Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μελλουσες μαμαδες!!.κ οχι μονο! Νο2


Recommended Posts

Μ'έμένα έκλεισε το Νο 1... μιας και ξύπνησα για το γνωστό τάισμα... είπα να το εγκαινιάσω!! Κι ενώ έλεγα σιγά σιγά να διαμορφώνω το βραδινό του και να ελλατώνω τα γεύματα... Σήμερα από μόνος του ξύπνησε στις 4... με τελευταίο γεύμα στις 10 και μισή!!! :woohoo: Μου φαίνεται λιγάκι καλόβολο το παιδάκι μου!!! Και μόνο με θηλασμό κορίτσια!! :woohoo:

Τα κάνει όλα από μόνο του!! Θα δείτε τρελή διαφορά όταν σαραντίσετε με το καλό! Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα!!

Και για να γεμίσω το θεματάκι .. θα κάνω επικόλληση την τελευταία μου απάντηση στο Νο1 για να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε...

dallia έγραψε:

Λενάκι.. Τι να πω...!!! Ο γιατρός λέει ότι είναι νορμάλ και να μην ανησυχώ! Βέβαια εγώ έχω και γάλα σκόνη το Almiron pepti που βοηθά στους κολικούς! Δεν δίνω συνέχεια ούτε καθημερινά! Κι αν δώσω θα είναι μόνο 30 μλ! Και μόνο μια φορά ήπιε 120 από τα οποία έβγαλε πολλές γουλιές.. αφού η μάνα μου άλλα της λέω κι άλλα κάνει τελικά.. :angry: που έπρεπε να πάω στον γυναικολόγο και ακόμα δεν είχε σταθερό ωράριο για να τον υπολογίσω καλά!!

Ευάκι, εγώ ξέρεις τι έκανα με το χαμομηλάκι;; Έβαλα 30 μλ χαμομηλάκι, και 1 μεζούρα γαλατάκι σκόνη! Μια χαρά μου το πίνει!! Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!! Ότι του βάλω ρε παιδιά στο στόμα αυτού του παιδιού... :P Κυρίως βεβαία παίρνει ζυζάκι.. αλλά όταν είδα ότι είχε να κάνει 4 μέρες κακάκια του, ενώ με το συμπάθειο με έχεζε 4 και 5 φορές την μέρα... τα χρειάστηκα!! Κολικούς περνάει βέβαια αλλά όχι έντονα! Τον πιάνει που και που.. κρατά κάνα 20λεπτο με μισή ώρα, αλλά περνάει! Ευτυχώς έχει πολλά αέρια! Αυτό μου είπε κι ο παιδίατρος ότι να χαίρομαι που έχει αέρια!!!

Λοιπόν.. να σας πω και τα νέα μας!! Σήμερα πήγαμε στον παιδίατρο...

Βάρος μωρού: 4.850 kg!!! ( Γεννήθηκε 3.650, και βγήκε από το μιευτήριο 3.450!!)

Πόντους: 59 ( γεννήθηκε 53 )

Μια χαρά λέει ο λεβέντης μας!! :P

Και στις 2 Οκτωβρίου θα κάνουμε το πρώτο μας εμβολιάκι!! :blink: Θα μου τρυπήσουν το νινάκι μου... :S Αχ, αν αρχίσει το μωράκι μου να κλαίει και να τσιρίζει και να πονάει θα κλαίω κι εγώ!! Λέτε να ορμήξω στον γιατρό; :dry: Είναι κι αυτό το μητρικό ένστικτο που λένε.. :P

Κοριτσάρες... πάω να ηρεμήσω τον Μητσάκο μου γιατί ψιλογκρινιάζει!! Έχει κολικάκια... Πάλι!! Και εύχομαι να κοιμηθούμα σύντομα!! Πολλά φιλάκια και σύντομα πάλι κοντά σας με την πρώτη ευκαιρία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΙΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΛΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΙΧΙΧΙ!!ΚΑΛΑ ΑΠΟ Χ...ΜΟ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!!!! ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΩΣ ΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΩΣ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΤΟ ΠΡΩΙ!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!!!!ΥΠΝΑΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΒΥΖΙ ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΑ!!!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zouzounitsa k dallia μου να χαίρεστε τα μωράκια σας!είστε πολύ τυχερές,να το ξέρετε!εμένα μόλις έκλεισε το δεύτερο μήνα απέκτησε τα ωραρια υπνου των δικών σας κ λέω δοξα τον Θεο πάλι!αλήθεια την ημέρα κάθε πότε θηλάζετε;εγώ βρε κορίτσια ανα μια ωρα,αντε δυο στην καλύτερη!φιλάκια πολλά κ να χαιρομαστε ολες τα αγγελούδια μας!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΑΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΩΡΟ ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ!!!!!ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ 6 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ!!!!!ΑΠΛΑ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΣΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΘΑ Χ...ΕΙ , ΘΑ ΡΕΦΤΕΙ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΒΥΖΙ ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ζουζουνίτσα,τα περασα κ εγω αυτα στις αρχες με το άλλαγμα,ταισμα,ρεψιμο,κακακια ,κ φτου κ από την αρχή!τώρα η ολη διαδικασια κραταει κανενα τεταρτο το πολύ,αλλά αρκετα συχνα τρωει μου φαίνεται ο δικός μου..το βραδυ βεβαια ξυπνα μονο μια φορά,λες να μαζευει δυνάμεις για τότε;;;:woohoo: :woohoo: :laugh: τί να πώ;;θα δείξει!!καλή μας δύναμη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΛΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΡΟΣ ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΛΑΤΑΡΕΙ !!ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΟΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ.ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ.ΧΘΕΣ ΓΙΝΑΜΕ 1 ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ.ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΘΑΡΑΛΛΕΕΣ ΕΝΑ ΟΥΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΜ ΚΑΙ ΝΑΝΙ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 3920 ΚΙΛΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ ΜΕ 3060.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ.ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΜΕΤΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ.ΕΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 Η 2 ΜΕ 8 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ.ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙΝΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥ!!!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ;;ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι κανετε κουκλιτσες μου, εμεις δυο μερες τωρα εχουμε ησυχασει απο την πολυ γκρινια και κοιμομαστε πιο πολυ και τσιριζουμε πιο λιγο ελπιζω να συνεχισουμε ετσι, καταφερα να της βγαλω και καινουριες φωτο που δεν κλαιμε αν και σε μια παλι κλαιει και σαν χαζομαμα θα σας της δειξω αν και δεν ειχαμε μπανιαριστει ακομα και χτενιστει ειμαστε χυμα χαχα!!!

εδω παλι κλαιμε!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κουκλες!!!!!!!

Μαριαντα τι ομορφο κοριτσιειναι αυτο!!!!!!!!!!

και μαρεσει που ανοιγει τις ματαρες της!!!!!

Κανει κ η δικια μου ετσι κ με τρελαινει!!!!!

τελειο το πανκ μαλλι της!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριάντα τί ζουζούνι! Και το μαλλί πρώτο! Κι εγώ θέλω να έχει μαλλάκια η δικιά μου! Όταν αποφασίσει να βγει, γιατί ακόμα κορίτσια περιμένω! Την Κυριακή έκλεισα τον μήνα μου.Σήμερα το απόγευμα θα πάω στο γιατρό να συζητήσουμε τί θα γίνει από 'δω και πέρα...θα ενημερώσω... Φιλιά σε όλες και στα λουλουδάκια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΕΛΕΝΙΤΑ ΜΟΥ ΤΕΛΌΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΓΕΝΝΗΣΑ!!ΑΝΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑΑΑ!!!!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

unique αντε με το καλο κοπελα μου να ξεφουσκωσει και η τελευταια ολα καλα να πανε και γνωρισεις και εσυ το αγγελουδι σου απο κοντα....και με πολλα μαλλια οπως θελεις χαχα!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΖΑΚΙΑ ΣΟΥ!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ!!!!!ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω ζουζουνιτσα μου καλα ειναι τα βλασταρια μου με ταλαιπωρουνε, η μικρη κλαιει επειδη θελει χερια η κυρια ,αστα την πατησα ειναι παιδι της αγκαλιας την κοιμιζω και μολις την ακουμπησω κατω ξυπναει και φτου και απο την αρχη μου κανει πολλα γυμνασια η μικρη, ευχαριστω για το καρμακι, με ξεχασατε και καρμακι δεν δινατε αλλα δεν κραταω μουτρα χαχα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...