Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είμαι έγκυος;


litsaki09

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας, πήρα το τεστ MediSmart που ανιχνεύει την εγκυμοσύνη 7 ημέρες μετά την επαφή. Το έκανα χτες που ήταν η 6η μέρα γιατί δεν άντεχα άλλο την αγωνία. Βγήκε όμως αρνητικό. Στο ίντερνετ διάβασα ότι αυτό το τεστ ανιχνεύει την UCG από 20 μονάδες κ επάνω. Οι φυσιολογικές τιμές όμως για την 3η βδομάδα εγκυμοσύνης ξεκινούν από 5 μονάαδες….μπορεί δηλαδή να υπάρχει εγκυμοσύνη αλλά να μην έχει ανέβει ακόμα η τιμή της UCG, πιθανόν γιατί η εμφύτευση του εμβρύου δεν έχει γίνει ακόμη.

Είχε καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία;

Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 14/06 τη νύχτα, ο κύκλος είναι 29-30 μέρες και η επαφή έγινε στις 29/6 τη νύχτα….αισθάνθηκα την ωορρηξία στις 29/06 το μεσημέρι με πόνο χαμηλά στην κοιλιά και αίσθηση περιόδου. Σήμερα ένιωσα πάλι πόνους σαν να περιμένω να αδιαθετήσω, αλλά κανονικά είναι πολύ νωρίς....

Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος; Νόμιζα ότι τα είχα υπολογίσει καλά αλλά σήμερα απογοητεύτηκα....

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου ημέρα litsaki09. Η αλήθεια είναι πως ήτανε όντως νωρίς για το τεστάκι. Παρεπιπτόντως, δεν το έχω ξανακούσει το συγκεκριμένο. Αυτό που είδες στο Ιντερνετ είναι γεγονός, μάλιστα η ορμόνη αυτή συγκεντρώνεται πιο γρήγορα στο αίμα, παρά στα ούρα. Εξ'ού και η γνωστή ορμονολογική εξέταση αίματος Β' Χοριακή. Γιατί δεν κάνεις μερικές μέρες υπομονή? Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται (κι όντως έτσι είναι!) τα περισσότερα τεστ δείχνουν πραγματικό αποτέλεσμα μετά την καθυστέρηση!

Εξάλλου, υπάρχουν περιπτώσεις που με αρνητικό τεστ κύησης, είχανε πολύ καλή χοριακή! Προσπάθησε να ξε-αγχωθείς (σε καμία περίπτωση δεν κάνει καλό!) και μην το σκέφτεσαι! Αν πάλι, κάτι μέσα σου, σου λέει πως έχει έρθει το bebe, μπορείς να κάνεις κι αυτήν την εξέταση, να το διασταυρώσεις! Σου εύχομαι ολόψυχα να 'χεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς! Φιλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου litsaki09. Εγώ είχα κάνει ένα άλλο τεστ του εμπορίου το selfclear, το οποίο βγήκε θετικό 6-7 μέρες μετά τη σύλληψη.Την επόμενη πήγα και έκανα και Β-χοριακή και βγήκε η τιμή της 7.Τώρα είμαι στον 6ο μήνα. Η αδελφή μου που είναι και αυτή έγκυος, όταν έκανε το ίδιο τεστ τόσο νωρίς , βγήκε αρνητικό. Οπότε, κάνε λίγη υπομονή και σε λίγες μέρες κάνοντας μιά εξέταση β-χοριακής θα είσαι 100% σίγουρη. Καλά αποτελέσματα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα λιτσακι μου!!!

εισαι πολυ πολυ βιαστικη..περιμενε λιγες μερες ακομα και επανελαβε το τεστ η κανε μια χοριακη..ειναι πολυ νωρις ακομα..ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου λιτσακι!Ειμαι νέο μέλος. Πολλές φορες εχω έρθει στη θέση σου. Τρεις φορές έκανα τεστ πριν την καθυστέρηση, γιατι κι εγώ δεν είχα υπομονη σαν εσένα. Φαντάζομαι οτι θα μισείς κι εσύ αυτη την λέξη. Αλλα και τις τρεις φορές το αρνιτικό αποτέλεσμα των τεστ ήταν ίδιο με το αποτέλεσμα της χοριακής! Να ξέρεις οτι η ψυχολογικη κατάσταση αυτων των ημερων επιρεάζει αρνιτικά. προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο. Κάνε την χοριακή να τελειώνεις. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To test MediSmart ανιχνεύει από τις 20 μονάδες χοριακής και πάνω και άρα σε τόσο πρώιμο στάδιο εγκυμοσύνης δεν υπήρχε περίπτωση να δείξει. Ακόμα και το Self Clear, που ανιχνεύει από τις 10 μονάδες και πάνω, δε θα έδειχνε. Κακώς ασχολείσαι τόσο νωρίς με τα τεστ και πετάς τα λεφτά σου και χαλάς την ψυχολογία σου. Αν είσαι έγκυος, σε τεστ θα φανεί σε κάποιες μέρες από τώρα. Τώρα πόσες.. τι να σου πω;; Εγώ με 3 μέρες καθυστέρηση είχα αρνητικό και η κολλητή μου με 5 μέρες!! Μόνο η χοριακή τελικά είναι αξιόπιστη, αλλά άσε μερικές μέρες ακόμα πριν πας για εξέταση.

Πάντως το συγκεκριμένο τεστ θεωρώ πως είναι απαράδεκτο. Λένε για 7 μέρες από την επαφή. Αλλά η σύλληψη δε γίνεται απαραίτητα τη μέρα της επαφής, μπορεί να γίνει μέχρι 3 μέρες αργότερα. Επίσης, η εμφύτευση γίνεται 5-7 μέρες μετά. Κι από τότε και μετά αρχίζει και παράγεται η χοριακή. Οπότε, τι 7 μέρες μετά την επαφή και πράσιν' άλογα;;; :dry::unsure:

Πλήρωνε ηλίθια wanna-be-μάνα!!! :angry::angry: [Λιτσάκι, μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για σένα, γενικά μιλάω!!! που μας πιάνουν κορόιδα και μας πατάνε εκεί που πονάμε!! :angry::angry: ]

Μακάρι να'σαι εγκυούλα και τζάμπα να απογοητεύτηκες χτες! Φιλάκια!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσι μου,τοσο νωρις τι περιμενες να δειξει????

περιμενε λιγο και ξανακανε τεστακι η μια χοριακη γιατι στην ερωτηση σου δεν μπορει να απαντησει καμια μας...μονο να σου ευχηθουμε μπορουμε...μακαρι να εισαι εγκυουλα,αλλα κι αν δεν εισαι,δε θελει αγχος..θα ερθει οταν χαλαρωσεις και αφησεις ελευθερο τον εαυτο σου...φιλακια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

litsaki09 μακάρι να εισαι εγκυος. αλλα το τεστ οτι και να ειναι το εκανες πολυ νωρις , ουτε η χοριακη δεν θα εδειχνε μια βδομαδα μετα. περιμενε λιγο και κανε το τεστ το πολυ 2 μερες πριν την πιθανη ημερομηνια που περιμενεις να αδιαθετησεις. και στην συνεχεια κάνε χοριακη ή κανε απευθειας χοριακη. και να σου δειξει 15-20 μοναδες απο τωρα η χοριακη δεν λεει κατι γιατι μμπορει τελικα να μην εισαι εγκυος - δεν ξερεις ποτε τι γινεται , οποτε για μενα αν πιστευεις οτι μπορει να εισαι εγκυος ξεκουρασου λιγακι και πηγαινε οταν πρέπει να κανεις τις εξετασούλες σου.

μακαρι να σου ερθουν ολα δεξια οπως τα θελεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τη συμπαράσταση και για τις πληροφορίες! Είστε καταπληκτικές!

Έχετε δίκιο που λέτε ότι βιάζομαι, δεν βγαίνει τίποτα ετσι, απλά οξύνεται το άγχος. Απλά ήμουν σίγουρη ότι αυτή τη φορά όλα έγιναν σωστά, και αφού ό γιατρός μου λέει ότι δεν έχω κανένα γυναικολογικό πρόβλημα περίμενα ότι έγινε η σύλληψη και επιτέλους θα κάνω κι εγώ μωράκι!

Αποφάσισα να περιμένω 2-3 μέρες και μετά να κάνω άλλο ενα τεστ. Να δω και πως εξελίσσονται τα διάφορα συμπτώματα (πόνος στην κοιλιά, σφίξιμο στο στομάχι, ζαλάδα, κομάρες στα πόδια). Ελπίζω να μην είναι ψυχολογικά!

Θα σας ενημερώσω σύντομα για το αποτέλεσμα, εύχομαι σε όσες περιμένετε τα καλά νέα να σας έρθουν γρήγορα με ένα θετικό τεστ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σε όλες! Θα ήθελα μια γνώμη σχετικά με τη θερμομέτρηση..Μέχρι χτες το (ψηφιακό) θερμόμετρο έδειχνε 36.9 ενώ σήμερα έπεσε στο 36.6. Μιλάω για θ/σία πριν σηκωθούμε απ'το κρεβάτι το πρωί, με θερμόμετρο κάτω απ'τη γλώσσα. Σημαίνει ότι θα μου έρθει περίοδος σήμερα? Σε 1-2 μέρες? Ή μήπως είναι πιθανό να πέφτει λίγο η θ/σία για κάποιους άλλους λόγους? Σήμερα είναι η 24η μέρα του κύκλου, πολύ νωρίς για περίδο...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.....Ξέρω ότι σας πρήζω αλλά ελπίζω να καταλαβένετε ότι έχω αγωνία να μάθω αν υπάρχει μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελαμου μου καλημερα απο μια συζητηση που ειχα στο τσατ μου ειπαν οτι την θερμοκρασια την μετρασ κολπικα η με ειδικο θερμομετρο η με το κλασσικο,ψηφιακο ισα ισα που θα μπει το ασημι που εχουν μπροστα.....και εγω μεχρι αυτη την συζητηση νομιζα οτι την θερμοκρασια την μετρασ οπωσ οταν κοιτασ αν εχεισ πυρετο..... :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κοπελα μου!!!Θα σου πω για μενα παρατηρησα οταν ξυπναω πολυ πρωι και την μετραω 7:30-8:20...παντα την ιδια ωρα ειναι πολυ χαμηλη 36.5-36,7 και μετα γυρω στις 10 στο 37....δεν ξερω αν παιζει ρολο η ωρα γιατι αλλες φορες που την μετραγα δλδ παντα γυρω στις 10:30 αλλες τιμες μου εδειχνε....το μονο που ξερω ειναι οτι καλο ειναι να γινεται καθε μερα ιδια ωρα και να εισαι ηρεμη για αρκετη ωρα...τωρα δεν νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο τοσο νωρις να ερθει....

Παντως μετρα ξανα αργοτερα...συνηθως ποτε πεφτει οταν ειναι να αδιαθετησεις πολλες οι λιγες μερες πριν?

Φιλακια σου ευχομαι οτι ποθεις καλυτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σε σενα λιτσακι και σε ολα τα κοριτσια!δεν ξερω τελικα τι συμβαινει με τη θερμοκρασια.εγω εδω και τρεις μερες εχω 37 αλλα εχθες και σημερα τα τεστ που εκανα βγηκαν αρνητικα(ολο κλαιω).ηξερα οτι οταν ανεβαινει η θερμοκρασια χωρις αλλο λογο τοτε ειναι συμπτωμα για μπεμπε ομως να σου πω την αληθεια κουραστηκα με τα συμπτωματα γιατι αυτο τον μηνα με εκαναν να πιστεψω οτι εχω νινακι και τωρα η απογοητευση μου δεν λεγεται.σε σενα ομως ευχομαι απο καρδιας να ειναι επειδη εχεις μωρουλι στην κοιλιτσα σου,αν παντως καποια κοπελα ξερει περισσοτερα σχετικα με τη θερμοκρασια σωματος ας μας πει.περιμενω νεα σου απο θετικο τεστακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω αρθρο απο γιατρο που ειχα διαβασει ελεγε οτι και με την απλη θερμομετρηση μπορεις να δεις τις αποκλισεις που κανει η θερμοκρασια και να καταλαβεις....αααααααα επισης θα συμφωνησω οχι με ψηφιακο με απλο του λεπτου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ κάνω θερμομέτρηση αυτόν το μήνα και σύμφωνα με ένα σωρό άρθρα που διάβασα σχετικα στο δίκτυο κατάλαβα τα εξής:

Πρέπει να μετράμε τη θερμοκρασία μόλις ξυπνήσουμε, πριν καν σηκωθούμε από το κρεβάτι ή κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Η θερμομέτρηση πρέπει να γίνεται είτε από το στόμα, ή κολπικά ή από το ορθό. Δεν έχει σημασία τι θερμομέτρο χρησιμοποιούμε αρκεί να είναι το ίδιο για όλο τον κύκλο. Εγω χρησιμοποιώ ένα ψηφιακό. Καλό είναι αν χρησιμοποιείτε τα κλασικά υδραργύρου να τα "κατεβάζετε" το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο γιατί ακόμα και οι κινήσεις για κατέβασμα μπορεί να αλλάξουν τη θερμοκρασία. Επίσης καλό είναι η θερμομέτρηση να γίνεται πάντα την ίδια ώρα (βάλτε ξυπνητήρι) και να έχουν προηγηθεί τουλάχιστον 3 ώρες ύπνου.

Ελπίζω να βοήθησα. Φιλιά και καλή τύχη σε όλες μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κελυ μου!!!Μην μου στενοχωριεσαι μωρε!!!Πρωτον εχουμε πει τοσες φορες οτι τα συμπτωματα ειναι ατιμουτσικα!!Επισης τα τεστ κι αυτα!!!Ασε τον εαυτο σου ελευθερο!!!Ηρεμησε!!!ΔΕΝ θελει τοση πιεση το θεμα!Οσο για την θερμοκρασια παντα ανεβαινει μετα την ωορηξια το θεμα ειναι οτι αν υπαρχει εγκυμοσυνη συνηθως δεν πεφτει...αλλα κι αυτο οχι παντα απο κοπελες που εχουν πει οτι τους εχει συμβει το αντιθετο...θυμησε μου σε ποια μερα του κυκλου εισαι?εχεις καθυστερηση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aristina έγραψε:

Παντως μετρα ξανα αργοτερα...συνηθως ποτε πεφτει οταν ειναι να αδιαθετησεις πολλες οι λιγες μερες πριν?

Από δική μου εμπειρία ξέρω ότι πέφτει λίγες ώρες πριν. Τον προηγούμενο μήνα 2 ώρες πριν αδιαθετήσω είχα πολύ υψηλή θερμοκρασία. Πάντως γνώμη μου είναι το θερμοδιάγραμμα γα γίνει το πολύ 2-3 μήνες δεν έχει νόημα να γίνεται κάθε μήνα. Δεν πρέπει να περιμένουμε να ανέβει η θερμοκρασία μας για να αρχίσουμε τις προσπάθειες γιατί τότε οι γόνιμες μέρες μας έχουν περάσει. Μας βοηθάει μόνο να δούμε περίπου πότε κάνουμε ωορρηξία οπότε τους επόμενους μήνες να γινονται οι προσπάθειές μας λίγες μέρες πριν.

Πάντως ο γυναικολόγος μου είπε να χρησιμοποιώ τα τεστ ωορρηξίας.

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσακια μπορειτε να μου πειτε επιδη δεν εχω χρησιμοποθιησει ποτε τεστ ωορρηξιας ουτε καν το εχω δει.πως το χρησιμοποιουμε,απο ποια μερα του κυκλου μας και γενικα λιγο να με κατατοπισει γιατι αυτο τον μηνα θελω να παρω και αυτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aristina μου εχω μια με δυο μερες καθυστερηση αλλα γενικα δεν ειμαι και πολυ σταθερη οποτε αυτο δεν λεει τιποτα ασε που ποναει η κοιλια μου απο το πρωι κανονικα πονοι περιοδου οποτε απο ωρα σε ωρα καταφθανει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσα βρήκα αυτό το άρθρο (δυστυχώς στα αγγλικά)

http://babymed.com/FAQ/Content.aspx?14347

Λέει ότι κατά την εμφύτευση του εμβρύου στη μήτρα μπορεί να παρατηρηθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτικά:

Η πτώση μπορεί να οφείλεται σε 2 λόγους:

1. Αν δεν είσαι έγκυος, τότε 1 βδομάδα περίπου μετά την ωορρηξία ανεβαίνουν τα επίπεδα οιστρογόνων τα οποία προκαλούν πτώση της θ/σίας.

2. Ανεξάρτητα από το αν είσαι έγκυος, μετά την ωορρηξία η προγεστερόνη ανεβαίνει προκαλώντας αύξηση της θ/σίας. Περίπου 1 βδομάδα μετά την ωορρηξία η προγεστερόνη αρχίζει να πέφτει ξανά, και μαζί και η θερμοκρασία. Αν όμως υπάρχει γονιμοποιημένο ωάριο, τότε στον ίδιο χρόνο περίπου θα συμβεί και η εμφύτευση, η οποία ξεκινά την εγκυμοσύνη και κάνει την προγεστερόνη να αρχίσει να ανεβαίνει ξανά. Τότε η θ/σία αρχίζει να ανεβαίνει πάλι.

Με λίγα λόγια, μια μείωση δε σημαίνει ότι δεν είσαι έγκυος. Πρέπει να συνεχίσεις να μετράς και τις επόμενες μέρες. Αν η θ/σία ξανανέβει τότε έχεις καλά νέα! Αν όχι, σημαίνει ότι θα σου έρθει περίοδος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...