Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ


marinax

Recommended Posts

κοριτσια πριν λιγες ημερες,μετα τα αποτελεσματα των εξετασεων απο την παλινδρομη τον Ιουλιο,ο γιατρος συνεστησε να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας (ενα κατεβατο με πρωτεινη S και πρωτεινη C,αντιθρομβινη 3 - PAI 1,2- MTHFR G77C- ομοκυστεινη)..

αυτο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι αν καποια κοπελα εχει κανει αυτες τις εξετασεις συγκεκριμενα στο ΙΑΣΩ και ποσο περιπου κοστιζουν;

τον ρωτησα αν μπορω να τις κανω σε αλλο φορεα,αλλα ειπε οτι θελει μονο εκει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ...ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ...ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΑΚΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου φιλεναδα!! αναψε και για μενα ενα κερακι εκει στην Παναγια..ελπιζω να'ρθει και σε εμενα να μου δωσει ελπιδα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΝΑΨΩ...Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Ο ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΕΚΑΝΑ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΩ..

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ!!!!

ΣΕ ΦΙΛΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ....ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ????

ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ(ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ)Κ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ 800 ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 300.ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΑΝ ΘΕΣ ΑΜΜΕΣΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BIOΙΑΤΡΙΚΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΥΣΗΧΗΣΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΜΕ ΧΑΠΙΑ Η ΜΕ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.ΕΔΩΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 800 ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρίνα μου, τον Ιούλιο του 2008 έκανα στο ΙΑΣΩ το πακέτο εξετάσεων που το ονομάζουν "για καθ' έξιν αποβολές". Ήταν 19 εξετάσεις και κάποιες από αυτές που αναφέρεις, αν όχι όλες, ήταν μέσα στο πακέτο. Μου κόστισε 485 ευρώ και τα αποτελέσματα βγήκαν σε λιγότερο από ένα μήνα, γύρω στις 20 μέρες.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε λίγο καιρό να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα μωράκι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να προσθέσω πως αυτό που ακούω γενικότερα είναι ότι το ΙΑΣΩ έχει πολύ καλό μικροβιολογικό εργαστήριο. Επίσης, δε χρειάστηκε να κλείσω ραντεβού, πήγα ένα μεσημέρι μετά τη δουλειά μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tis idies eksetaseis ekana ki ego prin mia evdomada. Afou to epsaksa olo to kalokairi kateliksa sto aretaieio, ston oikonomou, o opoios einai epikouros kathigitis stin iatriki athinon. Ston xoro exei ekseretiki fimi kai tha ton kseroun polla apo ta koritsia. Afou mou tis egrapse o giatros tou ika, ekleisa rantevou kai mesa se 1o meres tis ekana. Ta apotelesmata vgenoun se 15 peripou meres. Plirosa 240 alla akoma den ksero posa tha paro apo to ika, sigoura to megalitero poso. Kala kseberdemata kai se sena kali mou!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙDΕR ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΔΕΙΑΘΕΤΗΣΩ.ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ Η ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΟ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κοριτσάκια μου. θρομβοφιλία έχω και εγώ και το ανακάλυψα μετά από μια αποβολή που είχα πέρσι το καλοκαίρι. όταν έμεινα έγκυος ξανά και άκουσα την καρδούλα του μωρού άρχισα τις ενεσούλες στην κοιλιά. όλα πήγαν καλά μέχρι το τέλος είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και πριν από 24 μέρες έφερα στον κόσμο την μπεμπούλα μου με φυσιολογικό τοκετό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει φιλεναδα η μικρουλα!!

θα κανω τις εξετασεις,αντε να παρω και αδεια απο την δουλεια..τρελο αγχος και πολυ πιεση,αφου σκεφτομαι οτι αν με το καλο ξαναμεινω εγκυος δε θα αντεξω εκει μεσα με τετοιους ρυθμους..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου αφού ξέρεις τι να προσέξεις και ελέγχεις τις τιμές του ζαχάρου σου νομίζω θα είσαι εντάξει. Αφού ήξερες ότι έχεις διαβήτη κύησης λογικό να βγει η καμπύλη εκτός ορίων. Εγώ θα πήγαινα σε διατροφολόγο να με κατατοπίσει κτλ αλλά έχοντας κατά νου ότι είναι η πρώτη εγκυμοσύνη μου. Τώρα εσύ αφού έχεις δει τι σου ανεβάζει το ζάχαρο και το ελέγχεις με το μηχάνημα, δεν θέλει άγχος!!
    • Το ειδα κορίτσι μου ότι μνμ το διάβασε στο Viber το εστειλα..  Από την στιγμή που κρατησε απόσταση στο θέμα επικοινωνίας  εγω δεν μπορω να ενοχλήσω στην τελική ξέρω ότι είχα θέμα με το ζαχαρο από την αρχή δεν είναι πρώτη φορά που έχω θέμα με το ζαχαρο στην εγκυμοσύνη  ξέρω τι πρέπει να προσέξω και έχω το μηχανάκι που μετράω, η διατροφη ξέρω πια είναι που πρέπει να ακολουθήσω δεν θεωρώ ότι είναι κάτι επείγων για αυτό δεν με πιάνει άγχος να τον ψαξω.. για τον θυρεοειδή επειδή δεν γνώριζα δεδομένου ότι δεν ξανά είχα πρόβλημα ποτε τέτοιες τιμές εκεί αγχώθηκα είναι αλήθεια 
    • Εμένα 41 Χιλ έγραφε αλλά τον μέτρησε από την κοιλιά που δεν είναι τόσο ακριβείας η μέτρηση υποτίθεται 
    • Θα σου πει κι ο γιατρός πώς θα το διορθώσετε και θα είσαι οκ!!
    • Λες κι εγώ που μπαίνω την Παρασκευή στον 7ο να φτάσαμε κιλό;;; Μακάρι! Αν και την αισθάνομαι πιο δυνατή όσο περνάει ο καιρός!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...