Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΠΛΑΣΙΑ Η ΑΔΕΙΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ?


Recommended Posts

ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΔΥΜΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ? ΜΑΚΑΡΙ !!!:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

oute egw to nomizw ...ti paei na pei didima mia einai h loxia mia einai h anatrofh kai an kapoia kanei eksadima ...tha kathete 3 xronia .

h adeia anatrofhs einai gia na minei h mana sto spiti ospou na pane brefiko oxi mponous gia ta posa paidia ekane .....

malon den tha katalabe kala o filos sou ...mhpos h kopela ekane agona gia na dikeoute kai o antras ths thn adeia ....pio fysiko mou fenete ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παντως, μια οικογεναιακη μας φιλη που εκανε τριδυμα δεν εκατσε ουτε μερα παραπανω απο το προβλεπομενο. Οσο κ αν το εψαξε δεν καταφερε τιποτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας δεν προβλέπει περισσότερη άδεια για τις μητέρες διδύμων. Ισχύει ό,τι και στις μητέρες που γέννησαν ένα παιδάκι.

2 μήνες άδεια κύησης, 3 μήνες άδεια λοχείας και μετά επιλέγεις η 4 χρόνια μειωμένο ωράριο, για τα 2 πρώτα χρόνια 2 ώρες και για τα 2 επόμενα 1 ώρα, ή 9 μήνες άδεια ανατροφής.

Ισχύουν ειδικές άδειες βέβαια για μαμάδες που μεγαλώνουν παιδάκια με αναπηρίες, ή για ανύπαντρες μητέρες κλπ.

Τώρα αν υπάρχει δεδικασμένο δεν το γνωρίζω. Πάντως αν υπάρχει είναι τρελό παράθυράκι και θα μπορέσουν και άλλες γυναίκες να διεκδικήσουν περισσότερη άδεια.

Πάντως μου φαίνεται κομματάκι απίθανο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:woohoo: :woohoo: :woohoo: ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕΕΕΕ!!!!ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΔΥΜΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ!!!

:x:pinch:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ??? :laugh:

ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1192/2008 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ 2ο 9ΜΗΝΟ, ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΟΥΝ 4 Ή 5 ΧΡΟΝΩΝ. ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 months later...

Καλημέρα κορίτσια. Δεν περιμένω δίδυμα, αλλά το 3ο μου παιδάκι. Και το θεωρώ λίγο άδικο οι μαμάδες των διδύμων να μην δικαιούνται κάτι παραπάνω.

Για παράδειγμα, γεννάω σχεδόν μαζί με μια συνάδελφο (εγώ αρχές Ιουλίου και εκείνη αρχές Απριλίου). Που μάλιστα μετά απο χρόνια σύμβασης με τον Δήμο μας γίναμε και οι δύο αορίστου χρόνου. Όταν με το καλό γεννήσουμε, και μετά την άδεια λοχείας, εκείνη θα πάρει το 9μηνο που της αναλογεί για τα μικρά. Ενώ εγώ θα πάρω το 12μηνο, λόγω 3ου παιδιού, και ότι υπόλοιπο μου αναλογεί απο τον Κωνσταντίνο γιατί δεν θα έχει κλείσει τα 4. Και οι δυό μας θα μεγαλώνουμε μωρά, εκείνη μάλιστα με περισσότερο ζόρι, γιατί να είμαι εγώ προνομιούχα?

Δεν ξέρω αν το σκέφτομαι σωστά ή όχι, αλλά μακάρι να γίνει κάτι για τις διδυμομαμάδες. Και στον ιδιωτικό τομέα. Γιατί, αυτές μαμάδες δεν είναι? Στο κατούρι πηγαδήσανε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΚΑΡΙ HARAP ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!

ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ, ΕΚΑΤΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 1 ΧΡΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ!!!

ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΤΟΝ +1 ΜΗΝΑ (ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ)ΚΑΙ ΑΛΛΟ 1 ΕΝΝΙΑΜΗΝΟ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ. ΤΟ ΕΝΝΙΑΜΗΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΙΕΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vagman μακάρι να βρείς άκρη. Έχω βιώσει πολύ καλά την αδικία της άδειας μητρότητας. Στα 2 μου πρώτα παιδιά δούλευεα με σύμβαση έργου σε Δημοτικό Ωδείο. Και δεν είχα δικαίωμα άδειας. Σταμάτησα την ημέρα που πήγα να γεννήσω, και επέστρεψα μια εβδομάδα μετά που σαράντησα. Με τον κίνδυνο να κολλήω τίποτα απο τους μαθητές μου και να το φέρω στα παιδιά, γιατί και στα δύο ήταν χειμώνας. Φυσικά αυτές τις ημέρες που έκατσα, τις δούλεψα προκαταβοληκά για να μπορέσω να τις πληρωθώ. Αυτό δεν είναι αδικία? Γιατί δηλαδή να δικαιούνται άδεια κύησης και λοχείας μόνο οι μισθωτοί, ανεξαρτήτου τομέα, και όχι οι συμβασιούχες? Αυτές μάνες δεν γίνανε? Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό. Και αν και έγινα αορίστου χρόνου πιά, μετά απο 13 χρόνια σύμβασης, δεν θα πάψω να υπερασπίζομαι, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, τις έγκυες και μωρομάνες συμβασιούχες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

γεια σας κοριτσια! πολυ ενημερωτικο το θεμα! μπραβο vagman! κι εγω εχω διδυμακια και ειμαι στον τεταρτο μηνα και με ενδιαφερει το θεμα της αδειας γιατι ειμαι στο δημοσιο.

οποια μαθει περισοοτερα ας το πει και στις υπολοιπες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

κοριτσια να μπω και εγω στην παρέα σας ,πριν 16 ημέρες γέννησα τις διδυμες κόρες μου και εχω και ένα γιο 19 μηνών ,ειμαι και εγω στο δημόσιο το θεμα που ανοιξατε με ενδιαφέρει πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλωσορισες!

καταρχην να σου ζήσουν!!

που γέννησες? ικανοποιημένη?

στο θέμα μας λοιπόν...

δικαιουσαι ενα μηνα παραπανω σε αδεια λοχειας συμφωνα με το νομο

3801/2009 ν. (φεκ α 163/4-9-2009)

και από τον οπαδ 1000 ευρω που ειναι το επιδομα της γεννας

και άλλα 500 ευρω λογω της διδυμης κυησης

τα υπόλοιπα για το 9μηνο τα ψάχνουμε όλες...

διαβασε και αυτα που εχει γραψει η vagman

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Η ανεξάρτητη αρχή, Συνήγορος του Πολίτη, με το α.π. 15096/2007 έγγραφο υπογραμμίζει: «…ότι ακόμα και αν στο διάστημα των 4 ετών από τη στιγμή της γέννησης του πρώτου παιδιού, παρεμβληθεί η γέννηση του δεύτερου, μπορεί να μετατεθεί ο χρόνος λήψης της μίας άδειας και να μεσολαβήσει (αξιοποιηθεί) η χρήση της εν λόγω άδειας και για το άλλο παιδί».

Η υπ’ αριθ. 496/2007 Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από τον Υπουργό Παιδείας και η οποία επικαλείται τις αποφάσεις 420/2000 1/2006 και 2/2006 του Συμβουλίου Επικρατείας (7-μελούς συνθέσεως και οι τρείς) με σαφή τρόπο ορίζει: «ότι το δικαίωμα για την απόληψη της άδειας αυτής είναι αυτοτελές για κάθε τέκνο που δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το τέταρτο έτος της ηλικίας του και ότι σε περίπτωση κατά την οποία ο γονέας υπάλληλος έχει αποκτήσει άλλο τέκνο, το οποίο επίσης δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το τέταρτο έτος της ηλικίας του, είναι δυνατή η διαδοχική χορήγηση σ’ αυτόν της εν λόγω αδείας, δηλαδή η χορήγηση αμέσως μετά τη λήξη της εννεάμηνου άδειας για την ανατροφή του πρώτου τέκνου του και νέας εννεαμήνου αδείας για την ανατροφή και του δεύτερου τέκνου του».

Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό την κοινοποίηση της εγκυκλίου ΔΙΔΑΔ/Φ.51/ 590 /οικ. 14346/29-5-2008 του ΥΠΕΣ στο Γραφείο Προσωπικού του ΥΠΕΠΘ, στην οποία αναφέρεται «Ο γονέας υπάλληλος που λαμβάνει ήδη τη διευκόλυνση του μειωμένου ωραρίου ή της εννεάμηνης άδειας ανατροφής τέκνου, και πριν την εξάντλησή τους αποκτά νέο τέκνο, δικαιούται να λάβει το υπόλοιπο των διευκολύνσεων για το πρώτο τέκνο αργότερα, αθροιστικά με τις διευκολύνσεις που αντιστοιχούν στο νέο τέκνο (σχετική η υπ’ αρ. 64/2008 γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών)», Πρόσφατα όμως, η ελληνική νομολογία εμπλουτίστηκε από δύο ιδιαίτερα σημαντικές αποφάσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων:

Πρώτη απόφαση: η 306/2009 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά, δε λαμβάνει υπόψιν την εγκύκλιό της 54501/Δ2/24-04-2008 παράγ. 2, που επικαλείται το ΥΠΕΠΘ στη διεξαγωγή της δίκης και δικαιώνει συνάδελφο αναφέροντας: « ο αιτών δικαιούται να λάβει διαδοχικά ολόκληρη την ειδική εννεάμηνη άδεια και για τα δύο του τέκνα, εφόσον αυτά δεν είχαν συμπληρώσει κατά το χρόνο το οποίο ζητήθηκε η άδεια το τέταρτο έτος της ηλικίας τους ».

Δεύτερη απόφαση: η 1192/2008 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία αναφέρει:

«Στην περίπτωση συνεπώς της δίδυμης ή πολύδυμης κυήσεως, ελλείψει ειδικότερης νομοθετικής ρυθμίσεως, το δικαίωμα για την απόληψη της εν λόγω άδειας είναι αυτοτελές για κάθε τέκνο και ο γονέας υπάλληλος δικαιούται δύο ή περισσότερα, αναλόγως, εννεάμηνα. Διαφορετική ερμηνεία θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι οδηγεί σε άνισα αποτελέσματα, αφού ο συνολικός χρόνος της ανωτέρω αδείας θα εξαρτάτο από το τυχαίο γεγονός της ταυτόχρονης ή διακεκριμένης γεννήσεως δύο ή περισσοτέρων τέκνων».

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NEW MAMMY ΤΟ EXTRA 500 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΔ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα εξτρα 500 τα πηρε και μια γνωστη μου πριν κανενα εξαμηνο αν θυμαμαι καλα αλλα λεπτομεριεςδεν ξερω. Α καλα εμενα τα 1000 ηρθαν στο 8μηνο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vagman αν μπεις εδω θα βρεις και τους νομους που το λενε

http://www.opad.gr/html/appl.htm

μπορείς να πάρεις και τηλ αλλά σπάνια το σηκώνουν

το τηλ ειναι 210-8208800

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

εμενα ακομα να απαντησει το ΑΕΑ... πολυ το σκεφτονται...

τους ξαναπηρε ο αντρας μου τηλ και του ειπαν για το 2ο 9μηνο το σκεφτεται ο Δ/ντης στο νομοπαρασκευαστηκο τμημα. οσο για το +1 μηνα λοχειας, κακως λεει τους εκανα αιτηση εκει. αφου ειναι νομος επρεπε αμεσως να μου τον δωσουν απο την Υπηρεσια μου. αρα το ιδιο θα συμβαινει και για τους εξτρα μηνες για οσες εχετε 3.

τους ειπε ο αντρας μου, επιδη εδω στην Υπηρεσια τα ξυνουν στη γραμματεια και δε θελουν να δωσουν τους μηνες λες και θα βγουν απο τη τζεπη τους λεφτα, να στειλουν χαρτι που να τους το διαταζει. να απαντησουν δηλ στο ενα σκελος της αιτησης μου και το αλλο να πουν οτι εκκρεμει. να δουμε αν θα το κανουν. ο αντρας μου παντως δεν το βαζει κατω. δεν τους αφηνει σε χλωρο κλαρι... μπραβο το μαναρι μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμένα μου απάντησε το υπουργείο για τον+1μήνα οτι το επεξεργάζεται το νομοθετικό τμήμα και θα μας απαντήσει σχετικά , οσο για τους τρεις (για οσους εχουν 3 παιδία ) δεν του δικαιουμαστε οι αστυνομικοι γιατι υπαγάμοστε στους δικους μας κανονες που σου δίνει 2 χρόνια χωρις αποδοχες και επομένως τους τρεις μηνες με αποδοχές απο αυτα τα δυο χρονια , που πέρνουν ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ,εμεις δεν τα δικαιόυμαστε ,τωρα περιμένω για το 2εννίαμηνο και ξεκινάω δικαστικά .Εχω μιλησει με δικηγό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα....ειμαι δημοσιος υπαλληλος στα σωματα ασφαλειας.Η αδεια κυησης μου ξεκινησε τον οκτωβριο του 09,πρεπει να επιστρεψω στην υπηρεσια μου τον δεκεμβη του 2010.Στο διπλανο κρεββατι ηταν μια κοπελα που εργαζοταν σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο και ειχε διδυμα.Λοιπον.Πηρε την αδεια κυησης τον οκτωβρη του 2009,οπως και εγω.Αν ειχε ενα μωρο θα επεστρεφε στην δουλεια Απριλιο του 2011.Τωρα που εχει διδυμα επιστερφει Απριλη του 2012.....Καλο ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...