Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΜΙΑ??


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ?? ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΥΤΙΧΙΑΣ?? ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΗΣΤΑΝΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου .και εμενα ο γιατρος μου ειναι στο ιασο,ομως οσον αφορα την εξωσωματικη θα μου την κανει στο medimall.οσο για της τιμες αναλογος τι θα κανεισ σ,εμενα με μικρογονιμοποιηση μου ηπε για 3000.νομιζω οτι δεν γινεται στο ιασο.ποιος ειναι ογιατρος σου΄΄στηλε ΠΜ.ελπιζω να βοηθισα. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ.Ο.Σ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΡΙΨΗ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ. ΚΑΝΑΜΕ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΖΩΟΣΠΕΡΜΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΑ....ΚΗΣ ΛΕΓΕΤΕ . ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΤΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...