Μετάβαση σε περιεχόμενο

poso sas epirease esas koritsia...?


μαρινιω

Recommended Posts

thelw na thesw mia poly wraia kai sovari erwthsh se oses ginate manoules h' perimenete to thaymataki sas!poso sas allakse h mitrotita san ginaikes???exw akousei na lene kapoies ginaikes prin gennisw to mwro mou apla zousa!akougete poly omorfo !simafwneite??

h' einai ypervoliko???

skeftomai kai egw na ginw manoula sintoma...MAKARI!opote thelw na mathw...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ ωραίο θέμα!

Εγώ είμαι 20 ετών.Η εγκυμοσύνη με πέτυχε φοιτήτρια,οικονομικά εξαρτημένη απο τους γονείς μου και με μια σχέση μόλις 1,5 χρόνου.Όπως καταλαβαίνεις πριν είχα την κλασσική φοιτητική ζωή...Ξενύχτια,βόλτες,χαβαλές,διάβασμα,παρέες,καφετέριες.Ουσιστικά πέρναγα απλά καλά.Ξύπναγα το πρωί χωρίς να έχω τίποτα στο κεφάλι μου και η μόνη μου υποχρέωση ήταν το διάβασμα.Για τα υπόλοιπα δεν αγχωνόμουν...Δηλαδή διάβαζα και διασκέδαζα :P

Απο την στιγμή που έμεινα έγκυος μου δημιουργήθηκε ένα αίσθημα ευθύνης προς αυτό το πλάσμα που είναι με την σειρά του απόλυτα εξαρτημένο απο εμένα.Ξαφνικά βαρέθηκα τις βόλτες και βρήκα ανούσια την καθημερινή διασκέδαση.Βέβαια εκείνη την περίοδο λόγω ρήξης με την οικογένεια μου είχα να σκεφτώ πολύ πιο σοβαρά πράγματα όπως τι θα φάω,πού θα κοιμηθώ,τι θα κάνω στο μέλλον...

Τώρα,τρεις μήνες μετά την γέννηση της κόρης μου και ένα χρόνο που συνολικά υπάρχει το παιδί μου στην ζωή μου,δεν θυμίζω σε τίποτα την Νέλλυ πριν 1,5 ή 2 χρόνια.

Η μητρότητα με ολοκλήρωσε...Έχω ένα σκοπό!Έχω το παιδί μου που μου χαμογελάει και ξεπερνάω τις δυσκολίες,και παλευω για το καλύτερο.Καθημερινός στόχος ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί μου.Όλα για το παιδί μου...

Έχουν δίκιο όσες μητέρες λένε ''πριν απλά ζούσα''.

Μετά την γέννηση του μωρού σε κάποιες γυναίκες λέιπει η προηγούμενη ζωή τους και θέλουν πάλι ''απλά να ζήσουν''χωρίς υποχρεώσεις.Στην πλειονότητα σκοπός της ύπαρξης τους είναι το παιδί τους ;)

Εμένα όχι απλά δεν μου λείπει η προηγούμενη ζωή αλλά τώρα που την σκέφτομαι βαριέμαι :huh:

Άρα λοιπόν ισχύει κατ'εμέ κάτι τέτοιο ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΙΩ.ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΓΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.ΜΩΡΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ,ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΝΟΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΝΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Η ΤΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΝΙΝΑΚΙ !

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΕΚΡΥΒΕ Κ ΠΟΛΛΑ ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΑ ΝΤΟΥΖ ! ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ , ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ...ΟΣΟ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mαρινιω, γεια κ απο μενα..

εχω εναν μπεμπη 3,5 μηνων κ στο λεω ειλικρινα ειναι ολη μου η ζωη!!!!!!Απεκτησα το μωρακι μου μετα απο 4 χρονια γαμου, κ ο λογος ηταν απλος δεν ηθελα να κανω συντομα μωρο...να ξερες τωρα ποσο μετανιωσα που καθυστερησα να αποκτησω αυτο το πλασματακι...δεν μπορω να το περιγραψω με λογια!!!!

Τωρα δεν μπορω να φανταστω την χωη μας χωρις αυτο....

Ειμαι σιγουρη οτι δεν υπαρχει σημαντικοτερο πραγμα στη ζωη μιας γυναικας, κ μονο αν το ζεις το καταλαβαινεις...Σου ευχομαι ολοψυχα συντομα να γινεις μανουλα κ θα καταλαβεις καλυτερα τι σου γραφω!!Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινιώ απλά δεν περιγράφεται.Είναι σαν να γεννιέσαι από την αρχή.Και στο λέω εγώ που πριν γνώρισω τον άντρα μου άκουγα οικογένεια και φρίκαρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hope_89!pote prolaves kai ekanes 2 paidia?sta 20?pote emeines egkios prwth fora?

egw eimai foititria,teliwnw fetos!eimai 21 sta 22!

kai thelw poly ena mwraki!den me noiazei efoson eimai me ton anthrwpo pou thelw!apla oloi mou lene eisai poly mikri gia tetoia kai me epireazoun ligaki...:silly:

pantws MPRAVO SOU!

oles lete poly omorfa pragmata...sas eyxaristw kai gia tis euxoules sas!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

latreuw to plazmataki mou to ekana meta apo polu orimh skepsh .den mporw na fantastw tora thn zwh mou xoris ayto .

alla den lew oti prin den zousa kai oti den pernousa kala .thn ezisa polu kala thn epoxh pou den eixa mwro kai zw polu orea kai tora pou to exw .xarika thn mia zwh xerom kai tora .

an allaksa ,phsteuw oti egina polu pio euaisthith kai oti agapaw polu kapoion alon estos apo emena ,kapoion pou pragmatika einai h psixh mou ,h kardia mou .ematha na agapw anidiotelos kai aperanta kapoion alon kai oxi mono ton euato mou .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωραια ερωτηση το κακο ειναι οτι δεν θυμαμε ποτε τον εαυτο μου χωρις παιδια..Παντως τωρα που ηρθε η μικρη μας μετα απο απο 18 χρονια ναι ειναι αληθεια βλεπω τον κοσμο πιο φωτεινο και πιο ομορφο:) .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρινιω έγραψε:

hope_89!pote prolaves kai ekanes 2 paidia?sta 20?pote emeines egkios prwth fora?

egw eimai foititria,teliwnw fetos!eimai 21 sta 22!

kai thelw poly ena mwraki!den me noiazei efoson eimai me ton anthrwpo pou thelw!apla oloi mou lene eisai poly mikri gia tetoia kai me epireazoun ligaki...:silly:

pantws MPRAVO SOU!

oles lete poly omorfa pragmata...sas eyxaristw kai gia tis euxoules sas!:kiss:

Μαρίνα δεν έκανα δυο παιδιά στα 20 χαχαχα :P

Τον Ιανουάριο θα γίνω 21.;) Άρα έκανα την κόρη μου στα 20 και το μπεμπάκι αν όλα πάνε καλά στα 21 ;)

Και εμένα μου λέγανε,μου λένε και πιστευω οτι είμαι μικρή.Αλλά η ηλικία δεν έχει σχέση με την μητρότητα.Το να φέρεις ένα μωράκι στον κόσμο είναι προσωπική επιλογή.Και εγώ θα μπορούσα να έχω διακόψει την κύηση προφασιζόμενη την ηλικία μου.Όσο μεγάλοι είμαστε για να έχουμε ερωτικές επαφές,άλλο τόσο είμαστε μεγάλοι και για να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Αν θέλεις να κάνεις παιδί δεν ακούς και δεν ρωτάς κανέναν.Απλά το θέλεις ;) Και εγώ τώρα θέλω την δεύτερη εγκυμοσύνη....Απλά την θέλω...Η ζωή με το μωρό μου είναι τέλεια,τα προβλήματα ξεπερνιούνται,η σχέση με τον σύντροφο μου άριστη.Αισθάνομαι καλά και είμαι ευτυχισμένη.Θέλω να δώσω αγάπη και σε ένα δεύτερο πλασματάκι ;)

Θα συμφωνήσω με την Αφροδίτη στο κομμάτι που λέει οτι με την γέννηση

του παιδιού μαθαίνουμε την αγάπη χωρίς όρια και ανταλλάγματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εγινα μανα στα 28 και γενικα ηρθε σε μια περιοδο που με τον αντρα μου - τοτε φιλο μου- το συζητουσαμε και λεγαμε "Τι καλα θα ηταν να ειχαμε ενα κοριτσακι ή εναν μπομπιρα να τον καμαρωνουμε, να παιρνουμε το καροτσι και να βγαινουμε βολτα..."

Βεβαια, ολα αυτα τα λεγαμε μη ξεροντας ποση τεραστια ευθυνη εχει το παιδι...

Οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος,η χαρα που εκανα δε λεγεται.Σιγουρα αγχωθηκα και σκεφτηκα οτι τωρα τερμα η ανεμελια.

Επι της ουσιας τωρα εδω και 6 μηνες σχεδον που το βιωνω...η μητροτητα ειναι μια διαρκης ανιδιοτελεια...Συνεχεια δινω και φυσικα δε ζηταω τιποτα απο το παιδι μου.

Η μητροτητα με εκανε πολυ υπευθυνη αν και στην δικη μου την περιπτωση επειδη ηδη ημουν πολυ αγχωδης μου εκανε κακο.

Απο την αλλη εχω γινει πιο υπομονετικη.Αν και απο το επαγγελμα μου μεσα στην ταξη εχω ασκηθει στην υπομονη, τωρα νομιζω οτι οδευω προς το "γαιδουρινη"!

Φανταζομαι οτι ακομα δεν ειδα τιποτα βεβαια γιατι η μπουμπου ειναι μικρουλα και δεν κανει αταξιες αλλα νιωθω πιο ηρεμη παρόλο που καποιες φορες τα πραγματα δεν πανε οπως τα θελω ή οπως περιμενω.

Ο αντρας μου πιστευει οτι η μητροτητα με εκανε πιο γυναικα απο ποτε και μαλιστα ισχυριζεται οτι ακομα και σεξουαλικα μια γυναικα που γενναει και γινεται μανα ειναι πιο επιθυμητη...Δεν με πειθει βεβαια γιατι εχω το μυαλο μου κολλημενο στα κιλα που εχω βαλει.:dry:

Εν ολιγοις η μητροτητα μου εχει κανει πιο πολυ καλο παρα κακο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!

ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ

ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ:woohoo:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ...

ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ,ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ,ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ.

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΖΗΣΑ ΤΗΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ,ΞΕΝΥΧΤΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑ 360ΜΟΙΡΕΣ

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ.....ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ

ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ(ΠΡΙΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ

ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΙΠΑ...ΑΓΧΟΣ ΤΡΕΛΟ

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ!)ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?????ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ 10ΩΡΕΣ,ΑΣΕ ΟΤΑΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ!!!:woohoo: :laugh: B) :woohoo:

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.........ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΙΣΧΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ,ΒΙΩΝΟΥΝ

ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΖΑΛΗΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΗΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗΣ!!!

ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΣΕΞ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ καλό το θέμα σου μαρινιώ.Παντρεύτηκα το 2006.Τον πρώτο χρόνο όλα ήταν ήρεμα,με τις βόλτες μας,τα ξενύχτια μας.Μετά όμως κάτι άλλαξε-ή μάλλον εγώ άλλαξα.Μου έλειπε κάτι και κατάλαβα ότι ένα "διαφορετικό είδος παρέας".Ένα ΜΩΡΟ.Θεωρώ ότι ωρίμασα πολύ νωρίς σαν κοπέλα,ίσως γιατί έχασα στα 13 μου τον μπαμπά μου.Δεν ξέρω.Οταν έμεινα έγκυος άλλαξε όλος ο κόσμος γύρω μου εντελώς.Αγαπάω παρα πολύ τα παιδιά αλλά με την εγκυμοσύνη ένα παραπάνω.Οταν έμεινε έγκυος η κουμπάρα μου η πρώτη που το ανακοίνωσε είμουν εγώ.Έκλαιγα σα μικρό παιδί λες και είχε τύχει σε εμένα αυτό το γεγονός-όπως οταν βγήκε το δικό μου τεστ θετικό.Αλλάζεις.Ολες αλλάζουμε-κοιτάμε από άλλη άποψη όλη αυτη την κατάσταση.Θα αλλάξεις και εσύ θα δείς.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτα που λεει η Νελυ-hope89- κατα την γνωμη μου ειναι η ουσια.Αυτα θα πρεπει να εχεις στο νου σου αφου σκεφτεσαι να γινεις μανα.Δεν εχει σημασια αν οι γυρω σου λενε οτι εισαι ή δεν εισαι ετοιμη.Και ολα οσα γραφει γενικως ειναι μια πολυ ωριμη αντιμετωπιση.Εσυ εισαι ετοιμη? Τα περι ανεμελιας αν δεν γενησεις και δεν περασει καποιο διαστημα μεγαλωνοντας ενα παιδι δεν μπορεις να τα δεις στην πραγματικη τους διασταση. Ειλικρινα το λεω χωρις να υποτιμω κανεναν,δεν ξερεις τι θα πει παιδι αν δεν το γενησεις,δεν το μεγαλωσεις,δεν περασεις τους φοβους και τις αγωνιες αλλα και τις χαρες της μητροτητας.Και γω δεν ειμαι 20 οπως εσυ και η Νελυ,ειμαι 33.Στα 32 εκανα τον γιο μου και τωρα περιμενω και το δευτερο παιδι.Πριν ειχα περασει το δικο σου σταδιο,αλλα επισης προλαβα να αναλαβω ευθυνες πριν γενησω.Αλλα καμια ευθυνη δεν συγκρινεται με αυτη του παιδιου.Ειναι συνεχης,non stop,και οπως αλλιως θες πες το.Δεν μπορεις να πεις οκ,κουραστηκα θελω να κουλαρω λιγο.Εχεις εναν ανθρωπο να αναθρεψεις,να φροντισεις να του παρεχεις ζωτικης σημασιας πραγματα,οπως τροφη και αγαπη.Αυτα ειναι τα δυσκολα.

Η ολοκληρωση ειναι μια μεγαλη ιστορια,κατα τη γνωμη μου παντα,το παιδι δεν γενιεται για να ολοκληρωθουμε εμεις.Ειναι αυθυπαρκτο,εχει ζωουλα δικη του και μια γυναικα για να ναι μια "καλη" μανα καλο ειναι να εχει ολοκληρωσει καποια ζητηματα μονη της.Ειναι διαφορετικη η πληροτητα που νιωθεις με ενα παιδι.Πριν το παιδι μου ειχα την δουλεια μου,ταξιδευα συνεχως,εκανα οτι ηθελα.Τωρα αυτα εχουν αλλαξει,δεν με πειραζει καθολου πια,ξερω οτι μετα απο καποιο διαστημα θα τα ξανακανω μαζι με το παιδι μου.Αλλα θα ναι διαφορετικα.Προς το παρον η ευθυνη και η εννοια μου ειναι το παιδι μου.

Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι δεν υπαρχει η τελεια ηλικια για να γινεις μανα,ειτε εισαι εισαι 20 ειτε 30 μπορεις να ανταπεξελθεις αν εισαι ανθρωπος υπευθυνος και ωριμος.Και αυτα δεν πανε απαραιτητα με την ηλικια.Γι αυτο σκεψου αυτα που γραφει η συνομηλικη σου hope_89,γιατι τα εχει βιωσει και χρειαστηκε να δωσει τον αγωνα της για να κανει αυτο που ηθελε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω ανήκω στην κατηγορία της νεας εγκυούλας με ένα χαζό χαμόγελο.Αν με γνώριζες πριν ένα χρόνο θα γελούσες που τώρα είμαι ετσι.

Το story μου είναι ειμαι 26 χρονων είμαι σχεδόν 8 χρόνια με τον ανθρωπό μου,τα τελευταια 2 μένουμε μαζί.Γενικά πριν ένα χρόνο με έβλεπες και ελεγες να μια γυναίκα καρίερας με τα λεφτά της την πολυεθνική της και τα ολα της,τα μεταπτυχιακά της και απειρες ώρες δουλειας.

Εγω γελαγα με οσες ειχαν γίνει μανες μικρές και ελεγα οτι καταστρέφουν την ζωή τους.Ελα ομως που τελικά λόγω της κρίσης έμεινα χωρίς δουλεια.Η κυρια παραπάνω αρχισε να ασχολείτε με το σπίτι της γιατι πια είχε χρόνο.Είχε χρόνο για αυτη την ιδια γιατι με τοσες ώρες δουλείας καπου χαθηκα...

Μετά απο λίγους μήνες ο καλος μου έκανε κουβέντα για μπεμπάκι και εγω αρχισα να βλέπω συνέχεια εγκυούλες στο δρόμο (δεν ξέρω αν το έχετε πάθει αλλα συνέχεια)μανουλες με τα μπουμπουκάκια τους.Τυχαίνει τον Ιούνιο να πάω και για το ετησιο ραντεβού στο γυναικολόγο μου ο οποίος ελεγε οτι ειμαι στην καταλληλη ηλικία κτλ.

Τελικά μην στα πολυλογώ πριν μείνω εγκύος δηλαδή πριν ένα σχεδόν μήνα εκλεισα να ξεκινήσω δουλεια σε μια εταιρια απο τον σεπτέμβριο φυσικά ομως με πιο ανθρώπινο ωραριο και καλυτερο περιβάλλον ελπίζω. Ο ερχομός του μπεμπέ ανακοινώθηκε μια εβδομάδα πριν ξεκινήσω αλλα δεν με νοιαζει.Υπο άλλες συνθήκες θα ανχωνόμουν ςγια τα πάντα τωρα ομως εχει προτεραιότητα καποιος αλλος που είναι μέσα μου...Και να σας πω ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ.χωρις να φανώ υπερβολική η γυναίκα είναι πολυμήχανη μπορεί να κάνει τα πάντα σε οποια ηλικία θέλει αρκεί να το θέλει...οποτε βουρ η ζωη με ένα μπεμπέ σιγουρα σε γαληνεύει(το πιστευω χωρις ακομα να το ζω)και είναι στο χέρι μας να μην σταματήσουμε να ζούμε!!!Συγνώμη γαι το μεγάλο Post!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικα yolle και που εχασες την δουλεια σου σε καλο σου βγηκε!ολα γινονται,αρκει να τα θελουμε.Και αυτη η μεγαλη φιλοδοξια με τις δουλειες εχω την εντυπωση οτι εμας τις γυναικες κυριως μας μπερδευει.Και γω ημουν παντρεμενη 2 χρονια πριν μεινω εγκυος (και 11 συνολο με τον αντρα μου) αλλα ολο το ανεβαλα,τη μια ηταν η μια δουλεια,την αλλη η αλλη,ωσπου εχασα μια δουλεια που ηθελα τρελλα και ειπα "οκ,σταματαω τωρα να παρω ανασα" και θυμηθηκα οτι θελω παιδι πριν γινω 50:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsakia mou poso omorfa einai olaa auta pou grafete!!!!!!

thelw kai egw!makari!!!!na doume ti tha ginei kai me mena!!!!

thelw poly ena mwro!kai twra teleutaia olo erxontai paidakia mikroulia kai mas xamogelane kai mas milane me ton kalo mou otan eimaste!!!

ena proxtes irthe kai mas ekane parea!!kathotan kai epeze mazi mas tavli!2 xronwn!kai meta den ithele na figei me tous goneis tou!eklege!:laugh:

kai olo vlepw egkioules kai mwrakia!!!lete na simainei kati auto???:P

poso xeromai pou para tous XALIA misthous h Ellada kanei paidia!!!!!!!!!!xeromai!!!!!:kiss:

an kai mono emeis kseroume pws ta vgazoume pera!:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρινιω σου ευχομαι συντομα να φωλιασει ενα μωρακι μεσα σου..αν δεν το ζησεισ δεν το καταλαβαινεισ ανακαλυπτεισ τελικα οτι τιποτα δεν ειναι πιο σημαντικο ,απο αυτο το μικρο πλασματακι που σε εχει τοσο αναγκη οσο κ εσυ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρίνα καλά αν πηγαίναμε με βάση τους μισθούς κανένας δεν θα έκανε παιδί.Σωστό που σε αγχώνει,αλλά αν θέλεις μωράκι υπάρχουν λύσεις ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓς ΕΙΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ.. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓς ΤΡΕΛΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ.. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ..ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ!! ΑΧ.. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ.. ΑΧ......... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα σε όλες.

Εγώ έχω 2 παιδάκια.

Μια κόρη 13 μηνών και έναν γιό ενός μηνός και κάτι.

Πρίν γίνω μητέρα, ήμουν απλά ένας άνθρωπος πού έκανε ότι ήθελε, δούλευα, είχα τις παρέες μου και έβγαινα.

Τώρα έγινα ΓΥΝΑΙΚΑ.

Τώρα πού βιώνω την μητρότητα αποκλειστικά (δεν δουλεύω), τώρα νιώθω πως προσφέρω κάτι στη ζωή μου.

Τώρα νιώθω ολοκληρωμένη, τώρα νιώθω και μεγάλος μάγκας γιατί είναι τρομερά δύσκολο να είσαι όλη μέρα κλεισμένη σ'ένα σπίτι με 2 μωρά, τώρα παραδέχομαι τον εαυτό μου.

Τα κοιτάζω και λιώνω από καμάρι.

ΤΩΡΑ ΖΩ !!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια συγκινηθηκα με αυτα που διαβασα γιατι θελω κι εγω να τα ζησω.ειναι και ηταν παντα ο σκοπος της ζωης μου.παντρευομαι του χρονου και λεω στον αντρουλη μου ποσο το θελω, το βλεπει αλλωστε:laugh: ειμαι τρελη και παλαβη με το θεμα μανουλα αλλα εκεινος επιμενει οτι πρωτα να γινει ο γαμος.ανυπομονω...ειμαι πολυ ευσιγκινητη σε οτι αφορα μαμα-παιδι.απορω πως με αντεχει τοσο που τον ζαλιζω γι αυτο το θεμα.ετσι η αγαπη θελει θυσιες χι χι χι!!!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...