Μετάβαση σε περιεχόμενο

φθηνά τεστάκια ωορρηξίας και εγκυμοσύνης


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, νέο μέλος εδώ, αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Στην προσπάθειά μου κι εγώ να μείνω έγκυος, 3 μήνες τώρα ξόδευα τα χρήματά μου στα τεστ ωορρηξίας των φαρμακείων.... Τα οποία ομολογουμένως είναι πανάκριβα. Βρήκα ένα ελληνικό site, το www.hometest.gr με το οποίο ενθουσιάστηκα! Τουλάχιστον η όψη του με τράβηξε.... και φυσικά οι τιμές από τα τεστ ωορρηξίας (έχει και εγκυμοσύνης αλλά αυτά δεν με ενδιαφέρουν ακόμα). Είναι πααααρα πολύ φθηνά. Παρήγγειλα και τώρα τα περιμένω. Αν θέλετε μπείτε να το δείτε κι εσεις. Πιστεύω ότι αξίζει. Θα σας ξαναγράψω, αν ήταν γουρλίδικα!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και απο μενα.εχεις δικιο γιαυτο που λες.κι εγω εχω κανει πλουσιο το φαρμακοποιο.θα τα δοκιμασω και βλεπουμε.σου ευχομαι καλη επιτιχεια και να φτασεις το στοχο σου γρηγορα :kiss

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΜΙΑ 100αρια ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ 50 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΥ KAI ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ(12$ ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ).ΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χμ, ευχαριστούμε πολύ, τώρα τα έχω παραγγείλει. Γενικά με θύμωναν τα 50ευρα που έδινα.... Κι απ'ο,τι το έψαξα πέφτει πολύ αισχροκέρδια εδώ στην Ελλάδα. Και για κάποια που είναι υπέρ των ελληνικών προσπαθειών και προϊόντων... γι'αυτό το έψαξα και προτίμησα να δοκιμάσω αυτό το hometest. Καλή επιτυχία σε όλες μας που προσπαθούμε και στις νέες μανούλες και τα μωράκια τους!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...