Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τίποτα κ με τα Serpafar !!!!!


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου είμαι νομίζω λίγο πριν την κατάρρευση, δεν ξέρω αλλά κάποιος παίζει με τα νεύρα μου (η τύχη μου μάλλον).

ΜΟυ έχουν τύχει ΟΛΑ 17 μήνες που προσπαθώ και μου έτυχε και το απίστευτο...με Serpafar και είχα 0 ωοθυλάκια:( Τον 1ο μήνα είχα 4, το 2ο μόλις 1 και τώρα ΚΑΝΕΝΑ, ήμουν όλο ενθουσιασμό ότι θα κάνω κ σπερματέγχυση αλλά ......πάει άλλος ένας μήνας...

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ...άλλοι με θεωρούν υπερβολική να σκέφτομαι εξωσωματική εγώ πάλι βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός το σύστημά μου καταρρέει....κ νομίζω ότι θα καταρρεύσω εγώ πριν από αυτό...

Κορίτσια έχει τύχει σε καμία τα serpafar να μην ανταποκριθούν??

Τι κάνατε μετά από αυτό??? είμαι χάλια δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω αυτό!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΙΚΟΛ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ Serpafar, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ (ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ). ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ". ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!

ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nikol μου δεν ξέρω καθόλου να σου απαντήσω σ' αυτό που ρωτάς αλλά προσπάθησε καλή μου να μην σε πάρει από κάτω. Σκέψου θετικά. Κάποια κοριτσάκια παιδεύονται λίγο περισσότερο για να ζήσουν αυτό το θαύμα. Όμως αξίζει τον κόπο. Όλα αυτά θα τα ξεχάσεις όταν δεις το θετικό τεστάκι και σου εύχομαι ολόψυχα να έρθει πολύ σύντομα αυτή η μέρα.

Χαμογέλα, οπλίσου με δύναμη και συνέχισε :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νικολακι μου μην το ξαναπεις αυτο!!!!!

τι θα πει ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ????

στο χερι του ειναι???:)

μην σε παιρνει τοσο απο κατω βρε κοριτσι μου,σε καταλαβαινω απολυτα,το εχω νιωσει πολλες φορες αυτο και γιαυτο με στεναχωρειαυτη η κουβεντα που ειπες..δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο σε νιωθω.....

μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για να φυγει αυτη η πικρα της απογοητευσης που νιωθεις κι εσυ κι εγω και ολες οσες προσπαθουν...δυστυχως ταλαιπωρουμαστε,αλλα θα ανταμειφθουμε,ειναι σιγουρο αυτο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΙΚΟΛ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΓΚΟΝΑΛ ΒΓΑΖΩ ΜΟΛΙΣ 4 ΑΥΓΑ. ΜΕ ΜΕΝΙΠΟΥΡ ΚΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤ ΔΕ ΒΓΑΖΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ:silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mhpws an sou afxine ligo thn dosologia o giatros?

Egw me gonal f pou ekana sthn ekswswatikh ekana mono

4 owthylakia kai apo ekeina ta 2 htan kala.Alla eftasan

kai me thn prwth epiasa.Giati den dokimazete allo

protokolo? H ekswswmatikh? Pistevw pws den prepei na

angxwnese toso poly.Mono kako sou kanei toso angxos.

Ti na pw kai egw pou paideyomoun 5 xronia?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν δε θέλω τέτοια!! Όχι απαιδιοδοξία γιατί είναι ό,τι χειρότερο. Θάρρος θέλει αυτή η μάχη κορίτσι μου και θα δεις που θα τα καταφέρουμε!!

Τώρα, εγώ βασικά πήρα για δύο μήνες τα clomiphene για δύο μήνες. Έκανα 3 αυγουλάκια από τη μια και 2 από την άλλη. Και το ενδομήτριο καλό σε πάχος. 1 ή 2 όμως μεγάλωναν περισσότερο. Τον 3ο μήνα δεν βρήκα τα συγκεκριμένα και μου έδωσε ο γιατρός τα serpafar (ίδια ουσία είναι με πολύ μικρή διαφόρά. Έκανα 2 αυγουλάκια από τη μία κι από την άλλη. Το ενδομήτριο όμως ήταν λεπτό. Δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα όπως καταλαβαίνεις.

Μην το βάζεις κάτω και θα τα καταφέρουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν δεν είχα και εσάς πραγματικά δεν ξέρω τι θα εκανα!!!!!!!!!με στηρίζεται αφάνταστα, είστε πολύ γλυκές:kiss: , περιμένω λοιπόν για άλλη μια φορά να περάσουν 15 μέρες μιας κ δεν έχω ελπίδα καμιά, να αδιαθετήσω κ να του πω να πάρουμε κι άλλα φάρμακα...ή ότι χρειάζεται! Τα serpafar σας έχουν δημιουργήσει συμπτώματα?

Εγώ έχω απίστευτες εξάψεις , μια κρυώνω μια φουντώνω, κ μια σχετική κατακράτηση..

Καλή τύχη σε όσες προσπαθούμε κοριτσάκια μου, κ οι μαμάδες να χαίρονται τα αστέρια τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νικολ μου καλημερα...

εγω παιρνω τα clomiphene,που ειναι ξαδερφακια με τα serpafar και απο παρενεργειες αλλο τιποτα!!

λογικο ειναι,αφου προκαλουν πολλαπλη ωορηξια..

εμενα προσωπικα μου φερνουν απιστευτη λιγουρα(σε σημειο αηδιας!!!!:P )και τρομερη υπνηλια...κοιμαμαι ορθια η ερμη!!!!!

επισης και κατι πονακια..δεν ειναι ανησυχητικο...δοκιμασε ομως και τα clomiphene,ειναι αναλογα πως θα ταιριαξει στην καθεμια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΙΚΟΛ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ CLOMIPHAINE ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΜΕ ΕΠΙΑΝΑΝ(ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΩΑΡΙΑ,ΚΑΝΕΝΑ)ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΗΞΙΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ALTERMON KAI DARODA ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ.ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΑ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ ΩΟΘΗΚΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ.ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΑΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΣΑ.ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ CLOMIPHAINE ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΧΑΡΤΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην ίδια κατάσταση είμαι και γω. 3 χάπια την ημέρα και πήγα την εντέκατη να με δει και μου είπε ότι φαίνεται ένα το οποίο όμως δεν δείχνει να έχει μεγαλώσει. Θα πάω την πέμπτη. αν τελικά μεγαλώσει θα πάμε σε σπερματέγχυση. Τίποτα δε μου κάνανε τα χάπια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικόλ μου, δυστυχώς δεν ξέρω ν'απαντήσω σ'αυτό που ρωτάς, αλλά ήθελα να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και ν'αποκτήσεις ένα σποράκι συντομότατα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nikol μου εγω τα πηρα 7 φορες τα σερπαφαρ και το εχω πλεον μαθει το θεμα... την 6η φορα οχι μονο δεν μεγαλωσε το ωαριο μου αλλα ειχα και αιμοραγια την 14η μερα του κυκλου! τρομερη απογοητευση... αλλα τελικα την επομενη ανταποκριθηκα πολλυ καλα!!! εκανα 3 ωαρια και το ενα ειχε και μεγαλη επιτυχια!!!!! Ποσα παιρνεις? μαλλον θα σου τα αυξησε ο γιατρος ε? μην αγχωνεσαι, θα δεις πως ολα θα πανε καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mariva μου καλημέρα, τα έχω πάρει 3 μήνες 2 χάπια την ημέρα, όπου τον 1ο μήνα είχα 3-4 ωοθυλάκια, το 2ο μόνο 1 και τώρα κανένα, πήγα όλο χαρά να κάνω κ τη σπερματέγχυση κ φαντάζεσαι την ήττα γιατί ήταν κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να συμβεί....τώρα θα ξαναπάω μόλις αδιαθετήσω να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αύξηση δόσης ή ενέσεις ότι χρειαστεί θα το κάνω ...

Επιπλέον έχω να σου πω ότι ο Γιατρός μας ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ, μου είχε πει να πάρω Κυριακή για να κάνουμε ένεση (τελικά δεν χρειάστηκε)εγώ δεν πήρα φυσικά γιατί ντρεπόμουν να τον ενοχλήσω Κυριακάτικα και με πήρε ο ίδιος όπου και με εξέτασε ....είναι απίστευτος Θυμόταν ακόμα και την ακριβή μέρα του κύκλου μου...ποιος γιατρός πάει στο ιατρείο του Κυριακάτικα? είναι φοβερός ότι χρειαστεί σε αυτόν θα το κάνω..

Εσύ πήγες τελικά να τα πείτε???

φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νικολ μου ο γιατρος σου ειναι πολυ καλος,και ο δικος μου ετσι,ενδιαφερεται πραγματικα και οχι μονο σαν επαγγελματιας..

με τη βοηθεια του και με λιγο καλυτερη ψυχολογια απο την μερια σου,θα τα καταφερεις σιγουρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστώ κοριτσάκι μου όμορφο, εσύ τι έκανες με τη θεραπεία? αν θυμάμαι καλά είναι ο πρώτος μήνας με serpafar!

σου εύχομαι και σένα τα καλύτερα κ με ενα μωράκι πολύ σύντομα, το αξίζεις.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω παρα πολυ,ολες το αξιζουμε γαμωτο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να το περναμε ολο αυτο...

πρωτος μηνας με clomiphene,ενεση pregnyl και utrogestan..αναμενω το αποτελεσμα..σε 5 μερες μου ειπε να κανω το self clear..η αληθεια ειναι ομως οτι δεν πιστευω να πετυχε..προαισθημα,δεν ξερω..πρωτη φορα νιωθω τοσο σιγουρη οτι δεν πετυχε...

:(

τελος παντων,βλεπω οτι αρχισες να νιωθεις καλυτερα και χαιρομαι γιαυτο..ειναι δυσκολο να μην απογοητευομαστε,το ξερω,αλλα πρεπει να βαλουμε τα δυνατα μας για να το καταφερουμε..αυτο προσπαθω να κανω πλεον.

φιλακια,να εισαι καλα..εγω λεω να σας καληνυχτισω απο τωρα γιατι επιστρεφει ο ζουζουνος μου απο τη δουλιτσα του και λεω να ετοιμασω το τραπεζι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικολ μου μην αγχωνεσαι, θα παρεις 3 και θα εχεις πανω απο 1 αυγουλακι. Ετσι κι εγω 3 πηρα την τελευταια φορα και εκανα 3 ωαρια. Χρειαζεσαι μεγαλυτερη δοση, αυτο ειναι ολο, θα τα καταφερεις, εχε εμπιστοσυνη στον γιατρο μας και ολα θα πανε κατ ευχην!!!!

Οσο για το τι γιατρος ειναι το ξερω πολλυ καλα, κατι παρομοιο εκανε και σε μενα. Ο Φαρμακοποιος μου ειχε δωσει ληγμενες ενεσεις και οταν του τις πηγα, επειδη ηταν και Τεταρτη απογευμα, δυσκολο να βρω Φαρμακειο, πηρε τηλ. μια απο τις κοπελες (που σου ειχα πει οτι ειχε μεινει εγκυος την ιδια περιοδο με την ιδια μεθοδο)που δεν χρειαζοταν τις υπολοιπες ενεσεις, πηγε απο το σπιτι της και μου εφερε ο ιδιος την ενεση και μου την εκανε!!!! Ποιος γιατρος το κανει??? ΚΑΝΕΝΑΣ...

Γι αυτο σκεψου οτι εισαι στα καλυτερα χερια και μεινε ησυχη, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

Εγω δεν εχω παει ακομα, περιμενω περιοδο αυτες τις μερες και μετα θα παω για τεστ ΠΑΠ και για την νεα μου προσπαθεια!

Πολλα φιλια και καλη επιτυχια στην νεα σου προσπαθεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απίστευτος πραγματικά, mariva μου σου ευχομαι λοιπόν σύντομα ξανα εγκυούλα , σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έχεις δώσει κ για τις ευχούλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...