Μετάβαση σε περιεχόμενο

μετα την αποξεση καθυστερυσηηηηη????


WENDY

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλημερα..

θελω επειγοντος την βοηθεια σας,οσες γνωριζετε σας παρακαλω πειτε μου...

Ας τα παρουμε λοιπον απο την αρχη..οπως η περισσοτερες γνωριζουν προσπφατα ( 5 Αυγουστου )εκανα αποξεση,τις πρωτες δυο μερες ειχα αιμα..μετα απο τρεις μερες τιποτα στις 10 αυγουστου ειχα ξανα αιμα το οποιο κρατησε περιπου 18 μερες μεχρι να τελειωσει τελειως..( να προσθεσω οτι πηγα στον γιατρο μου 7 μερες μετα την αποξεση και μου εκανε υπερηχο λεγοντας μου οτι ολα βαινουν καλως και οτι η πρωτη μερα του νεου μου κυκλου ειναι 5 Αυγουστου)...

παμε στο σημερα..

Σημερα εχουμε 11 σεπτεμβριου και δεν εχω αδιαθετησει ακομα εχουν περασει 38 μερες...ο κυκλος μου ειναι 28 μερες αντε 29..τι γινεται μπορειτε να μου πειτε? αρχισα να ανησυχω..

υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης απο τα προεκσπερματικα υγρα ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

wendy μου καλημέρα!!

εμένα ο γιατρός μου όταν είχα κάνει απόξεση τον απρίλιο μου είχε πει οτι θα αδιαθετήσω μετά από ένα μήνα με 40 ημέρες...εμένα μου ήρθε στις 28 ημέρες ακριβώς όπως στην κανονική μου περίοδο...

εγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις και πάλι με το γιατρό σου..ίσως μετά από αυτό που πέρασε ο οργανισμός σου να θέλει το χρόνο του για να επανέλθει...

όσο για εγκυμοσύνη με προεκσπερματικά υγρά ίσως και να συμβαίνει, αυτό δεν το γνωρίζω σίγουρα..

πάντως σου εύχομαι σύντομα να είσαι εγκυούλα εφόσον το θες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σια μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και εσυ οτι επιθυμεις..θελω παρα πολυ ενα παιδακι αλλα ειναι λιγο νωρις και δεν νομιζω οτι κανει τοσο γρηγορα να ξαναμεινω ..ειχα σκοπο με το νεο ετος να ξαναπροσπαθησω ...τωρα αν δεν ερθει μεχρι και την αλλη βδομαδα θα παρω τον γιατρο μου τηλ...

στην πρωτη αποξεση που ειχα κανει λογω παλλινδρομης μου ειχε ερθει μετα απο 35 μερες αλλα τωρα 38 ειναι πολλες και δεν ποναω καθολου για να μου ερθει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμένε πάντως ο γιατρός μου μου είχε πει μετά από 2 μήνες να αρχίσουμε πάλι προσπάθειες..αλλά ήταν η πρώτη μου απόξεση(και εγώ παλλίνδρομη)..

πάντως και εμένα όταν μου ήρθε για πρώτη φορά δεν κατάλαβα τπτ...όυτε πόνο που συνήθως υποφέρω...

όλα καλά θα πάνε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοπελα μου!! εμενα μετα την αποξυση περιοδος μου ηρθε στις 33 μερες, ειχα κ εγω σαν κ εσενα τις 2 πρωτες μερες αιμα, μετα τιποτα, μετα ξανα αιμα, αλλα η κανονικη περιοδο ηρθε στις 33 μερες@ ο γιατρος μου ειχε πει γυρω στις 40 μερες οτι θα ερθει! οποτε κανε λιγη υπομονη ακομα κ αν δεν ερθει κανε ενα τεστ η αν δεν αντεχεις αντε στο γιατρο σου να σε δει!! σου ευχομαι τα καλυτερα!μακαρι να εισαι εγκυουλα!! εγω παντως μετα την αποξυση εμεινα αμεσως!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΦΗ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ????????????? ΕΜΕΙΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ????????

ΔΗΛΑΔΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ..

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εννοω οτι εμεινα κατευθειαν με το που εκανα ελευθερα!! ο γιατρος μου ειπε να μου ερθει πρωτα 2 φορες περιοδο κ μετα να ξεκινησω απλι αν νιωθω ετοιμη!!

κοιτα 2 απριλη εκανα την αποξυση, 5 μαιου ηρθε η πρωτη περιοδος, 2 ιουνιου η δευτερη περιοδος και 26 ιουνιου εκανα τεστ κ ηταν θετικο!! αντε ευχομαι κ εσυ ετσι αμεσως!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου WENDY!!

εκανα αποξεση τον Ιουλιο μετα απο παλινδρομη..

ο γιατρος μου ειχε πει να προσεχω για 20 ημερες μονο,αντε ενα μηνα και μετα ελευθερα..

τις 2 πρωτες μερες μετα την αποξεση δεν ειχα καθολου αιμα,μετα για μια εβδομαδα περιπου ειχα αιμα μονο το απογευμα που γυρνουσα απο την δουλεια..κι αυτο λιγο,απλα στο χαρτι..

η περιοδος μου ηρθε στις 29 ημερες-ο κυκλος μου ειναι σταθερος 28-31 ημερες..(η ημερα της αποξεσης ειναι η πρωτη ημερα του κυκλου)..πριν μια εβδομαδα περιπου πηγα στον γιατρο,γιατι ειχαν βγει ηδη τα αποτελεσματα της αποξεσης και μας εδωσε το ελευθερο για να ξαναπροσπαθησουμε..

μηπως να χαλαρωνες και θα ερθει η μουλαρα (οπως την ονομαζω παντα) απο μονη της;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μαρινα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ....εγω να χαλαρωσω ,αυτη θα ερθει ομως ?????????????

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ .. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα,για φαντάσου καμια φορα πώς ερχονται τα πραγματα!!

μπορει να ειναι το αγχος τελικα και οτι το εχεις συνεχεια στο μυαλο σου και για αυτο να μην ερχεται...

ευχομαι να πανε ολα οπως τα θες...

ενημερωσε μας κοριτσι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επόμενο υπέρηχο σε 1 εβδομάδα. Μου έγραψε και τις εξετάσεις του προγεννητικου να κάνω στο μεσοδιάστημα.  Η μαμά μου χάρηκε πολύ, αλλά τώρα με ζαλίζει, θα την πάρω εγώ, θα απλώσω εγώ τα ρούχα, μη εσύ αυτό και μη εκείνο 😂 Και δεν έχω χειρότερο πράγμα από αυτό, αλλά ξέρω ότι το κάνει από αγάπη.. Αναμένουμε και τα δικά σου ευχάριστα τώρα από το ραντεβού σου ♥️  Εσύ τι πέρασες και πολύ ζόρικα το πρώτο τρίμηνο. Ελπίζω να μην μου αρχίσουν και εμένα οι εμετοί.. Ήδη σκέφτομαι μελλοντικά με την κοιλιά πως θα κοιμιζω την μικρή, που προς ώρας την κάνω πάνω κάτω στο σαλόνι αγκαλιά..  Εσένα η κορούλα σου έχει αντιληφθεί διαφορά στη στάση σου απέναντι της, με τις αγκαλιές κλπ;  Εγώ είμαι 7+5 τώρα, αλλά σκέψου ότι την προηγούμενη εβδομάδα που ακούσαμε καρδιά, δεν ήταν τόσο δυνατά και αυτό ακριβώς με αγχωσε. Άδικα προφανώς. Οπότε όχι κορίτσι μου, να μην αγχωθεις αν πας Παρασκευή και δεν την ακούσετε!! Αφού ξεκίνησαν και οι ναυτιες όλα θα είναι τέλεια και το σπορακι σου θα μεγαλώνει 🤗 ♥️♥️🧿🧿 Σε ευχαριστώ πολύ!! Την επόμενη Δευτέρα θα πάω πάλι μαζί με τις εξετάσεις που με έχει βάλει να κάνω. Ειλικρινά, ακόμα μου φαίνεται απίστευτο ότι είμαι έγκυος, ίσως επειδή προσπέρασα αυτό το στάδιο με τις χοριακες κλπ!! Με το καλό να υποδεχτείς και εσύ την μπεμπουλα σου γερή και υγιή στην αγκαλιά σου ♥️ 
    • Κορίτσια εμένα ο τράχηλος είναι πάντα εκεί στο 4,5.. αναρωτιέμαι αν θα μικρύνει για να γεννήσω..😕 Απ' ότι διάβασα γύρω στο 3,5 είναι ο μέσος όρος για αυτές τις εβδομάδες..μόνη μου τονίζω το έψαξα δεν είναι απάντηση γιατρού..μη σας παραπλανήσω..
    • Μια χαρά είσαι, τι να πω κι εγώ; 😀
    • Μα του είχα πει στην επίσκεψη ότι έχω λίγο τσιμπημένο ζαχαρο και στην πρώτη εγκυμοσύνη το ίδιο και ότι δεν είχα κάποιο θέμα σοβαρό με ρώτησε αν πήρα ινσουλίνη ειπα όχι απλά προσεχα λίγο την ζάχαρη και υδατάνθρακα και ότι κάνω μετρησεις με μηχανάκι αν ήταν θα μου έλεγε να τα στείλω μόλις βγουν 🤷‍♀️
    • @Mommyel εμένα κορίτσι μου ήταν 35,1 και εμένα από την κοιλιά το μέτρησε εσενα ποσο είναι; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...