Μετάβαση σε περιεχόμενο

εκανα λαπαροσκοπιση-υστεροσκοπιση


asterias

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια..τελικα την παρασκευη εκανα λαπασοσκοπιση κ υστεροσκοπιση παρεμβατικη..ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ..2 ωρες χειρουργιο..δεν γνωριζαμε τι θα γινοταν απλα αν εβλεπε κατι ο γιατρος θα επαιμβαινε..τελικα ειχα ενα μεγαλο κ σκληρο διαφραγμα που χωριζε την μητρα μου στα δυο.απο οτι μου ειπε κ ο γιατρος αυτο ωφειλοταν κ για τις δυο παλλινδρομες κ ετσι οπως ηταν η μητρα μου δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να προχωρουσε εγκυμοσινη..μου ειπαν ηταν ενα δυσκολο χειρουργειο κ η ανατομια της μητρας μου τουλαχιστον για την εμπειρια του γιατρου μου ηταν παγκοσμια αποκλειστικοτητα..ειπε οτι ειναι ευχαριστημενος απο την εκβαση της επεμβασης κ οτι τωρα θα εχω μια κανονικη μητρα..μετα το χειρουργειο ημουν σε αλλο κοσμο που λενε.. με ειχε πειραξει πολυ η ναρκωση..ακανα ολο εμετους κ δεν μπορουσα να σταθω ορθια καθολου ολο το βραδυ..την αλλη μερα εφυγα αλλα ακομη μεσα μου εχω κατι σαν μπαλονακι με ενα σολινακι που κρεμεται κ θα το βγαλω σε 3-4 μερες μονη μου..τουλαχιστον ταλαιπωρηθηκα αλλα βγηκε κ καποιο αποτελεσμα θελω να πιστευω θετικο για το μελλον..αλλα σημασια εχει σε τι γιατρο θα πεσεις εμενα ο προηγουμενος μου ειχε κανει υστεροσκοπιση κ μου ειχε πει τελεια η μητρα μου κ οτι δεν υπηρχε διαφραγμα..εμεινα εγκυος κ το εχασα παλι..ο τωρινος γιατρος κ μονο απο τον υπερηχο ειχε τις υποψειες για διαφραγμα..αχ κοριτσια τι να πω.. μακαρι να ειναι το τελευταιο αυτο που περασα κ ολα να πανε καλα στο μελλλον.. φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σίγουρα βγήκε κάτι καλό!!!!!!! Αφού ανακάλυψαν το πρόβλημα, κι ελπίζω ότι το έλυσαν, σίγουρα τα πράγματα θα βελτιωθούν πολύ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λινακι μου σιδερενια! Εχθες εμαθα τα νεα σου απο τη Ρουλα μας! Ευχομαι να πανε ολα καλα απο δω και περα ετσι ωστε να μπορεσεις να εχεις και εσυ μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη!Καλη αναρωση! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

asterias μου καλή ανάρρωση! Πολύ χαίρομαι με τα νέα σου! Βρέθηκε-λύθηκε το πρόβλημα (μα τόσο άσχετος ο πρώτος γιατρός :angry: ) και από δω και πέρα όλα θα πάνε καλά!

Εύχομαι σύντομα ένα μωράκι! Π :kiss: ότε σου είπε ο γιατρός ότι μπορείς να αρχίσεις τις προσπάθειες?

Πολλά φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λινα μου πολυ χαρηκα!!!!

Ειμαι σιγουρη οτι απο εδω και περα τα πραγματα θα πανε καλα..και με την ευκολια που εχεις στη συλληψη σε βλεπω να κανεις ..ομαδα ποδοσφαιρου :laugh:

Καλα στην προηγουμενη υστεροσκοπηση δεν φανηκε το διαφραγμα;; τελικα πρεπει να εχουμε εναν καλο γιατρο διπλα μας.. γιατι αλλιως ταλαιπωρουαστε τσαμπα(ψυχικα σωματικα και οικονομικα)

Πολλα πολλα φιλια και καλη αναρρωση!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!ΦΙΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λαμπρινούλα μου, τα'παμε και στο τηλέφωνο.. αν κι ήσουν λίγο μαστουρωμένη από τη νάρκωση! :laugh: :P :silly: :laugh:

Σιδερένια, καλή ανάρρωση κι από δω και πέρα αισιοδοξία! Όλα θα πάνε καλά!

Να προσέχεις τώρα γιατί ταλαιπωρήθηκες αρκετά και θέλεις ξεκούραση για να συνέλθεις...

Φιλάκια πολλά πολλά!! :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη αναρρωση λαμπρινη μου!!!!!!!!!!!!!!!

μολις εισαι καλυτερα θα αρχισετε προσπαθειες????

μη μου αγχωθεις!!!!!ολα θα πανε μια χαρουλα!!!!!! :laugh:

φιλακιαααα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αστερία μου, χαίρομαι πολύ που βρέθηκε και λύθηκε το πρόβλημά σου, τί πιό σπουδαίο από το να ξέρεις τί σου γίνεται και τί να περιμένεις?? Κι εμένα μου έλεγαν όλα καλά μέχρι που άλλαξα γιατρό, μου έκανε υστεροσκόπηση και έβγαλε πολύποδα ο οποίος εμπόδιζε τη σύλληψη, τρία χρόνια έπρεπε να περάσουν??? Τώρα να σκέφτεσαι ότι αρχίζεις μιά νέα φάση και όλα θα πάνε καλά. Στο εύχομαι ολόψυχα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΣΤΕΡΩ μου καλη αναρωση,ευχομαι αυτη να ηταν η τελευταια ταλαιπωρια που περασες και απο δω και περα να ερχονται μονο ευχαριστα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ASTERIA!!!

ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΗ...

ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΥΤΕΡΑ, ΤΑ ΩΡΑΙΑ ;)

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια εμένα ο τράχηλος είναι πάντα εκεί στο 4,5.. αναρωτιέμαι αν θα μικρύνει για να γεννήσω..😕 Απ' ότι διάβασα γύρω στο 3,5 είναι ο μέσος όρος για αυτές τις εβδομάδες..μόνη μου τονίζω το έψαξα δεν είναι απάντηση γιατρού..μη σας παραπλανήσω..
    • Μια χαρά είσαι, τι να πω κι εγώ; 😀
    • Μα του είχα πει στην επίσκεψη ότι έχω λίγο τσιμπημένο ζαχαρο και στην πρώτη εγκυμοσύνη το ίδιο και ότι δεν είχα κάποιο θέμα σοβαρό με ρώτησε αν πήρα ινσουλίνη ειπα όχι απλά προσεχα λίγο την ζάχαρη και υδατάνθρακα και ότι κάνω μετρησεις με μηχανάκι αν ήταν θα μου έλεγε να τα στείλω μόλις βγουν 🤷‍♀️
    • @Mommyel εμένα κορίτσι μου ήταν 35,1 και εμένα από την κοιλιά το μέτρησε εσενα ποσο είναι; 
    • Κορίτσι μου αφού ξέρεις τι να προσέξεις και ελέγχεις τις τιμές του ζαχάρου σου νομίζω θα είσαι εντάξει. Αφού ήξερες ότι έχεις διαβήτη κύησης λογικό να βγει η καμπύλη εκτός ορίων. Εγώ θα πήγαινα σε διατροφολόγο να με κατατοπίσει κτλ αλλά έχοντας κατά νου ότι είναι η πρώτη εγκυμοσύνη μου. Τώρα εσύ αφού έχεις δει τι σου ανεβάζει το ζάχαρο και το ελέγχεις με το μηχάνημα, δεν θέλει άγχος!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...