Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βρεφικοί σταθμοί στη Θεσσαλονίκη


Recommended Posts

Γειά σε όλους.Είμαι εντελώς καινούργια και χρειάζομαι βοήθεια.Να πω ότι γεννάω τον Οκτώμβριο αλλά επειδή γυρνάω στη δουλεία μου το Μάρτιο άρχισα να ψάχνω για βρεφικό σταθμό.Μένω Θεσσαλονίκη περιοχή Φάληρο και ψάχνω για βρεφικό με αυτοκίνητο που να πέρνει το μικρούλη μου απ το σπίτι και να τον γυρνάει.:laugh: Κάμια ιδέα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou stella me lene giota k meno evosmo,molis egrapsa tin mpoumpou mou se vrefonipiako,tha se provlimatiso ligaki,to moraki sou einai polu mikro kata tin apopsi mou gia na anevei se sxoliko,mipos einai kalutera na to pigaineis esu?kalos irthes stin parea mas...k me to kalo na erthei to morakia sou!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Στελλα μου,καλως ηρθες στην παρεα!!!:) Μενουμε στην ιδια περιοχη,εγω Αμαλιας μενω,πισω απο το Γαλλικο,μπορει και να συναντιομαστε στο δρομο:P χιχι!

Για τον σταθμο που ρωτας εγω στη θεση σου θα επισκεπτομουν μερικους και μετα θα αποφασιζα σε ποιον θα πηγαινα το μωρο μου,οτι πληροφορια μαθω απο μαννουλες εδω κοντα ,θα σου στειλω πμ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.:cheer: Γίωτα μου δυστυχώς θα πρέπει να πηγαίνει με σχολικό εκτός αν βρω κάτι πολύ κοντά και το πάω με τα πόδια γιατί δεν έχω αμάξι.Αρα δεν εχω επιλογή.

Υβόννη και γω Αμαλίας μένω οπότε αμα ακούσεις τίποτα θα μου έκανες μεγάλη χάρη.Ευχαριστώ ρε κορίτσια γιατί είμαι συνεχώς μεσ το άνχος τώρα μην έχω κι αυτό.:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...