Μετάβαση σε περιεχόμενο

se 12 ores GENNAOOO!!!


MELIA

Recommended Posts

KALIMERA KORITSIA!!!!

EYXOMAI NA EISTE OLES KALA!!!!

EINAI LITHIA OTI EFTASE O KAIROS KAI SE 12 ORES MPENO STO NOSOKOMEIO-DIABALKANIKO!!!!

EXO MIA EROTISI PU ME ANISIXI TRELA!!!EXTHES PIGA STON GIATRO MU..KAI AFU ME EKSETASE EIDE OTI O TRAXILLOS EINAI SKLIROS-ANORIMOS!I PIT MU EINAI TIN DEYTERA!KAI MU EIPE NA MPO SIMERA TO BRADI NA MU BALUN MIA TENIA STON TRAXILO GIA NA MALAKOSEI KAI META TEXNIKUS PONUS AN OLA PANE KALA!!!ANISIXO...LETE NA MIN MALAKOSEI KAI NA XRIASTI KESARIKI????

AX THEULI MU....EXEI TIXI PAROMIO SE KAMIA APO ESAS??

EYXARISTOO

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μέλια μου με το καλο σου ευχομαι!!!γερο και δυνατο παιδάκι!!!Εγω ειχα ΠΗΤ 27-03-09 και τελικα μπηκα με τεχνικούς πόνους 28-03 για να γεννησω..μου έβαλαν ορο ειχα σκληρο τράχηλο..διαστολή 0 και ο μπέμπης ψηλά!!τελικα γέννησα με καισαρική λογω το οτι έπεφταν οι παλμοι του μωρου..ειχε λωρο στον ώμο..τελικα ολα καλα!!δεν κατάλαβα τιποτα!!μεσα σε 30 λεπτα ειχε βγει ο μπέμπης.ειχα κανει επισκληρίδιο..πάντως μην φοβάσαι!!ολα καλά θα πάνε!!!ειτε φυσιολογικά ειτε καισαρική γερο παιδάκι πάνω απ ολα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα θα πανε καλα! και η αδελφη μου ετσι ηταν! υπαρχει και υποθετο, ενεση και κρεμουλα για να μαλακωσει ο τραχηλος και να κανει την διαστολη την επιθημητη. εξαλλου μεχρι εκεινη την ωρα σιγουρα εχεις αρκετες ωρες μπροστα σου!

ολα θα πανε καλα! μ'ενα πονο! καλη ελευθερια και καλη γεννα να εχεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα καλά θα πάνε Μελία μου

μην ανυσηχέις καθόλου!

Δεν θα σου κάνει καισαρική (πιστεύω!)

λόγω τραχήλου.....! Θα μαλακώσει

κ θα γεννηθεί το μπουμπουκάκι σου...

Το σημαντικό είναι να είναι γερό παιδάκι

κ εσύ καλά.........!!!

Είναι υπεροχή εμπειρία ο τοκετος,

το έζησα πριν 37 μέρες κ τώρα με τον μπέμπη αγκαλιά

ζω μαγικές στιγμές.... Απόλαυσε κάθε στιγμή!!!

Με το καλοοοοοοοο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ :D :D :D

ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ.....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκι μου....Γιατί δεν σε κρατάει λίγες μέρες ακόμη???Εγώ είχα πάει Παρασκευή 3-07 να μ εξετάσει γιατι είχα ΠΗΤ 4-07 κ είχα σκληρό τράχηλο...Μου άφησε περιθώριο μέχρι την Τρίτη 7-07 για να δούμε πως θα εξελιχθεί κ να μη με ζορίσει κ όταν πήγα την Τρίτη να μ εξετάσει είχαν έρθει τα πάνω κάτω-είχε μαλακώσει πολύ ο τράχηλος,είχε κατεβεί χαμηλά κ είχα κ διαστολή 2!Μπήκα το πρωί στις 8-07 στην κλινική με διαστολή 3 με τεχνητούς πόνους κ στη 1 το μεσημέρι γέννησα φυσιολογικότατα.

Όπως κ να χει η Παναγίτσα μαζί σου κοριτσάκι μου,όλα θα πάνε καλά,να είσαι δυνατή κ να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο νινί!!!!

Φιλάκια,περιμένουμε νέα σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο ολα θα πανε τελεια να μην ανυσυχεις και να μην αγχωνεσαι σε λιγες ωρες θα εισαι αγκαλια με ενα υπεροχο πλασματακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MELIA μου, μην ανησυχείς για τίποτα!!! Εγώ είχα ΠΗΤ 6 Αυγούστου και μπήκα μια βδομάδα νωρίτερα για τεχνητούς πόνους λόγω παραωριμασμένου πλακούντα! Ο τράχηλος ακάθεκτος, μακρύς, κλειστός! Ο μπέμπης ψηλά! Μου έβαλαν κι εμένα υπόθετο στον τράχηλο, από την προηγούμενη να μαλακώσει! Στις 7:30 το πρωί μπήκαν οι πόνοι και στις 14:25 αντίκρυσα το μπεμπάκο μου που είναι όλη μου η ζωή! Γέννησα φυσιολογικότατα, έκανα πολλές εξωθήσεις βέβαια μιας κι κύριος ήταν κομματάκι ψηλά!! Έβγαλα και μια αιμορροίδα έτσι να υπάρχει!! Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο μεγαλείο της φύσης! Και μόνο που βλέπω το μωράκι μου παθαίνω!! Είναι τέλεια εμπειρία όπως λέει κι η φιλενάδα μου η Μαριμαρι!!Απόλαυσε το!! Ααα !! Εγώ έκανα κι επισκληρίδιο!! Δεν θα το μετανιώσεις!! Ευλογημένος αυτός που την έφτιαξε!!! :P

Μ'αυτά και μ'αυτά ξέχασα να γράψω το σημαντικότερο!!!

Μ'έναν πόνο εύχομαι κι ένα σπρώξιμο!! Και μ'ένα γερό μωράκι!! Αυτό είναι που έχει σημασία!! Να είναι γερό κι όχι ο τρόπος που τελικά θα γεννηθεί!! Με το καλό να γυρίσετε και σπίτι και να μας γράψεις τα νέα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα καλα θα πανε.μην ανυσηχεις.και καισαρικη να γινει θα ειναι για το καλο και για τους δυο σας.μην αγχωνεσαι καθολου λοιπον και αρχισε να ονειρευεσαι την στιγμη που θα κρατησεις για πρωτη φορα το μπεμπακι σου στα χερια σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε κορίτσια σήμερα...όλο χαρά και συγκινήσεις είστε!!:) (εκτός κι αν τα βιώνω πιο έντόνα τώρα τελευταία! ) Με το καλόοοοοοοοο....!!!!:) Με έναν πόνο !! Αν και δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα..γιατί κάποιοι γιατροί ρε παιδί μου, πριν ακόμη μαλακώσει ο τράχηλος και είναι έτοιμο το σώμα και χωρίς να υπάρχει περαιτέρω πρόβλημα προχωράνε σε γέννα;;; Δεν το καταλαβαίνω..Θα πείραζε αν το αφήνατε μερικές μέρες ακόμη; Γιατί να σου κάνουν καισαρικη στα καλά καθούμενα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ TI DINAMI MU DINETE DEN MPOREITE NA FADASTEITE!!!!

O GIATROS DEN ME KRATAEI KAIA ALLLES MERES GATI LEEI OPOS PX EINAI NAKANEIS SERVIS STA 90.000 KAI DEN KANEIS KAI KATI PATHENIS ME TO AYTOKINITO DEN FTEEI TO AYTOKINITO ALLA ESI PU DEN ALLAKSES LASTIXA!!EXEI AYTIN TIN APOPSI O GIATROS!!!EYXOMAI NA MALAKOSEI O TRAXILOS!!!SIGURA THA KANO EPISKLIRIDIO GIATI EDO KUNUPI ME TSIMPAEI KAI PETAGOMAI!!! :)

SAS EYXARISTO!!!!OTAN ME TO KALO GIRISO THA SAS PO TA NEA MU!!

NA XAIRESTE TA PAIDAKIA SAS!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε συ Μελια..δε συμφωνω με το γιατρό σου...όχι ότι είμαι ειδική αλλά από αυτά που έχω ακούσει από πολλές γέννες ότι αφήνουν έστω και μια βδομάδα ακόμη γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε γίνεται η σύλληψη. Αν δηλαδή έγινε μια βδομάδα μετά από όσο υπολογισε ο γιατρός σου τότε θα πρέπει να γεννήσεις σε καμια βδομάδα από τώρα..Βέβαια να ακούς πάντα τι σου λέει ο γιατρός απλώς εγώ δε συμφωνω. Με το καλόοοοοοοοοοοο!!!!:) Ευχομαι σε 12 ώρες να βιώσεις ότι ομορφότερο και συγκινητικότερο έχεις βιώσει ποτέ στη ζωή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕΛΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ,ΜΕΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mέλια μου με το καλό!

Μην σε ανησυχεί ο τοκετός ;) Ελπίζω να καταφέρεις να βιώσεις το μεγαλείο του φυσικού τοκετού αλλά και καισαρική να κάνεις δεν χάθηκε ο κόσμος :) Επίμεινε στον φυσιολογικό τοκετό πάντως αλλά πάνω απ'όλα εσύ και το μωρό σου :kiss:

Φιλάκια πολλά και περιμένουμε νέα σας! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου

μη φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε και θα το χεις

αγκαλίτσα και θα χεις ξεχάσει κάθε πόνο!!!

Η Παναγίτσα μαζί σου!!!

φιλάκια πολλαααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μέλια με το καλό και με έναν πόνο να σου βγει!!!!!

Ωστόσο, από ότι βλέπω είσαι ον λάιν.

πήγαινε καλή μου να ξεκουραστεις και όλα θα πάνε κατ ευχήν!

Οτι και να σου πει ο γιατρός σου, στην παρούσα φάση θα τον εμπιστευτείς και θα συνεργαστείς μαζί του.

Επίσης ηρέμισε και όλα θα πάνε καλά. Οσο νιώθεις αγχος τόσο πιο πολύ αδρεναλίνη εκρίνεται και οι ορμόνες σου ταράζονται και δεν θα μπορείς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Κλείσε τώρα τον υπολογιστή κάτσε στο ζεστό σου κρεββατάκι με πολλά μαξιλάρια ακου χαλαρωτική μουσικούλα πάρε βαθιές ανασούλες... και ονειρέψου τη μοναδική στιγμή σου...!

Στην κατάσταση σου μην ταλαιπωρείσαι και προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος!

Φιλιά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EYXARISTO EYXARISTO XILIA EYXARISTO!!!!

EIXA BGEI EKSO ME TA PETHERIKA GIA FAGITAKI GIA YATO KAI TO KSEXASA ANIXTO TO PC!!

AX NA XALAROSO LIGAKI EINAI OTI PREPI GIA SAVATO MESIMERI...AN KAI I AGONIA MU EINAI MEGALITERI APO TIN KURASI :unsure:

MAKARI NA PANE OLA KALA...ALA ME TOSES EYXES PU PIRA EIMAI SIGURI OTI OLA THA PANE KALA :cheer:

SAS FILO GLIKIES MU :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...