Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑΝ;


ΝΑΝΑ2

Recommended Posts

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΝΣΤΙΚΤΟ,ΟΝΕΙΡΟ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΙ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανα εγω το μηνα που εμεινα εγκυος ημουν σιγουρη πως ΔΕΝ ημουν παρολο που καναμε ελευθερα!!!! :laugh:

Ελεγα "αυτον το μηνα αποκλειεται"!!

Εχω ακουσει κ εγω πολλες κοπελες να λενε πως το ξερανε,το νιωθανε αλλα...

Επειδη οταν προσπαθεις παντα εχεις την ελπιδα και "βλεπεις" παντου συμπτωματα πιστευω πως ειναι φυσικο το οτι καποια στιγμη που τελικα θα υπαρξει εγκυμοσυνη θα λες "Το ηξερα!".... Τι να πω...Σορρυ κιολα αλλα εγω δεν πιστευω σε τετοιου ειδους προαισθηματα!Ισως επειδη δεν το ενιωσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhspera kai apo emena ...kai ego nomizo oti basika otan eisai sths prospathies kai diapistoneis oti eisai les panta to iksera....logo tou oti prosexeis parapano kai exeis entono to synaisthima ths elpidas...Bebaia den apokleio kai to allo pragmatika na to eniosan logo batheias theliseis..!!!! Ti na po ...ola ginontai....!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sou NANA..

Mporei na akoustei xazo k isws epeidi to thelw polu alla nomizw auti ti fora ta exw kataferei!Niwthw oti kati sumvainei mesa mou k den ennow sumptwmata..

Einai periergo na to eksigisw alla pali lew oti isws na einai k i laxtara mou!!

Upomoni loipon k tha to diapistwsw suntoma!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Νανα!Εγω με το που ειχαμε κανει τον πολιτικο με τον αντρα μου πηγαμε διακοπες και καναμε ελευθερα.Ηταν οι πρωτες μας προσπαθειες.Το ηξερα απο την πρωτη φορα οτι ειχα μεινει εγκυος!Δεν ξερω πως αλλα το ηξερα!Το ελεγα στον αντρα μου και μου λεγε σιγα μην εμεινες με την πρωτη φορα!Στις 14 μερες και επειδη ειχα κυκλο 23 ημερων εκανα τεστ και βγηκε θετικο!Θυμαμαι επλενα τα πιατα οταν περιμεναμε να δουμε το αποτελεσμα-τοσο σιγουρη ημουνα-και οταν βγηκε θετικο και μου λεει ο αντρας μου Χρυσα εισαι εγκυος γυρναω και του λεω τι μου το λες εγω σου το χα πει!!Οταν πηγαμε στο γιατρο ηταν τοσο προσφατο που ο γιατρος μου ειχε πει να παω σε 2 εβδομαδες και οταν ξαναπηγαμε ακουσαμε την καρδουλα του γιου μας!Το ξερω οτι ειμαι απο τις τυχερες που συνελαβα με την πρωτη αλλα δεν ξερω πως ενιωθα τοσο σιγουρη!Σε αυτην μου την εγκυμοσυνη δεν καταλαβα τιποτα!Εκανα τεστ μετα απο 15 μερες καθυστερηση και χρειαστηκε να κανω και χοριακη για να σιγουρευτω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ranini,στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,να εισαι εγκυος και σε λιγες μερες να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.

πιστευω οτι οντως οι κοπελες που προσπαθουν να ειναι συνεχεια κολλημενες εκει και να νιωθουν ακομα και καθε μηνα οτι ειναι εγκυουλες απο την λαχταρα τους και μονο.

πιστευω επισης πως υπαρχουν περιπτωσεις που το ενιωσαν,το ειδαν στον υπνο τους ή ειχαν καποιο προμηνυμα.

ασ φαινεται χαζο,θελω να διατηρησω την ρομαντικοτητα μου οσον αφορα το θαυμα της ζωης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κοριτσια το ειχα σιγουρο αλλα πιο σιγουρο ο αντρας μου!!!! ναι ναι ο αντρας μου ηταν η πρωτη μας ελευθερη επαφη στα 4 χρονια που ειμαστε μαζι (και αυτη εγινε και κατα λαθος χτυπησε το τηλ αποσυντονιστικε ο αντρας μου και...)

μετα μου λεει ''ποτε περιμενεις περιοδο??'' του λεω εγω κοντα στα χριστουγεννα

''α...καλα μου απαντα να μην περιμενεις θα εισαι εγκυος""

λεω μεσα βρε λες????? και την πρωτη φορα που το χασαμε ετσι ειχε γινει και λεω ελα αναστασια εγκυος εισαι σιγουρα

εκανα τεστ μετα απο μια βδομαδα ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!παραμονη πρωτοχρονιας κανω την χοριακη ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ!!!! βεβαια ημουν στις αρχες ακομη οταν εκανα τον πρωτο μου υπερηχο και μου ειπε ο γιατρος μου να παω σε 2 βδομαδες οπου ακουσα και την καρδουλιτσα του να σημειωσω δε οτι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ημουν πιο σιγουρη απο τον αντρα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααα εγώ πάλι είμαι άλλη περίπτωση!

Το ένιωθα πριν μείνω έγκυος...Δηλαδή λίγο πριν την επαφή σκεφτόμουνα ''Μωράκι μου σε λίγο θα γεννηθείς'':woohoo: Μιλάμε για τόοοοση τρέλλα !:laugh: Και φυσικά όταν διαπίστωσα την εγκυμοσύνη δεν το πίστευα!:woohoo: Ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος

Δεν νομίζω οτι ήταν προαίσθημα,απλά κάτι τυχαιο.Έτυχε να το σκέφτομαι την μέρα που έμεινα έγκυος ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ βρε κορίτσια .. τι να πω;; 3 μήνες έκανα ελεύθερα, τον πρώτο μήνα έλπιζα αλλά αδιαθέτησα! Τον 2ο μήνα είχα και καθυστέρηση λόγω μεγάλου κύκλου, αλλά πάλι αδιαθέτησα! Δεν ένιωθα τίποτα! Τον 3ο μήνα .. απλά περίμενα! Εντάξει μια λαχτάρα την είχα! Όταν έβλεπα τις μέρες της καθυστέρησης και πλησίαζαν, περίμενα να συμπληρωθούν 40 από την τελευταία περίοδο για να κάνω τεστάκι.. είχα ελλατώσει το κάπνισμα, τους καφέδες, γενικά κάποιες καταχρήσεις που ίσως δεν έκαναν καλό σε περίπτωση που είχα σποράκι! Και τελικά είχα.. Αλλά δεν το ένιωθα ότι εκείνον το μήνα ήμουν! Δεν ξέρω.. Μπορεί και να υπάρχει αυτό το ένστικτο που λένε!! :huh: Κι εγώ έχω νιώσει για άλλα πράγματα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποπο κορίτσια είναι πραγματικά φοβερό!:laugh:

Εγώ δεν μπορώ να πω πως το ένιωθα ακριβώς...Δηλαδή είχα ένα περίεργο προαίσθημα...Απο την μια ανησυχούσα και απο την άλλη χαιρόμουνα!:silly: Τελικά αποδείχτηκε πως περίμενα το λουλουδάκι μου :P

Αλλά ηταν πολύ περίεργο...:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν πίστευα πως θα ήμουν έγκυος καθώς ήταν οι πρώτες μας προσπάθειες, ο άντρας μου όμως ήταν σίγουρος!

Τώρα , την τελευταία εβδομάδα νομίζω πως έχω το αδελφάκι του μπεμπουλίνου μου στην κοιλίτσα μου αλλά περιμένω την καθυστέρηση για να κάνω το τεστ. Μάλλον αναγνωρίζω και κάτι συμπτώματα που είχα ίσως και η επιθυμία ... τι να πω...

Πάντως εύχομαι σε κάθε κοπέλα που το επιθυμεί γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία να το αποκτήσει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΣ ΕΓΚΥΟΣ.ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑΝ,ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ROSE MOY,THN ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΝΑΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 29 ΜΕ 30.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΩ..ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ:)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ - ΟΛΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ-ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΕΙ..." ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!! " ΙΣΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ Η ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΑ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ- ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ....

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας πω την αληθειά και εγω το τελευταίο διάστημα που προσπαθούμε για μωράκι λιγες ημέρες πριν την περίδο νιώθω σύμπτωματα εγκυμοσύνης (τουλάχιστον ετσι πιστεύω) και σκέφτομαι οτι μέσα μου μεγαλωνει ενα νινι δυστυχώς όμως οταν έρχεται η περίοδος μου ως δια μαγείας εξαφανίζονται όλα τα συμπτώματα μαζί και η ελπίδα μου για ενα μωρο.

Υπομονη λοιπόν και οταν μείνω εγκυος θα σας πω.

Φιλάκια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ θυμάμαι είχα τσακωθεί με τον άνδρα μου και είχα βγεί με έναν φίλο μου.

Ακόμη δεν ήμουν παντρεμένη.

Και βγήκα και πήγα στον Παπακωνσταντίνου (φανατική οπαδός) και την ώρα που βγήκε στην σκηνή ο Παπακων/νου, χάιδεψα την κοιλιά μου και είπα "Άντε αγάπη μου, σε έφερα και στον Παπακωνσταντίνου".

Ούτε τέστ είχα κάνει, ούτε κάν ήξερα πως είμαι έγκυος.

Το ένιωσα όμως...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...