Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ή ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ;


Recommended Posts

Περισσότερο σεξ-μεγαλύτερη επιτυχία στη γονιμοποίηση

Βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος παρατηρείται σε όσους κάνουν καθημερινά σεξ, σύμφωνα με έρευνα Αυστραλών επιστημόνων για αυτό και συστήνεται στα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν απογόνους.

Μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε διαφωνία στο εάν θα πρέπει οι άνδρες να απέχουν λίγες μέρες από την “σεξουαλική” δράση πριν ξεκινήσουν τις προσπάθειες για να αποκτήσουν παιδί. Ο δρ Ντέιβιντ Γκρίνινγκ του Sydney IVF, βάσει μελέτης που έγινε στο κέντρο κέντρου θεραπείας για τη γονιμότητα και την τεχνητή γονιμοποίηση στην Αυστραλία, υποστηρίζει πως η αποχή δεν είναι ότι καλύτερο για επιτυχημένα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, ο Γκρίνινγκ ύστερα από δείγμα 118 περιπτώσεων διαπίστωσε πως υπήρξε μεγάλη βελτίωση σε εκείνους που τους ζητήθηκε επί μια εβδομάδα καθημερινά να έρχονται σε σεξουαλική επαφή.

Μάλιστα, ο δείκτης DNA του σπέρματος που δείχνει το βαθμό ζημιάς που παρουσιάζει, μειώθηκε από 34% σε 26%, όπως ανέφερε ο γιατρός στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας ενώ προσέθεσε πως δεν δημιουργείται πρόβλημα από τη μείωση του όγκου του σπέρματος.

"Μπορούμε να συμπεράνουμε με κάποια ασφάλεια ότι τα ζευγάρια με σχετικά φυσιολογικές παραμέτρους σπέρματος θα πρέπει να κάνουν σεξ καθημερινά για έως και μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία της ωορρηξίας.

Στο πλαίσιο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αυτή η απλή συνταγή μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος και τελικά στην επίτευξη μιας εγκυμοσύνης.

Είναι πιθανό η συχνή εκσπερμάτιση να οδηγεί σε βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος, καθώς μειώνει το χρόνο που εκτίθεται σε δυνάμει επιβλαβή μόρια στους όρχεις”, τόνισε ο δρ Ντέιβιντ Γκρίνινγκ.

http://www.cosmo.gr/LoveSex/243602.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα μου χε πει ο γιατρος μου οτι το σπερμα τεμπελιαζει αν υπαρχει αποχη μεγαλυτερη των 2 ημερων. Καμια φορα οι γιατροι συστηνουν στο ζευγαρι να κανει ενα διαλειμα λογω αγχους και μετα μερα παρα μερα επαφη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα..οταν ειχα ρωτησει τον γυναικολογο μου μου ειπε να αφηνω δυο μερες χωρις να ερχομαστε σε επαφη για να δυναμωνει το σπερμα ..στις γονιμες ομως μερα παρα μερα...οι αποψεις πανω σε αυτο το θεμα πραγματικα διιστανται! καθε γυναικολογος θα σας πει η ανα δυο μερες η μερα παραμερα..λιγους εχω ακουσει να υποστηριζουν πως η "πραξη " πρεπει να γινεται επι καθημερινης βασεως..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανά μου

σε εμάς τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν με καθημερινές επαφές,

σε διάφορες στάσεις, σε όποια συχνότητα θέλαμε κάθε φορά

και με το κλασσικό ντουζάκι μετά.......... ((και ΟΧΙ στην απλυσιά που επιβάλλουν!)

.....συγνώμη για τις λεπτομέρειες αλλά πιστεύω πως και σε εσάς το μπεμπάκι θα έρθει μέσα από γλυκές αγκαλίτσες και τον τρελό σας έρωτα!

Χωρίς περιορισμούς, δεσμεύσεις, ειδικές στάσεις και άλλες ...βλακείες!

Ο δικός μου γιατρός αυτό υποστηρίζει και αυτό μας συνέβει κιόλας....

Διανύω την 33 εβδομάδα κύησης

και εύχομαι και σε σας σύντομα το Θείο-Δώρο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου, και η γυναικολόγος μου και φίλες-γνωστές μου που έχουνε μωράκια, όλες μου είπανε το ίδιο πράγμα "Μέρα παρά μέρα"! Ισχύει-δεν ισχύει... για να το λένε πάντως οι γιατροί μάλλον ισχύει... και βέβαια δεν κυνηγάμε αποκλειστικά τις περιβόητες "γόνιμες μέρες"...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ-ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ.ΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανά μου

τι εννοείς "το παίζεις κουρασμένη" βρε?!? χαχαχαχαχαχαχα....

....πολύ στείο!

Με αγκαλίτσες πολλές θα σας έρθει το μπεμπέ, μην ανυσηχείς...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...