Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενίσχυση Προγεστερόνης με χάπια και μύκητες!


yolle

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!Μόλισ γύρισα απο το γιατρό μου.Έίμαι 4 εβδομάδων και 4 ημερων:) επιβεβαιώθηκε !!!Το κακό είναι οτι έχω μύκητες. Η χοριακή μου ηταν χτες 242 U/L kai η προγεστερόνη 20.23.Ο γιατρός δεν ανησυχησε ενώ μου είπε οτι ειναι λιγο χαμηλή η προγεστερόνη και λόγω μιας παλαιότερης αποβολής στην 6 εβδομάδα περίπου, μου εγραψε salospire(να σας πώ να γελάσετε τα πάιρνει η γιαγία μου και το θυμήθηκα οταν πια είχα γυρίσει σπίτι απο το ραντεβού για να μην πηζει το αίμα!!!) kai επιπλεόν ενίσχυση με προγεστερόνη προλήπτικά.Στον υπέρηχο είδε το σποράκι και μου είπε οτι είναι σε πολύ καλή θέση.Την παρασκευή θα πάω για τον πλήρη ελέγχο στο Μητέρα.Αυτά!Γενικά έχω ηρεμήσει αρκετά μετά το ραντεβού αλλα δεν μου πολυάρεσε που μου εργαψε τα χάπια αν και προληπτικά.Θα ξαναπάω την επόμενη τετάρτη και με τα αποτελέσματα του ελέγχου με πολλές ερωτήσεις αλλα...Εσείς τι λέτε για τα χάπια?Με τους μύκητες δεν σου δίνουν χάπια η υπάρχει κατι πιο φυσικό?:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια!!!!!

Για την προγεστερόνη προφανως σου έδωσε UTROGESTAN. είναι κοινό φάρμακο και το έχουμε πάρει όλες. Μην φοβάσαι τις παρενέργεις.

¨οσο για τους μύκητες δεν σου έδωσε καμία αγωγή?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο ναι!!Το Utrogestan μου έδωσε kai salospir θα τα ξεκινήσω απο αύριο.Για τους μύκητες επειδή θα τον δώ και την τετάρτη θα το συζητήσω γιατί δεν μου έδωσε.Σήμερα πήγα να με δεί και την τετάρτή θα πάω με χαρτί και με μολύβι και με τις εξετάσεις του ελέγχου να μου εξηγήσει και να ρωτήσω πολλά πράγματα γιατί ειμαί νέα εγκυούλα (μετάφραση: μαύρο σκοτάδι!!)Dekatσεευχαριστώ πολύ.Σχετικά με το Utrogestan είχες παρενέργειες υπνηλία,αναγούλες κτλ γιατί σε αλλο θέμα διαβασα πολλά???Τυχαίνει την τρίτη να επιστρέφω στην δουλεία μετά απο πολύ πολυ πολυ καιρό και με έχει ανησυχήσει γιατί δυστυχώς η αποσταση ειναι 40 λεπτά κάθε μερα και οι ώρες :( δυστυχώς πολλές στο γραφείο !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υοlle καλη εγκυμοσυνη να εχεις ! προγεστερονη κ εγω επαιρνα 3 μηνες περιπου και για μυκητες κολπικη αλοιφη η υποθετα τα οποια ειναι ακινδυνα. Τωρα η σαλοσπιρη δεν ξερω που κολλαει ... δηλαδη ξερω το χαπι αλλα ... τι προληπτικα ? :ohmy: δεν το καταλαβα ... για να δουμε τι θα σου πει.;)

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !

Υ.Σ προγεστερονη τα 6 χαπια που επαιρνα ειχαν παρενεργειες ( αναγουλες κ πολυ νυστα) !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Juliax και εγώ παραξενεύτηκα ..αλλα να σου πώ...ηταν η πρώτη επίσκεψη και ημουν πολύ χαμένη ενω ελεγα οτι θα τον ρωτήσω αυτό,θα τον ρωτήσω εκείνο ,οταν μπήκαμε για τον υπερηχο θόλωσα.

Περιμένω την τετάρτη πως και πώς.

Γενικά έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο γιατρό γιατί εχω μια καλή μου φίλη και καποιες αλλες γνωστές με πολύ καλά αποτελέσματα καιμε υγιέστατα μπεμπάκια στην αγκαλια τους και έχει και καλό όνομα. Την τετάρτη ομως θα τον τρελλάνω στις ερωτήσεις.

Παντως είμαι περίεργη αν υπάρχει παρόμοια περίπτωση που να παίρνει salospir είμαι ολη αυτιά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και συγχαρητηρια.....την προγεστερονη στην εδωσε γιατι ο οργανισμος μας ξεκινα να παραγει απο την 8 εβδομαδα και μετα και το salospir στο εδωσε προληπτικα για την προηγουμενη αποβολη που ειχες...

καλα εκανε...

πολλα φιλια και ολα να πανε καλα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ μένα είχε τις παρενεργειες που διάβασες. Σε άλλες μπορεί τίποτε. Καμία σχέση ομως με αυτά που γράφουν οι οδηγείες.

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...