Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γέννα δια τηλεφώνου!!!!!!!!!!!!!!


tesh

Recommended Posts

Απαντώντας σε ένα πμ σε μια φίλη απο δω μέσα μου ήρθαν στο μυαλό οι τραγικές στιγμές που έζησα στο νοσοκομείο.Κορίτσια δεν ξέρω για σας αλλά εγώ συνάντησα πολλούς γιατρούς που θα έπρεπε να κανουν άλλο επάγγελμα. Παρασκευή πρωί μεπιασαν οι πόνοι. Όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο αφόρητοι. Κατα τις 3 το μεσημέρι με είδε ο γιατρός που με παρακολουθούσε εκει μέσα και μου είπε ότι σήμερα εφημερεύει ο Τ.....,αν χρειάζεσαι κάτι σε αυτόν θα απευθυνθείς. Απο εκείνη την ώρα οι συσπάσεις ερχόταν κάθε 2 με 3 λεπτά και διαρκούσαν πολύ. Σε κάποια φάση δεν άντεχα τον πόνο και άρχισα να φωνάζω. Δεν μου έδιναν καμια σημασία οι νοσοκόμες και μάλιστα τις ενοχλούσα οπότε με πήγαν σε ένα άλλο δωμάτιο να φωνάζω μόνη μου και να πονάω. Πεταμένη σαν ένα ζωο, έτσι αισθανόμουν...Κάποια στιγμή ένιωθα ότι θα βγούν τα μωρά μου και την φώναξα την παλιομαία και μου λέει: Οχι φωνούλες, ανασούλες.

Μα της λέω κάτι βγαίνει,φώναξε έναν γιατρό σε παρακαλώ.Με τα πολλά ο Τ..... που εφημέρευε ήταν απών. Σπίτι του. Ηρθε μια ειδικευόμενη με ξεγέννησε στις 7 το απόγευμα και όποτε προέκυπτε πρόβλημα τον έπαιρνε τηλέφωνο. Και το καλό είναι ότι έχει και καλό όνομα ο τύπος.

Είναι απαράδεκτοι,γουρούνια. Πέθαναν και τα δυο κοριτσάκια μου και την επόμενη μέρα ήρθε ο άξεστος και μου λέει δεν πειράζει μωρε θα κάνεις άλλα μωρά. Την ημέρα που θάψαμε τα αγγε΄λούδια μου αυτός μου λέει δεν πειράζει ο αναίσθητος.Δεν έπεσα σε σωστό γιατρό βρε κοριτσια.Αν γνωρίζει καμμια κανέναν καλό ας μου στείλει πμ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TESH ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΙΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ΣΕ ΠΟΙΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου καλημερα...συγνωμη μα γιατι ο γιατρος που σε παρακολουθουσε σου ειπε πως θ'αναλαβει καποιος αλλος; μηπως ηθελα χρηματα; γεννησες σε δημοσιο νοσοκομειο; κ αν ναι γιατι δε σε προσεξανε; απ'οτι ξερω οι γιατροι ειναι για να σωζουν ζωες γι'αυτο δεν εχουν δωσει ορκο; σου μιλαω λιγο σκληρα αλλα δεν το χωραει το μυαλο μου πως σου φερθηκανε ετσι. :angry: κ τι θα πει θα κανεις κ αλλα μωρα; την ψυχολογια σου δεν τη σκεφτηκανε καθολου;

λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβη κ ελπιζω να εισαι καλα, γιατι μετα απο τετοια εμπειρια σιγουρα θα σκεφτεσαι πολλα για μια νεα εγκυμοσηνη.αληθεια σε ποιο μηνα εχασες τα μωρα σου; το ενδεχομενο να κανεις κατι δικαστικα το εχεις ψαξει;

συγνωμη για το μεγαλο μυνημα κ τις τοσες ερωτησεις αλλα διαβαζοντας αυτα που εγραψες τα πηρα ασχημα.. :angry: οχι φυσικα με σενα αλλα μ'αυτους αντι μην τους ονομασω με κατι βαρυ κ ασεμνο :angry:

την αγαπη μου κοριτσι μου κ κουραγιο :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ Δ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!!!!!

Κ Δ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΠΤ???????????????

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ..... ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΥΠΑΜΑΙ παρα πολυ κοπελα μου!!!

Μωρε γιατρους εχουμε να σου προτεινουμε αλλα το θεμα ειναι να τον χωσεις στην φυλακη τον μπασταρδοοοοοοοο!!!!

Μην το αφησετε ετσι!!!

Μπορει να το ξανα κανει! Μια φορα ανευθυνος = 1101 φορες!!!!!

ΕΛΕΟΣ με τα καθικια!!!

σε ποιο νοσοκομειο εγινε?

Να βγεις στα καναλια να τους κανεις ρομπα...αι σιχτηρι....

:angry :angry::angry::angry: :

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά έχω γίνει έξαλλη τώρα!!!!!! Μα είναι ποτέ δυνατόν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα να ζούμε καταστάσεις πρωτόγονες????? Λάθος το είπα γιατί μάλλον ούτε οι άνθρωποι των σπηλαίων δε θα αντιμετώπιζαν έτσι τη γέννηση μιας καινούργιας ζωής! Που έγιναν όλα αυτά??????????????????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ήμουν στο Ιπποκράτειο ένα μήνα περίπου,γέννησα στην 25 εβδομάδα και όχι δεν του κάναμε τπτ γιατί σε όλη σχεδόν την εγκυμοσύνη νοσηλευόμουν και αφού έχασα τα μωράκια μου ήθελα να φύγω απο κει μέσα όσο γρηγορότερα γινόταν και να μην τους ξαναδώ στα μάτια μου. Ευτυχώς που με στηρίζει ο άντρας μου και η οικογένειά μου αλλιώς.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tesh...kaTArxin den eipes apo pou eisai gia na se boithisoun ta koritsia gia giatro....

lipamai poli gia ayto pou epathes..alla den eksigeis pws pethanan ta koritsakia sou........aporw giti den exeis hdh kanei miniseis....!!!!aporw gia polla pragmata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ψαχνω γιατρό για Θεσσαλονίκη. Τα μωρά μου πέθαναν λόγω προωρότητας. Είχαν το σύνδρομο υποκλοπής των διδύμων το οπόιο δημιούργησε οξύ υδράμνιο(πάνω απο το φυσιολογικό αμνιακό υγρό), δεν τρέφονταν σωστά και ήταν ΄πολύ μικρούλια. Το ένα πέθανε στην γέννα και το άλλο το μικράκι μου έζησε μια μέρα στην θερμοκοιτίδα. Αν είχαμε έναν ακόμα μήνα στην διάθεσή μας ίσως τώρα να τα είχα κοντά μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα , οτι και να πω δεν φτάνει για ότι πέρασες...

Αναρωτιέμαι όμως - εαν έφταιγε κάπου - πως δεν κινηθήκατε εναντίον του...Δεν ξέρω πάλι , είναι περίεργες αυτές οι στιγμές...

Από που είσαι και σε πιο νοσοκομείο έγιναν αυτά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα ΤΕΣΗ, και εγώ λυπάμαι πολύ για ό,τι σου συνέβη αλλά άποψή μου είναι ότι θα έπερεπε να τον κυνηγείσετε μέχρι να πιάσει μαύρο χιόνι (όπως λέμε εμείς)!

Τι είναι αυτά τα πράγματα? Αυτός είναι ένας εγκληματίας και απορώ που δεν γράφεις και το όνομά του!!! :ohmy:

Αν αυτό συνέβαινε σε μένα, ο ίδιος ο άντρας μου θα τον είχε πιάσει από τον γιακά και αλοίμονό του μετά θα αναλάμβαναν οι δικηγόροι αν ο ίδιος ήταν ακόμη ζωντανός!!! και όχι για την χρηματική απωζημίωση αλλά για να χάσει την ιδιότητα του "γιατρού"!!!

Εύχομαι να κάνεις καλύτερη επιλογή γιατρού αυτή την φορά και όλα να πάνε κατ΄ ευχήν..... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατανοώ τον πόνο σου και την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι αφού και γω πριν ένα μήνα έχασα το μωρό μου (παλίνδρομη κύηση). Πιστεύω όμως ότι όταν συμβαίνουν τέτοια τραγικά πράγματα από παραλήψεις ή αδιαφορία "υπευθύνων" δεν πρέπει να το αφήνουμε έτσι. Τα ζώα αυτά που σου φέρθηκαν έτσι να είσαι σίγουρη ότι έτσι θα φερθούν και μία επόμενη φορά χωρίς καμία απολύτως τύψη ή ενοχή. Και κάποια άλλη μανούλα θα κλαίει τότε στη θέση σου ενώ αυτοί θα κοιμούνται ήσυχοι έχοντας "εκτελέσει" το καθήκον τους.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να ξεκαθαρίσω ότι το αποτέλεσμα πάλι αυτό θα ήταν. Δεν ευθύνεται για το ότι πέθαναν τα μωρα μου. Ευθύνεται για το ότι δεν ήταν παρων και για το ότι δεν πρόσεξαν εμένα. Οσο για τον άντρα μου δεν του επέτρεπαν να έρχεται μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόμουν παρα μόνο 4-6 το απόγευμα. Καθόταν όμως έξω στον διάδρομο για να αισθάνομαι ασφαλής. Ερχόταν 6 το πρωί και έφευγε 11 το βράδυ. και αυτός και η μητέρα μου.και όταν εγώ γεννούσα οι δικοί μου ήταν στο διάδρομο άλλα δεν το γνώριζαν μιας και δεν μπήκε κανεις στην διαδικασία να τους ενημερώσει. Ξαφνικά βφήκαν οι νεογνολόγοι με το μωρό που ήταν ζωντανό και του είπαν του καημένου του αντρα μου αυτό είναι το μωρό σας,το άλλο πέθανε και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιβιώσει λόγω προωρότητας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα για την όλη συμπεριφορά τους μιλάω και γω. Να σε κλείσουν σε άλλο δωμάτιο επειδή φώναζες τη στιγμή μάλιστα που τα μωρά σου αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιβίωσης?????? Ευτυχώς που δε σε φίμωσαν κιόλας..... Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και να τον καταγγείλω βρε κορίτσια πιστεύετε ότι θα καταθέσει η γιατρός η η μαία εναντίον του? Αυτοι υποστηρίζονται μεταξύ τους. Ου μπλέξεις. Χώρια την ταλάιπωρία που τρώω απο το ΙΚΑ(άσχετα αν γέννησα δεν δικαιούμαι τίποτα και φυσικά ούτε άδεια λοχείας κλπ)μας ταλαιπωρούν για ένα σωρό χαρτιά, χώρια το ψυχολογικό, δεν αντέχω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσαρα μου κουραγιο.Σε νιωθω απολυτα.Και εγω ψαχνω να βρω νεογνολογο να μας υπερασπιστει αλλα ποιος θα καταθεσει εναντιον αλλων γιατρων?Κανεις.Το χειροτερο ηταν η αντιμετωπιση που ειχατε.Πως βγαινεις και μιλας ετσι σε ενα πατερα?Τι να πω?Υπομονη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανείς δε θα καταθέσει εναντίον κανενός! Αυτό είναι δεδομένο. Μία ξεφτίλα όμως τη χρειάζονται, τώρα με ποιόν τρόπο δεν ξέρω ακριβώς να σου πω. Ίσως στον Ιατρικό σύλλογο???? Τελικά είμαστε η μόνη χώρα σε όλο τον πλανήτη που για να βρούμε το δίκιο μας πρέπει να πάμε στα κανάλια. Τι άλλο να σου πω...Μόνο κουράγιο σε όλους σας. Μακάρι να μη συμβεί σε κανέναν άλλον....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΕΣΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΗΝ 25 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΙΚΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστώ πολύ,πραγματικά κι εγώ το σκέφτομαι να κάνω ένσταση. Μου διάβασαν απο ένα βιβλίο μια διάταξη που λέει ότι πρέπει να είσαι απο την 28η εβδομάδα και πάνω για να πάρεις το βοήθημα κύησης και λοχείας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΕSH,

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.

ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα εχω παθει πλακα με την τοση ανευθυνοτητα που υπαρχει.βρε ηλιθιο υποκειμενο που ονομαζεσαι ΓΙΑΤΡΟΣ γενναει ενα σκυλακι και αν παθει κατι το κουταβακι στεναχωριομαστε γιατι εχει ΨΥΧΗ!και για τον ανθρωπο φερεσαι ετσι.μα τοσο σκληρη καρδια ρε παιδι?και αυτο παλι "θα κανεις αλλα μωρα" ψωμοτυρι το εχουν κανει.πω πω μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι τωρα!!!!καλη μου TESH λυπαμαι για αυτο που σου ετυχε-ΕΧΩ ΣΥΓΧΗΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου έστειλα μηνυμα...γέννησα και η αδελφή μου την δευτέρα στο ιασω σε αυτον.είναι τέλειος ασε που η μαια πήγε μια βδομάδα νωρίτερα σπίτι και της είπε 1002 πράγματα για την γέννα, στο μαιυτηριο πήγαινε και καθόταν μαζί της τα πρωινά και τη νβοήθησε στο θηλασμό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...