Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

Ξεύρετε πως "παλεύω" για bebe!!! Σε 1 ½ μήνα κλείνουμε χρόνο κι ακόμη δεν έχουμε συζητήσει με τον άντρα μου το ενδεχόμενο " να ψαχτούμε"!!!!!! Για να είμαι ειλικρινής, εάν ήμουν λιγάκι μικρότερη, δεν θα το σκεφτόμουν καν!!!! Θ’ άφηνα να περάσει κι άλλος καιρός….. αλλά….. φτάνοντας (απ)αισίως τα 34 σε λίγους μήνες….. όσο να πεις…. φοβάμαι…..

Το μεγάλο μου άγχος λοιπόν είναι το θέμα..... του Γυναικολόγου και της γέννας. Δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένη από τη Γυναικολόγο μου και σκέφτομαι να την αλλάξω και να βρω γιατρό σε Δημόσιο Μαιευτήριο-Νοσοκομείο (ΑΤΤΙΚΟΝ/ΕΛΕΝΑ/ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) αλλά..... δεν ξέρω καθόλου πώς πάει η λογική της παρακολούθησης της εγκύου. Εάν υπάρχουνε κοπέλες που γεννήσανε πρόσφατα σε κάποιο από τα προαναφερθέντα Μαιευτήρια-Νοσοκομεία θα με διαφωτίσουνε λιγάκι????? Έχω αγχωθεί φοβερά…… Δηλαδή..... πες πως βρίσκω έναν γιατρό σε Δημόσιο Μαιευτήριο……

- Αυτός ο γιατρός συνήθως έχει δικό του Ιδιωτικό Ιατρείο? Μπορώ δλδ.

να πηγαίνω στο Ιατρείο του & να με χρεώνει κανονικά επίσκεψη? Ή θα

με βλέπει μόνο στο Νοσοκομείο???

- Τις εξετάσεις μπορώ να τις κάνω όλες μέσα στο Νοσοκομείο? Είμαι

ασφαλισμένη στο ΙΚΑ, από τον αντρούλη μου. Μπορεί να μου τις

γράφει στο βιβλιάριο και να τις κάνω στο ΙΚΑ ή στο Νοσοκομείο? Ή

πρέπει να είναι γιατρός του ΙΚΑ? Θα μπορώ να τις κάνω και σε

Ιδιωτικά Ιατρεία-Εργαστήρια, κατά βούλησιν?

- Όταν σε βλέπει ο γιατρός στο μηνιαίο έλεγχο, σε "βλέπει" ο ίδιος? Ή

μπορεί να σε στείλει για εξετάσεις, εντός του Νοσοκομείου, αλλά σε

άλλον γιατρό??? Δηλαδή, θα τσιτσιδωθείς μπροστά σε άλλον???

Θα σε "ψαχουλέψει" άλλος???

- Τί κόστος υπάρχει στις εξετάσεις στο Νοσοκομείο? Παίρνω κάποια

απόδειξη για να μπορέσω να πάρω τα χρήματα πίσω από το ΙΚΑ??????

(τα χρήματα...... λέμε τώρα....)

- Όταν έρθει η ώρα της γέννας και πηγαίνεις στο Νοσοκομείο που ανήκει

ο γιατρός σου….. αλλά δε δουλεύει εκείνη την ώρα….. λείπει σε

Επαγγελματικό ταξίδι..... είναι άρρωστος βρε αδερφέ...... σε

ξεγεννάει όποιος άλλος εφημερεύει???? “Σου βάζει χέρι” όποιος

Γυναικολόγος ή Φοιτητής Ιατρικής τύχει να είναι παρών???? Εάν δε

θέλω…… μπορώ να το πω???? Θα με λάβουνε υπόψιν?????

- Αληθεύει πως σε κάποια Δημόσια Μαιευτήρια-Νοσοκομεία υπάρχει

έλλειψη….. αναισθησιολόγων…… και μπορεί να ζητήσεις Επισκληρήδιο

και να μην σου κάνουνε????

Συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλά δεν ξέρω γιατί…… έχω αγχωθεί πάρα πολύ….. όσο είμαι τόσο πολύ αγχωμένη…… αφού σκέφτομαι…… πως καλό θα ήτανε να έχω βρει Γυναικολόγο…… προτού μείνω έγκυος….. έτσι δεν είναι?????? Δεν έχω άγχος για το αν θα καταφέρω να κάνω μωράκι…… γι’ αυτό είμαι σίγουρη….. θα έρθει κάποια στιγμή και η δική μου σειρά……. "έχω τρελαθεί στο άγχος" για τα υπόλοιπα…….

Ευχαριστώ προκαταβολικώς για τις απαντήσεις σας φιλεναδίτσες μου!!!!!! Άντε…… μπας και μου φύγει το άγχος…… κι έρθει κάποιος άλλος…… (Κύριε Πελαργέ…… ακούτε???????)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PIPITSAΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ....

ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ.

ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ....

ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βουλίτσα μου…… δυστυχώς ή ευτυχώς…… είμαι πάρα πολύ αγχωμένη….. το ξέρω πως δεν είναι κι ότι καλύτερο…… το ξέρω πως ηρεμώ αφάνταστα όταν μοιράζομαι απόψεις και συναισθήματα με σένα και με τόσες άλλες κοπέλες εδώ μέσα…… γι’ αυτό κι άνοιξα το συγκεκριμένο post….. να τα βγάλω από μέσα μου…… να αισθανθώ καλύτερα….. να ηρεμήσω…..

Άμα δεν ηρεμήσω….. δεν πρόκεται να μου έρθει το μωράκι μου….. γιατί σίγουρα δεν θα θέλει μία πολύ αγχωμένη μαμά!!!!!!

Το καλό είναι πως τις τελευταίες μέρες..... όταν "με πιάνω" αγχωμένη...... σκέφτομαι τα ναζάκια της κορούλας της κολλητής μου...... (άσε έχω πάθει πλάκα........) κι ηρεμώ αρκετά..... λες να είναι σημαδιακό????? Να μου φέρει γούρι η μικρή Ξενία??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουζούνα καλημέρα!!

Πραγματικά δε χρειάζεται να έχεις τόσο άγχος!! Μόνο κακό μας κάνει, δε νομίζεις? Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που δυστυχώς παλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα με παρακολουθούσε γιατρός του "Αλεξάνδρα", ο οποίος είχε ιδιωτικό ιατρείο. Πλήρωσα κανονικά επίσκεψη 50 €. Στην πρώτη επίσκεψη είδαμε το σάκο και μου έγραψε τις εξετάσεις που έπρεπε να κάνω. Δεν τις γράφει ο ίδιος στο βιβλιάριο του ΙΚΑ αλλά κλείνεις ραντεβού σε γιατρό του ΙΚΑ ο οποίος και τις αντιγράφει στο βιβλιάριο. Μετά όμως κλείνεις νέο ραντεβού στα εργαστήρια του ΙΚΑ για να κάνεις τις εξετάσεις. Δεν γνωρίζω αν γίνονται όλες εκεί γιατί εγώ δεν έβγαλα άκρη με τα ραντεβού και τελικά τις έκανα σε ιδιωτικό κέντρο. Η δεύτερη επίσκεψη έγινε στο νοσοκομείο μετά από μία εβδομάδα για να ακούσουμε την καρδούλα (εδώ δεν πλήρωσα τίποτα). Τον υπέρηχο τον έκανε πάλι ο ίδιος την ημέρα και την ώρα (6.30 - 7.00 το πρωϊ) που είχαμε κανονίσει. Τώρα όσον αφορά τον τοκετό γνωρίζω από συγγενικά μου πρόσωπα που είχαν τον ίδιο γιατρό ότι ο ίδιος ήταν παρόν στις γέννες τους. Βέβαια επειδή το νοσοκομείο είναι πανεπιστημιακό έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν και φοιτητές παρόντες στην όλη διαδικασία. Δεν έχω ρωτήσει όμως αν "συμμετέχουν" ή απλά παρακολουθούν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α! ξέχασα να σου πω ότι μία από τις εξετάσεις που μου έδωσε έπρεπε να την κάνω στο Παίδων. Κόστιζε 150 € αλλά μου είπαν ότι θα μου έδιναν απόδειξη να την καταθέσω στο ΙΚΑ. Τώρα τι θα μου έδιναν από το ΙΚΑ δεν ξέρω, αφού τελικά δεν πρόλαβα να την κάνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ..Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 4ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΙ.ΦΟΒΑΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ..ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 99 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ..ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΥΝΗΘΕΙ..Ε...ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΓΚΥΟΣ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!ΤΟ ΟΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ!!ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ..ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΖΙΦΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ!!!ΕΠ[ΟΜΕΝΩΣ ..ΞΕΚΙΝΑ ΑΛΛΙΩΣ..ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ(ΤΟ 70%ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ).ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙ ΑΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ...!ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!Δυστυχως ουτε εγω μενω Αθηνα αλλα ειχα τους ιδιους προβληματισμους με σενα σε αυτην μου την εγκυμοσυνη γιατι στον πρωτο γεννησα Θεσ/νικη ενω τωρα ειμαι Μυτιληνη και δεν ηξερα πως ειναι το συστημα εδω.Ας τα παρουμε απο την αρχη.Θα σου φερω παραδειγματα απο δω κι ελπιζω να συμβαινει παντου το ιδιο.Μου συστησε καποια γνωστη μου ενα γιατρο εδω του νοσοκομειου και τον πηρα τηλ και κλεισαμε ραντεβου το πρωι στο νοσοκομειο οπου ειναι δωρεαν αλλα εμεις δινουμε κατι καθε φορα για να μας προσεχει παραπανω.Για τις εξετασεις κλεινω ραντεβου στον γυναικολογο του ικα και μου τις γραφει οπως και τα φαρμακα αλλα αν θες τα κανεις σε εξωτερικο γιατρο.Εκει μου εγραψαν και την αυχενικη και τη Β επιπεδου και πληρωσα μονο 35 ευρω.Καθε μηνα πηγαινω και με βλεπει ο ιδιος αλλα συνηθως δεν κανουν υπερηχο απλα ακουν την καρδια του μωρου.Οταν με το καλο θα γεννησω τον ρωτησα αν θα ειναι αυτος γιατι γενναω μεσα στις γιορτες και μου ειπε ναι.Καλο ειναι να το ρωτησεις απο την αρχη αυτο αλλιως να πας σε αλλο γιατρο.Τωρα αν τυχει κατι και λειπει απροοπτα σε ξεγενναει αλλος αναγκαστικα και για τους αναισθησιολογους που λες εδω δεν κανουν επισκληριδιο γιατι δεν ξερουν!Και σε καισαρικη κανουν ολικη αλλα στα περισσοτερα νοσοκομεια κανουν.Κοιτα αν το σκεφτεις εκει που υστερουν τα νοσοκομεια ειναι καθαρα στο θεμα ξενοδοχειακων καλυψεων ιατρικα πιστευω οτι εχουν δει περισσοτερα!Σου ευχομαι με το καλο και κοιτα να χαλαρωσεις!Ελπιζω να σε καλυψα λιγο!Τις ευχες μου και γρηγορα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xara22 έγραψε:

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ...

Πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!!!!! Να συμπληρώσω και κάτι άλλο????? Όχι στα τεστ πριν την καθυστέρηση!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηρεμία κορίτσια και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει σίγουρα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ .αΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ; ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Η ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ; υΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΙΚΑ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙς ΕΓΚΥΟΥΣ ΝΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ .αΛΛΑ ΔΝΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΟΥΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 30 ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΖΩ 40 ΟΛΕς ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΗΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝ ΣΤΟ ΙΑΣΩ .ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ; ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ Α ΤΕΣΤ ΚΑΙΗΤΑΝ ΚΑΙΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ 33 ΕΚΕΙΝΗ 35 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΙΝΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΜΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ Α ΤΕΣΤ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ Η ΑΛΛΗ ΔΝΕ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟΚΡΑΝΙΟ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΙΣΤΑΕΝΗ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗ ΕΙΝΑΙΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕς ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ .ξΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ :ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΗΝ ΑΜΙΝΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΡΤΟΥΛΕς ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.....

ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙΜΠΑΧΑΛΟ . αΝ ΣΕΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΩς ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩςΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ -ΜΗΤΕΡΑ-ΛΗΤΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΒΝΩ ΑΠΟΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ .ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέρω γω βρε Βάνια μου?????? Και για Ιδιωτικά έχω ακούσει άσχημες εμπειρίες…… και για Δημόσια βέβαια….. η κόρη μίας γνωστής μας…… είχε πολύ δύσκολη γέννα….. κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό από το σφίξιμο…… γιατί ο μάπας ο γιατρός της δεν την πίστεψε πως έχει ζάχαρο και δε δεχότανε να της κάνει Καισαρική……

Αλλά και σε Ιδιωτικό….. έχω ακούσει για πολύ δύσκολη γέννα!!! Μάλλον έχει να κάνει με τον γιατρό-άνθρωπο!!!!!!!

Κυρίως για οικονομικούς λόγους ψάχνομαι πάντως….. γιατί….. ναι….. μας κλέβουνε χοντρά!!!!!! Αλλά από την άλλη…… αν….. "κούφια η ώρα που το ακούει"….. γίνει καμιά στραβή…… εγώ έχω και τα κιλάκια μου τα παραπάνω κι έναν λόγο παραπάνω να φοβάμαι λιγάκι περισσότερο…… από όλα τα Ιδιωτικά σε Δημόσιο την πηγαίνουνε τη μητέρα όταν υπάρχει κάποιος κίνδυνος……

Γενικά είμαι πάάάάρα πολύ φοβιτσιάρα!!!!! Δεν έχω πάει ποτέ σε Νοσοκομείο (για νοσηλεία μιλάμε..... εκτός από 1 φορά, πολλά χρόνια πριν, που έσπασα το πόδι μου κι έμεινα για λίγη ώρα, για Ακτίνες, κτλ.) Το χειρότερό μου είναι...... αλλά πώς θα γίνει κιόλας?????

Τον γιατρό που λες στη Νίκαια….. θα μου τον πεις κάποια στιγμή???? Μέσω π.μ. μην κάνουμε και διαφήμιση…… γιατί κι εγώ στη Νίκαια μένω…… ακόμη καλύτερα λοιπόν θα με εξυπηρετούσε να έχω γιατρό κοντά μου!!!!! Σε φιλώ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΚΑ ΝΟΣΟΜΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙΚΥΡΙΩΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ .εΓΩ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΣΑ . ΘΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΝ ΒΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...