Μετάβαση σε περιεχόμενο

προβληματάκια παιδιά!!!!


μαγνητάκι

Recommended Posts

απο που να ξεκινησω!!!

γενναω σε 2 βδομαδουλες το δευτερο παιδακι με καισαρικη και δεν ξερω πως να βοηθησω την 15μηνων κορουλα μου να νιωσει καλα με το καινουργιο μελος της οικογενειας.

δεν ξερω αν πρεπει να παρω κορσε,εβαλα με τις 2 συνεχομενες εγκυμοσυνες 30 κιλα!!!

και το πιο χαζο ισως προβλημα, το ονομα της πεθερας μου ειναι παρθενα,το γλύτωσα στην πρωτη κορη αλλα φοβαμαιοτι τωρα θα το επιλεξει ο αντρας μου!!!αχ ελλαδιτσα με τις παραδοσεις σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό υποδεχτείς και το 2ο παιδάκι σου!

Η κορούλα σου είναι κι αυτή μικρούλα, οπότε δε θα γλιτώσεις τις ζήλειες...

Το όνομα, όμως, πρέπει να το γλιτώσεις!!!

Είναι πολύ κρίμα!

Η πεθερά σου δεν ξέρει οτι είναι απαίσιο το όνομα της;

Βάλε του πεθερού σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη σου μερα μαγνητακι με το καλο να γεννησεις την κορουλα σου!ολα τα παιδακια ζηλευουν τα αδερφακια τους αλλα και η κορη σου η πρωτη ειναι πολυ μικρη για να σου κανει τοσο δυσκολη τη ζωη με τη ζηλια της για τη μπεμπα.εγω τουλαχιστον με τα ανηψια μου που το εχω δει εχουν μια διαφορα ηλικιας 3-4 χρονων.οσο για το ονομα αν δεν μπορεις να το αποφυγεις βαπτισε την ετσι και φωναζε την με καποιο υποκοριστικο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου μαγνητακι! Να χαιρεσαι το μεγαλο παιδακι σου και με το καλο να δεχτεις και το 2ο μπεμπακι!! :P Μην αγχωνεσαι για το πως θα το δεχτει το παιδακι σου γιατι ειναι μικρο ακομη και το πιο πιθανο ειναι να το δει με ενδιαφερον.. ;) απλως μη το απομακρυνεις οταν γυρισετε σπιτι με το μωρο..αφησε το να το πιασει, να το περιεργαστει να ειναι κοντα οταν το αλλαζεις,ταιζεις κτλ.Ξερω οτι θα ειναι δυσκολο να διαχειριστεις το χρονο στην αρχη αλλα προσπαθησε να βρισκεις λιγο αποκλειστικο χρονο για το πρωτο παιδι για να μη νιωσει οτι παραγκωνιζεται..Ολα θα πανε καλα θα δεις! ;) Οσα για το ονομα οντως..αρχαιοτατον προβλημα στη χωρα μας!! :laugh: Ο συζυγος τι λεει;του αρεσει το ονομα της μαμας του;κι εγω ειχα αυτο το προβλημα και παρολο που δεν αρεσε στον αντρα μου το ονομα του μπαμπα του δεν ηθελε να τον στεναχωρησει.. :unsure: επιασα λοιπον το πεθερο μου και του ειπα οτι τον αγαπω,τον εκτιμω αλλα δε μου αρεσει το ονομα του και του προτεινα να διαλεξει εκεινος ενα ονομα ειτε απο καποιο αδερφο του,αγαπημενο προσωπο κτλ ειτε καποιο που του αρεσει εκεινου οπως κι εγινε..φυσικα δε τους καλοηρθε

(ειδικα της πεθερας μου! :S ) αλλα τελικα και εγινε το δικο μου και δεν ειχαμε παρατραγουδα!! :P

Α!για το κορσε αν και δε πηρα πολλα κιλα εβαλα ενα που πηρα απο το φαρμακειο(δε θυμαμαι πως τον λενε,εκανε 70-80 ευρω)εβαζα και κρεμα απο αυτη που ειχα και στην εγκυμοσυνη και νομιζω οτι με βοηθησαν να επανελθω πιο γρηγορα.. ;)Ελπιζω να σε βοηθησα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω για την βοηθεια!

η πεθερά μου ξερει οτι δεν ειναι ωραιο το ονομα της αλλα το ηθελε ηδη απτο πρωτο παιδι.εγινε ενας καυγας μεγαλος!δεν θελω να υποστω το ιδιο,κυριως για τον αντρα μου που εχει ενοχες.λυπαμαι πολυ γιατι θα προτιμουσα να διαλεξω με τον αντρα μου ενα ονομα που να μας αρεσει και τους δυο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAΛΗΜΕΡΑ!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΕΘΙ Κ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΡΗ ΕΔΩΣΕΣ ΟΝΟΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

9 μήνες προετοιμασία έκανα στη μεγαλη μου κόρη. Κάθε νύχτα της μιλούσα για την αδερφούλα της, επιανε την κοιλιά μου, διαβάζαμε βιβλία, της έλεγα πως στην αρχη θα πρεπει να ειναι στην αγκαλια μου και πολλα πολλα αλλα. Της αγορασα και ένα δωράκι που της το έδωσε η αδερφούλα της όταν γεννήθηκε.

Δυστυχως εγω γεννησα Ιανουάριο με πολύ κρύο και κουράστηκα πολύ στην αρχη. Έτσι δεν μπορούσα να ειμαι κοντα στη μεγαλη (περασα και αρρωστιες) και είχαμε τρελες νύχτες. Ξυπνούσε από τις 4 και καθόταν κοντα μου. Στην αρχη εχανα την ψυχραιμια μου. Μετά όμως είπα: "Ασε την και θα καταλαβει ή θα κουραστει και θα κοιμηθει". Μετα από λίγο καιρό δεν ξυπνούσε μαζι με το μωρο.

Θέλει περίπου 6 μήνες να προσαρμοστούν όλοι στο νεο μέλος. Τωρα κάνουν τούμπες όταν είναι μαζι...

Όσο για το όνομα, το ζευγαρι θα κλεισει τα αφτια του και θα παρει από κοινού τις αποφασεις του. Ό,τι και να κανετε καποιος θα γκρινιαξει.

Για τον κορσέ ρώτησα και μου ειπαν ότι δεν βοηθάει, οπότε δεν πήρα και δεν ξερω να σου πω. Γεννησα όμως φυσιολογικα οποτε ενδεχομενως να ειναι διαφορετικα. Υπαρχουν πάντως ειδικα για μετα τον τοκετο.

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...