Μετάβαση σε περιεχόμενο

xalase o kosmos


Recommended Posts

koritsia kalimera.

piga sto ika gia kapia doylia poy eixa sxetika me tin adia tin anarotiki kai eipa afoy eimai edw katse na rotisw kai gia tin adeia mitrotitas poy einai 114 hmeres.telos panton mpenw mesa kai toys lew oti thn deytera mpenw stin adeia afti,ti tha prepei na kanw kai pote na katathesw ta xartia;i apantisi..................

kai poy na kserw egw pote mpeneis!

bale to daxtilo apo kato kai metra!

les kai ton rotisa pote mpenw,o k parakalo einai o diefthintis sto ika.kai leei stin ypalilo opoia tha erthi etsi na toys peis.eleos.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ασε κουκλα μου το ικα ειναι γενικα για τα μπαζα. εμενα μονο απο τηλ με εχουν εξυπηρετησει καμια δυο φορες. ρωτησα για αυτη την αδεια - μου εκλεισαν ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδιου για να μου γραψουν την αναρωτικη που μου εχει μεινει και την μητροτητας. την μητροτητας μου ειπαν οτι την γραφεις στην 28η εβδομαδα.

ασε γενικα κι εγω σκεφτομαι κατα καιρους τι μου εχουν πει και βαζω τα γελια.

παω στον γυναικολογο του ικα και τον ρωταω - για να μην νομιζει οτι πηγα μονο για την αδεια - αν κανει να πεινω καφε και κατι για την δυσκοιλιοτητα και η απαντηση του ποια ήταν; ¨αντε κοπελα μου εχεις κι αλλες ερωτησεις ; εχουμε και δουλιες να κανουμε!¨:woohoo: και να φανταστειτε οτι ηταν μονος του χωρις να περιμενεις αλλος εξω.

παω στην επιτροπη μετα για την αδεια: μου λενε - ημουν 10η και μου λενε οι αλλοι που περιμεναν - περνα κοπελα μου εισαι κι εγκυος να μην περιμενεις , εμεις αντεχουμε.

μπενω μεσα και η διευθυντρια τι μου λεει; " να περασεις εξω και να μπεις οταν ερθει η σειρα σου - δεν θα ακουμε εμεις μετα τα παραπονα γιατι περασες" και της λεω οτι οι ανθρωποι μου ειπαν να περασω - δεν περασα μονη μου εγω ευχαριστως να περιμενω. και ευτυχως την εβρησε εξω ο κοσμος. βεβαια για αντιποινα αντι για 30 ημερες μου εγραψε 20 και μου ειπε να ξαναπαω.

μα καλε δεν ντρεπονται τιποτα. εχε χαρη λεω που φοβαμαι μην παθουν τιποτα τα παιδια μου αλλιως θα την ξεμαλλιαζα την ηλιθια!!!!!!:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κακώς που μπήκα να διαβάσω το θέμα!! Είμαι και στη δουλειά!

Ξέρετε γιατί μας τα κάνουν αυτά?!?!? Γιατί τους τα επιτρέπουμε!!! Άι σηχτήρι πιά με τα ζώα! Τους υπάνθρωπους!!!

Συγγνώμη και δεν του είπες τίποτα?

Στην επόμενη εγκυμοσύνη μου αν αντιμετωπίσω τέτοια συμπεριφορά θα καλέσω την αστυνομία!

Εμένα με είχε κατσαδιάσει η υπάλληλος του ΙΚΑ, γιατί... άκουσον άκουσον, άργησα να βγω σε άδεια κύησης!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marker...γιατι περασες απο επιτροπη?

εγω βρηκα ενα γιατρο στο ικα που δε ζητουσε υπερηχο β επιπεδου, του πηγα τη βεβαιωση απο το γιατρο μου (ηθελα να "κλεψω καμια 10αρια μερες αλλα τελικα γεννησα την αναγραφομενη ημ/νια!!! :laugh:) και μου εγραψε την αδεια χωρις πολλα πολλα

εγω πια στο ικα δεν παταω ποδι που να πεθαινω!!!!

αν ημουν στη θεση σου παντως ARVENA θα ζητουσα το ονομα του και θα του εκανα γραπτη αναφορα!!! νομιζω οτι καποια στιγμη πρεπει να αρχισουμε να διεκδικουμε αυτα που μας αξιζουν αλλιως καποιοι δε θα γινουν ποτε ανθρωποι!!!! :angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για οσες δεν το ξερετε υπαρχει αυτο

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.p ... st&id=3593

και οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι υποχρεωμενοι να συμπεριφερονται κοσμια.

κ εγω σημερα τα εμαθα γιατι στον οαεδ μια υπαλληλος ειχε την ευγενη καλοσυνη να με πει ηλιθια.μολις ξεμπερδεψω ομως θα τη στειλω στο πειθαρχικο.κ αν δε μπορουν λογω μονιμοτητας να τους απολυσουν μπορουν ομως να τους στειλουν στον οαεδ ορεστιαδας.

μην τουα αφηνετε να σας προσβαλουν.ειναι υποχρεωμενοι να σας εξυπηρετουν γι'αυτο πληρωνονται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ?????ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΕΛΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΑΦΑΛΙ,ΤΙ ΣΤΟ Δ...ΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ??ΟΥΚ Ο ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΛΑΒΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΚΑ ΤΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:angry: MARKER αληθεια γιατι περασεσ απο επιτροπη????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σορυ που αργησα να απαντησω κοριτσια αλλα ειχε κολλησει το φορουμ σε μενα.

τουλαχιστον στο δικο μας το ικα :ΙΛΙΟΥ , δεν ξερω για τα αλλα αφου σου γραψουν μια φορα αναρρωτικη αδεια για τις επομενες πρέπει να περνας επιτροπη.

μαλιστα μου ειπαν οτι καθε 20 μερες μονο δινουν αυτοι αδεια αλλα μου κανουν και χαρη να μου γραφουν 30 γιατι εχω διδυμα . ακουσον ακουσον. και οταν παω να πληρωθω μου πληρωνουν μονο 20 μερες και μετα μου λενε να παω μετα τις 20 μερες να παρω και για τις αλλες δυο.

που να σας πω γελια πολλα και ταλαιπωρια που εχει τραβηξει για αυτο το ικα η οικογενεια μας.

πρωτα ημουν σε αλλο ικα αλλα αλλαξαμε σπιτι οποτε αλλαξα και ικα. στο παλιο το ικα μια φορα μου ειπαν οτι θα περασω απο επιτροπη και θελουν μονο ενα χαρτι απο τη δουλεια μου με τα στοιχεια του εργοδοτη (πηγε η αδερφουλα μου γι αυτο - γιατι η δουλεια μου ειναι πανω απο 1 ωρα δρομος και εγω επρεπε να ειμαι κατακοιτη). στο ικα αυτο θελουν καθε 2ο μερες επιτροπη και καθε φορα το χαρτι απο τη δουλεια. οποτε καθε 30 μερες (ειπαμε οι 10 δωρο για το δευτερο) καποιος μπαινει στον κοπο να μην παει στην δικη του δουλεια για να κανει τα χαρτια μου.

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!

την αλλη βδομαδα παω να γραψω 25 μερες αναρρωτικη που μου εμειναν και την αδεια τοκετου. θα σας πω τι εγινε και τι μου ζητησανε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά δεν το πιστεύω ότι σου είπε τέτοιο πράγμα!!Τι μ....ας!! Συγχύστηκα!!

Εγω πήγα στο ΙΚΑ στο κέντρο μάνας και παιδιού και τους έδωσα το χαρτί του γιατρού μου για την ΠΗΤ και μου έγραψε την άδεια.Αυτο το χαρτί που μου έδωσε το συμπληρώσανε απο την δουλειά μου και μαυτο το χαρτί θα πάρω τα χρήματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIFOS έγραψε:

για οσες δεν το ξερετε υπαρχει αυτο

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.p ... st&id=3593

ευχαριστω βρε σιφος , να σαι καλα κοπελα μου. πολυ καλο το αρθρο. την επομενη φορα τουλαχιστον εγω θα το παιξω δικηγορος και με αποδηξεις κι ας τολμησουν να πουν τιποτα. το μονο που με επηρεαζει ειναι οτι οταν νιωθω αδικημενη μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και βαζω τις φωνες. τα μωρακια μου φοβαμαι. αλλα ευγενικα θα τους πω κι εγω το αντιστοιχο αρθρο - μην σου πω θα το φωτοτυπησω να τους το δειξω κι ολας - αν ξερουν να διαβαζουν - και θα τους πω οτι το επομενο βημα ειναι ο συνηγορος του πολιτη. δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη λυση πια.

σορυ αν καποια κοπελα δουλεια κι αυτη σε ικα και την περνει η μπαλα με ολα αυτα. δεν σημαινει οτι ολοι βαριουνται. μονο για τους βαρεμενους μιλαμε.

π.χ. στο αλλο ικα που ημουν - ο διευθυντης ηταν σουπερ - και οι υπαλληλοι ετρεχαν πανικοβλητοι να εξυπηρητησουν κι ας μην ηταν και οι πιο ευγενικοι ανθρωποι του κοσμου. τουλαχιστον εβλεπες οτι προσπαθουσαν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άκου θράσος!!! Βρε κορίτσι μου την επόμενη φορά ζήτα όνομα (κι ας το ξέρεις) πες ότι θα κάνεις αναφορά μήπως και συγκινηθούν και σε εξυπηρετήσουν!!

Πολύ νευρίασα τώρα!! Εγώ πέρυσι το καλοκαίρι δεν μπορούσα να 'συνεννοηθώ' με έναν υπάλληλο του Μηχανολογικού και έστειλα επιστολή παραπόνων στο Υπουργείο Μεταφορών! Πιστέψτε με, την επόμενη φορά που πήγα μου έδωσε αυτό που ήθελα χωρίς να ρωτήσει τίποτα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα κάνουν γιατί μπορούν!! Γιατί άντε μην ανοίξω το στόμα μου με το κωλοκράτος!! Κερατάδες! Και μας τα τρώνε και δεν μας εξυπηρετούν! Ρε φίλε, άσε να πάρω τα χρήματα μου και να κάνω ιδιωτική ασφάλιση! Τπυλάχιστον αν είναι να πάω σαν άνθρωπος κι όχι σαν ζώο! Παιδιά είναι άθλιοι! Εμάς, για να καταφέρουμε να μπω σαν προστατευόμενο μέλος στο βιλιάριο του άντρα μου, είδαμε και πάθαμε! Είχαμε πάει 3 φορές, όλο και κάτι ζητούσαν! Τους λέμε ότι δεν μπορούμε καθημερινές να είμαστε συνέχεια Γλυφάδα, στο ΙΚΑ, λόγω δουλειάς που είμαστε Εύβοια κι ότι δεν μπορεί να παίρνει συνέχεια άδεια ο Βασίλης! Και μας λέει μ'ένα υφάκι: Και τι δουλειά έχετε εδώ;Στο ΙΚΑ της Εύβοιας να πάτε. Μα τις λέμε εδώ είναι η οικογενειακή μας μερίδα, εδώ έχουμε όλα μας τα χαρτιά! Κι αν αρρωστήσετε λέει θα έρθετε εδώ; Ναι της λέω εγώ γιατί έχω μια γιατρό στην οικογένεια και θα βάλω αυτήν. Δεν βάζεις μου λέει εσύ όποια θες. Όποιον θέλουμε εμείς! Τελικά πήγε ο πατέρας μου, μ'έβαλε και στο βιβλιάριο, μας έβαλε και την γιατρό! Του πρήξανε λίγο τα συκώτια αλλά τα κατάφερε!

Και κορίτσια αντί να βάλουν νέα παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά, που έχουν αντίστοιχες γνώσεις, έχουν βάλει κάτι τούβλα, κάτι στόκους, κάτι φοράδες μόνο και μόνο επειδή έχουν μέσον! Κι όχι τίποτα άλλο..είναι κι η μ@λακία της μονιμότητας! Το έχουν σίγουρο ότι δεν τους ξεκουνά κανένας! Για να απειληθεί λιγάκι η θέση τους και ταρακουνηθούν να δω αν θα κάνουν τα ίδια!

Α στο καλό! Συγχήστηκα πάλι!! :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχχαχαχαχαχα...αν είναι δυνατόν!!!Επρεπε να του την πεις..ακου αγένεια ο τρελός!! Επρεπε να τον χειροκροτήσεις ειρωνικά και να πεις..<<Μπράβο!!Μπράβο!Εχετε ωραιοτατο χιούμορ και τρόπους! Συγχαρητήρια!!>> και να φύγεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ατακα γυναικολογου του ικα οταν πηγα να παρω αναρωτικη που μου ειχαν δωσει απο το νοσοκομειο λογω οτι λυποθυμησα στη δουλεια και με πηγανε αρων αρων στο νοσοκομειο!!

εγω καθηστη σε μια καρεκλα ημιλυποθυμη να περιμενω να τελειωσει την κουβεντα του αφου τελειωνει μου λεει τι θελετε??? του δινω τα χαρτια και τι μου λεει??? εγκυος εισαι???? ημουν μια βδομαδα πριν τον 7ο!!!!! του απανταω οχι εφαγα πολυ και πρηστικα εσυ τι λες??? φυσικα και δεν μου εγραψε την αδεια (δεν ηταν ο δικος μου δυστυχως)και με στελενει στην κατασταση μου στο κεντρο μανας και παιδιου οπου εκει με αντιμετωπισαν σαν να το κανω επιτηδες για να παρω αδεια ''ετσι κανετε ολες'' ηταν η γνωμη του γυναικολογου μπηκε ο αντρας μου μεσα και μετα απο ενα χαμο που εκανε μου εγραψαν την αδεια λεγοντας μου εισαι καλα δεν εχεις τιποτα μετα απο 7 μερες εκανα επειγουσα εισαγωγη στο αλεξανδρας και γεννησα προωρα ειναι που ημουν καλα για φανταστειτε να μην μου την εδιναν και να πηγαινα για δουλεια???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πηρα σημερα τηλ στον οαεδ της περιοχης μου για να δω τι ισχυει για το εξαμηνο. μου λεει η κοπελα ποτε γεννας? Δεκεμβρη της λεω. και τι παιρνεις απο τωρα τηλ μου απανταει αφου δεν εισαι ακομη για αδεια και αλλα τετοια. και της εβαλα χερι. θελω να ξερω της λεω τι με περιμενει και τι πρεπει να κανω. για να θελω εξαμηνη αδεια δουλευω δεν καθομαι σπιτι μου και δεν σκοπευω να τρεχω τελευαταια στιγμη της συμπληρωνω.δεν αντιμιλησε παλι, μου ειπε να της παω κατι χαρτια οταν βγω σε αδεια και μου ευχηθηκε καλη λευτερια. ολοι θελουν τον μαστορα τους γιατι και εμεις ανεχομαστε καποιες συμπεριφορες και λεμε δεν παει στα κομματια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ARVENA έγραψε:

sissiw oxi sikothika kai eyeiga xaris na pw koybenta.

frapedia o Kirios einai diey8intis sto ika.kserw onoma kai epeitheto ala aton tha paw tin ali fora tha me dioksi ekso.opote diskola na kanw kati.

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ..

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσια πραγματικα θελουν χοντρη φασαρια ολοι τους. αλλα αυτο που μου σπαει ειναι οτι θα γελλασουν και δεν θα σε εξυπηρεησουν τελικα.

λιγο ομως εμεινε - δεν θελω να συνχιζομαι - εχω και προβληματα - αλλα δεν θα γεννησω.

παντως την τριτη που εχω ραντεβου - αυτη τη φορα θα παω με τον αντρα μου μαζι - να δω θα εχουν μουτρα να μιλησουν , να τους τα σπασει τα μουτρα. και θα περασω και με το ετσι θελω πρωτη αλλα θα αφησω τον αντρα μου να τσακωνετσι γιατι εγω ανεβαζω πιεση - μην μεινω στον τοπο.

μπεμπουλη: να το ξερεις για την επομενη παντως οτι πολυ κακως σε εστειλε στο κεντρο μανας - αυτο ειναι βεβαια για τις εγκυες αλλα ειναι αν θες να κλεισεις αμεσα ραντεβου. - εγω που κλεινω παντα και επιτροπη (που ειναι μεσα στο ικα) παω μονο στο ικα γιατι ειναι διπλη δουλεια να τας απο την μια περιοχη στην αλλη. αυτη τη φορα που ειναι να γραψω την μητροτητας μονο θα παω στο κεντρο μανας;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το θεικο:

παω τελαυταια φορα στην επιτροπη - (μεσα ενας οφθαλμιατρος , μια ψυχιατρος , ενας ορθοπαιδικος και η υποδιευθυντρια), παιρνει το βιβλιαριο , τις εξετασεις μου ολες και το χαρτι του γιατρου μου)

μου λεει - δεν βλεπω προβλημα

της λεω - την διαβασατε την διαγνωση

-καλα θα σου γραψω 20 μερες

-της λεω εχω ηδη συσπασεις με δυο παιδια - ειμαι στον εκτο και το θεωρειται ευκολο να ερχομαι καθε 20 μερες εδω; καθε βδομαδα πρεπει να κλεινω ραντεβου.

μου λεει αφου με κοιταει καλα καλα- θες να μου πεις οτι εχεις διδυμα;

απο την αρχη της εγκυμοσυνης της λεω

μου λεει - και γιατι δεν το λεει πουθενα;

και της λεω ανοιξτε το βιβλιαριο - δειτε και τις εξετασεις και το λεει.

- ναι αλλα ο γιατρος σου δεν το γραφει σε αυτη την διαγνωση (την τελευταια)

- λετε να εφυγε το ενα της λεω;

της βγαζω την β επιπεδου που το λεει καθαρα (εμβρυο 1 - εμβρυο 2 διαμνιακα)

και προσπαθουσε η ηλιθια να το καταλαβει απο τους υπερηχους. της λεω οτι απο τον υπερηχο ουτε εγω τα ξεχωριζω και πλην αυτου το εχει γραμμενο και το βιβλιαριο μου στην πρωτη μου επισκεψη.

ανοιξε τα γκαβα σου κυρα μου μια ωρα.:angry: λες και αλλη δουλεια δεν εχω πρωι πρωι να λεω ψεματα.

στο τελος της λεει ο ορθοπεδικος:

βουλα σουλα -δεν θυμαμαι- αληθεια ποση αδεια δικαιουνται οι εγκυες να ξερω;

τι σας εχουν ρε παιδια εκει - και αφου κλεινεται ραντεβου σε εγκυο για επιτροπη βαλτε ενα γυναικολογο τουλαχιστον - που θελει η αλλη να κανει και διαγνωση απο την οψη μην χε...

λυπαμαι dalia μου γι αυτο που περασες- αλλα μετα ξερεις τι ηθελε ο μαλε..μια αγωγουλα ωραια ωραια οτι φταινε αυτοι που σε συνχισανε και γεννησες νωριτερα 0 να τα παρεις ολα τα χρηματα που εδωσες μεχρι τελευταιας δεκαρας. αλλα ολοι λεμε ποιος τους ... αφου ειμαστε καλα αστο να παει. και εγω το ιδιο θα ελεγα.

αλλα πρεπει να βρεθει καποιος πραγματικα θα το ευτχαριστηθω πολυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο ειλικρινά που τα καταφέρνεις μόνη σου τόσες πολλές ώρες σερί. Είσαι μάχιμη και αγωνίστρια. Δεν είναι εύκολο ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά, ειδικά τώρα που έχουν μειωθεί οι ημερήσιοι ύπνοι - εμένα πχ κοιμάται το πολύ 2-3 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, που σημαίνει ότι είναι δύσκολο να προλάβω να κάνω τα πάντα σε αυτό το μικρό χρονικό παράθυρο.  Ο δικός μου άντρας λείπει από τις 9.00 και επιστρέφει στις 17.30. Δεν είναι το καλύτερό μου να μένω σπίτι τόσο πολύ και έτσι κάνω τουλάχιστον 2 βόλτες με το καρότσι στη γειτονιά και μάλιστα τη μία επιλέγω να πηγαίνω σε φούρνο ή καφετέρια, γιατί εκεί συνήθως ξοδεύουμε λίγο περισσότερο χρόνο~ @Eliza Kats @peacock Ρε παιδιά, σήμερα ξεμύτισε και το έβδομο (7ο) δοντάκι.... Επειδή με δαγκώνει αρκετά πλέον (έχει βαρεθεί όλα τα μασητικά του), σε σημείο τέτοιο που πονάω ΠΟΛΥ, θα ξεκινήσω άμεσα τα πατημένα, μήπως πάμε και σε κομματάκια πριν κλείσουμε το έτος.. Το έτος.. πόσο απίστευτο, πόσο ονειρεμένο.  Ακόμα συνέρχομαι ψυχικά, νοητικά, σωματικά από την κύηση, τον τοκετό, το νεογέννητο. Πόσο πανδύσκολο ήταν και είναι, μα και π΄όσο ανταμειφτικό. Ένας παραμυθένιος, συγκλονιστικός χρόνος... ❤️❤️❤️❤️❤️               
    • Με το καλό κορίτσι μου!! Η γλυκουλα πλέον συνήθισε ❤️❤️ ο ύπνος γιατί; Ο βραδινός; Εμείς καλά! Αρχίσαμε εδώ κ μια βδομάδα λαχανικά κ σιγά σιγά κάτι τρώει η μπουμπου μου. Είχε κ παλινδρόμηση με το γάλα κ ελπίζουμε τώρα με τις τροφές να στρώσει. Γενικά το θέμα γάλα, δεν μας πάει καλά απ την αρχή 😂 κατα τα αλλά καλά…εγώ αρχίσει κ κουράζομαι λίγο παραπάνω πλέον, γιατί βαριέται εύκολα κ θέλει συνέχεια ενασχόληση, ενώ ήταν αρκετά ανεξάρτητη. Την μέρα κάνει 3 μισαωρους ύπνους κ δεν προλαβαίνω καθόλου να ξεκουραστώ…
    • Νομίζω ότι αυξάνονται και οι ανάγκες τώρα όσο προχωράει η εγκυμοσύνη οπότε αν είχες χαμηλό κι από πριν λογικό τώρα να κατεβαίνει κι άλλο  Εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι λογικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αυξήσουμε τον σίδηρο, οπότε ίσως και σένα να παίρνεις παραπάνω. Τώρα που θα πάω κι εγώ θα μου γράψει εξετάσεις να δούμε πού είμαστε 
    • Μπορεί! Τι να πω ..πάντα είχα χαμηλή αιμοσφαιρίνη.. για να δούμε και την τιμή..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...