Μετάβαση σε περιεχόμενο

δε τρωει!!!!!


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.... εχω καιρο να σας επισκευτω!! το προβλημα μου ειναι το εξης.. ο μπεμπακος μου ειναι 5 1/2 μηνων και εκει που ετρωγε κανονικα 200-230 γρ γαλα, τις τελευταιες 2 βδομαδες με το ζορι τρωει 100-150 στην καλυτερη... τι εχει παθει το παιδακι μου???? η μαμα μου (εχοντας μεγαλωσει 5 παιδια και 5 εγγονια) μου λεει οτι φταιει η ζεστη και τα δοντια του... εγω ομως ανησυχω!!! επισης ηταν το πιο ησυχο παιδι που εχω δει και το κλαμα του δε το ηξερα... τωρα κλαει ολη την ωρα και δε ξερει τι θελει!!!! ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ,

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ...ΚΙ ΕΜΕΝΑ 5 1/2 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΣΗΧΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ"...ΓΚΡΙΝΙΕΣ, ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΩΜΟ ΜΟΥ :laugh: !!!ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ!!!:(

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!;)

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ!!!;)

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;;;

ΦΙΛΙΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σημερα πηρα τηλ τον παιδιατρο και η μονη λυση που υπαρχει μου ειπε οτι ειναι να αλλαξουμε το γαλα.. θα δειξει... θα το παρω το απογευμα και θα το ξεκινησω απο αυριο... ελπιζω να μη μου κανει τα ιδια και με την κρεμα που θα ξεκινησουμε σιγα σιγα.. δε στεναχωριεσαι ομως οταν το βλεπει να κλαιει και να μη μπορεις να κανεις κατι να το βοηθησεις???? εγω εκει στεναχωριεμαι πολυ... αντε να βγουν τα δοντια να ηρεμησει λιγο..:( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου μην αγχώνεσαι! Έχει δίκιο η μαμά σου.

Και μένα ο μικρός όταν έβγαζε δοντάκια ήταν πολύ ανήσυχος, δεν κοιμότανε καλά και γκρίνιαζε συνέχεια ώσπου έβγαιναν τα δόντια. Και επίσης είναι λογικό να μην τρώει με τόση ζέστη. Όλα τα παιδάκια έτσι είναι, μην στεναχωριέσαι λοιπόν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία γεια σου! Και εμένα η ζουζού έτρωγε 220 και πλέον 150 το πολύ! Είναι η ζέστη, ίσως τα δοντάκια αλλά περισσότερο θεωρώ ότι επειδή εισάγαμε και τροφές. Επίσης μην περιμένεις να πίνει 1000γρ, 600 και ακόμη λιγότερο αντιστοιχούν σε αυτήν την ηλικία!

Τώρα για το κλάμα ίσως ζεσταίνεται, ίσως πονάει λόγω δοντιών το παιδάκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΑΣΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟΣΟΣ ΤΑΚΤΙΚΑ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΑΛΙΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΑ.ΛΙΓΟ Η ΖΕΣΤΗ ΛΙΓΟ ΤΑ ΟΥΛΑ , ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΙΑ..ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ.ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχετε δικιο ολες... υπομονη πρεπει να κανουμε.. σκεφτηκα και κατι αλλο μολις τωρα.. στα μπιμπερο εχω βαλει τις πιπιλες τις nuk γιατι αυτες τις chicco τις στρογγυλες δεν τις ηθελε απο νεογεννητο. μηπως τωρα πρεπει να παρω το μεγαλυτερο νουμερο που εχουν μεγαλυτερη τρυπα γιατι τον βλεπω οτι κουραζεται να ρουφαει!λεω μηπως φταει και αυτο...;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα δεν ετρωγε ξαφνικα το γαλα και απο 250μλ πρωι και βραδυ μου επινε 100 με το ζορι 150 εκτος απο τα δοντια που τα βγαζουμε με τον δυσκολο τροπο κλαμα ειδικα το μεσημερι,εμετους και πυρετο εκτος απο την ζεστη ελεγα να παρω την παιδιατρο για το γαλα μεχρι που ειδα οτι ενω ειχα παρει την θηλη για 12 μηνων της nuk ειχα κανει λαθος και ειχα παρει την μεσαια τρυπα και ζοριζοταν να πιει

πηγα και πηρα με την μεγαλη τρυπα και το ιδιο βραδυ μου ηπιε 300μλ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ.ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΓΡ. ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ 210 ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΟΛΟ.ΕΝΤΑΞΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ 100 ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ.ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΒΕΡΥΚΟΚΑΚΙ ΠΕΠΟΝΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΖΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΤΩ.ΔΗΛ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ.ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΦΡΟΥΤΑ.ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΖΟΡΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ.Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΛΕΕΙ ΜΑΜ ΜΑΜ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑ ΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Ή ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΖΕ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΦΑΓΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΟΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ 150 ΜΕ 300 ΓΡ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 4-5 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΡΕΑ ΤΡΟΦΗ???ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΓΑΛΑ??Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ???ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΤΡΑΧΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΖΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ??ΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΝΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ??ΔΗΛ. ΑΝ ΠΙΝΟΥ ΓΑΛΑΤΑ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΤΟ 10ΤΙΑΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ, ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ??ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και μενα εχει περασει απο διαφορες φασεις και αφαγίας.Υπομονή μετα από λιγο θα ξαναλάξει παλι.

Εμένα δεν τρώει πολύ φρουτα π.χ 4 με 5 κουταλιές με το ζόρι και εχω ξεκινησει και τις τα δίνω με το χερι μου κομματακια και τα τρωει καλυτέρα(εχει 8 δοντακια)

Το μεσημεριανο παντα το ετρωγε με καποιες εξαιρεσεις π,χ καποια στιγμη ειχε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.Και ξεκινησα τραχανα ,αστερακι πρασο αντι κρεμιδι ,αρακα ,σουπα κουακερ και μετα επανηλθε ακομα αλεσμενα δεινω αλλα καμια φορα τρωει και απο τα δικα μας.

Γαλα τωρα με το φρεσκο πινει 300 και 300 πριν το φρεσκο 240 και 240.

Απο το καιρο που πινει φρεσκι δεν εχει πια δυσκοιλιότητα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzef ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ???ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΛΕΣ???ΑΧ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΔΗΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ....ΜΟΥ ΤΥΧΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...