Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τέρμα τα ψέμματα...Την Τρίτη 21/7 γεννάμε...!!!!!!


Recommended Posts

Αγαπημένες μου εκολαπτόμμενες ή ήδη ή wanna be μανούλες,

Σήμερα το πρωί μετά από ένα επαναληπτικό Doppler στο Ιασώ, ο γιατρός μου είπε ¨ετοιμάσου για την άλλη εβδομάδα¨... Ο μικρός συνεχίζει να είναι όρθιος και να έρχεται με ισχυακή προβολή και διπλή περιτύλιξη ομφαλίου λώρου.

Ο γιατρός μου πήρε τηλέφωνο μπροστά μου να του κλείσουν χειρουργείο για καισαρική τη Δευτέρα και δεν έβρισκε ώρα (...) και έτσι με έκλεισε για την Τρίτη 21 του μήνα και μάλιστα μου είπε να είμαι εκεί νωρίς νωρίς το πρωί.

Από την ώρα που φύγαμε από το μαιευτήριο, ενώ ο άντρας μου (και οι ανυπόμονοι παππούδες-γιαγιάδες-θείες που ενημερωθήκανε σχετικά δια τηλεφώνου) είναι όλοι στην τσίτα και σε υπερένταση, εγώ λοιπόν βρίσκομαι σε μια "νιρβάνα".

Πήγα σήμερα και έφτιαξα τα μαλλιά μου, σε λίγες μέρες έχω ραντεβού για αποτρίχωση (μην τυχόν και με πετσοκόψει καμιά νοσοκόμα στο μαιευτήριο) και φυσικά ραντεβού για περιποίηση χεριών και ποδιών (αφού δεν πρόκειται να τα βάψω, τουλάχιστον να είναι περιποιημένα από πετσάκια κτλ).

Ακόμη και όταν σκέφτομαι το ότι πρόκειται να μπω στο χειρουργείο και να φέρω στον κόσμο το αγγελούδι μας, διακατέχομαι από μια ψυχραιμία νευροχειρούργου. Ενώ σκέφτομαι ότι ναι την πρώτη μία ή δύο μέρες θα είναι δύσκολα, με ορούς, καθετήρες, ράμματα και μια φρέσκια τομή, δεν επικεντρώνομαι σε αυτό, ούτε να σας πώ την αλήθεια μου προκαλεί φόβο.

Αισθάνομαι μια περίεργη ήρεμη δύναμη μέσα μου που με γαληνεύει και μου καταπραϋνει όλους μου τους φόβους και τις αγωνίες σχετικά με αυτά και επικεντρώνει τη σκέψη μου στο παιδί:

Πώς θα είναι το μουτράκι του, πού θα μοιάζει (είμαι σίγουρη ότι θα είναι ίδιος ο άντρας μου, έχω πεί ότι "θα ερωτευτώ τον ίδιο άντρα 2η φορά"), όταν τον πρωτοδώ τί θα του πρωτοπώ, πώς θα αισθανθώ όταν ακούσω πρώτη φορα τη φωνούλα του, εκείνο πως θα αισθανθεί άραγε όταν μου τον πρωτοδώσουνε, θα με καταλάβει άραγε αμέσως ότι είμαι η μανούλα του ή όχι. Γενικώς έχω μιά αγωνία για αυτή την πρώτη συνάντηση με το γιό μου, λες και πάω στο πιό σημαντικό interview. Όπως περίπου αισθανόμουν πριν το πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου...

Εκείνη η εικόνα όμως βρε κορίτσια μου που μου είναι πολύ δύσκολη να τη φέρω στο νού μου είναι όταν θα ξεμακραίνει από τον άντρα μου το φορείο που θα με έχουν να με βάλουν στο χειρουργεί και εκείνος θα κάθεται έξω...

Θα ήθελα λοιπόν καλές μου, να μου καταθέσετε τις γνώμες σας, τις απόψεις σας ή τις δικες σας εμπειρίες να φτάσει η άλλη εβδομάδα και να αισθάνομαι το ίδιο ή και περισσότερο δυνατή για να φέρω στον κόσμο το μικρό μου πρίγκηπα.

Σας ευχαριστώ όλες εκ των προτέρων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bell έγραψε:

Οχι... λιγο πιο κατω!

Στην Κυπρο!

Και χάρηκα κι εγώ γιατί νόμιζα ότι θα συναντιόμασταν στο μαιευτήριο!

Με το καλό, με έναν ή και μισό πόνο θα σου ευχηθώ καλή μου να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ γεννάω τέλος του μήνα οπότε ίσως και να γεννήσουμε μαζί γιατί κι εγώ έτοιμη είμαι !!!!!!!!!.

Στο Ιασώ γεννάω.

Άννα Νικολακοπούλου ονομάζομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάρες μου! Καλή λευτεριά σας εύχομαι, με το καλό να φέρετε στον κόσμο υγιέστατα παιδάκια!

bell και σε κάποιο άλλο θέμα πρέπει να σε ρώτησα.. Κάνεις πρόκληση μετά από καισαρική?

Lilaki μου κι εγώ με καισαρική γέννησα, μετά από αποτυχημένη πρόκληση, πολύωρο και επώδυνο τοκετό. Ήρθε η καισαρική και κυριολεκτικά με λύτρωσε κι εμένα και το Μαράκι μου. Η καημένη βγήκε κατασημαδεμένη στο κεφάλι της από την πίεση που της ασκούσα. Γκορμπατσόφ τη φωνάζαμε. Ευτυχώς φύγανε τα σημαδάκια..

Όταν με είπε ο γιατρός "Ιφιγένεια μάζεψε τα πράγματά σου και το βράδυ πήγαινε στην κλινική, αύριο πρωί πρέπει να την πάρουμε τη μικρή" ξέρεις τι έκανα? Σιγά μην πήγαινα σπίτι να μαζέψω πράγματα.. Τα είχα μαζεμένα από τότε που το τεστ βγήκε θετικό!:P Αφού ειδοποίησα τον άντρα μου να ξεκινήσει από το Κόσοβο που ήταν τότε, αφού έστειλα το ίδιο γραπτό μήνυμα σε όλες τις επαφές του κινητού μου, πήγα κομμωτήριο (τσάμπα... την επόμενη μέρα όχι δεν έμεινε χτένισμα, τρίχα όρθια δε μου έμεινε.. από τον πόνο μέχρι και τα μαλλιά μου τραβούσα!), μετά πήγα αγόρασα πούδρα, μία καινουργια μπλούζα και όχι εγκυμοσύνης ;) και έκλεισα ραντεβού με την αισθητικό. Ήρθε σπίτι, μου έκανε πεντικιούρ μανικιούρ και περιποίηση. Νύχα έβαψα μόνο των ποδιών. Έτσι με είπε ο γιατρός. Ή τα χέρια ή τα πόδια να έχω βαμένα.

Στο χειρουργείο μπήκε στο τέλος αφού βγάλανε το μωρό και ο άντρας μου να μου μιλήσει και να με ευχαριστήσει.. Όντως έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις.. Όταν μπήκα χειρουργείο και έκλεινε η πόρτα και τον έβλεπα να προσπαθεί να μου ρίξει ματιές μέσα από τη χαραμάδα, τρελλάθηκα! Και όταν το είδα μπροστά μου αφού βγήκε το μωρό, πάλι τρελλάθηκα! Επίσης, όταν βγήκα από το χειρουργείο με το φορείο και ενώ με κατευθείνανε προς το δωμάτιο, διασχίζοντας έναν μεγάλο διάδρομο που είχε η κλινική, τρελλάθηκα αντικρύζοντας το πόσοι και ποιοι άνθρωποι είχανε έρθει για να είναι στον τοκετό μου. Γέννησα βραδάκι, ήμουν η τελευταία γέννα και όλος ο διάδρομος είχε δικούς μου ανθρώπους να περιμένουν. Με συγκίνησαν πολύ! Ο άντρας μου είχε ξεφύγει. Έστειλε μήνυμα και στην κουτσή Μαρία! Και αυτή ήρθε! :cheer:

Είναι φοβερή εμπειρία, στο δεύτερο τοκετό δεν ξέρω αν τα συναισθήματα θα είναι τα ίδια, αλλά και να είναι τα ίδια, θα είναι πιστεύω μικρότερης έντσης.

Η Παναγιά μαζί σας! Να βάλει το χεράκι της όλα να πάνε καλά!

Σας φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΕΛΛ Κ ΛΙΛΑΚΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΥΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ Κ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ Κ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lilaki με το καλό σου εύχομαι να γεννήσεις τον πριγκηπάκο σου!!

Κι εγώ γέννησα με καισαρική λόγω δίδυμης κύησης.

Είχα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο μια μέρα πρίν το ραντεβού για τις καθιερωμένες προγεννετικές εξετάσεις. Εκείνο το βράδυ δε κοιμήθηκα καθόλου απ' την αγωνία μου..Την άλλη μέρα και μέχρι να έρθει η σειρά μου να με πάνε στο χειρουργείο ήμουνα χαλαρή μέχρι τη στιγμή που ήρθε το φορείο και με πήρε ...τότε έβαλα τα κλάμματα!!!

Όταν βγήκα απ' το χειρουργείο, δεν καταλάβαινα και πολλά γιατί ήμουν ακόμη ζαλισμένη απ' την νάρκωση, όμως ποτέ δε θα ξεχάσω τη στιγμή που μου φέρανε τα μωράκια μου στο δωμάτιο και τα πρωτοαντίκρυσα, τα αγκάλιασα και τα φίλησα. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην με το καλό κορίτσι μου να φέρεις στον κόσμο το θαυματάκι σας.Το ίδιο ισχύει και για σένα bell.

Eτσι ακριβώς ένοιωθα και γω πριν την εισαγωγή μου για προγραμματισμένη καισαρική.Τίποτα δεν φοβόμουνα πραγματικά απλά σκεφτόμουνα ότι η στιγμή που θα συναντούσα τον θησαυρό μου είχε πλέον φτάσει.Μάλλον ο Θεός μας δίνει τέτοια δύναμη και ηρεμία.:dry: Τί να πω:blink:

Εύχομαι και πάλι όλα καλά να πάνε και περιμένουμε νεότερα.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιλάκι όλα να πάνε τέλεια και να πάρεις το αγγελούδι σου αγκαλίτσα!! Θέλω και εγώ βρε κορίτσια... Πονάνε όλα πια!! Πλάτες, πόδια, μέση.. το πιπί μου... από μέσα!! :blush:

Μ'έναν πόνο να'μαστε όλες!! Κι εγώ ΙΑΣΩ γεννάω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια,δεν γίνεται ο σύζυγος να είναι μέσα κατα την διάρκεια του τοκετού;

Δεν ξέρω για αυτό σας ρωτάω.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σφίξετε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας και όλα να πάνε καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ LILAKI!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 23/02/09...ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΟΥ!!!!!!

ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ..

ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ...ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8.ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ..

Η ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΜΕΡΩΜΑΤΑ,ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ"ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΩΘΕΙ ΤΟΣΟ,ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ"...

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΜΕ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Κ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ...ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΕΝΙΩΘΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΥΡΙΔΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ!ΕΝΙΩΘΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ.ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ,Κ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ..ΕΚΛΑΙΓΑ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!(ΑΑΑΧ,Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΩ)

ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ Κ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ...ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ,ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ Κ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΥΡΙΔΙΟ Κ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο κοπελα μου!!

Μην σε αγχωνει τιποτα..

Ενα θα σου πω 21/7 εχει γενεθλια ο

αντρας μου!! Το παιδακι σου θα ειναι σουπερ με υπογραφη..!!

Με το καλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό κορίτσια μου! Με το καλό να γίνετε μανουλίτσες! Καλή υπομονή, καλή δύναμη κι όλα θα πάνε πολύ καλά! Να μου φιλήσετε η κάθε μία την κοιλίτσα της, που σε λίγες μέρες "ξεφουσκώνει!" Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BabyBoom! έγραψε:

Με το καλο κοπελα μου!!

Μην σε αγχωνει τιποτα..

Ενα θα σου πω 21/7 εχει γενεθλια ο

αντρας μου!! Το παιδακι σου θα ειναι σουπερ με υπογραφη..!!

Με το καλο!!!

Βρε babyboom μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και σου και το μηνυματάκι σου.

Εγώ κανονικά το γιό μου Λέων τον περίμενα και τελικά στο παρα τσακ μου βγαίνει Καρκίνος και η αλήθεια είναι ότι είχα απογοητευτεί λιγάκι, καθότι κι εγώ Κριός ζώδιο της φωτιας με ωροσκόπο Λέων.

Τελικά το παιδί πήρε για ζώδιο τον ωροσκόπο του πατερα του που είναι Ταύρος στο ζώδιο με ωροσκόπο Καρκίνο.

Να μου δώσεις καμιά συμβουλή για να τον "φέρνω στα νερά μου" γιατί μάλλον κόμμα με τον πατέρα του μου φαίνεται να κάνει!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κακα τα ψεματα. γεννααααααααααααααααααττεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

εφτασε η πολυποθητη ωρα. με το καλο κοριτσια μου , να την χαρειται την στιγμουλα σας οσο μπορειται , χωρις πονο , χωρις αγχος . οσο γινεται βεβαια.

και μετα;;;;;;;;;;;;;;;; νινακι στο σπιτι!!!!!!!!!!!!

πολλες πολλες ευχες και στις δυο σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!! με το καλο κοριτσακια μου!!! ολα να πανε καλα!! περιμενουμε φωτο και την δικη σας εμπειρια τοκετου..η Παναγιτσα μαζι σας!!

Lilaki κ με μενα ο αντρας μου 21/07 εχει γενεθλια..και ενα θα σου πω..ειναι για μενα ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου!!!!λιγο ευαισθητουληδες ειναι και λιγο κλειστοι χαρακτηρες...αλλα αν βρεις το κουμπι τους...τελος πανρων τι λεω τωρα..χιχιχιχιχι...ολα θα πανε τελεια μην αγχωνεσαι καθολου!!! με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΡΗΗΗΗΗΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο κοριτσακια μου να κρατησετε 2 υγιεστατα μωρακια στην αγκαλιτσα σας!!!

λιλακι μου καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι και δεν φοβασαι!!!τωρα πλεον τιποτα δεν ειναι η καισαρικη!!!!κι εγω με καισαρικη γεννησα και σε δυσκολη κατασταση αλλα ολα καλα,δεν εχω να θυμαμαι τιποτα ασχημο.κι ακομα και η πληγουλα μου που με τραβαει λιγο με τις αλλαγες του καιρου μου θυμιζει παντα εκεινη την υπεροχη μερα και μ'αρεσει!!!

μ ε τ ο κ α λ ο ! ! !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΩΡΕΣ ΠΡΩΣΠΑΘΕΙΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ.ΗΜΟΥΝ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΕΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΟΝΕΣΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ.ΟΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΗΤΑΝ ΜΗ ΠΟΝΕΣΩ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΗΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.:woohoo: ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΟΡΕΙΟ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ.ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΠΑΡΤΙ.ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lilaki έγραψε:

BabyBoom! έγραψε:

Βρε babyboom μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και σου και το μηνυματάκι σου.

Εγώ κανονικά το γιό μου Λέων τον περίμενα και τελικά στο παρα τσακ μου βγαίνει Καρκίνος και η αλήθεια είναι ότι είχα απογοητευτεί λιγάκι, καθότι κι εγώ Κριός ζώδιο της φωτιας με ωροσκόπο Λέων.

Τελικά το παιδί πήρε για ζώδιο τον ωροσκόπο του πατερα του που είναι Ταύρος στο ζώδιο με ωροσκόπο Καρκίνο.

Να μου δώσεις καμιά συμβουλή για να τον "φέρνω στα νερά μου" γιατί μάλλον κόμμα με τον πατέρα του μου φαίνεται να κάνει!

Φιλιά[/quote:3dcj09m9]

Λοιπον δεν θα εχεις κανενα τετοιο προβλημα..

Αν κρινω απο τον αντρουλη μου θα εχει πιο πολυ αδυναμια

στο ωραιο και ασθενες φυλο..Χι χι..

Εμενα ο αντρας μου παροτι Καρκινος και με ωροσκοπο Καρκινο

εχει πολλα στοιχεια του Λεοντα γιατι ειναι ακριβως στην αλλαγη..

Ειναι καλα παιδια τα καρκινακια..μονο να προσεχεις να

μην στον πιανουν κοροιδο!!!!!!!!!!

Τι λεμε τωρα;;; εε;;

Γερο παιδακι και ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια!!!

Φιλακια κουκλα μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...