Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πυρετός και εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Τα δικά μου λίγο πολύ τα έχω πει. Πρώτη παλλίνδρομη λόγω θρομβοφιλίας και αντιπατρικών και μετά από ενα χρόνο έγκυος με salospir, utrogstan, prezolon και μια ένεση ηππαρίνης κάθε μέρα. Σαν να μην έφτανε αυτό μόλις τώρα που μπήκα στον τρίτο κόλλησα από τον άνδρα μου που ήταν λίγο κρυωμένος αλλά εγώ έγινα πολύ. Πυρετός 38 -38,2 επί τρείς ημέρες. Παίρνω, μετά από εντολή του γιατρού μόνο depon . Εχθές το βράδυ τον έριξα αλλά σήμερα το πρωι πάλι 37,6 . Μισό ντεπόν τώρα πάλι τον έριξα. Φοβάμαι για το μωρό γιατί βήχο και τραντάζομαι πολύ. αχ τρέμω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρθα μου μην αγχωνεσαι αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερο να επισκεφτεις ενα παθολογο γιατι 3 μερες πυρετος που δεν πεφτει δεν ειναι καλο σημαδι.Ευχομαινα γινεις γρηγορα καλα αλλα κοιταξε το σε παρακαλω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοπέλα μου,

θα σου πω μια συνταγή για να ρίξεις τον πυρετό φυσικά ( αν είσαι οκ ωστόσο για άλλες κοπέλες) τον είπε χτες γιατρός στην Τατιάννα Στεφανίδου

Ψήνεις ένα λεμόνι στο φούρνο για 20 λεπτά. Μετά το κόβεις κ το στίβεις. Βάζεις μισό λεμόνι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό κ πίνεις λίγο κάθε μισή ώρα.Ρίχνει τον πυρετό φυσικά!!!

Σε κάθε περ'ιπτωση ρωτήστε κ το γιατρό σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαι πολύ καλύτερα και σήμερα γύρισα και στη δουλειά. Είμαι χωρίς πυρετό από την τρίτη το απόγευμα, Το ξεπέρασα υποθέτω. Για καλό και για κακό πήρα το γιατρό και τον παρακάλεσα αύριο να πάω να δούμε και το μωρό, για να ξέρω ότι όλα είναι εντάξει. Δεν μπορώ να περιμένω έως το τεστ PAPP-A που θα το κάνω είκοσι του μηνός.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...