορω γιατι η γιατρος με αποπαιρνει ετσι??δεν θελω να νιωθω οτι ειναι η τελευταια φορα που κραταω στην αγκαλια μου μικρο μικρο μπεμπακι...θελω να ξαναζησω την εμπειρια αυτη...πειτε μου κ σεις τη γνωμη σας η' αν εχετε ακουσει για καποιον γιατρο που ειναι υπερ σε παραπανω απο 3 καισαρικες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NA ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!

ΕΧΕΙ ΗΔΗ 3 ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ 23ΧΡ.!!!!!!!!

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΩΡΑ???????

ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ Φ.Τ.(ΕΙΜΑΙ 29ΧΡ)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σ'ευχαριστω πολυ εφηκατερινα!κ συ να χαιρεσαι την κορουλα σου!ενταξει αργοτερα ισως να μην εχω την υπομονη κ το κουραγιο να κανω αλλο,αλλα δεν μ'αρεσει να με αποπαιρνει ετσι η γιατρος μου κ να μου κοβει τα φτερα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμας μια γνωστη εχει κανει 4 παιδια με καισαρικη και δεν ηταν και μικρουλα και τα εκανε και με 2 χρονια σχεδον διαφορα, απλα ο γιατρος σου φοβαται προφανως να αναλαβει το ρισκο για 4η καισαρικη και ειναι λογικο, γιατι τομη ειναι δεν ξερεις τι γινεται, δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις και αλλο ενα αλλα καλο θα ειναι να περασει καποιο καλο διαστημα, αλλα ενα ρισκο θα το παρεις γιατι ειναι ενα τεταρτο χειρουργειο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marianda μου ξερω οτι ειναι ρισκο ενα τεταρτο χειρουργειο,αλλα η γιατρος δεν μου ειπε οτι μπορει να παθω κατι...απλα δεν ειναι κ πολυ υπερ των παιδιων..πιστευει μεχρι 2 ειναι καλα,γι'αυτο ειναι συνεχεια αρνητικη..κ πιστευει οτι ειναι ταλαιπωρια τα παραπανω παιδια για την γυναικα...ενταξει δεν λεω ειναι κουραση κ θελει υπομονη να εχεις πανω απο 2-3 παιδια,αλλα αφου εγω δεν εχω προβλημα εκεινη γιατι επιμενει??ο μονος λογος που δεν θα εκανα αλλο θα ηταν αν μου ελεγε πως υπαρχει περιπτωση θανατου..μονο τοτε..αν ο οργανισμος μου αντεχει,αντεχω κ γω πρωτα ο θεος!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μανούλα,καλησπέρα!

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και εύχομαι να αποκτήσεις όσα ακόμα επιθυμείς! :laugh:

Σε καταλαβαίνω,γιατι κι εγώ θέλω τέσσερα παιδάκια ;)

Γιατι δεν δοκιμάζεις τον φυσικό τοκετό;Γίνεται μετά απο τις καισαρικές ;)

Έχεις κάποιον λόγο που κάνεις καισαρική; :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

HOPE καλησπερα,να σου ζησουν τα παιδακια σου!δεν θα ειχα προβλημα να κανω φυσιολογικο τοκετο,αλλα φοβαμαι μηπως γινει ρηξη μητρας..αλλα δεν πιστευω κ να δεχοταν η γιατρος μου..μια φορα της το ιχα πει κ μου ελεγε δεν γινονται αυτα τα πραγματα...ειναι πολυ αρνητικη σου λεω...ο λογος που κανω καισαρικες ειναι οτι στο πτωτο μου παιδακι δεν ειχα διαστολη κ ηταν μπλεγμενο με τον ομφαλιο λωρο κ ετσι αναγκαστικα εκανα καισαρικη..ειχαν μειωθει κ οι παλμοι της καρδιας του κ φοβηθηκαμε..ετσι εκανα καισαρικη κ στα αλλα δυο...ενταξει μου ειπε οτι μπορω να κανω αλλο ενα..αμα θελω ομως να κανω κ πεμπτο μετα απο 5-6 χρονια γιατι να μην μ'αφηνει?δεν καταλαβαινω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου,πήρες μια δεύτερη γνώμη; :dry:

Δεν μου ακούγεται λογικό επειδή έκανες μια καισαρική να κάνεις άλλες δυο ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα :blink: Μάλλον η γιατρός έχει άλλη άποψη σχετικά με τον αριθμό παιδιών και τον φυσιολογικό τοκετό :S

Θα σου έλεγα να συμβουλευτείς και έναν δεύτερο γυναικολόγο..Εγώ στην θέση σου θα άλλαζα και γιατρό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι αυτο λεω hope οτι η γιατρος μου δεν ειναι υπερ στα πολλα παιδια...οταν γεννησα το 2ο μου ελεγε να μην κανω αλλο γιατι εχουν πολλες αναγκες σημερα τα παιδια κ μεγαλωνουν δυσκολα...στο 2ο με ειχαν πιασει πονοι 5 μερες πριν την ημερομηνια που θα εκανα καισαρικη,αλλα εκανα καισαρικη..εννοω οτι λιγο αργοτερα θα ειχα κ διαστολη..ομως εμεινα εγκυος ενα χρονο μετα την πρωτη καισαρικη κ η τομη ηταν φρεσκια,δεν γινοταν φυσιολογικος τοκετος.αλλα κ χρονια να περνουσαν δεν θα μ'αφηνε αυτη...πιστευω πως εχει μεινει λιγο πισω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μανούλα,εντάξει,στο ότι τα παιδιά έχουν πολλές ανάγκες την σήμερον εποχή έχει δίκιο... ;) Αλλά και πάλι δεν μπορείς να κρινείς αν κάποιος μπορεί να μεγαλώσει τρία ή τέσσερα παιδιά...Αυτό το ξέρει ο ίδιος,με βάση τις αντοχές και την οικονομική του κατάσταση ;)

Πάντως,πάρε και μια δέυτερη γνώμη... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχας δε θα σου πει η γιατρος ποσα παιδια θα κανεις!!! Αν δεν υπηρχε προηγουμενο που να θετει σε κινδινο την υγεια σου δεν την αφορα!!! Απλα αλαξε γιατρο που θα ειναι υπερ της μητερας και του παιδιού!!!!!

Εμενα ο δικος μου μου ειπε απλα να περιμενω 2 χρονια για το δευτερο γιατι ειχαμε επειγουσα καισαρική και γενικά ειχα χαμιλους δεικτεσ σιδηρου αιματοκριτη και φεριτιννισ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ(ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΧΑΣΕ 7 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ):-(

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...ΡΩΤΑ ΚΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koρισακι μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου και σου ευχομαι συντομα να γεμισει η κοιλιτσα σου και με τεταρτο!Ειμαστε ακριβως στην ιδια φαση !!Μονο που εγω ειμαι 37 ετων!!!Ο γιατρος μου που με παρακολουθει στις εγκυμοσυνες μου μου εχει πει χαραχτηριστικα πως το μονο που επιβαρυνεις οταν θελεις να κανεις και 4ο χειρουργειο ειναι ο οργανισμος σου και ο εαυτος σου...Μαλιστα τη τελευταια φορα που με ειδε μου ειπε πως αν μια γυναικα το θελει μπορει να κανει μεχρι και 6 καισαρικες .Ο γιατρος βεβαια που αναλαμβανει μια τετοια περιπτωση εχει ενα παραπανω αγχος !!Γι αυτο και το αποφευγουν !!Αν ομως οι γεννες σου ειναι καλες και εχουν γινει οι καταλληλες εξετασεις (για τη πηκτικοτητα του αιματος για παραδειγμα) τοτε ειναι απλα ενα ακομα χειρουργειο!!!Ζητα και μια δευτερη γνωμη ...κι εμενα καποια αλλη γιατρος με ειχε αποτρεψει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια κ σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..μου δωσατε ελπιδες,ειχα πολυ αγχος...ε ναι τωρα οταν πρωτα ο θεος μεινω παλι εγκυος λεω ν'αλλαξω γιατρο,αλλα ειμαι κ λιγο φοβιτσιαρα σε τι γιατρο θα ''πεσω'' κ αν θα με προσεξει...δεν μ'αρεσουν οι αλλαγες..αλλα δεν μπορω να μεινω στη δικη μου γιατρο με την τοση αρνητικοτητα! mom3 κ τα 3 σας παιδακια με καισαρικη τα εχετε κανει?κ ποσο διαστημα ειχαν οι εγκυμοσυνες σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...