Μετάβαση σε περιεχόμενο

θηλαστρα


Recommended Posts

Το πολυ το κυριε ελεησον...:laugh:

Αν εξαιρεσουμε το οτι μπορει με οποιοδηποτε θηλαστρο να προκαλεσεις υπερπαραγωγη, υπαρχει και το ενδεχομενο να τραυματησεις το στηθος σου αν το θηλαστρο δεν ειναι καλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλο θα είναι να προτιμας ένα θήλαστρο αντιστοιχο με αυτά που έχυν στα μαιευτήρια γιατί μημουνται τις κινήσεις του μωρού και δεν τραυματίζουν το στήθος. ένα τέτοιο είναι το mini electric plus της medela είναι διπλό και πολύ γρήγορο. σε καμία περίπτωση μην παρεις αυτα της chicco ή της nuc. τα έχω δοκιμάσει όλα. έχω τρία παιδιά και χρησιμοποιώ πολύ το θήλαστρο.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:P

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΘΗΛΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΗΣ AMEDA TO ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ, ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΧΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ MEDELA TO MINI ELECTRIC.ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΝΌ ΤΗΣ ΑMEDA LACTALINE ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6-7 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην πρώτη μαστίτιδα νοίκιασα και εγώ το νοσοκομειακό της AMEDA. Δεν μπορούσα να βγαλω παρά μόνο 20μλ τις πρώτες μέρες και μετά από προσπάθειες έβγαζα 35μλ. Εγκατέλειψα καθε προσπαθεια και εβαζα απλα το παιδι στο στηθος. Ετσι επανηλθε ξανα το γαλα.

Επειδη εβγαζα συχνα με το χερι ειπα να παρω ενα χειροκινητο της MEDELA. Από το ένα στηθος έβγαζα κανονικά, αλλά από το άλλο ούτε σταγόνα!

Γενικά με το θηλαστρο βγαζεις όσο κρίνεις εσύ ότι θέλει το παιδί. Και μειώνει όσο να ΄ναι την παραγωγη. Δεν είναι τόοοοοοσο καλό για να κρατησει τον θηλασμό. Στην ανάγκη όμως επιλέγεις και κανεις.

Βρε Αντρούλα, τις μέρες που έβγαζες και πετούσες το γάλα σου, δεν μειώθηκε καθολου; Κατάφερες με το θηλαστρο και κρατησες σταθερη την παραγωγη 6 γευματα τη μέρα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...