Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ 33 ΕΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 28 ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΩΡΟ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2005 ΕΚΑΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ .ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 9 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΟΝΟΝ Η ΤΡΙΤΗ ΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΠΕΒΑΛΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΟΜΒΟΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΧΗΡΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ 10η ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΒΛΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΥΟ ΚΟΥΤΙΑ GONAL ΠΟΥ ΧΡΕΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙ Π.Μ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ! ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ GONAL. ΑΝ ΕΙΧΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ (!) ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! :):):):):):):):):) ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ! ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜςΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ +++++++++ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα VLASSI! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ μέσω εξωσωματικής προσπαθώ μιάς και έχω πρόβλημα με τις σάλπιγγες. Έχω κάνει τέσσερις προσπάθειες και την τέταρτη έμεινα εγκυούλα, μόνο που δεν κράτησε πολύ μιας και στον τρίτο μήνα το μωρό παλινδρόμησε! σταμάτησε η καρδούλα του! Τα gonal τα έπαιρνα και εγώ. Δυστυχώς όμως δεν έχω κάποιο απόθεμα. Στο 6ο θεραπευτήριο πάς και τα παίρνεις. Αυτή την διαδικασία δεν κάνεις και εσύ; ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ! Αφου το θέλεις τόσο πολύ θα κρατήσεις το μωράκι σου σύντομα στην αγκαλίτσα σου!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα !!!

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω με τις ενεσεις αλλα μπηκα για να σου ευχηθω συντομα να μεινεις εγκυουλα και αυτη σου η προσπαθεια να ειναι η τελευταια και τυχερη!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHSPERA VLASSI. EAN PRAGMATIKA EINAI ANAGKH ΓΙΑ ΤΑ GONAL ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ NA ANOIGES ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ "ΨΑΧΝΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ GONAL " Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΙΣΩΣ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

VLASSI έγραψε:

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;

Είναι η γνωστή διαδικασία. Σου τα γράφει ο γιατρός σου(ο ιδιωτικός της εξωσωματικής)καιμετά τρέχεις στο ι.κ.α. να στα γράψει άλλος γιατρός του ι.κ.α.(έχω ρίξει κλάμα με το ι.κ.α γιατί είχα μπλέξει με τρέλο και δεν ήθελε να μου γράψειτα συγκεκριμένα του γιατρου μου).Αφου λοιπόν τελειώσεις με το ι.κ.α πας και παίρνεις τις ακριβές ενέσεις όπως π.χ.οι Gonal απο φαρμακειο του ι.κ.α δηλαδή συγκεκριμένα απο το 6ο θεραπευτήρειο αθηνών.Γλιτώνεις 1000 και κάτι ευρώ. Βέβαια τα υπόλοιπα τα πληρώνεις απ' την τσέπη σου (γύρω στα 850 ευρώ).Και άλλες κοπέλες έτσι κάνουν.Δηλαδή αυτή την διαδικασία γνωρίζω. Εσύ τι κάνεις; δεν πας σ'αυτο το συγκεκριμένο φαρμακείο που ονομάζεται ως 6ο θεραπευτήριο αθηνών? Σ'αυτο το φαρμακείο συνταγογραφούνται και υπάρχουν όλα τα ακριβά φάρμακα για κάθε λογής ασθένεια κ.λ.π. Αχ VLASSI μου, ελπίζω να μην σε μπέρδεψα ή να μην ακούγομαι παράξενα. Προσπαθώ να βοηθήσω αλλά δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή και αν όντως σε βοηθάω σε κάτι.Είμαι πτώμα και πάω για νάνι.Ελπίζω να βρείς την άκρη!θα περιμένω νέα σου!!! φιλάκια καληνύχτα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

VLASSI έγραψε:

Καλησπερα.εγω αυτο δεν μπορω να το κανω τοσο ευκολα γιατι ειμαι και μενω κερκυρα.

VLASSI, μην απογοητεύεσαι κυνηγησέ το με κάθε τρόπο. Μην σταματήσεις πότε να πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις. Θα έχω το νού μου μήπως μάθω κάτι πάνω σε αυτό. Κάνε αναζήτηση όπου μπορούν σε ότι αφορά την εξωσωματική. Είναι κι άλλα κορίτσια απο επαρχία και φαντάζομαι ότι αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα. Φιλάκια και ο θεός μαζί σου! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...