Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θα ηθελα την αποψη σας...


Konstans

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες!

Θα ηθελα τη δικη σας γνωμη, πανω σε ενα θεμα που με απασχολει... Εργαζομαι σε μια εταιρεια αρκετα χρονια κ στις αρχες του Σεπτεμβρη μου εγινε μια προταση απο μια αλλη εταιρεια να εργαστω σε εκεινη. Οι προυποθεσεις...πολυ καλυτερες... κ εννοειται οτι τετοια ευκαιρια δεν την χανεις ετσι ευκολα..Ποιο ειναι το ερωτημα μου τωρα κ γιατι το σκεφτομαι τοσο... Εδω κ αρκετο καιρο συζηταγαμε με τον καλο μου να βαλουμε μπρος για παιδακι. Ξεκινησαμε λοιπον τον Αυγουστο, αδιαθετησα σημερα, οποτε παμε για τον επομενο μηνα. Το παιδι δεν ειναι κατι που με αγχωνει, εννοω απο την αποψη το ποτε θα ερθει. Αυτο που με αγχωνει ομως ειναι η καινουργια δουλεια. Τι λετε....? Πειραζει αν προσληφθω στην καινουργια εταιρεια κ ειμαι στη διαδικασια συλληψης? Γνωριζω οτι το παιδακι μπορει να ερθει σε ενα μηνα, σε εξι, σε ενα χρονο, σε δυο...δεν ξερω ποτε, αλλα αν συλλαβω γρηγορα? Ειναι λαθος που θα εχω ξεκινησει στην καινουργια δουλεια? Μηπως εχω προβλημα με τους εργοδοτες μου? μου περασε κ απο τη σκεψη να το αναβαλλω κ να ξεκινησω σε κανα 6μηνο...αλλα να που το μητρικο μου ενστικτο χτυπαει κοκκινο!!!!

Τι λετε βρε κοριτσια...?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΦΟΣΩΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ.. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΡΘΟΥΝ.. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΑ.. ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΩ.. Η ΖΩΗ ΘΕΛΕΙ ΡΙΣΚΟ ΣΩΣΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ?? ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΙΣΤΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλιτσα μου καλησπερα.η αποψη μου ειναι οτι δεν θα πρεπε να παρατησεις τις προσπαθειες σου σε καμια περιπτωση.παντα θα υπαρχει μια δουλεια ή οτιδηποτε αλλο.εφόσον αισθανεσαι ετοιμη εσυ και ο συντοφος σου γιατι οχι?και δηλ. δεν καταλαβα επειδη θα εισαι σε μια καινουργια δουλεια απαγορευεται να μεινεις εγγυος?οποτε αδραξε την ευκαιρια που σου εμφανιστηκε στον επαγγελματικο σου τομεα και αδραξε την ευκαιρια να ξεζουμισεις τον αντρουλη σου;) φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το πιο ευκολο και συναμα το πιο δυσκολο ειναι να μεινεις εγκυος ...

ελπιζω να καταλαβαινεις πώς το εννοω..

στην θεση σου προτεραιοτητα θα εβαζα την οικογενεια,το μωρο..

αν με το καλο μεινεις και εγκυος κι εχεις ηδη προσληφθει,δε νομιζω οτι θα μπορεσουν να σου κανουν κατι γιατι σε καλυπτει ο νομος..ειναι παρανομο να σε απολυσουν,λεμε τωρα...

με το καλο και το μωρο..με το καλο και η νεα θεση εργασιας...ολα καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικά και να μην το αναβάλλετε,αφού το θέλετε!

Να πας στην καινούρια δουλειά γιατι όπως είπες δεν ξέρεις πότε θα μείνεις έγκυος.Γιατι να μην εχεις μια καλύτερη δουλεια ;:) Δεν νομίζω να σε παρεξηγήσουν ή να έχεις άλλες συνέπειες αν μείνεις έγκυος μετά την πρόσληψη σου :kiss:

Με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδες σας ευχαριστω για τις αποψεις σας!

Αν ηταν να επιλεξω αναμεσα στην οικογενεια κ τη δουλεια, εννοειται θα επελεγα την οικογενεια!!!!οπως ειπε κ η marinax. Να ομως που κ η δουλεια μας ειναι απαραιτητη...Αυτο που με αγχωνει ειναι να πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη μου, οταν με το καλο θα ερθει κ να μη χρειαστει ξερω γω να μεινω στο κρεβατι. Δε μαρεσει να λενε οι συναδελφοι, κοιτα μολις ηρθε στη δουλεια κ αραξε. Θα μου πεις τι σε νοιαζει..ελα ντε...σκεψεις κανω κ σας τις παραθετω...Τωρα που το ξανασκεφτομαι...αρνητικες σκεψεις κανω...ουφ τραγικο!

Κοριτσια εχετε δικιο, κακως το σκεφτομαι...συνεχιζω τις ζουζουνιες με τον αντρουλη μου κ οποτε ερθει με το καλο! Σε λιγες μερες ξεκιναω κ στην καινουργια δουλεια κ ολα μια χαρα! Ο Θεουλης ξερει .... Σας ευχαριστω πολυ πολυ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικα προσληφθηκες στην νεα σου δουλεια;αν ναι,μπραβο!!

παντως τα σχολια των νεων σου συναδλφων περι εγκυμοσυνης (οταν με το καλο!!),ξερεις τι θα τα κανεις!!!!

φιλια πολλα,θετικες σκεψεις κι ευχομαι τα καλυτερα στις προσπαθειες που κανετε,αλλα και σιδεροκεφαλη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν νομίζω πως έχει το δικαίωμα καμία δουλειά να σου πεί πότε θα αποκτήσεις απογόνους, αυτό αφορά μόνο εσένα και τον άντρα σου. άλλωστε απο ότι ξέρω αυτό που δεν επιτρέπετε και υπάρχει το δικαίωμα απόλυσης είναι να πας σε μία νέα δουλειά ενώ είσαι έγκυος και να τους το κρύψεις. αν η εγκυμοσύνη έρθει μετά την πρόσληψη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. καλή επιτυχία και γρήγορα ένα μωράκι εύχομαι!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαχαχα πολυ γελασα με αυτο που ειπες marinax χαχαχα! Ετσι ακριβως!Ξερω τι θα τα κανω τα σχολια Εγω ομως φταιω που καθομαι σκεφτομαι κ τα αναλυω ολα τοσο πολυ, ε μαααααα!!! Η οικογενεια μου να ειναι καλα κ τιποτα αλλο!!

Νανα μου, ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες! Ειμαι αδιαθετη τωρα οποτε κ η προσληψη θα συμπεσει στην περιοδο, οποτε ουτε απο κει πρεπει να αγχωνομαι...

Αχ κοριτσια μου, σας υπερ υπερ ευχαριστω για ολα κ κυριως που μου επιτρεψατε να μοιραστω τις σκεψεις κ τις ανησυχιες μου μαζι σας...

Εδω θα ειμαστε κ θα τα λεμε ;)

Σας φιλω ολες:kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...