Μετάβαση σε περιεχόμενο

χωράει άλλη μια στην παρέα;;;;;;


hopa

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες, είμαι η hopa είμαι 29 χρονών και μόλις πριν 4 μέρες ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος!! έπεσα απο τα σύννεφα γιατί δεν το περίμενα..κ αι πέρα απο τα συναισθήματα χαράς που φυσικά υπάρχουν νιώθω ξαφνίκα πολύ φρικαρισμένη και έχω τρομερό άγχος..το μεγαλύτερο μου θέμα είναι τα κιλά μου,ξεκίνω την εγκυμοσύνη στα 88 κιλά με ύψος 1.63 και αυτό δεν μ' αφήνει να χαρώ παρα με κάνει να χάνω τον ύπνο μου (στην κυριολεξία)να πω ότι ειμαι μόλις 2,5 εβδομάδων και στον υπέρηχο που έκανα με δεν φάνηκε καν ο σάκος..αναρωτιέμαι πως θα γίνω με την πάροδο των μηνών και αρρωσταίνω..για κακή μου τύχη σημείωνω οτι δεν έχω καθόλου αναγούλες, δεν ξέρω αν είναι ακόμα νωρίς διαφωτιστε με please καθότι παντελώς άσχετη με το θέμα . . μπορώ να χάσω κιλά κατα την διάρκεια της κυήσεως; πάντως φυσιολόγικα χάνω δύσκολα..αχ δώστε μου λίγο κουράγιο σας παρακαλώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν καλωσόρισες στην παρέα μας. Γιατί έχεις τόόόόσο άγχος βρε παιδάκι μου? Με το Γυναικολόγο σου έχεις μιλήσει? Του έχεις πει όλες σου τις ανησυχίες σχετικά με τα κιλά σου? Εάν χρειαστεί, μπορεί να σου δώσει κάποιο πρόγραμμα διατροφής ίσως.... όλα γίνονται, μόνο μην αγχώνεσαι.... Καλή συνέχεια να έχεις!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον πιανω στα χερια το πτυχιο της διαιτολογου και σου λεω...

μπορεις να καταφερεις να διατηρησεις τα κιλα σου οπως ειναι...δηλαδη να χανεις εσυ και να παιρνει το παιδι...και να κρατησεις τα κιλα σου σε λογικα πλαισια!

μπορεις επισις να κανεις γυμναστικη για εγκυους ωστε να βοηθησεις την κατασταση!

πανω απολα μην αγχωνεσε...υπαρχουν λυσεις...το θεμα ειναι εισαι αποφασισμενη να κανεις οτι χρειαστει ωστε να εισαι κ εσυ και το παιδι υγειεις?

δεν ειναι ευκολο να κρατησεις ενα διατροφικο προγραμμα...ποσο μαλλον στην εγκυμοσυνη!

λοιπον εχω μια ακομη ερωτηση...η υγεια σου πως ειναι?εχει επιβαρυνθει απο τα κιλα σου? θεωρω ωριμο να μιλισεις απο τωρα με εναν γιατρο ωστε να ελεγχεις συχνα καποια πραγματα τυπου ζαχαρο,πιεση κα

επομενη ερωτηση πως εφτασες σε αυτα τα κιλακια? κακη διατροφη η κατι αλλο?

α! ο καλος σου σε τι κιλα ειναι?

σε ρωταω γιατι αν πχ υπαρχει ιστορικο παχυσαρκιας ο γιατρος σου θα σου συστησει καποιες ισως παραπανω εξετασεις για το καλο σου και του μωρου! λοιπον ξεκιναμε χωρις αγχος! ενταξει κοριτσακι???

καλως ηρθες στην μικρη παρεουλα μας και στην τερααααστια αγκαλια μας........ειμαι η μικρη-αταλαντη-ασχημη ραμονα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ/Α ΜΠΕΜΠΑΚΙ/Α.ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γκυκεια μου ειμαι κι εγω ακριβως στην ιδια κατασταση με σενα αλλα δυστυχως μονον οσο αφορα τα κιλα γιατι ακομη εγκυουλα δεν εχω καταφερει να ειμαι(μακαρι να ειμαι και να μην το ξερω :P )ποτε δεν ημουν αδυνατουλα αλλα ποτε δεν υπηρξα και τοσα κιλα τα πηρα πολυ αποτομα λογω θυροειδους.νομιζω πως ολα θα πανε καλα αρκει απο δω και περα να τρεφεσαι υγιεινα για την υγεια σας πανω απο ολα.απλα για να σε κθησυχασω να σου πω οτι η μαμα μου ηταν 110 και ειχε υπεροχες εγκυμοσυνες και αλλη μια γνωστη που ειχε βεβια πολλη θεληση ενω ηταν εγκυος ακολουθησε ειδικο προγραμμα και αντι να παρει εχασε 10 κιλα ενω το μωρακι τη αναπτυσσοταν παραπανω απο φυσιολογικα.σου ευχομαι οτι το καλυτερο και να μην αγχωνεσαι!

α κατι ασχετο,ραμονα μου στην φωτο αριστερα εσυ εισαι;;;γιατι η κοπελα στη φωτο ειναι μια κουκλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστώ που απαντήσατε αμέσως.. η γιατρός μου είναι πολύ καθησυχαστικη και μου λέει οτι πρέπει να χαρώ το θαύμα που μου συμβαίνει γιατί υπάρχουν πολλές κοπέλες με λιγότερα κιλά που δυσκολέυονται να συλλάβουν, αυτή ηταν η απαντησή της και μου πε να μην τρώω αργά το βραδυ και να κόψω γλυκά και ψωμια, κατόπιν δικης μου ασφυκτικής πιέσης θα έλεγα συμφώνησε να μου συστήσει έναν καλό διαβητολόγο για να μου γράψει μια διατροφή.Λοιπόν η ιστοριά με τα κιλά ξεκινά απο τη εφηβεία, καθώς νόσησα απο την κατάρα της βουλιμίας και είχα τρομερές αυξομειώσεις στο βάρος μου, καθώς έκανα ασιτιές,νηστείες, μονοφαγίες χημικές, βιοχημικές και ότι βλακεία διαίτα μπορείς να φανταστείς.. φυσικό επακόλουθο να δυαλίσω τον μεταβολίσμο μου, να παίρνω κιλά μ ρυθμους αστραπής και να χάνω γραμμάρια με ρυθμούς χελώνας και φυσικά μέτα το ελκος και τα προβλήματα στο έντερο καθώς κι απο την κούραση της ασιτίας τόσων χρόνων, άφησα τον εαυτό μου να φτάσει στο απροχώρητο...Η ειρωνία είναι οτί ξεκίνησα να κακομεταχειρίζομαι έτσι τον εαυτό μου χωρίς να έχω καν πρ΄βλημα κιλών (51 kgr).Δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα υγείας ευτύχως τα κιλά, ο καλός μου είναι 1.80 και 90 κιλά αλλα είναι γενικά πολυ μυώδης και πρώην πρωταθλητής στίβου, όποτε είναι δεμένα πάνω του.. γυμναστική δυστυχως το 1ο 3μηνο δεν μπορώ να κάνω γιατί έχω πολλύς πονους σε κοιλιά και μέση.. διατροφή όμως θα κάνω. Είμαι μαθημένη στα δύσκολα , απλά αγχωμαι μήπως δεν θα έχω αποτέλεσμα.. όλοκληρη σελίδα Α4 έγραψα ! Σας ευχαριστώ και πάλι κοριτσάρες μάκια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απαπα σαν να ακουω μπαλαρινα ειναι!

κοιταξε να χαρεις την υπεροχη φαση!

ηρεμα ε? προσεχε τα κιλα σου χωρις υπερβολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηλθες στην παρεα μας και συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!

ειμαι 14 βδομαδων, δηλαδη 3 μηνων και 2 βδομαδες... εχω και εγω τα εξτρα μου κιλακια,...αλλα εχω και αναγουλες, ζαλαδες και εμετους,.... εξαντληθηκα, δεν αντεχω, θελω να σταματησουν.... μεχρι τωρα εχασα 2 κιλα απο το αρχικο βαρος πριν την εγκυμοσυνη... αλλα εχω τα εξτρα κιλακια οποτε δεν υπαρχει προβλημα...αλλα βασικα με τους τοοοοοοσους εμετους επρεπε να εχανα 10 κιλα, οχι μονο 2!!!

καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη! μην παρακαλας να εχεις εμετους! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!!!!!!

να εχεις εσυ και το μωρακι σου την υγεια σας και αν θες πηγαινε διαιτολογο για να σου δωσει ενα διαιτολογιο, που οπως ειπε και η Ραμονα, δεν ειναι καθολου ευκολο οσο εισαι εγκυος! για να ακολουθησεις ενα προγραμμα διατροφης οσο εισαι εγκυος, πρεπει ολα, μα ολα να κυλουν ρολοϊ στην εγκυμοσυνη...

καλη εγκυμοσυνη να εχεις και τα κιλα ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σκεφτεσαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλώς όρισες στην παρέα μας!Είμαι κι εγώ σχετικά νέο μέλλος και θέλω να ξέρεις οτι εδώ που θα τα λέμε θα σου φύγει όλο το άγχος και θα λύσεις τις περισσότερες απορίες σου.Όλα τα κορίτσια, εγκυούλες και μη, είναι πρόθυμες να σε βοηθήσουν και κυρίως να σε καθησυχάσουν σε ό,τι σε απασχολεί ή ανησυχεί(όπως κ εμένα άλλωστε).Να έχεις μια καλή καλή εγκυμοσύνη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...