Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 3 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ


ρουλινι

Recommended Posts

κοριτσια θελω να ρωτησω αν ολεσ εσεισ που εχετε κανει εξωσωματικη εχετε κανει και σαλπιγγογραφια?εμενα ο 1οσ γιατροσ μου την συνεστησε αλλα εγω απο υπερβολικο φοβο δεν την εκανα.στο κεντρο που εκανα τισ εξωσωματικεσ ο γιατροσ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται γιατι αφου το σπερμα ειναι με 2% κινητικοτητα και σαλπιγγεσ ανοιχτεσ ή κλειστεσ να εχεισ θα παμε κατευθειαν στην εξωσωματικη.φανταζομαι οτι οι αποτυχιεσ δεν εχουν να κανουν με τισ σαλπιγγεσ αφου το εμβρυο το βαζει κατευθειαν στην μητρα.αρα γιατι να μπω στην διαδικασια να την κανω αφου κανω εξωσωματικη?ποια ειναι η γνωμη σασ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρουλίνι, γεια σου. Μόλις γράφτηκα στο mammy,αν και μου κάνει παρέα καιρό τώρα. Επ'ευκαιρία να σου πω ότι κ εμείς έχουμε παρόμοιο πρόβλημα με την κινητικότητα, δηλ.5% ζωηρή την 1η ώρα. Όσον αφορά στη σαλπιγγογραφία, εγώ την είχα κάνει, ως βασική εξέταση μάλιστα για να διαπιστώσουμε την αιτία της υπογονιμότητας. Μετά ακολούθησε το σπερμοδιάγραμμα κ μας ήρθε η..κεραμίδα! Εμένα μου βγήκε καλή, αλλά έτσι κ αλλιώς δεν είχε σημασία, αφού το πρόβλημα διαπιστώθηκε στο σπέρμα. Έτσι συνέχισα με εξωσωματική, η 1η μάλιστα ήταν κ επιτυχημένη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικά και ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις σαλπιγγογραφία όταν πας για εξωσωματική. Αφού παρακάμπτεις με την εξωσωματική την διαδικασία όπου θα χρειαζόταν να πάνε από μόνα τους τα σπερματοζωάρια στην μήτρα.

Στην εξωσωματική τοποθετούνται κατευθείαν στην μήτρα.

Γιατί όμως είναι έτσι το σπέρμα; Πήγατε σε κάποιον ανδρολόγο για να βρείτε το πρόβλημα; Μήπως έχει καμιά κιρσοκοίλη ο άνθρωπος η οποία διορθώνεται κι όλας και τζάμπα ταλαιπωρήστε;

Εσύ έκανες μήπως λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση για να δεις ότι όλα είναι εντάξει και από την πλευρά σου έτσι ώστε να μπορείς να κρατήσεις το γονιμοποιημένο ωάριο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εκανε ο αντρασ μου εξεταση για κιρσοκιλη αλλα δεν εχει.οπωσ και οτι εξετασεισ του εδωσε ο ουρολογοσ και ο γυναικολογοσ τισ εκανε.αγνωστου αιτιασ μασ ειπε και να φανταστεισ δεν καπνιζουμε δεν πινουμε τρωμε οσο μπορουμε υγιεινα αλλα το ποσοστο ειναι χαλια.οσο για λαπαροσκοπηση ο γιατροσ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω γιατι την αποτυχια την ριχνει μονο και μονο στο σπερμα και στην ανωμαλια που εχουν τα σπερματοζωαρια.μασ ειπε να προσπαθησουμε παλι γιατι δεν εχουμε αλλη λυση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταλαβαίνω αυτά που μου λες αλλά μήπως να πηγαίνατε και σε έναν ανδρολόγο που ασχολείται μόνο με τέτοια θέματα; Γιατί άλλο είναι ο ουρολόγος και άλλο ο ανδρολόγος.

Εγώ σου είπα για την λαπαροσκόπηση γιατί εμείς τελικά είχαμε και οι δυο πρόβλημα. Ενώ είχε κιρσοκοίλη και μετά από εγχείρηση φτιάξαμε το σπέρμα, μετά χάσαμε πολύ χρόνο να προσπαθούμε αφού δεν ήξερα ότι είχα κι εγώ πρόβλημα...τελικά με την λαπαροσκόπηση το διορθώσαμε..και έτσι έμεινα έγκυος φυσιολογικά.

Το πιο καλό είναι ταυτόχρονα να τσεκάροντε και οι δυο...

Καλή επιτυχία και σύντομα με ένα μωράκι σας εύχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμένα τη σαλπιγγογραφία μου την πρότειναν από την αρχή σαν βασική εξέταση για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Επίσης τη ζητάει και η επιτροπή του ΙΚΑ για να πάρεις τα φάρμακα της εξωσωματική οπότε την έκανα από την αρχή και ευτυχώς μου βγήκε καλή.

Πάντως μπορώ να σου πω ότι κι εγώ φοβόμουν πολύ από αυτά που άκουγα και τελικά η εξέταση δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ. Διαρκεί 2-3 λεπτά και το μόνο που καταλαβαίνεις είναι ένας στιγμιαίος οξύς πόνος περιόδου την ώρα που μπαίνει το υγρό. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα άλλο και τελείωσε πολύ γρήγορα. Οπότε αν χρειαστεί να το κάνεις μη φοβάσαι.

Και σε εμάς το πρόβλημα ο άντρας μου το έχει αλλά εγώ την έκανα ούτως ή άλλως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μερικα πραγματα δεν τα πιστευω!!!!!!!!!!

Καλα..ειναι δυνατον να μην εχεις κανει σαλπιγγογραφια;;;;;;;

Και εχεις και 3 προσπαθειες στο ενεργητικό σου;;;;

Καταρχην οταν ξεκιναμε εξωσω,το ελαχιστο πακετο εξετασεων που κανουμε ειναι ορμονικες,καλος υπερηχος και σαλπιγγογραφια!!

Και αυτο γιατι τυχον προβληματικη σαλπιγγα δημιουργει τα εξης προβληματα:

η σαλπιγγα με συμφησεις ευθυνεται για εξωμητρια.

Δυστυχως,τα εμβρυα μπορει να τοποθετουνται στη μητρα,ομως η προβληματικη σαλπιγγα

κυριολεκτικα τα ρουφαει.

Στην περιπτωση της υδροσαλπιγγας τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα.

Το τοξικο υγρο καταστρεφει την ποιοτητα των ωαριων.

Ας σημειωσω επισης οτι με τη σαλπιγγογραφια φαινονται και τυχον ανωμαλιες της

κοιλοτητας της μητρας(πχ.πολυποδες).Φανταζομαι πυτε υστεροσκοπηση εχεις κανει;;...

Τι να πω με αυτα που γινονται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pola, να σου πω ότι η σαλπιγγογραφία είναι μια εξέταση με πολύ υψηλά ποσοστά λάθους.

Την έχω κάνει και ενώ μου έδειχνε την μία σάλπιγγα εντελώς καλή στην λαπαροσκόπηση είδαμε τι πραγματικά συνέβαινε. Και οι δυο σάλπιγγες είχαν πρόβλημα...

Οπότε μην εμπιστεύεστε εντελώς την σαλπιγγογραφία...αυτά που λέω μου τα έχει πει ο γιατρός μου. Δεν τα λέω τυχαία...

Πίστεψέ με δεν φαίνονται ούτε οι πολύποδες. Γιατί και πολύποδες είχα και δεν φάνηκαν στην σαλπιγγογραφία.

Να φανταστείς ότι την έκανα και στο Γένεσις, όχι όπου ναναι για να είμαι σίγουρη.

Ούτως ή άλλως όταν κάνεις εξωσωματική, παρακάμπτεις τις σάλπιγγες οπότε δεν υπάρχει λόγος για σαλπιγγογραφία. Για υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση όμως πιο πριν, ναι πρέπει να γίνονται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητη μου Μαριλου.ειλικρινα λυπαμαι που σου συνεβη αυτο.

Εισαι ομως η 2η (μολις!!!!!) περιπτωση κοπελας που εκανε σαλπιγγογραφια,η οποια

εδωσε λαθος αποτεσματα.

(ΑΜΕΣΟΣ -ΑΜΕΣΟΤΑΤΟΣ!!! συγγενης μου, ειναι τακτικος καθηγητης ακτινολογιας,απο τους κορυφαιους στην Ελλαδα και ουδεποτε εθιξε θεμα αξιοπιστιας της συγκεκριμενης εξετασης.

Εαν υφιστατο τετοιο ζητημα,πιστεψε με δε θα ηταν κρυφο!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Επι της σαλπιγγογραφιας σου....:

Ειμαι ενεργο μελος στα 3 φορουμ εξωσωματικης-υπογονιμοτητας που υπαρχουν στην Ελλαδα

και 2η φορα ακουω κατι τετοιο.

Οπως καταλαβαινεις,αυτο σε καθιστα μειοψηφια.

Ευτυχως δηλαδη,γιατι θα φρικαραν πολλες κοπελες που υποβαλλονται σε αυτη την εξεταση!

Παρὀλα αυτα,το γεγονος οτι την εκανες στο κεντρο που ανεφερες με βαζει σε υποψιες σχετικα με τις εξετασεις που διενεργουνται εκει...μια κοπελα στο over 35 εκανε εκει υστεροσκοπηση,που οταν την επανελαβε εκτος...βρηκε προβλημα.

Οσο για πολυποδες κλπ.κλπ. φυσικα η υστεροσκοπηση δινει την πληρη και σωστη εικονα,εντουτοις,

καποια προβληματα φαινονται και απο το σκιαγραφικο υγρο που μπαινει στη μητρα για τη σαλπιγγογραφια.

Λοιπον,Μαριλουμκαλη επιτυχια στην εγκυμοσυνη σου!!!

Οσο για το αρχικο ερωτημα!

Σαλπιγγογραφια αμεσα ρε φιλεναδαααααααα!!!!!!!

Βρε δεν ποναει,δεν γαργαλαει,μια απλη εξεταση ειναι!!!!!!

Εχει δημιοργηθει ολοκληρος μυθος γυρω απο αυτην χωρις να υπαρχει λογος!!!!!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα!ρουλίνι και μεις έχουμε πρόβλημα με το σπέρμα αλλά ο 2ος γιατρός που πήγα μου είπε και έτσι έχουμε επιτυχίες αλλά μπορεί να ταλαιπωρηθούμε λίγο μέχρι να έρθει το μπεμπέ...όσον αφορά τις εξετάσεις ,τώρα που άλλαξα γιατρό μου είπε να κάνουμε την εξέταση για το εσωτερικό της μήτρας και σαλπιγγογραφία...η αλήθεια είναι οτι μουχε φανεί λίγο περίεργη η σαλπιγγογραφία με μικρογονιμοποίηση αλλά με αυτά που γράφει η pola εξηγείται...σε μια βδομάδα έχω ραντεβού και θα τον ρωτήσω.έχουμε κάνει μια προσπάθεια που δν πήγε καλά,τώρα [πριν την επόμενη θέλω να με ψάξει πολύ καλά,μην τυχόν υπάρχει κάτι που δημιουργεί πρόβλημα από μένα.ήθελα να ρωτήσω υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση τί διαφορά έχουν;επίσης υστεροσκόπηση γίνεται μαζί με σαλπιγγογραφία;συγνώμη που ρωτάω απλά έχω μπερδευτεί λίγο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια με το που διαβασα ολα αυτα αγχωθηκα παρα πολυ.εμενα ο γιατροσ μου στο κεντρο embio μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω γιατι το μονο που θα δειξει ειναι αν ειναι κλειστεσ ή ανοιχτεσ οι σαλπιγγεσ.τιποτα αλλο.και λογω εξωσωματικησ το παραβλεπουμε.τωρα οσο για συμφησεισ και υδροσαλπιγγεσ τι να πω βρε κοριτσια ενω του το προτεινα να κανω υστεροσκοπηση μου ειπε οχι.στισ 30 οκτωβρη ξεκιναω τισ daroda και εχω ετοιμαστει ψυχολογικα να ξεκινησω χωρισ αγχοσ.τωρα βεβαια θα δω τι θα μου πει και ο mastrominas που θα παω στισ 22 οκτωβρη.αν μου πει τα ιδια με τον parasxo ξεκιναω κανονικα τισ ενεσουλεσ μου στισ 30.αν ομωσ μου πει οπωσδηποτε για υστεροσκοπηση,λαπαροσκοπηση ή σαλπιγγογραφια ισωσ να με κανει να σταματησω την προσπαθεια πριν καν ακομα την ξεκινησω.ουφ!ειμαι πολυ μπερδεμενη.αφου σκεφτομαι μακαρι να μην μου πει κατι το διαφορετικο αυτοσ γιαν να ξεκινησω την 4η προσπαθεια χωρισ τυψεισ,οτι δηλαδη δεν εκανα κατι που επρεπε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχα γράψει ένα κατεβατό κι όταν πάτησα υποβολή μου έβγαλε το απροσδόκητο πρόβλημα... :angry::angry::angry:

Τέλος πάντων.. εν συντομία: έχω μείνει δυο φορές έγκυος, πολύ εύκολα, αλλά με κατάληξη μια αποβολή και μια παλίνδρομη και τις δυο φορές γύρω στην 6η-7η εβδομάδα. Μετά από εξετάσεις κατέληξαν ότι έχω ένα αυτοάνοσο που προκαλεί τέτοιου είδους προβλήματα.

Πήγα για δεύτερη γνώμη σε έναν γυναικολόγο που μου σύστησαν για πολύ καλό σε δύσκολες περιπτώσεις.. και που μετά έμαθα ότι ασχολείται και με εξωσωματικές. Του πήγα όλες τις εξετάσεις. Δεν τους έδωσε ιδιαίτερη σημασία και μου είπε να πάω να κάνω σαλπιγγογραφία και ο σύζυγος σπερματογράφημα και καλλιέργεια σπέρματος.

Και ρωτάω εγώ τώρα: σε ένα ζευγάρι που έχει δύο εγκυμοσύνες (με ατυχή κατάληξη μεν, αλλά εγκυμοσύνες) γιατί να προτείνει αυτές τις εξετάσεις;;; :unsure: Κι εντάξει για την καλλιέργεια, πες πως μπορεί να υπάρχει κάποιο μικρόβιο.. Σαλπιγγογραφία γιατί;;;

Έχω μείνει με την απορία κι είπα να τη μοιραστώ μαζί σας! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΙΛΕΝΑΔΑ,ΣΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ....ΕΙΝΑΙ

Α-Π-Α-Ρ-Α-Ι-Τ-Η-Τ-Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ Η Α-Β ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ!!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ......ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΗΔΗ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ;;;;

ΠΕΡΙΕΡΓΟ.....ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ...ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ.

ΟΛΕΣ,ΜΑ ΟΛΕΣ,ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΕΣ (!!!!!!!!!!!!) ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΜΒΙΟ

ΕΧΟΥΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ....

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....

ΒΡΕ ΡΟΙΛΙΝΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜMARYGEO ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΩΣ.ΜΥΝ. ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ?? ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΙΣΩ?? ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΠΙΓΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...