Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?


teri

Recommended Posts

Αν και είπα στον εαυτό μου οτι θα σταματήσω να μετραω και να το σκέφτομαι, θελω να ρωτησω κατι. Ειχα ωορηξία την 15η μερα. Εβαλα θερμομετρο και είχα 37,4. Εκμεταλευτηκα τις μέρες. Τώρα βρίσκομαι στην 26 και σε 2 μερες περιμένω περίοδο.Εβαλα σήμερα θερμόμετρο και έχω 37,4 είναι φυσιολογικό?;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teri kalimera!!!

kat arxin...ta dekata..kapoies fores einai endeixi egkimosinis...alla...min mpaineis se autes tis diadikasies giati sto telos tha trelatheis..tipota den einai apoluto..kai kamia fora ta dekata einai tuxaia..logika se liges meres tha xereis!!!

me to kalo na mas anakoinoseis ta euxarista...:cheer::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα teri,

δυστυχώς δεν μπορούμε να προβλέψουμε την ύπαρξη εγκυμοσύνης με τα δέκατα, απλά να ξέρεις ότι όσο πιο ψηλά διατηρείται η θερμοκρασία για πάνω απο 14 ημέρες νομίζω, αυτό είναι ένδειξη εγκυμοσύνης. Πάντως κατά την ελάχιστη μου πείρα πιστεύω οτι 2 μέρες πριν σου έρθει περίοδος το 37,4 είναι καλό σημάδι ;)

Αλλες δυο μέρες υπομονή..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και απο μένα αρχικά σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα αφου το επιθυμείς. ¨οσον αφορά τη θερμοκρασία δεν ξέρω κάτι για να σε βοηθήσω όμως η συμβουλή μου είναι να ηρεμίσεις και να μην κοιτας θερμοκρασίες και συμπτώματα γιατι μερίκές φορές μας τρελένουν. Εγώ όταν έμεινα έγκυος είχα όλα τα συμπτώματα της περιόδου γι αυτο και δεν το πίστευα. Άρα κάνε λίγο υπομονή και μακάρι να σου έρθει το δώρο απο το καλό θεούλη. Και αν δεν είναι αυτο το μήνα θα είναι τον επόμενο ή τους επόμενους. Σύντομα θα έρθει. Φιλια και μακάρι να μας πεις τα ευχάριστα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και σου εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις!!

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά στη δική μου περίπτωση έχω δέκατα πριν την περίοδο και την μέρα της περιόδου πέφτουν.

Βέβαια είναι μπερδεμένο γιατί σε κάποιες περιπτώσεις τα υψηλά δέκατα σημαίνουν εγκυμοσύνη. Βλέπεις δεν βγάζεις άκρη και γι' αυτό καλύτερα να χαλαρώσεις και να περιμένεις να έχεις καθυστέρηση.

Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα και με το καλό να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταλαβαινω την αγωνια σου απολυτα..δυστυχως πιστευω οτι δεν μπορουμε να σου δωσουμε εγκυρη απαντηση..η αληθεια ειναι οτι τα δεκατα εχω ακουσει οτι ειναι ενδειξη εγκυμοσυνης,μακαρι να εισαι!!!!το κακο ειναι οτι πρεπει να περιμενεις λιγες μερουλες αλλα υπομονηηηηηηηηη και καλο αποτελεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...