Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΚΑ!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ 08,00 ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ (ΕΝΩ ΤΟ SITE ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ)ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΔΡΙΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 25 ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 25 ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ.ΟΛΕΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ,ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 100 ΚΟΠΕΛΕΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΧΗ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ 1 ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΣΗΣ,ΠΟΥ ΕΓΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ 7 ΚΟΥΤΙΑ.ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ.ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ...ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωπω!!!!!! Τί άχρηστος!!!!! Κανένας α..... τος θα είναι φαίνεται:laugh: :laugh: :laugh: Μην μου συγχίζεσαι κοριτσάκι μου! Πήγαινε και στην άλλη κι αν σου πει κι αυτή τα ίδια..... κατήγγειλέ τους!!!! Και μή φοβάσαι τίποτε! Ορισμένοι άνθρωποι δεν πρέπει να γίνονται γιατροί!!!!!

Μέσα στο site του ΙΚΑ ίσως βρεις κάποια τηλέφωνα για περαιτέρω διευκρινίσεις! Πάντως, θαρρώ αρκετά κορίτσια εδώ μέσα μπορούνε να σε διαφωτίσουνε περισσότερο! Δεν είσαι ούτε η 1η ούτε η τελευταία! Άσχετα τί υποστηρίζει αυτός ο μαλ.......!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ????????????????????ΕΛΕΟΣ:angry: :angry: :angry: ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 4 ΚΟΥΤΙΑ ΓΚΟΝΑΛ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Oτι και να πω είναι λίγο.

Δεν είναι άνθρωποι αυτοί?

Εγώ θα σου πω , αν όντως τις δικαιούσαι ( διότι δεν γνωρίζω καθόλου ) να διεκδικίσεις μέχρι και το τελευταίο κουτί.Να φτάσεις και σε ανώτερο προσωπικό.Μη τους επιτρέπεις να σε κοροιδευουν!

Έτσι κάνουν με όλους , λες και τα πληρώνουν από την τσέπη τους.

Εγω μόλις χθες μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ( μετά από ένσταση προς το ΙΚΑ ) πήρα τα χρήματα από τον μεγάλο υπέρηχο που κάνουμε....

Στοίχιζε 140 ευρώ ( δεν γίνεται στο ΙΚΑ αλλά σε ιδιωτικό ιατρείο ) και το ΙΚΑ μου έδωσε 8,28 ολόκληρα ευρώ.

Χθες , άφού ελέγχθηκε η ενσταση μου , ενέκριναν να πάρω και όλα τα υπόλοιπα.

Δεν τα πληρώθηκα ακόμη, θα με ειδοποιήσουν !!!?

Προχώρα και μη διστάζεις εφόσον έχεις απόλυτο δίκιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΜ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΠΗΓΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ,ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ.ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΝΟ.ΛΕΩ 5 ΚΟΥΤΙΑ;ΑΜΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.ΛΕΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΑΥΤΑ.ΛΕΕΙ Α ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΨΕ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ.ΑΠΛΑ ΜΗ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΔΩ.ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;ΛΕΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ;2,500 ΕΥΡΩ.ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΤΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΙΕΙ.ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΦΙΛΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο Χριστός και η Παναγία μιλάμε για τρελά λεφτά! Πώς να τα αγοράσεις μόνη σου; Είναι πολλοί τέτοιοι γιατροί, που το παίζουν άμωμοι και ηθικοί και με το ένα χέρι κρατάνε το Ευαγγέλιο και με το άλλο παίρνουν φακελάκια. Ένας φίλος μου είχε πάει για κάτι πάρα πολύ απλό στο γιατρό του ΙΚΑ, μαζί με τη μάνα του, γιατί δεν είχε ασφάλεια, και ζήτησε η μάνα να γραφτεί η επίσκεψη στο βιβλιάριό της αν γίνεται. Ο γιατρός τους είπε "ελάτε και θα τα κανονίσουμε", και μετά τους δήλωσε ότι αυτός δεν μπορεί να κλέψει το κράτος (!) και τους πήρε 60 ευρώ για μια εξέταση που δεν ήταν καν εξέταση, τον κοίταξε και του είπε "δεν έχεις τίποτα".

Αυτό που περιγράφεις το έπαθε επακριβώς και η μάνα μου στην Κύπρο. Πήγε στο νοσοκομείο να της γράψουν φάρμακα, κι έπαθε ο γιατρός μια κρισάρα κι άρχισε το ίδιο λογύδριο με τον δικό σου, αλλά πάνω σε άλλο θέμα, όχι πάνω στην τεκνοποιήση, βέβαια.

Και καταγγελία να του κάνεις δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, εδώ πέρα άλλοι έχουν σκοτώσει κόσμο και κόσμο και είναι εκεί πέρα και δεν τους κουνάει κανείς... :huh::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΕΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ,ΘΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΨΥΧΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΟΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARDIO, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ. ΟΛΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΥΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!!! ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ? ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TON PAPARA TON BRVMIARH DEN MPORV NEYRIAZV! KORITSAKI MHN STENAXVRIESAI OLA THA GINOUN DYSTIXOS DEN MPORV NA SE BOHTHISV THA RVTHSV OMVS KAI AMA EXV NEA THA SOU PV!!!KALH EPITYXIA KAI GRHGORA KAI ESU ME ENA FASOLAKI STHN KOILITSA FILAKIA!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΚΑ έγραψε:

MARDIO, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ. ΟΛΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΥΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!!! ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ? ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ 500 ΕΥΡΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΨΑΧΝΑ ΣΕ SITE ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 350€ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΒΡΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...