Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΧΩΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΔΗΛ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΩ,ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ,ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑΥΤΙΕΣ( ΧΙ ΧΙ )

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ.

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ . ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

ΦΙΛΑΚΙΑ...:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Puppy μου, είσαι πολύ τυχερή! Ο αντρούλης σου σε αγαπάει και σας νοιάζεται.. :) ίσως λίγο υπερβολικά.. αλλά όλα αυτά δείχνουν πολλή αγάπη!

Μην ξεχνάς πως εκείνος ουσιαστικά είναι παρατηρητής του θαύματος που γίνεται, δε μπορεί να συμμετέχει ενεργά και ίσως με αυτόν τον τρόπο (υποσυνείδητα) να νιώθει πως κάτι προσφέρει.

Ίσως αν του έκανες μια κουβέντα, με ήρεμο τρόπο.. να του εξηγήσεις ότι όλο αυτό το άγχος που εκδηλώνει, σου το μεταδίδει και δεν σου κάνει καλό. Εξήγησέ του ότι αυτή η περίοδος που διανύεις είναι από μόνη της αρκετά αγχωτική για σένα, αφού είναι και το πρώτο σας παιδάκι και είναι όλα καινούρια για σένα. Οπότε, δε σου χρειάζεται επιπλέον άγχος, σου φτάνει το δικό σου! Βασικά, πρέπει να του δώσεις να καταλάβει ότι είσαι έγκυος, όχι άρρωστη, ότι μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου και το μωρό σας κλπ κλπ.

Πες του ότι θέλεις να μοιραστείτε την εμπειρία της εγκυμοσύνης, να τη ζήσετε μαζί όσο γίνεται περισσότερο... αλλά να σε αφήνει να έχεις τους δικούς σου ρυθμούς και να κάνεις τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά και άνετα, να μην υποθέτει εκείνος για σένα.

Εύχομαι να ηρεμήσει όσο γίνεται και να ζήσετε την πορεία μέχρι τον τοκετό όσο πιο όμορφα γίνεται! Και με το καλό!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΑΝΧΩΝΟΝΤΕ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αστον να το χαρει κουκλιτσα μου ετσι κανουν συνηθως οι αντρες αγχωνονται περισσοτερο απο εμας και εμενα ετσι εκανε προσεχε με το αυτοκινητο,μην οδηγεις μακρια,μην κουραζεσαι και αλλα πολλα ευτυχως που με βοηθουσε πολυ στις δουλειες

ασε που απο το αγχος του πηρε πιο πολλα κιλα απο εμενα χιχιχιχι εγω εβαλα 5 και ο αντρας μου 8!!!!! χαχαχα ακομη τον κοροιδευω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!

ΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ...ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ Κ ΜΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΦΡΕΝΟ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥ...Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ!!

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ Κ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ..ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ Κ ΔΕ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ..

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην κάνεις τίποτα , απλά μα το απολαύσεις.

Χαίρεται τόσο πολύ και στο δείχνει!

Και εμένα στην αρχή έτσι έκανε και για να τον ξεαγχώνω γελούσα και τον καθυσήχαζα.Ξερεις όλο αυτό το θαυμα γίνεται μέσα μας και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αγχώνονται!

Άστον να χαρεί , σε λίγο καιρό θα τη χρειαστείς όλη αυτή τη φροντιδα, οπότε απόλαυσε το.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: Γελάω γιατί τελικά μάλλον είναι όλοι τους ίδιοι!! Εμένα ακόμα και τώρα, μου λέει τι ν'ακούω για να ακούει το μωρό, να μην φωνάζω, να μην γκρινιάζω γιατί θα το κάνω νευρικό το παιδί του, να μην τρώω σαβούρες.. να μην βλέπω βλακείες στην τηλεόραση κ.ο.κ.!! Άστα...

Υπομονή... Άστον να το χαρεί κι αυτός! Είναι ο μόνος τρόπος!

Εμένα έχει αρχίσει κι ανυπομονεί να γεννηθεί! Βλέπει παιδιά φίλων του από Γερμανία που βάζουν φώτο στο facebook και μου λέει.. Έλα να δεις κάτι μωράκια!! Τον βλέπω ότι έχει τρομερή λαχτάρα πλέον!!

Καλή συνέχεια... να έχετε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!

ασε τον ανθρωπο να ευχαριστηθει το αγχος του!!:laugh: απ τον ενθουσιασμο του το χει χασει. ετσι παλαβωνουν,επειδη δεν το χουν στην κοιλια οπως εμεις δεν ξερουν τι να κανουν:laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α!!!! και ο δικός μου τα ίδια έκανε.

Πήρες τις βιταμίνες σου, έφαγες, μην οδηγείς, μη μιλάς στο κινητό…μιλούσε στην κοιλία μου και την χάιδευε περιμένοντας ο γιος του να κλοτσήσει. Διάβαζε βιβλία και έψαχνε πράγματα στο διάδικο. Και τώρα που το μωράκι μας είναι σπίτι κάνει ακριβός τα ίδια. Αφού κάποια πράγματα τα ξέρει καλύτερα και από μένα. Δόξα το θεό να λες. Ξέρεις τι άντρες υπάρχουν εκεί έξω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...