Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΑ


elli83

Recommended Posts

Έχω το στίγμα μεσογειακής αναιμίας και στις γενικές αίματος που κάνω τον τελευταίο χρόνο παρατηρώ πως τα λευκά αιμοσφαίρια είναι είτε στα ανώτερα φυσιολογικά είτε ελαφρώς αυξημένα (το ανώτερο που έφτασαν είναι 12900).

Υπάρχει κάποια κοπέλα που να της συμβαίνει κάτι παρόμοιο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elli83 αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια είναι ενδειξη λοιμωξης η οποία είναι στην περιοδο επωασης της. σίγουρα δείχνει κάποιο πρόβλημα του οργανισμού το οποίο βασικά δεν έχει κάποια σχέση με το στ'ιγμα της μεσογειακής αναιμίας στην οποία πρέπει να ελεγχείς τα ερυθρά αιμοσφαίρια , τους δείκτες ερυθρώνκαι τον σιδηρο σου. πήγαινε κάνε μια crp και έναν έλεγχο ΤΚΕ να δείς αν όντως είναι λοιμωξη και αν πάλι βγούν θετικά τότε πήγαινε απλά σε έναν παθολόγο να σε εξετασει και να παρεις αγωγή. αν βέβαια σε τρώει το άγχος ρώτα κατευθειαν τον μικροβιολογο που κάνεις τις εξετάσεις σου. θα σε κατατοπίσει καλύτερα.

θυμήσου πάντως αν τωρα τελευταία ειχες κάποιο πόνο που δεν του έδωσες σημασία π.χ. ενα δοντι που ποναγε για μια - δυο μερες λιγο ή κατι που το θεωρησες ασημαντο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 15000 ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΟΜΑΔΙΚΟΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ... ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ!! ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΓΕ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ!! ΨΑΞΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...