Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διακοπές με την πεθερά.......


mirlitsa

Recommended Posts

...η απόλυτη τρέλλα!!!:blink:

Ε ναι λοιπόν, τολμήσαμε να πάμε για μια εβδομάδα περίπου, στο χωριό με τα πεθερικά μου. Εκεί ήταν και η συνυφάδα μου, με το 7μηνών αγοράκι της, και όλοι μαζί μέναμε στο πάνω σπίτι και τα πεθερικά κάτω.

Εμείς ήμασταν με δυο παιδιά οι άλλοι με ένα και έπρεπε να βολευτούμε σε δυο δωμάτια. Εκεί να δεις γλέντι, να ξυπνά ο δικός τους το βράδυ και από τις φωνές να ξυπνάνε και τα δικά μου και να αρχίζει η γκρίνια από όλους...ακόμα και από τους μεγάλους. Σε γενικές γραμμές είχε την πλάκα του η όλη κατάσταση, άλλωστε μετά την κοντολάραμε κάπως.

Η δε πεθερά μου εντελώς στον κόσομο της. Μόλις ξυπνάγανε τα παιδιά έπιναν το γάλα τους, τα ετοίμαζα και κατεβαίνανε κάτω στην αυλή για παιχνίδι μαζί με τον μπαμπά. Εγώ καθόμουν να μαζέψω τα κρεβάτια και γενικά το δωμάτιο και κατέβαινα αργότερα.

Περιτό να σας πω λοιπόν, πως όση ώρα ήταν κάτω τα παιδιά δεν τους έφτιαξε ούτε μια φορά την φρουτόκρεμα ή το αυγό τους. Αν δεν κατέβαινα εγώ τα παιδιά θα έμεναν νηστικά. Το μόνο που ήξερε να λέει όταν τα τάιζα ήταν, πεινάσανε τα καημένα, πολύ ώρα τα αφήνεις νηστικά. Τα λαμπάκια μου αναβώσβηναν και δεν είμαι άνθρωπος που δεν μιλά, έτσι κι εγώ της απαντούσα, "πως είναι δυνατόν να περιμένεις εμένα να τα κάνω όλα και να μην ασχολήσε κι εσύ με τα εγγόνια σου".

Το μόνο που ήξερε να τους δίνει ήταν καραμέλες και γλυφιτζούρια για να μην κάνουν φασαρία και την κουράζουν! Ίσως είμαι κι εγώ λίγο περίεργη με τα παιδιά, 'ομως την θεωρώ τρομερά απαράδεκτη γιαγιά και εύχομαι ποτέ να μην πέσω στην ανάγκη της για τα παιδιά μου.

Δεν καταλαβαίνω γιατί η μάνα μου ξεσκίζεται για τα εγγόνια της και η πεθερά μου όχι?

Το πάθημα, μου έγινε μάθημα και ποτέ ξανά διακοπές στο χωριό της μέχρι τουλάχιστον να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά και να ανεξαρτητοποιηθούν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα χα χα χα.... Καλά, διακοπές με την πεθερά ισοδυναμεί με "βάζω τα χέρια μου και βγάζω τα μάτια μου"!!!!!!!!!

Εμένα πάλι η δικιά μου πεθερά, σκίζεται για την εγγονή της (το παιδί του κουνιάδου μου), αλλά τα κάνει όλα λάθος. Της δίνει λάθος φαγητά, όλο τηγανιτά και βλακείες, όλα στις λάθος ώρες, ό,τι ώρα κατέβει στη μικρή να φάει κάτι της το δίνει, σπάνια φρούτα και λαχανικά και τέτοια. Τη μαθαίνει ένα κάρο δεισιδαιμονίες και βλακείες, κι έχει κάνει το παιδί να έχει μυαλά του 1850. Τη βάζει και βλέπει τηλεόραση, ό,τι ηλιθιότητα παίζει, από σίριαλ μέχρι Πάνια. Να μην πω για τις ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής (5 μέρες δεν την έκανε μπάνιο ούτε μια φορά και της άλλαξε εσώρουχο μόνο μία!!!). Οπότε, από το να ασχολούνται και να τα κάνουν όλα λάθος, καλύτερα καθόλου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε ξερεις ποσο την τρεμω αυτη τη στιγμη....

εμεις θα το δοκιμασουμε το 15αυγουστο... μπρρρρ και ποσο το φοβαμαι που ναι μολις 3,5 μηνων το μωρο και εχει βλεψεις να το κραταει μονη της ολη τη μερα για να κανουμε εμεις μπανιο ολη μερα...

για να δουμε :blink::blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να βάλεις θερμόμετρο και να πέσεις στο κρεβάτι γρήγορα!!!!!

Δεν τα κάνουμε αυτά ρε κορίτσι μου! Εγώ κάτι μονοήμερες έχω κάνει με τα πεθερικά και ορκίστηκα, αν δεν υπάρξει τ ρ ο μ ε ρ ή ανάγκη, να μην το ξανακάνω!!!

Είσαι πολύ γεναίο κορίτσι! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!!!

ΔΥΟ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΙΑΣΤΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ "ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ""

ΦΡΙΚΗ:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κι από μένα!

Εγώ θα σου συστήσω υπομονή γιατί τα έχω περάσει με την προηγούμενη πεθερά μου και φαντάσου ότι ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

Μαγείρευα κι όταν γύρναγα να κάνω άλλη δουλειά,το τρέλλαινε στο αλάτι και μετά έλεγε στον τότε αρραβωνιαστικό μου "Την είδες;Το λύσσαξε!Νηστικοί μείναμε"

Μάζευα το αχούρι της και πήγαινε από πίσω και τα'κανε όλα ώπα.Μετά έλεγε στον άλλο το μαμάκια "Όλη μέρα κοιμόταν η ακαμάτρα,τίποτα δεν έκανε"

Μόλις το ανακάλυψα,τους μάζεψα όλους και έγινε πανικός.Έφυγα χαμογελαστή με το κεφάλι ψηλά με την κωλόγρια να φωνάζει ότι πονάει η καρδιά της και τον κωλόγερο να ψάχνει πιεσόμετρο.

Με τα πεθερικά μου τώρα,δεν έχω κανένα πρόβλημα.Μ'αγαπάνε και τους αγαπάω,κι όποιος μου τους κακολογήσει,πέθανε.

Υπομονή ρε κοπελιά.Υποχρεώσεις είναι αυτές!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ "ΠΕΘΕΡΕΣ".

ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΑ!!

ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΤΣ:laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ.

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΗΜΕΡΑ ΣΕ ΝΗΣΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ. ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ.

ΒΡΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΙΒΑΧΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ 2 ΔΩΜΑΤΙΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΔΝΕ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΛΛΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ 1 ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ?????

ΑΧ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΩΡΑ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ

ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΣΑΔΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι αλήθεια, έβαλα τα χεράκια μου για να βγάλω τα ματάκια μου:blink: , όμως το έκανε για το χατίρι του άντρα μου!

Ήθελε πολύ να πάμε και δεν ήθελα να του πω όχι.:)

Ένα θα σου πω frapedia, όταν είχαμε ξαναπάει πριν 2 χρόνια όταν η κόρη μου ήταν 6 μηνών δεν την είχα αφήσει στην πεθερά μου ούτε 5 λεπτά. ΔΕΝ ειχα κάνει ούτε ένα μπάνιο, ολή μέρα ήμουν μαζί της στο σπίτι. Δεν υπήρχε περίπτωση να της αφήσω το παιδί τόσο μικρό και να πάω για μπάνιο εγώ.

Ξανασκέψου το.....

Τελικά δεν είμαι γενναίο κορίτσι....ΗΡΩΑΣ είμαι milina!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα χα χα χα!!!!! Gioulaki, έχεις δίκιο!!! Απορώ πώς και δεν το έχει σκεφτεί καμία μας μέχρι τώρα!!! Τόσα έχω γράψει για την πέθερά μου σ' αυτό το σάιτ!!! Ένα εξειδικευμένο φόρουμ θα ήταν καλύτερο!!!!!!!

Καλά, Δήμητρα, τα πρώτα σου πεθερικά ακούγονται σαν αμερικάνικη κωμωδία!!!! Χα χα!!!!

Μακριά από πεθερές!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

διακοπες με πεθερα ποτεεεεεεε εδω 20 λεπτα δεν την αντεχω οχι να παω και διακοπες μαζι της μακρυααααααα μονο αν εχεις πολυ καλες σχεσεις να το τολμησετε και παλι δεν ξερετε τι θα προκυψει ολη μερα μαζι, ασε που μετα θα μαθουν και θα ζητανε και του χρονου να πατε μαζι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maniamounia κι εγώ τους σέβομαι και τους αγαπώ, όπως κι αυτοί άλλωστε, κανένας δεν έχει πει άσχημα λόγια για τον άλλο. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ και δεν υπάρχει λόγος.

Καταννοώ ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει βοήθεια με τα παιδιά γι αυτό και ξεσκίζομαι εγώ να τα προλάβω όλα. Δεν μου αρέσει όμως που σχολιάζει....τρελλαίνομαι! Δεν θέλω υποδείξεις γι αυτά που κάνω.

Όσο για τον χώρο Μαρία πραγματικά στο τέλος το διασκεδάσαμε όλοι μαζί, βρίκαμε μια λύση. Βέβαια μην είμαι κακιά, προσφέρθηκε η πεθερά μου να πάμε εμείς στο κάτω σπίτι μόνοι μας για ησυχία και να καθίσουν εκείνοι πάνω, όμως δεν με άφηνε η συνυφάδα μου γιατί δεν τους αντέχει κι εκείνη. Ήθελε να είμαστε και μαζί....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλενάδα, έθιξες ένα πολύ "ιδιαίτερο" σημείο!!!! Εγώ με την πεθερά μου ανέκαθεν είχα τυπικές ως πολύ άσχημες σχέσεις (από την 1η στιγμή που με είδε δεν της άρεσα καθόλου, με θεωρούσε "χοντρή"! και πάντα έβαζε λόγια!) αλλά κάποιο φεγγάρι ήμασταν, στην κυριολεξία "κ....ς και βρακί"! Τί το ήθελα? Πήγαμε διακοπές μαζί και παιδιά.... το μετανιώσαμε την ίδια στιγμή, έτσι? Έλεγχος από το τί θα φορέσουμε (να θέλει πάντοτε να ακολουθούμε τη γνώμη της!) μέχρι το τί θα φάμε.... (καλά που δεν είπε και τίποτε άλλο.... μεταξύ μας!) Κι όσο για γκρίνια..... αντιλαμβάνεστε... γυναίκα σε εμμηνόπαυση.....Δεν πρόκειται, όσο κι αν την χρειαστώ, να ξαναπάω διακοπές μαζί της! Τέλος!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να κανω βρε militsa που ο αντρας μου το θεωρει δεδομενο και ειναι και χαρουμενος που θα το κραταει η μαμα του !!! ουφ!

τον ειπα... μια μερα δοκιμαστικα θα κατσουμε ολοι μαζι και αν περασει τα τεστ οκ, αλλιως... οχι το νησι ουτε τον κηπο δε θα γυρισουμε

βεβαια απο την αλλη μερια σκεφτομαι οτι ο,τι κι αν κανει, κακο στο παιδι δε θα κανει... τι στο καλο 2 νταγλαρια μεγαλωσε!

ουφ και παλι ουφ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gioulaki μου με το πεθερό μου έχω ένα μικροθεματάκι λόγω βάφτισης.

Έβαλα βλέπεις στον γιο μου το όνομα του μπαπμά μου αφού έβαλα την πεθερά μου στην κόρη μου. Ένα κι ένα πάνε τα πράγματα, τα είχα πει αυτά με τον άντρα μου, όμως ο πεθερός μου είναι λίγο ψυχρός απέναντί μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kai ti perimene o petheros sou na kaneis 4 paidia gia na tous euxaristiseis olous!!!!ax ekane enstash sto prwto na pei sthn gunaika tou oxi gia na bgazate to agori sto onoma tou .ax den ta entexw ayta kai o skulos xortatos kai h pita oloklirh .....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σίγουρα frapedia μου κακό δεν θα κάνουν στα παιδιά αλίμονο!!!

Η πεθερά μου όμως είναι λίγο αλλού...ξεχνιέται εύκολα και βαριέται στην κυριολοξία να κυνηγήσει ένα μωρό. Περιμένει να πέσει κάτω και μετά να τρέξει...ευτυχώς δεν είναι έτσι ο πεθερός μου και μπορώ και βασίζομαι λίγο σε αυτόν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΩΧ mirlitsa ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΦΑΛΑΙΟ!

ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΩ ΑΣ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΕΙ.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΟΣ ΧΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ ΑΚΟΜΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΑ. ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...:angry:

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ??????? ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαχαχαχαχα.... ωραια... εγω παντως νομιζω πως με την πεθερα μου τα βρησκω πιο πολυ παρα με τη μαμα μου... :blink: παρ'οτι εχει κι'εκεινη τις μερες και τις ωρες της, γενικα ταιριαζουμε και θα κανουμε και μια εβδομαδα μαζι διακοπες και μαλιστα οι αντρες μας θα πηγαινοερχονται στη δουλεια... χαχαχα... εγω να σας πω με τον πεθερο μου εχω το προβλημα... γιατι κι'εκεινος εχει γενικοτερο προβλημα... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mirlitsa μου αν δεν το παρεις και λιγο στην πλακα το ολο θεμα θα ασπρισουν τα μαλλια σου απο τωρα...:P τι να κανεις; σε οτι αφορα την διατροφη και την ανατροφη του μωρου δεν εχει λογο κανενας αλλος παρα μονο εγω και ο αντρας μου... στα αλλα τωρα δωσε τοπο στην οργη... την Παρασκευη φευγω για μια εβδομαδα με την πεθερα μου... χεχεχε... οταν γυρισω θα σας πω πως περασα...!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά!!! Έχω ρήξει πολύ γέλιο με τις απαντήσεις σας!!!:laugh: :laugh:

Το βραβείο βέβαια όπως πάντα το παίρνει ο manianmounias :woohoo: :woohoo:

Εγώ κοριτσάκια μου είμαι από τις τυχερές!

Τα πεθερικά μου στην κυριολεξία με λατρεύουν!!

Να φανταστείτε την επαύριο του γάμου μας πήγαμε να τους δούμε και η πεθερά μου, μου φιλούσε τα χέρια και με ευχαριστούσε που μπήκα λέει στην οικογενειά τους... Μιλάμε πολύ κλάμα εκείνη την ημέρα..

Από τότε που έμαθε ότι είμαι έγκυος δεν με αφήνει ούτε το πιάτο που τρώω να σηκώσω και συνέχεια λέει στον άνδρα μου να μην με αφήνει να κάνω τίποτα! Έχει άλλο ένα εγγονάκι και το προσέχει πιο καλά και από την συνυφάδα μου θα έλεγα!

Έχω ακούσει βέβαια τρελές περιπτώσεις νύφες με πεθερές! Έχω μία συνάδελφο όπου άκουσε την πεθερά της να την λέει 'π.....α' και την άλλη μέρα που την είδε ήταν μέσα στην γλύκα!! Φτου φτου..μακριά μας!:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...