Μετάβαση σε περιεχόμενο

αγχος με τον θηλασμό!


Recommended Posts

περιμένω δεύτερο μωράκι και έχω απίστευτο άγχος με τον θηλασμό γιατί στο πρώτο απέτυχα παταγωδως παρόλο που ειχα την επιθυμία να θηλάσω. ειμαι γιατρός και το είχα ψάξει αρκετά (πήρα θήλαστρο,έκανα σωστή διατροφή,διάβασα κ.τ.λ.).γέννησα ένα υπέροχο κοριτσάκι απίστευτα φαγανό,που σε κάθε γεύμα έμενε στο στήθος μια ώρα και πάλι εκλαιγε αφού έμενε νηστικό!καταλαβαίνετε τι νιώθω!τώρα σκέφτομαι θηλασμό και τρέχω.δεν ξέρω τι έκανα λάθος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙΠΟΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ Η ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕΣ! ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ SITE ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΡΙΕΣ ΜΑΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙΑΛΟ. ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ! ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΟΥΧΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακριβώς όπως σου είπε και η Καντινού. Είναι φυσιολογικό τον πρώτο καιρό το μωράκι σου να θέλει να είναι συνέχεια στο στήθος. Προσπαθεί να ρυθμίσει την παραγωγή σου. Όταν το ακούς να κλαίει βάλτο στο στήθος. Άλλωστε εκτός απο τροφή εκεί βρίσκει σιγουριά και αγάπη. Θυμάμαι τον πρώτο καιρό το είχα όλη μερα στο στήθος. Μη φοβάσαι δεν θα είναι πάντα έτσι. Μόνο τον πρώτο καιρό και μετά τα πράγματα θα δείς θα γίνουν πιο εύκολα. Το θήλαστρο γιατί το θέλεις? Δε θα σε βοηθήσει μόνο προβλήματα μπορεί να σου δημιουργήσει. Και να ξέρεις οτι αν θέλεις να θηλάσεις με επιμονή και υπομονή δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν θελει άγχος, πείσμα και θέληση χρειάζεται. Στο πρωτο μου παιδι είχα μαραθωνιους θηλασμούς αλλά δεν ηταν εκει το προβλημα. Είχα πληγές και χρησιμοποιησα ψευδοθηλες.

Στο δευτερο παιδί είχα πει ότι θα το θηλασω περισσότερο απο 6 μηνες και χωρις ψευδοθηλες. Ηθελα πολυ να πανε ολα καλα. Τελικα ο δευτερος θηλασμος ήταν εφιαλτικός στην αρχη. Νόμιζα πως γνωριζα αλλά επαθα πολλά. Κανεις δεν με στηριξε παρά μόνο 2-3 κοπέλες από το μαμμυ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! Θηλαζω χωρις ψευδοθηλή και το απολαμβανω.

Μην αγχωνεσαι ακομα και αν υπαρξουν δυσκολες στιγμες, με τον καιρο ολα θα γινουν ομορφα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαγνητακι και γω τα ιδια.Ηθελα παρα πολυ.Και γω μαραθωνιους αλλα μεσε σε μιση με μια ωρα παλι κλαμα.Θηλαζα αποκλειστικα τις 2 πρωτες εβδομαδες.Αλλα αφου εβλεπα οτι δεν χορταινε του εδινα και συμπληρωμα γιατι ενοιωθα τυψεις που πεινουσε.Τελικα καταφερα να θηλασω με το λιγο γαλα που ειχα 40 ημέρες μετα κοπηκε και αυτό τελείως.Ελπιζω στο δευτερο οταν ερθει με το καλο να τα καταφερουμε και να μην εχουμε άνχος.Αν δεν μπορεσουμε να θηλασοθμε δεν ηρθε και το τελος του κοσμου.

Πιστευω το προβλημα ειναι οτι ειχα ανχωθεί τοσο πολύ με το θηλασμό για αυτό δεν τα καταφερα.Την επομενη φορά θα ειμαι πιο cool.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΕΑ!!ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ν Α ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΟ (1 ΕΤΟΥΣ) ΜΕΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΑ ΟΣΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΗ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΘΗΛΑΣΤΡΟ! ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΙΠΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΟΥ! ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΑΛΑ ΠΡΙΝ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Η ΓΑΛΟΥΧΙΑ! Α! ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΩΣΗΝΗ, ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαγνητάκι κι εμένα τα κοριτσάκια μου έχουν 15 μήνες διαφορά. Κι εγώ έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά μου μόλις σαράντησα και τις 2 φορές που γέννησα. Κι εμένα τα μωρά μου τα κρατάνε οι γονείς μου τα πρωινά που δουλεύω και όταν ήμουν έγκυος δεν μπορούσα να πάρω αγκαλιά την πρώτη μου κόρη όπως ακριβώς λες κι εσύ. Στην πρώτη μου κόρη δεν ήμουν ενημερωμένη για το θέμα θηλασμός και θήλασα μετα βίας 20 μέρες μαζί με γάλα σκόνη. Στη δεύτερη που ενημερώθηκα και ήμουν αποφασισμένη τα βρήκα σκούρα γιατί με ένα μωράκι 15 μηνών να κυκλοφορεί μόνο του στο σπίτι όσο εγώ θηλάζω(έχω αναφέρει σχετικά σε άλλο ποστ, ο θηλασμός κατέστη για μένα αδύνατος. Έτσι κατέφυγα στη λύση του θηλάστρου. Έδωσα μόνο το δικό μου γάλα για 2 μήνες σχεδόν. Μέσα σε αυτό το διάστημα έπαθα πολλά (αρρώστησα, έπαθα αλλεργία,μπήκα νοσοκομείο, έπρεπε να διακόψω το θηλασμό λόγω αντισταμινικών, ξανάρχισα το θηλασμό...:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΘΕΛΕΙ .ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΟΤΝ ΚΛΑΙΕΙ Η ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΛΟΥΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ "ΜΕΡΟΣ" ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΣΟ ΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ! ΤΩΡΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΘΑ "ΚΟΛΛΗΣΕΙ" ΠΑΝΩ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αδυναμία έχει στο μπαμπά της, στη μαμά μου, τον μπαμπά μου και την αδερφή μου και τελευταία και καταιδρωμένη έρχομαι εγώ. Πάω- έρχομαι στο σπίτι και ούτε κρύο ούτε ζέστη! Κι εγώ είμαι η αυστηρή της υπόθεσης:blink:

Α! Προχτές την έφερε ο άντρας μου στο γραφείο μου και την άκουγα από το διάδρομο να φωνάζει "μανούϊα!! μανούϊαααα" (μανούλα!μανούλααα!):huh:

Υποψιάζομαι πως την είχε δασκαλέψει ο άντρας μου να το λέει για να μην στεναχωριέμαι:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ βρε κορίτσια πλησιάζει η ώρα να έρθει και σε μένα το ζουζούνι... αλλά ψιλοφοβάμαι!! Βέβαια έχω τόσο πείσμα στ'ότι θα τα καταφέρω που πιστεύω ότι θα καταφέρω τελικα να θηλάσω τον μπουμπούκο μου!! Κι αρκετό καιρό! Ευτυχώς διαβάζω κι εδώ εμπειρίες και πως καταλαβαίνουμε αν όλα πάνε καλά κι έχω κάποια ιδέα τι μπορεί ν'αντιμετωπίσω! Εύχομαι να 'μαι κι εγώ από τις κοπέλες που τους ήταν εύκολο να θηλάσουν! Κι αν πάλι όχι.. Θα τα καταφέρω με επιμονή κι υπομονή!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...