Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΜΩΡΟΥ


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Θελω τα φωτα σας. Το μωρακι μου θηλαζει αποκλειστικα αλλα πριν καμια 20αρια μερες παρουσιασε δυσκοιλιοτητα. Περιμενα 11 μερες ωσπου του εβαλα υποθετο γλυκερινης. Δεν το εκανα πιο μπροστα γιατι μου ειπε ο γιατρος αν δεν δυσανασχετει δεν ειναι δυσκοιλιοτητα, οταν θα αρχισει να γκρινιαζει τοτε να του το βαλεις. Απο το τοτε εχουν περασει 6 μερες και παλι δεν εχει κανει τιποτα. Αεριζεται συχνα και καποιες φορες παλι δυσανασχετει. Τι μπορω να κανω για να τον βοηθησω? Εχει συμβει σε καμια απο σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

agaph mou kai mena tora den kanei kakakia opos ekan pio mikros ,skepsou oti kai to gala mas to aporofaei pio eukola o organismos kai mporei na mhn exei kenoseis na kanei .

exw akousei mia mpatoneta me ladi sto kolaraki alla den kserw kata poso kanei sthn periptosh sou ...an ton deis oti zorizete kantw na deis an bohthisei .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ...ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΤ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...Κ ΕΜΕΙΣ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΟΣΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΜΑ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ...ΜΕΤΑ ΓΙΑ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.ΤΟΥ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΚΛΕΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ 3η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΔΕ ΤΟΥ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΕΔΨ Κ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ....

ΔΕΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ....

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Χ....ΜΟ!!!!!

ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!

ΠΑΝΤΩΣ Κ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ...ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 5-6 ΜΕΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ..........!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μηπως τρως εσύ κάτι; Δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω. Εγώ είδα ότι όταν τρώω βερύκοκα κάνε κακά κάθε 2 μέρες. Παιρνει κανονικά βάρος το παιδί; Κλαίει όταν είναι να κάνει κακά; Τα κάνει μαζεμένα; Ξέρω όμως ότι τα παιδιά που θηλάζουν μπορούν να κάνουν κακά κάθε 10 μέρες. Είναι όμως πολύ ζόρικο.

Μηπως λίγο μασάζ στην κοιλιά, λίγη γυμναστική με τα πόδια; Τι να σου πω... Κουράγιο και στους δυο σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βασικα ειναι η πρωτη φορα που μου το κανει αυτο. Παλια εκανε το πολυ μερα παρα μερα. Βαρος παιρνει κανονικοτατα γιατι οταν εκλεισε τους 5 μηνες ητανε 9200!!!!! Δεν ξερω ισως επειδη ειναι μεγαλο μωρο να μην του φτανει αλλο το γαλα μου και να το απορροφαει ολο. Αλλα απο την αλλη οταν του βαλα υποθετο μετα απο 11 μερες εκανε μαζεμενα πολυ πραμα και ανακουφιστηκε το μωρο. Σταματησε και η γκρινια και τα αερια. Τωρα παλι τα ιδια...ουφ. Μπατονετα και λαδακι εβαλα και μασαζ του κανω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

koritsia (girisa!!!) ksananigw to thema

papaki ti egine me to mwraki sou ekanw kakakia ?

emena edw kai 4meres den exei kanei kai an kai kserw oti den prpei na anisixw me epiase mia mikrh anisixia kai thelw na akousw koubentoules :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον...το παιδακι μου τα κανε!!! Μετα απο 14 μερες ανοιξαν οι ουρανοι. Τα εκανε σε 2 δοσεις βεβαια και απο τοτε τα κανει συχνα..Ισως φταιει και η αλλαγη περιβαλλοντος γιατι ημασταν στη θαλασσα και τα μπανακια ισως τον βοηθησαν. Του εκανα μασαζ καθημερινα στην κοιλιτσα του και γυμναστικουλα. Ουφ!!!Ανακουφιστηκα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα .ηθελα να σε ρωτησω κανεις αποκλειστικο θηλασμο η του δινεις και συμπληρωμα σε ρωταω γιατι ο γυναικολογος μου ηταν καθετος σε αυτο αν η γυναια εχει γαλα καιμπορει θα του δινει μονο δικο της η εναλαγη με το ξενο δημιουργει πολλες φορες δυσκιλιοτητα . Επισης αλε εσυ στην διατροφη σου φυτικες ινες και κυριως ξερα δαμασκηνα θα σε βοηθησουν και επισης και το μωρο . Ευχομαι το καλυτερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μεχρι και προχτες θηλαζα αποκλειστικοτατα!! Αρχισαμε φρουτακια και πατατα καροτο. Δειχνει παντως οτι εστρωσε μετα απο τη φορα που τα κανε. Αλλα ισως τα εκανε μαζεμενα γιατι εβγαλε δοντι και ξερω οτι οταν βγαζουν δοντια μπορει να κανουν διαρροια. Θα τον παρακολουθω τωρα να δω αν μου ξαναστουμπωσει :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι εμανα με τα δονται εβγαζε και πολα σαλια και μυξουλες και σε ΄λα τα δονται κανμε πυρετο κατι που καποιοι παιδιατρο δε το δεχονατι .Ομως εμενα μου το εξηγησε και οδοντιατρος οτι ο πυρετος κατα την διαρκεια που βγαζει δονατι ειναι επειδη πεφτει η αμυνα του οργανισμου.επισης να ξερεις η πατατμε το καροτο σφιγγει μπορει αν ειναι μεχρι να συνηθισει το εντερο το τη τα εκανεμαζεμενα ειναι λογικο αμα ειχε να κανει πολλες ημερες .Εσυ αμα καθυστερησεις να πας τουαλετα ενω θελεις πολυ ωρα δνε ειναι σαν διαρροια ; απλα να το προσεξεις για αν μη σου τεμπελιασει το εντερο .θα τη βοηθανε πολυ οι φρουτοκρεμες .απλα μην βαζεις πολυ μπαναν γιατι σφιγγει .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ! ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΣΚΟΙΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ! ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΦΩΜΟΙΩΣΕΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera koritsia .

elenh mou oxi mia eudomada logo diakopwn den tou dina tipota mono gala mou .

shmera arxhsame prwi prwi me axladaki (mhla den brika:blush: )

ekopsa dyo kai malon efage to ena toulaxiston mhn to miamisi axladi .

xthes to brady ebgale polu ligo sthn pana alla malon htan apo klanitses .

thn tetarth to prwi mou ekane mia megalh ekenosh mpola reusta kakakia gemise ta panta ,bgikan apo pantou apo tote omos den ksana ekane .

na rwthsw kati an kai asxeto me to thema ....ta froutakia ta zestenete kapos h apo to psigeio h ta exete eksw apo to psigeio ??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

afroditi και μενα την πρωτη φορα εκανε 12 μερες να ενεργηθει και του βαλα υποθετο αλλα τη δευτερη φορα που εκανε παλι τοσες μερες ειχα πει δε θα επεμβω καθολου και τελικα τα εκανε ολα μεζεμενα σε μια μερα.θελει το χρονο του τελικα για να παρει μπρος το εντερο.θηλαζα ομως αποκλειστικα γιαυτο δεν ανησυχησα.κακως που εφαγε τζαμπα υποθετο το μωρο.τα φρουτακια και γω απευθειας τα δινω απλα τα ξεφλουδιζω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

telika ekane xthes to meshmeri kakakia ,kanonikh posothta kai skoura apo to axladi pou efage .ekane kai to brady palu kanonikh posothta kai palu skoura .

malon den eixai kakakia na kanei 4 meres to afomione to mhtriko gala kai thn mera pou efage froutaki ekane .

ax allaksan ta kakakia tou mwrou mou megalose !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο ειλικρινά που τα καταφέρνεις μόνη σου τόσες πολλές ώρες σερί. Είσαι μάχιμη και αγωνίστρια. Δεν είναι εύκολο ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά, ειδικά τώρα που έχουν μειωθεί οι ημερήσιοι ύπνοι - εμένα πχ κοιμάται το πολύ 2-3 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, που σημαίνει ότι είναι δύσκολο να προλάβω να κάνω τα πάντα σε αυτό το μικρό χρονικό παράθυρο.  Ο δικός μου άντρας λείπει από τις 9.00 και επιστρέφει στις 17.30. Δεν είναι το καλύτερό μου να μένω σπίτι τόσο πολύ και έτσι κάνω τουλάχιστον 2 βόλτες με το καρότσι στη γειτονιά και μάλιστα τη μία επιλέγω να πηγαίνω σε φούρνο ή καφετέρια, γιατί εκεί συνήθως ξοδεύουμε λίγο περισσότερο χρόνο~ @Eliza Kats @peacock Ρε παιδιά, σήμερα ξεμύτισε και το έβδομο (7ο) δοντάκι.... Επειδή με δαγκώνει αρκετά πλέον (έχει βαρεθεί όλα τα μασητικά του), σε σημείο τέτοιο που πονάω ΠΟΛΥ, θα ξεκινήσω άμεσα τα πατημένα, μήπως πάμε και σε κομματάκια πριν κλείσουμε το έτος.. Το έτος.. πόσο απίστευτο, πόσο ονειρεμένο.  Ακόμα συνέρχομαι ψυχικά, νοητικά, σωματικά από την κύηση, τον τοκετό, το νεογέννητο. Πόσο πανδύσκολο ήταν και είναι, μα και π΄όσο ανταμειφτικό. Ένας παραμυθένιος, συγκλονιστικός χρόνος... ❤️❤️❤️❤️❤️               
    • Με το καλό κορίτσι μου!! Η γλυκουλα πλέον συνήθισε ❤️❤️ ο ύπνος γιατί; Ο βραδινός; Εμείς καλά! Αρχίσαμε εδώ κ μια βδομάδα λαχανικά κ σιγά σιγά κάτι τρώει η μπουμπου μου. Είχε κ παλινδρόμηση με το γάλα κ ελπίζουμε τώρα με τις τροφές να στρώσει. Γενικά το θέμα γάλα, δεν μας πάει καλά απ την αρχή 😂 κατα τα αλλά καλά…εγώ αρχίσει κ κουράζομαι λίγο παραπάνω πλέον, γιατί βαριέται εύκολα κ θέλει συνέχεια ενασχόληση, ενώ ήταν αρκετά ανεξάρτητη. Την μέρα κάνει 3 μισαωρους ύπνους κ δεν προλαβαίνω καθόλου να ξεκουραστώ…
    • Νομίζω ότι αυξάνονται και οι ανάγκες τώρα όσο προχωράει η εγκυμοσύνη οπότε αν είχες χαμηλό κι από πριν λογικό τώρα να κατεβαίνει κι άλλο  Εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι λογικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αυξήσουμε τον σίδηρο, οπότε ίσως και σένα να παίρνεις παραπάνω. Τώρα που θα πάω κι εγώ θα μου γράψει εξετάσεις να δούμε πού είμαστε 
    • Μπορεί! Τι να πω ..πάντα είχα χαμηλή αιμοσφαιρίνη.. για να δούμε και την τιμή..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...