Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΕΙΜΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΙΣ 17/ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΦΕΣ.. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ..ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΓΡΟ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ?? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?? Α, ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΡΩΓΙΤΣΕΣ ΜΟΥ :silly: :silly:

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RUBELA, πολλά συγχαρητήρια!!!!! Καλώς ήλθες στο κλαμπ!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, δεν κατάλαβα, έχεις ακόμα περίοδο; Να ξέρεις πάντως ότι οι μέρες μετά την περίοδο ΕΙΝΑΙ γόνιμες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΧΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τί να σου πω, σε κάθε άνθρωπο είναι και διαφορετικά. Εμένα το μόνο σύμπτωμα στις αρχές ήταν το πολύ πρησμένο στήθος. Αν όμως δεν έχεις καν καθυστέρηση ακόμα δεν νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Εσύ θες να είσαι ή να μην είσαι;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ..ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ..ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ..ΠΡΙ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΜΟΥ ΛΙΓΕΣ ΚΥΛΙΔΕΣ ΑΙΜΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό με το αίμα είναι αρκετά σοβαρή ένδειξη, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις υπομονή και να περιμένεις πρώτα να δεις καθυστέρηση στην περίοδο πριν κάνεις τεστ ή β-χωριακή αλλιώς δεν νομίζω ότι θα δείξει κάτι.

Σου εύχομαι αφού το θες να είσαι εγκυούλα!

Το στήθος σου πώς το νιώθεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμβαίνει καμιά φορά να είσαι έγκυος με περίοδο, μήπως δηλαδή είχες μείνει στον προηγούμενο κύκλο?Η περιοδός σου ήταν κανονική?Για να μεινες σ'αυτόν τον κύκλο νωρίς μου φαίνεται για συμπτώματα αλλά κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μόνο που μου κάνει λίγο πιο "ύποπτο" σύμπτωμα είναι αυτό με το αίμα. Όλα τα άλλα προκαλούνται και λόγω ωορηξίας. Οπότε...υπομονή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ..ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ..Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεσποινακι ναι γινεται να εισαι εγκυος κ να εχεις περιοδο κανονηκα κ το ξερω γιατι η γυναικα του θειου μου που γεννησε πριν λιγο καιρο καταλαβε την εγκυμοσυνη στον τριτο μηνα!!!!κ ομως ναι ειχε κανονικοτατη περιοδο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΣΤ ΠΗΓΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΙΟς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟς Κ ΟΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!!ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ Κ ΣΤΑ 3 ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΑΙΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ "ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ" ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ .ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:blink::) καλημερα!ευχομαι καταρχην να εισαι εγκυουλα!τα συπτωματα που λες μοιαζουν με εγκυμοσυνης -όμως μην αγχωνεσαι γιατί καμία φορά η φαντασία μας (οπως η δική μου πρωτη απο όλες!!!!)διημιουργεί συπτώματα και δε σε αφηνουν να ησυχασεις!κάνε υπομονή ..για να κάνεις μια χωριακή ή ακόμη καλύτερα πάρε ένα τεστάκι (αυτο μέτα τις 5 ημέρες της πιθανής γονιμοποίησης-δηλαδή να έχουν περάσει 8 ημέρεσ απο την επάφη που νομίζεις ότι έμεινες εγκυος)για να δεις γιατι η περιεργια και η αναμονή είναι ότι χειροτερο!!!φιλάκια πολλα!!!! :silly: :silly: :silly:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!!σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος!!!

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μια χοριακή που δείχνει από νωρίς και σίγουρα το αποτέλεσμα!!

πάντως και χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις να είσαι έγκυος με περίοδο..τρανταχτό παράδειγμα η κουμπάρα μου...

μετά από την εγκυμοσύνη και τη γέννα της(η μπουμπού μας είναι 11 μηνών)και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές αποφάσισε να πάει να κάνει test παπ...δεν το έκανε ποτέ όμως γιατί ο γιατρός της είδε οτι είναι σχεδόν 5 μήνών έγκυος!!!!το φαντάζεσαι;;και είχε κανονικότατα περίοδο και μάλιστα με πολύ αιμοραγία...

συμβαίνει..κάνε μια χοριακή για να σου λυθεί η απορία..φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...