Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΓΚΥΟΣ. ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΦΗΝΟΝΕΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΧΟΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΟΣΟ ΜΙΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ Γ'ΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

& ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΙΜΗ ΨΥΧΩΣΗ...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΝΤΕ ΓΙΟΓΚΑ, ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΗΡΕΜΗΣΤΕ.

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ.... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΑΝΧΟΣ...

ΚΑΙ EΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΡΕΜΙΑ ΨΥΧΗΣ...ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δήμητρα μπράβο σου που είσαι τόσο αισιόδοξη,και έτσι πρέπει!

Εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα και με αυτό σου το ποστ να στείλεις ένα αισιόδοξο μήνυμα στις φίλες που προσπαθούν :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Μπράβο σου κορίτσι μου για το θεματάκι σου! Είναι πολύ όμορφος ο τρόπος που τα λες! Σου εύχομαι τα καλυτερότερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εύγε Δήμητρα!!!!! :woohoo:

Κι εγώ βλέπω πολλές αγαπητές φίλες να αγχώνονται και να αγωνιούν για το πότε έχουν ωορηξία να προλάβουν να έχουν επαφή με το σύζυγο...

Στεναχωριούνται όταν έρχεται η περίοδος...

Και σε ένα θέμα στο φόρουμ το ίδιο ακριβώς με εσένα υποστήριξα και γω.

Οτι πρέπει το θέμα να είναι χαλαρά και το μωράκι θα έρθει!

Αυτά δεν είναι θέματα που τα κανονίζουμε με ακρίβεια μήνα, μέρας, ώρας, λεπτού...

Επειδή λατρεύω τη βιολογία, θα καταθέσω κάτι που μου έχει κάνει πραγματικά εντύπωση και βλέπει κανείς το μεγαλείο του θεού. Ολες οι γυναίκες γενιόμαστε με 300.000 ωάρια περίπου και απο αυτά, ελάχιστα θα κάνουν ωορηξία...

Από την άλλη, ο άντρας, σε κάθε κυβικό εκατοστό σπέρματος έχει γύρω στα 30.000.000 σπερματοζωάρια, που υπό ιδανικές συνθήκες, το 75% αυτών είναι ενεργά και μπορούν να προκαλέσουν γονιμοποίηση.

Για να καταλάβετε πόσο είναι το ένα κυβικό εκατοστό, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι περίπου όσο ο χώρος αποθήκευσης σπέρματος στο προφυλακτικό.

Καταλαβαίνετε λοιπον αμέσως, ότι σε κάθε εκσπερμάτωση, εκατομύρια σπερματοζωάρια θα πολυορκήσουν το ... ωάριο μας!!!

Γιατί τώρα δεν μένουμε έγκυες???

Καταρχήν, σκεφτείται ότι το σπερματοζωάριο είναι πολύ πολύ μικρό και πρέπει να τρέξει μια απόσταση γύρω στα 30εκατοστά, δεδομένου του μεγέθους του που είναι μερικά δέκατα του χιλιοστου... η απόσταση φαντάζει τεράστια... ωστόσο τρέχει μαραθώνιο, με ταχύτητα 2mm/min, που αν σας το κάνω ως φυσικός σε χιλιομετρα ανά ώρα που είναι σε όλες σας προσφιλής μονάδα ταχύτητας, βλέπετε ότι τρέχει με u=0,0012km/h

ή αλλιώς 10 εκατοστά την ώρα διανύει το σπέρματοζωάριο σε 3 ώρες υπό ιδανικές συνθήκες εφτασε το ωάριο....!!!!!

Και πάλι όμως έγκυες δεν ήμαστε και ωάριο υπάρχει και το σπερματοζωάριο είναι πρωταθλητής και το έφτασε! ΜΑ ΓΙΑΤΙ??? :angry:

Υπάρχει ένα μαγικό περασμα στο ωάριο που λέγεται ΜΙΚΡΟΠΥΛΗ!!! B)

Η... μικροπύλη, ανοίγει 1 φορά το μήνα σε κάθε γυναίκα και για ένα δευτερόλεπτο!!!

Καταλαβαίνετε λοιπον, ότι, μέσα μας συντελείται θαύμα, όταν θα πετύχουμε αυτό το χρυσό δευτερόλεπτο... το οποίο ο θεός θα μας δώσει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.

Και μετα... τα κυτταράκια μας φιλιούνται αγκαλιάζονται... ή όπως θα έλεγε ένας βιολόγος, διαιρούνται και πολλαπλασιαζονται και τελικά, γίνεται ένα συσσωμάτωμα κυττάρων που λέγεται... ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΗ... και αυτή η θαυματουργή μπαλίτσα,... κυλάει προς τη σάλπιγγα :dry:

για να πάει να φωλιάσει στα τοιχώματα της μήτρας και.... να γίνει εμβρυάκι!!! Πρώιμο...γιατί θα είναι σα σκουλικαντέρα στην αρχή! :P

Και θα μας πει και πάλι ο βιολογος σε αυτό το σημείο!

Η γονιμοποίηση έγινε!!!!! Είμαι έγκυος??? μπορεί ναι μπορεί όχι...

ΓΙΑΤΙ θα πουμε εμείς χτυπώντας πισματικά το ποδι και τραβώντας τα ποστις μας εναλλαξ με τις πλεξούδες μας :silly:

Γιατί... για να γίνει η εμφύτευση το ενδομήτριο πρέπει να είναι φιλόξενο και καλώς προετοιμασμένο για να δεχτεί τη θαυματουργή μπαλίτσα τη βλαστοκύστη που λέγαμε νωρίτερα που θα γίνει εμβρυάκι!!!

Ελα όμως που αν είμαστε αγχωμένες ή το ωάριο μας είναι τζουφιο... ναι μη βαράτε... δεν ρίχνουν μονο οι άντρες άσφαιρα αλλά και μεις, τότε επικόλληση ΓΙΟΚ!!!!!

Και κατουράαααααααααααααμε αβέρτα τα τεστ γιατί έχουμε καθυστέρηση και μετάαααααααααααααααα ξεριζόνουμε όλα τα εξτένσιον γιατί μας ήρθε περίοδος!

Μα λογικό....αφού από το άγχος μας εμείς αποβαλλαμε το ωάριο μας!!!!! (εκτός αν ήταν τζούφιο το σκασμένο! :angry: )

Και ακούστε και το τελευταίο... και πιο σημαντικό....

Ας πουμε ότι το σπερματοζωάριο ήταν Σουμάχερ, το ωάριο τροφαντό, η βλαστοκύστη λαχταριστή και στρουμπουλή, η μήτρα έτοιμη...

ΚΑΙ ΜΕΙΣ.... ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΩΡΟ και μας πιάνουν τα ψυχοσωματικά μας!

Κατουράμε από δω, δίνουμε αίμα από κει, γκρινιάζουμε, γραφουμε αβέρτα κουβέρτα στο mammy, η παρέα ενεργοποιείται δίνει συμβουλές...

Αλλα οι ορμόνες μας κάνουν πάρτυ.... η αδρεναλίνη στα ύψη, η ακτινοβολία από το pc επίσης στα ύψη.... και ΤΣΟΥΠΠΠΠΠΠΠ!

ΞΕΚΟΛΑΕΙ το εμβρυάκι ζαλισμένο από τις ορμόνες και τις αδρεναλίνες!

Λεει : "Αει θτο καλό θαθ! Με πρήκθατε! Ουτε να επικολληθει δεν μπορεί κανείθ με τιθ αδρεναλινεθ θαθ και τιθ προγεθτερονεθ θαθ να ανεβοκατεβαινουν!"

Schusss! Auf vieder sehn! Asta la vista mama... και περίοδοςςςςςςςς

και γκρίνννννιααααααααααα η μαρία.......! :P

Και δώστου ξανα... ξεζουμίζουμε τον καημενούλη τον αντρουλη μας... και κει που του άρεσε στην αρχή μας βλέπει στο κρεββάτι και λεει "ΩΧ!!! ΠΑΝΑΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ :ohmy: "

Και μετά το σπέρμα κουράζεται... και βαριέται... που να βρει το κουράγιο άλλωστε έχει ξεπεράσει και το σπυρο λούι το μαραθωνοδρόμο από το τρέξιμο....

και μετά αρχίζουμε εμείς και πάλι τα ψυχοσωματικά μας και ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ!!!!

Φίλες μου αγαπημένες.... ηρεμία γαλήνη και αγάπη!

Για όλες μας θα γίνει αυτό που θέλουμε!!! Για όλες!!!

Και θα είναι υπέροχα! Αρκεί να το ζήσουμε με ... ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ! :silly: :woohoo: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ MISS ΥΑΚΙΝΘΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΕΣ!ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ,ΟΠΟΤΕ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ.ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΠΥΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ,ΤΖΟΚΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ.ΧΙ,ΧΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εεεεεεετσι Νέλη!!!

Το τζόκερ πετυχαίνουμε ;)

Για αυτό και γω το ανέλυσα... γιατί είστε όλες σας τόσο καλές και τόσο γλυκές που ήθελα με χιουμοριστικό τρόπο να σας δείξω πόσο σοφή, πολύπλοκή είναι η φύση και πόσο θα πρέπει να τη σεβόμαστε!!! :)

Σου εύχομαι τα καλύτερα να έρθουν γρήγορα και να πιάσεις εκείνο το "Joker" που λέγαμε! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελειο το κειμενακι σου!!!!! να σε ρωτησω κατι????? εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι περιπου 2 μερες ειναι δυνατη η γονιποποιηση! οχι ενα δευτερολεπτο μονο.... πως γινεται και ειναι τοοσο λιγο?????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜικρούλαΧρίστος... αυτό που ξέρεις για να το πούμε σωστά είναι ότι το σπέρμα ζει μέχρι και 3 μέρες μέσα στον κόλπο μας. Οπότε από τη στιγμή που θα έρθουμε σε ελεύθερη επαφή για 3 περίπου μέρες θα έχουμε μέσα μας ζωντανα σπερματοζωάρια.

Οταν αυτά τα σπερματοζωάρια φτάσουν στο ωάριο μας τότε θα πρέπει να έχουν πετύχει για να μπορέσουν να εισέλθουν το μαγικό δευτερόλεπτο που θα ανοίξει η ΜΙΚΡΟΠΥΛΗ...

Ανάλογα με την ταχύτητα των σπερματοζωαρίων και το μέγεθος μήτρας και σαλπίγγων αλλά και τις ζωτικότητας τους θα φτάσουν αργά ή γρήγορα από μερικές ώρες μέχρι 3 μέρες.

Τώρα, όπως χαρακτηριστικά είπε η ΝΕΛΗ, είναι θέμα από τη στιγμή που φτάσουν, αν πιάσουμε και το Joker ανοίγματος μικροπύλης!

Εγινε αντιληπτον??? :)

Για ό,τι χρειάζεσαι χαρά μου να στο διευκρινήσω αν το γνωρίζω αλλά και αν δεν γνωρίζω θα το ψάξω στη βιβλιογραφία και θα σου απαντήσω :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατι μικπουλα μου περιπου τοσες μερες ζει το σπερματοζωαριο μεσα μας!οποτε φτανει στο προορισμο του και καραδοκει ποτε θα ανοιξουν οι πυλες του παραδεισου για να μπει!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σε καλα Miss Yakinthos πολύ ωραία η περιγραφή γέλασα πολύ. Μία ερώτηση το άγχος με ποιό τρόπο αποβάλεται? Γιατί εύκολο να το λέμε δύσκολο να το κάνουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και να το πω πολύ πιο απλά μοντελοποιημένα...

Εχουμε ελευθερη σεξουαλική επαφη! :blush:

Αναχώρηση: Από πεος προς κόλπο

Ενδιάμεση στάση: τράχηλος μήτρας

Προορισμός σάλπιγγα, λίγο έξω από την ωοθήκη στο... ωάριο :woohoo:

Ταχύτητα πλεύσης: περίπου 0,0012Km/h (μέση τιμή, αν γκαζώσουν τα σπερματοζωάρια μπορεί να είναι και μεγαλυτερη...! Εξαρτάται από το καύσιμο δηλαδή τη διατροφή του σύζυξ! :P )

Μήκος ταξιδιού περίπου: 30 εκατοστα (αναλόγως του μεγέθους κόλπου - τραχήλου - σάλπιγγας της καθεμιας μας)

Διάρκεια ταξιδιού - Ζωής: μερικές ώρες - 3 μέρες

Οπότε μέσα σε αυτές τις μερικές ώρες που είναι ζωντανά μέσα μας, πρέπει να φτάσουν εγκαίρως στο ωάριο και να πετύχουν τη ΜΙΚΡΟΠΥΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗ, αλλιώς αν δεν φτάσουν στο σωστό δευτερόλεπτο, θα "φάνε" ΠΟΡΤΑ B)

και... τέζα οι καμπούριδες! :silly:

Και στον επόμενο κύκλο μας ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ τα σπερματοζωάρια στο ταξίδι ταχύτητας, για να καταφέρουν να συντελέσουν μαζί με το ελκυστικό ωάριο το θαύμα που λέγεται ζωή...!!!!!

Αν εμείς είμαστε γκριαρες, δεν αγαπάμε τον άντρα μας... τουτ έστιν έχουμε κρεββατομουρμουρικό άγχος, τότε αναπτυσσουμε τα γνωστά σε όλες σας ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ!

Οπότε ζήστε το... γιατί έτσι δίνεται τα σωστα εισητήρια και κατευθύνσεις στα καημενούλια τα σπερματοζωάρια για να φτάσουν το λαμπρό και περήφανο ωάριο μας!!!!!!!!!!!!!!!!

Και σίγουρα όλες μας θέλουμε το ΜΑΓΙΚΟ Joker... :woohoo: :silly: :lol: :laugh: :P

Νομίζω ότι τώρα έγινα πλήρως κατανοητή! :huh: φιουυυυυυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απλά Χαρουλινι αποβαλλεται το άγχος...!!!

Επικοινωνουμε και συζητάμε με τον αντρούλη μας, του δείχνουμε την αγάπη μας όταν κάνουμε έρωτα, ετοιμαζόμαστε για το μωράκι μας... και κάνουμε τον λεγόμενο ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον 3 μήνες πριν προσπαθήσουμε για μωράκι, ώστε να προετοιμάσουμε τους μαγικούς μας οργανισμούς, ώστε να κεντήσουν - δημιουργήσουν - πετυχουν - και όλα τα συναφή, το θαύμα της ζωής.

Δεν ακουμε από δω και από κει τους καλοθελητες, παρά μόνον το γιατρό μας

Εχουμε εμπιστοσύνη σε αυτόν, αγαπάμε, γελάμε, ζουμε την κάθε στιγμή με τον αντρούλη μας και πιστεύουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας ότι ο θεούλης ξέρει πότε θα μας στείλει το δώρο ζωής το μωρό μας!

Σου είπα για τον εγκαιρο προγεννητικό έλεγχο, γιατί με τη λύσσα που μας πιάνει, κάποιες φορές και αφού ξεζουμίσαμε τον καημενουλη το σύζυγο κάνουμε σπριντ μαζί με το γιατρό ενώ είμαστε έγκυες για τον προγεννητικό. Επίσης, αν υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι ή και μεγάλο, δεν αγχονώμαστε γιατί το ξέρουμε, ο γιατρούλης μας το διορθώνει, και μετά προσπαθούμε με όλα τα μέσα, και πετυχαίνουμε το στόχο μας!!!

Οτι άλλο θέλεις στη διάθεση σου να σου πω! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χι χι χι πολύ καλό! εγώ είμαι στην κατηγορία του άγχους. το έχω ελλάτώσει κατα΄πολύ αλλά δεν μπορώ να μη το σκέφτομαι. εκείνες τις περιβόητες ημέρες που είμαστε με την αγωνία, καθε τρείς κ λίγο είμαι στην τουαλέτα. κ είμαι κ απο τις ΄΄τυχερές΄΄ που έχουν πάντα καθυστέρηση( έως 22 ημέρες), έκανα πάρτυ τότε αλλά.... ακόμα κ με την σπερματέγχυση καθυστέρηση είχα :angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaaaa!!!!!!

Στην ίδια κατηγορία είμαι και γω! Την καθυστερήσεως εννοώ!!!

Νωχελικά ωάρια παιδί μου!!! Τι να πει κανείς! Τι να πει λέγω! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου miss Yakinthos με τις περιγραφές σου! Ούτε Indiana Jones να έβλεπα!!! Εμένα πάντως πιο πολύ από την μικροπύλη, με προβλημάτισε αυτό που είπες εκ μέρους της βλαστοκύστης για την ακτινοβολία του pc! :P

Αααα, να ρωτήσω κάτι με την ευκαιρία. Σκέφτηκα και εγώ αυτά που λες με τον προγεννητικό έλεγχο, πως πρέπει δηλαδή να ξεκινήσω από τώρα για να μην τρέχω σαν τη τρελή μετά. Πήγα λοιπόν σε έναν γιατρό του ΙΚΑ, να με κατευθύνει. Γελάτε, το ξέρω, αλλά αφού τα πληρώνω ρε παιδιά με κόπο και ιδρώτα... Του λέω λοιπόν τό και τό, πως σχεδιάζω να μείνω έγκυος κτλ, και θέλω να κάνω εξετάσεις. Και ο κύριος μου είπε πως δε χρειάζεται να κάνω τίποτα παρά μόνο για ερυθρα και στίγμα. Απτά. Α, και το καλύτερο; Όταν τον ρώτησα για το φυλλικό οξύ, τότε σχηματίστηκε μια έκφραση απαξίας στο πρόσωπό του και μου είπε πως αυτά τα πράγματα δεν χρειάζονται :blink: . Εγώ πάντως, γιατρός δεν είμαι, αλλά έχω διαβάσει ΠΑΝΤΟΥ ότι το φυλλικό οξύ βοηθάει στην ανάπτυξη του νευρικόυ συστήματος του εμβρύου και μια γυναίκα πρέπει να το παίρνει πριν μείνει έγκυος.

Εσείς τί λέτε για όλα αυτά; Miss Yakinthos;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον Σπεράντσα με το ωραίο όνομα!!!!! :woohoo:

Η βλαστοκύστη είπαμε ότι είναι το πρώτο πολυκυτταρικό προϊόν του κεραυνοβόλου έρωτα και ένωσης του σπερματοζωαρίου και του ωαρίου.

Η βλαστοκύστη κυλάει μέσα στην σάλπιγγα και οδεύει προς επικόλληση σε ένα σημείο των τοιχωμάτων της μήτρας η οποία μέλλει να είναι το θερμό διαμέρισμα που θα φιλοξενήσει για 9 μήνες το εμβρυάκι μας! :)

Η ακτινοβολία, με τη μορφή που την παίρνουμε από το κινητό μας τηλέφωνο από το ασύρματο σταθερό μας τηλέφωνο αλλά και από την οθόνη του υπολογιστή μας, φέρνει σε μια ιδιότυπη κατάσταση τον οργανισμό μας, όπου δεν διευκολύνει την ομαλή εμφύτευση του εμβρύου, και τη μετέπειτα ανάπτυξη του ΚΝΣ (Κεντρικού Νευρικού Συστήματος).

Είναι σαν να προσπαθεις να φτιάξεις λουκουμάδες, και αντί να αφήσεις το μίγμα με τη μαγιά να γίνει μόνο του, το παίρνεις το θερμαίνεις στο φούρνο μικροκυμάτων, εκεί τα μικρά σωματίδια που τα λέμε μόρια παίρνουν θερμότητα, την εκφράζουν ως έντονη κίνηση, και μετά το αποτέλεσμα ποιο είναι????? B)

Ρίχνουμε τους λουκουμάδες στο τηγάνι και ΠΛΑΦ! σκάνε σαν μπαλόνια... γιατί τα σωματιδιακια που τους αποτελούν που λέγονται μόρια, από την πολλή θερμότητα θέλουν να εκτοξευτούν γιατί κινούνται πολύ έντονα! :silly:

Ε κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τη βλαστοκύστη! Βράζει ο τόπος απο την ακτινοβολία, τα μόρια του οργανισμού μας κινούνται έντονα... και εκτοξεύουν τη βλαστοκύστη... ή μετά δεν αφήνουν το ΚΝΣ να αναπτυχθεί σωστα, και ... :dry:

βλέπουμε το παιδάκι μας το βλαστάρι μας το καμάρι μας, να πηγαίνει σχολείο και να γράφει το α (άλφα) με ο (όμικρον) το ξ με κς, το 3 με ε, και τραβάμε και πάλι ποστίς πλεξούδες εξτένσιον ότι βρούμε μπροστά μας... γιατί πληρώνουμε και ιδιωτικό σχολείο... και λέμε το παιδί δεν διαβάζει! Το μαλώνουμε τίποτα αυτό... Δεν κάθεται σε καρέκλα να διαβάσει με τίποτα λές και έχει καρφίτσες ή μυρμίγκια ο πισινός του! :S

Το τρέχουμε από δω, το τρέχουμε από κεί, του τάζουμε ΝΙΝΤΕΝΤΟ... τίποτα! προπαίδεια με το ζόρι... τη στήλη του 1 αντε στο τσακίρ κέφι το 2...

Και δόστου εμείς πληρώνουμε ιδιαίτερα.... :angry:

ΓΙΑΤΙ??? Γιατί το παιδί λόγω επίδρασης ακτινοβολίας στην ενδομήτριο ζωή... ανέπτυξε ΔΥΣΛΕΞΙΑ ή ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ! :angry:

Γιατί??? Γιατι αυτή η κακιά ακτινοβολία, επέδρασε στο ΚΝΣ... και τα καλώδια - νευρικά κύτταρα έγιναν στον εγκέφαλό του ωσαν μακαρονάδα...

Συνεπτυγμένες νευρικές συνάψεις θα σας πει ένας παιδοψυχίατρος...!!!

Ασε που μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας, μπορεί να κάνουν αποκόλληση πλακούντα, να φέρουν προωρο τοκετό ή ακόμα πιο σοβαρές ανωμαλίες... Να σας θυμίσω τα παιδάκια του Τσέρνομπιλ!!!!! Τι φρίκη η επίδραση της ακτινοβολίας… :S

Για αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οσες είστε στο 1ο τρίμηνο… να το κλείνετε λιγάκι το ρημάδι! Ξέρω ότι είμαστε υπέροχη παρέα… :P αλλά προέχουν τα εμβρυάκια μας! :woohoo: Και μετά… Το πολύ 3-4 ώρες υπολογιστής!!! :S

Αυτά τα ολίγα!!!!

Αμα θυμηθώ και τίποτα άλλο και εμπνευστώ εννοείται από κάποιο Post, θα σας ενημερώσω!!!!!!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον... για όσον αφορά το ΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ, είναι σύμπλεγμα βιταμινών Β το οποίο δίνεται σε γυναίκες που είναι επιρρεπείς για αποβολή ή παλίνδρομο κύηση (κύηση που το εμβρυάκι με το σάκο του ξεκολλάει και πεφτει το καημενουλι μέσα στη μητρα και πεθανει - αυτό επαθα και γω σνιφ! :( ).

Σε αυτή την κατηγορία γυναικών, το ΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ χορηγείται προληπτικώς 3 μήνες πριν την κύηση για να ενδυναμωθεί ο οργανισμός και αν κρίνεται αναγκαίο κατα τη σύλληψη συνδυάζεται και με προγεστερόνη προκειμένου να αποφευχθεί κακής ποιότητος εμφύτευση και σωστή ανάπτυξη ΚΝΣ όπως πολύ σωστα είπες. ;)

Ωστόσο, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός σε ανάγκες για αυτό γίνεται και ο προγεννητικός έλεγχος. Κάτι πχ που μπορεί να είναι οφέλιμο για το δικό μου οργανισμό με τις ιδιαιτερότητες του, μπορεί για σένα να είναι επιζήμιο. :S

Παράδειγμα, η υπερβολική δόση φυλικού οξέως ή η χορήγηση φυλικού οξέως σε έγκυο ή μελλουσα έγκυο που δεν το έχει ανάγκη μπορεί να προκαλέσει νευροαναπτυξιακές διατταραχές στο έμβρυο!

Θα πω λοιπόν το εξής: Μέτρον άριστον... :)

Επίσης, η συμβουλή μου είναι, ότι το γιατρό που θα επιλέξουμε για να εχουμε δίπλα μας σε μια τόσο συναρπαστική διαδρομή ζωής, πρέπει να τον επιλέξουμε με σύνεση και συστάσεις και όχι αβίαστα. Από τη στιγμή όμως που γίνει η επιλογή, τον εμπιστευόμαστε και ακολουθούμε τις συμβουλές του κατά γράμμα! Αυτός ορίζει και μεις εκτελούμε πιστά και με ευλάβεια!

Και αν κάτι ο μη γέννητο πάει στραβα.... στέλνουμε PM σε όλη την παρέα του mammy και του σπάμε όλοι μαζί το κεφάλι! :P

Αμ πως??? :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Miss_Yakinthos διαβασα όλα αυτα που εγραψες και ξυπνησα απο την εμμονη που λεγεται "θελω και εγω να γινω μανα". Όντως ειναι ετσι οπως τα λες. Τελικα μονο κακο κανουμε με ολα αυτα που σκεφτομαστε, ψαχνουμε ωρες ατελειωτες στο διαδικτυο για να διαπιστωσουμε πως, γιατι, ποτε, με ποιο τροπο κ.ο.κ. Μακαρι να σε ειχα φιλη μου και να μου τα ελεγες καθε μερα όλα αυτα απο κοντα. Θα λειτουργουσες ψυχοθεραπευτικα, θα γιατρευες και το ταλαιπωρημενο μου σωμα και κυριως την κουρασμενη μου ψυχουλα....

Καθε μερα κανω τον σταυρο μου και παρακαλω την Παναγια να εχει καλα εμενα και τον αντρουλη μου και να μας αξιωσει να αποκτησουμε και εμεις ενα μωρακι. Ελπιζω να με ακουει και να με βοηθησει σε αυτην την προσπαθεια μου.

Να σαι καλα γλυκεια μου και να μας τα λες ποτε-ποτε. ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΛΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Miss Yakinthos, σόρι, αλλά με όλα αυτά που έγραψες εγώ αγχώθηκα τρομερά. Τόσο καιρό το παίρνω χαλαρά, και με όλα αυτά νιώθω ότι αυτό που πρέπει να κάνω είναι πιο δύσκολο και από το τετραγωνισμό του κύκλου. Με όλα αυτά που διάβασα νιώθω ότι είναι αδύνατο να μείνω έγκυος. Θα προσπαθήσω να τα ξεχάσω, αν και μου είναι λίγο δύσκολο... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαι εδώ για σάς όπως είστε και σεις εδώ για μένα και είστε όλες υπέροχες!!!!!!

Οτι έχεις ανάγκη να ρωτήσεις και κρίνεις ότι μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως να στο εξηγήσω. Οπως είπα και στη ΝΕΛΗ, ακόμα και αν δεν ξέρω κάτι είμαι πρόθυμη να ψάξω στη βιβλιογραφία!

Θέλεις να μου μοιραστείς μαζί μας αν δεν γίνομαι αδιάκριτη και αν αισθάνεσαι άνετα γιατί νιωθεις τόσο ταλαιπωρημένη?

Από σήμερα μπορείς να με θεωρείς συνδίκτυα φίλη σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελατε τώρα!!! :S

Μην είστε υπερβολικές... αλλωστε η γνωση δεν ειναι για να αγχωθούμε, αλλα για να δουμε πως θα πετυχουμε το επιθυμητό υπο το πρίσμα της Φύσης :)

και επισης το θεμα που ανεπτυξα ηταν ακριβως για το πως λειτουργει ο οργανισμός μας και τις επιπλοκες που εμεις οι ιδιες μπορουμε να προκαλεσουμε :silly:

οποτε... η απόφαση σας ανηκει :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι, αλλά τώρα αν σκεφτόμαστε ότι αν καθίσουμε στον υπολογιστή μπορεί να έχουμε μείνει έγκυες αλλά η ακτινοβολία να κάνει κακό στο μωρό, ή να μην αγχωθούμε για κανένα λόγο γενικά ή να μη τσακωθούμε με τον άντρα μας, κ.λπ. μήπως και δεν μπορέσουμε να μείνουμε έγκυες, ή αν έχουμε μείνει μήπως και το χάσουμε, κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα περισσότερο από το να αγχωθούμε και να γίνουμε χάλια...

Σόρι, εγώ θα προσπαθήσω να τα ξεχάσω όλα όσα διάβασα και να μην έχω καθόλου στο μυαλό μου μια εγκυμοσύνη, όπως και τους προηγούμενους μήνες εκτός από τον Ιούνιο, που ήταν ο μοναδικός μήνας που αγχώθηκα, που το σκεφτόμουν συνέχεια, που τρελάθηκα απ' το άγχος που είχα καθυστέρηση και τελικά ήμουν έγκυος και ήταν βιοχημική... μάλλον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...